عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن

صفحه‌ها (6): 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-09-2011, 11:11 AM
ویزای J-1 یا به اصطلاح ویزای Exchange Visitor نوعی از ویزاست که معمولا به افرادی که برای دوره‌های آموزشی از جمله researcher یا post-doc به امریکا وارد می‌شوند داده می‌شود. البته ویزای post-docها یا researcherها بعضا ممکن است ویزای کار (H-1B) نیز باشد، اما در بیشتر موارد ویزای J-1 خواهد بود.
ایراد بزرگ ویزای J-1 این است که در بسیاری از مواقع شامل قانون «حضور فیزیکی در وطن به مدت دو سال» یا به اصطلاح بند 212e می‌شود. این قانون دارنده ویزای J-1 را موظف می‌کند که پس از اتمام دوره ویزای J-1 به مدت دو سال در خارج از امریکا زندگی کند. ویزای J-1 در صورتی که شامل بند 212e باشد قابل تمدید یا تبدیل به ویزاهای بلند مدت دیگر از جمله ویزای کار نیست، اما در شرایط خاصی این امکان وجود دارد که دارنده ویزای J-1 درخواست لغو بند 212e را ارسال نماید. این شرایط در اینجا توضیح داده شده‌اند. اصلی‌ترین راه برای لغو قانون حضور فیزیکی این است که کشور محل سکونت دارنده ویزای J-1 به طور رسمی به دولت ایالات متحده اعلام کند که با عدم حضور فیزیکی دارنده ویزا در کشور مذکور و احتمال دریافت اقامت دائمِ ایشان از آمریکا مشکلی ندارد. نحوه ارسال این نامه در لینک قبلی توضیح داده شده است.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Laya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-02-2012, 12:04 AM
سلام،

ممنون از اینکه این سایت رو فراهم کردین که ما سوالهامونو بپرسیم.

من دانشجوی دکترا در ایران هستم و قصد دارم یک دوره فرصت مطالعاتی به
آمریکا برم. مطالبی رو که توی سایت راجع به ویزای J1 گفته بودین رو مطالعه
کردم. می خواستم بدونم راهی برای تبدیل J1 به F1 یا ویزاهای دیگه هست (به
جز گرفتن نامه از ایران که من می تونم برگردم به آمریکا)؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-02-2012, 12:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2012, 12:41 AM توسط Babak.)
اگر شما مشمول قانون حضور فیزیکی یا همون بند 212e باشید، نمی‌تونید ویزاتون رو به F-1 تغییر بدید. البته یک راهی وجود داره و اون اینه که درخواست لغو حضور فیزیکی کنید. در این لینک توضیحاتی در این مورد داده شده و یک FAQ هم وجود داره که شرایط رو گفته. راه‌های موجود تنها گرفتن نامه از ایران نیست. شرایط خاصی برای پزشکان وجود داره که می‌تونند درخواست لغو این قانون رو بکنند. همچنین کسانی که در کشور خودشون دچار تبعیض‌های مختلف اجتماعی مثل تبعیض مذهبی، نژادی، و غیره باشند و به این خاطر زندگی‌شون دچار مشکل بشه، ممکنه شامل لغو بند 212e بشن.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین z.mehra
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-05-2012, 10:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2012, 10:32 PM توسط z.mehra.)
سلام من با ویزای b1 وارد امریکا شده ام برای شرکت در دو کنفرانس . الان می خوام نوع ویزا رو تبدیل کنم به J1 . مسئله اینجاست که اولا بر اساس یک دعوتنامه از سازمانی که دانشگاه نیست . می توانم اقدام کنم یا حتما بادی از طرف دانشگاه 1i20 و مدارکی از این قبیل داشته باشم .بر این اساس دعوت شده ام تا کارهای تحقیقاتی خود را در آن سازمان انجام دهم آیا می توانم نوع ویزای خود را تبدیل کنم ؟
2- برای تبدیل نوع ویزا فقط لازم هست فرم های مربوطه پر شوند ومدارک ضمیمه شوند. نیاز به مصاحبه هست یا خیر ؟ این فرم ها را به کجا باید بفرستم .
3- چگونه با DHS office تماس بگیرم. هر چه در سایت هاشون می گردم چیزی پیدا نمی کنم.
ممنون
نقل قول  

آفلاین bahram5237
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: -1
08-05-2012, 04:12 AM
سلام

من ویزام j هست و برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه اومدم آمریکا و بعلت استفاده
از فاند وزارت علوم مشمول 2 سال بازگشت به خانه شدم و میخام به هرشکل ممکن waveش کنم. شنیدم میشه یه نامه ای از وزارت گرفت و
برای اینا آورد و ... لطفاً در اینمورد راهنمایی کنید منو. هر اطلاعات
کوچکی هم میتونه برای من مفید باشه. حتی اگه وکیلی میشناسید که اینکارو
میتونه برام انجام بده خیلی خوبه.

ممنونم
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-05-2012, 06:20 AM
(04-05-2012, 10:28 PM)z.mehra نوشته: سلام من با ویزای b1 وارد امریکا شده ام برای شرکت در دو کنفرانس . الان می خوام نوع ویزا رو تبدیل کنم به J1 . مسئله اینجاست که اولا بر اساس یک دعوتنامه از سازمانی که دانشگاه نیست . می توانم اقدام کنم یا حتما بادی از طرف دانشگاه 1i20 و مدارکی از این قبیل داشته باشم .بر این اساس دعوت شده ام تا کارهای تحقیقاتی خود را در آن سازمان انجام دهم آیا می توانم نوع ویزای خود را تبدیل کنم ؟
2- برای تبدیل نوع ویزا فقط لازم هست فرم های مربوطه پر شوند ومدارک ضمیمه شوند. نیاز به مصاحبه هست یا خیر ؟ این فرم ها را به کجا باید بفرستم .
3- چگونه با DHS office تماس بگیرم. هر چه در سایت هاشون می گردم چیزی پیدا نمی کنم.
ممنون

کی‌ ویزای شمارو اسپانسر کرده؟ با دعوت نامه کنفرانس اومدین؟
نقل قول  

آفلاین z.mehra
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-05-2012, 07:19 AM
بله با دعوت نامه کنفرانس اومدم . منتها الان می خوام اگه بشه از دانشگاه یا یک سازمان دیگه دعوت نامه بگیرم برای visiting researcher البته چیزی که هست و راجع بهش نمی دونم اینکه دانشجویانی که j1می گیرن آیا نیاز به I20 دارن ؟ حالا اگه من فقط یه دعوت نامه داشته باشم که قید شده باشه می تونم بعنوان visting researcher باید تقاضای تمدید ویزا کنم یا تبدیل به J1?
lمرسی از پاسختون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-05-2012, 09:46 AM
(08-05-2012, 04:12 AM)bahram5237 نوشته: سلام

من ویزام j هست و برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه اومدم آمریکا و بعلت استفاده
از فاند وزارت علوم مشمول 2 سال بازگشت به خانه شدم و میخام به هرشکل ممکن waveش کنم. شنیدم میشه یه نامه ای از وزارت گرفت و
برای اینا آورد و ... لطفاً در اینمورد راهنمایی کنید منو. هر اطلاعات
کوچکی هم میتونه برای من مفید باشه. حتی اگه وکیلی میشناسید که اینکارو
میتونه برام انجام بده خیلی خوبه.

ممنونم
در پست شماره ۳ همین تاپیک من لینکی رو از سایت دولتی امریکا فرستادم که شرایط لغو بازگشت به وطن رو توضیح داده، اما متاسفانه بیشتر از این اطلاعی ندارم.

نقل قول  

آفلاین sepideh ali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-09-2012, 10:41 PM
سلام. ببخشید می شه راهنمایی کنید چگونه می تونم از یه دانشگاه یا استاد پذیرش برای ویزا j1 بگیرم؟ یعنی تو درخواستم چی بنویسم؟ من email زدم به استادها گفتم به عنوان volunteer researcher و self-funding می خواهم بیام . اما جوابی نگرفتم. در ضمن 2 تا مقاله بین المللی هم دارم . لطفا راهنواییم کنید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-09-2012, 10:40 AM
سوال شما ارتباط چندانی به خود ویزای J-1 نداره و در مورد تماس با استادهاست. برای این منظور لطفا به این انجمن مراجعه کنید و اگر جواب سوال‌تون رو پیدا نکردید همون‌جا بپرسید. در انجمن مذکور موضوعی در مورد جواب ندادن استادها هم وجود داره که شاید تا حدودی جواب شما رو بده.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): 1 2 3 4 5 6 بعدی »