عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-10-2017, 04:02 PM
(07-10-2017, 02:46 PM)nox نوشته: اینکه بهتره برای رفتن به سفارت و گرفتن ویزا ... پذیرش چند دانشگاه رو داشته باشیم نه یکی.. یعنی باید از همه دانشگاه های که پذیرش گرفته میشه .. فرم I-20 رو گرفت و همراه داشت ؟ در واقع چطور باید به سفارت بگیم از چند جا پذیرش داریم !

شما وقت سفارت رو میگبرید و فقط با یک i-20 میرید سفارت. اول تصمیم میگیرید کدوم دانشگاه برید بعد با اون i-20 قطعی ممیرید سفارت
به سفارت هر چی بگین قبول میکنه نیازی به اثبات نیس!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-10-2017, 01:09 PM
(07-10-2017, 04:02 PM)Torkan نوشته: شما وقت سفارت رو میگبرید و فقط با یک i-20 میرید سفارت. اول تصمیم میگیرید کدوم دانشگاه برید بعد با اون i-20 قطعی ممیرید سفارت
به سفارت هر چی بگین قبول میکنه نیازی به اثبات نیس!

پس در واقع من از همه دانشگاهایی که پذیزشم اوکی بشه .. نباید این فرم رو بخوام.. اون دانشگاههی که تصمیم میگیرو برم ، این فرم رو بفرسته کافییه ؟
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-10-2017, 01:21 PM
(08-10-2017, 01:09 PM)nox نوشته: پس در واقع من از همه دانشگاهایی که پذیزشم اوکی بشه .. نباید این فرم رو بخوام.. اون دانشگاههی که تصمیم میگیرو برم ، این فرم رو بفرسته کافییه ؟

آره دیگه.
اون دانشگاه هایی که بهت پذیرش میدن، معمولاً تو همون صفحه‌ای که استتوس رو نشون میده، بعد از اعلام نتیجه ممکنه 2 تا گزینه بیاد مثل accept و reject. اگه نمیخوای بری اونجا که ریجکت کن و اگر اینجوری نبود که به همون منشی دپارتمان ایمیل بزن بگو نمیری. اونی هم که میخوای بری رو اکسپت کن و پیگیر آماده شدن I-20 باش.
نقل قول  

آفلاین sara1032
**
نقل قول

14-02-2018, 02:39 PM
دوستان اگه کسی بخواد امسال پذیرش بگیره شانسش چقدره؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-02-2018, 04:54 PM
(14-02-2018, 02:39 PM)sara1032 نوشته: دوستان اگه کسی بخواد امسال پذیرش بگیره شانسش چقدره؟

شما احتمال دریافت ویزا خواهید داشت، مباحث حال حاضر و آینده ایران و آمریکا در دریافت ویزای دانشجویی تاثیری ندارد، احتمال دریافت ویزای آمریکا همیشه وجود داشته است هرچند این احتمال برای برخی کم و برای برخی دیگر زیاد است، به هر حال همیشه به جز آمریکا برای کشورهای دیگر نیز اپلای کنید، حتی اگر از نظر مالی در تنگنا هستید برای آمریکا اپلای نکنید که هزینه اپلای و ویزا زیاد است.
توافقات 3 ماهه تعلیق می‌شوند، قضات فدرال با رئیس جمهور سر مسائل مهاجرتی بحث دارند و این مسائل به این زودی‌ها برطرف نخواهد شد.

فقط یک موضوع قطعی است: هرچه سریع‌تر از کشور خارج شوید بهتر است، شرایط نه تنها برای آمریکا بلکه برای سایر کشورها نیز سخت‌تر شده است و سخت‌تر نیز خواهد شد، گستردگی اینترنت، بالا رفتن دانش مردم، علاقه مردم کشورهای توسعه نیافته به مهاجرت و تحصیل در کشورهای توسعه یافته این مهم را اثبات می‌کند.
اگر تصمیم شما برای اپلای قطعی است، همین امسال اپلای کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین lidoma
**
نقل قول

17-07-2018, 05:52 AM
با سلام
من از یکی از دانشگاههای امریکا برای پست داک پذیرش گرفتم میخواستم بدونم برای کدام نوع ویزا باید اپلای کنم و چقد شانس دارم. ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-07-2018, 09:59 AM
به جز در موارد خاص، معمولا به دوره های پست داک ویزای J1 داده میشه. تاپیک زیر رو نگاه کنید:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%...8%A2%D9%86

(17-07-2018, 05:52 AM)lidoma نوشته: با سلام
من از یکی از دانشگاههای امریکا برای پست داک پذیرش گرفتم میخواستم بدونم برای کدام نوع ویزا باید اپلای کنم و چقد شانس دارم. ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lidoma
**
نقل قول

17-07-2018, 10:13 PM
اگه من ویزای J-1 بگیرم مشمول دو سال حضور فیزیکی خارج از امریکا خواهم شد؟قصد برگشت ندارم/
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-07-2018, 04:15 AM
در حالت عادی بله ولی در شرایط خاص امکان درخواست برای لغو این محدودیت که بواسطه بند 212e ایجاد شده وجود داره (مثلا برای اقلیت های خاص که در کشور خودشون دچار مشکل بودن).

(17-07-2018, 10:13 PM)lidoma نوشته: اگه من ویزای J-1 بگیرم مشمول دو سال حضور فیزیکی خارج از امریکا خواهم شد؟قصد برگشت ندارم/
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Alireza1397
**
نقل قول

26-07-2018, 12:27 PM
سلام دوستان

من برای ماه آگوست وقت مصاحبه در آنکارا دارم. دو تا سوال دارم.

۱. من پاسپورت دارم. ترجمه شناسنامه و کارت ملی لازم هست؟
۲. SOP لازم هستش؟
۳. من رشتم فیزیک هستش. حتمن به
research plan نیاز دارم یا نه؟

ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »