عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین مژده
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-11-2013, 04:45 AM
با سلام خدمت همه دوستای عزیز و با تشکر از راهنمایی هاتون
من فوق لیسانس روانشناسی بالینی از دانشگاه آزاد واحد تنکابن هستم.معدلم15. مقاله پایان نامم رو احتمالا در ISC میتونم چاپ کنم.
به نظرتون میتونم از یکی از دانشگاه های هلند پذیرش بگیرم؟
کدوم دانشگاه هلند تو روانشناسی برتره؟
با تشکر از همگی
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-12-2013, 09:28 PM
سلام می خواستم بدون دانشگاه های کانادا وقتی عنوان می کنن معدل 3 از 4 برای اپلیکنت های دکترا منظور شون معدل فوق لیسانس است یا لیسانس و فوق لیسانس  ؟ البته بعضی هاشود به صراحت گفتند معدل 2 سال آخر.
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-12-2013, 09:30 PM
سلام . وقتی یه استاد از یک دانشگاه به من اوکی می ده آیا شانس گرفتن پذیرش از آن دانشگاه 100%  ( یا نزدیک به 100%) است؟ منظورم اینه که من معدل فوق لیسانسم  تقریبا 17 است که برای رشته برق اونم از دانشگاه من( علم و صنعت) خوبه ولی معدل لیسانسم از مینیمم پایینتره ( دانشگاه تهران). مقاله هم سه تا ژورنال دارم یکی چاپ شده دو تا سابمیت. می خوام مطمئن شم اگه استاد اوکی داده دانشگاه هم اوکی بده که هزینه و وقتم تلف نشه .
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-12-2013, 10:22 PM
(17-12-2013, 09:30 PM)'giga' نوشته: سلام . وقتی یه استاد از یک دانشگاه به من اوکی می ده آیا شانس گرفتن پذیرش از آن دانشگاه 100%  ( یا نزدیک به 100%) است؟ منظورم اینه که من معدل فوق لیسانسم  تقریبا 17 است که برای رشته برق اونم از دانشگاه من( علم و صنعت) خوبه ولی معدل لیسانسم از مینیمم پایینتره ( دانشگاه تهران). مقاله هم سه تا ژورنال دارم یکی چاپ شده دو تا سابمیت. می خوام مطمئن شم اگه استاد اوکی داده دانشگاه هم اوکی بده که هزینه و وقتم تلف نشه .

راستش قطعی که نمی‌شه گفت و اینکه چقد می‌شه روی حرف استاد حساب کرد بستگی به کشور و دانشگاه و استاد و جزئیات جواب استاد و ... داره. ولی در مجموع بیشتر دانشگاه‌ها مینیمم معدل براشون وحی منزل نیست و در مواردی که سایر موارد رزومه شما خوب باشه ازش چشم پوشی می‌کنن. اگر استاد واقعاً جواب خوبی داده که می‌دونین می‌خواد شما رو، حتماً این دانشگاه ارزش اپلای کردن و زمان و هزینه‌ش ‌رو داره. با این حال اگه خیلی شک دارین، برای اینکه مطمئن بشین می تونید از استاد هم بپرسین این موضوع رو، به هر حال اون که معدل شما رو تو رزومه تون دیده و می‌دونه و شما رو با همین شرایط قبول کرده.
نقل قول  

آفلاین pooria_googooli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-12-2013, 11:42 AM
سلام . من دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر دانشگاه علامه طباطبایی هستم . معدل لیسانسم 14.6 شد . از نظر زبان مشکلی ندارم و می تونم ielts نمره 6 به بالا بیارم . سوال من اینه من توی این 2 سال تحصیل فوق لیسانس دقیقا چه کار هایی باید انجام بدم که راحت تر بتونم برای phd پذیرش بگیرم همراه با فاند . خودم بیشتر اروپا رو دوست دارم . اما به علت اینکه فامیل و آشنا بیشتری توی کانادا داریم بیشتر دوست دارم اونجا ادامه تحصیل بدم . ممنون از راهنماییتون .
پ.ن : باعرض پوزش اگر این سوال به اشتباه در این تاپیک مطرح شده بگید تا در جای درست مطرح کنم .
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-12-2013, 10:21 PM
(25-12-2013, 11:42 AM)'pooria_googooli' نوشته: سلام . من دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر دانشگاه علامه طباطبایی هستم . معدل لیسانسم 14.6 شد . از نظر زبان مشکلی ندارم و می تونم ielts نمره 6 به بالا بیارم . سوال من اینه من توی این 2 سال تحصیل فوق لیسانس دقیقا چه کار هایی باید انجام بدم که راحت تر بتونم برای phd پذیرش بگیرم همراه با فاند . خودم بیشتر اروپا رو دوست دارم . اما به علت اینکه فامیل و آشنا بیشتری توی کانادا داریم بیشتر دوست دارم اونجا ادامه تحصیل بدم . ممنون از راهنماییتون .
پ.ن : باعرض پوزش اگر این سوال به اشتباه در این تاپیک مطرح شده بگید تا در جای درست مطرح کنم .

دوست عزیز کمی معدل لیسانستون کمه و کانادا هم معدل محوره
بهتره به نمره زبان بالاتری فک کنید نه صرفا 6.
بهترین کار بالا نگه داشتن معدل فوق و قطعا اگه میتونین مقاله رو شدید کار کنین(البته نمیدونم رشته شما چقدر مقاله خیز هستش)
توجه کنید که نباید ناامید بود و باید تلاش کرد.
فاند گرفتن واقعا سخت شده ولی شما هر چه در توان داری تو این دو سال بذار
یادت نره:نمره بالا (معدل) + زبان بالا+ مقاله به خصوص آی اس آی
هر وقت احساس کردی رزومت قوی شده سعی کن به اساتید هم ایمیل بزنی و نظرشون رو جویا بشی که ایا برتون میدارن یا نه؟
اما نه در شرایط فعلی
باید مقاله و زبان و ...رو تقویت کنی
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pooria_googooli
**
نقل قول

27-12-2013, 07:08 AM
(26-12-2013, 10:21 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز کمی معدل لیسانستون کمه و کانادا هم معدل محوره

ممنون از زاهنمایی شما . پیشنهاد شما چه کشوریه ؟ یعنی چه کشور هایی زیاد به معدل لیسانس گیر نمیدن ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-12-2013, 10:01 AM
(27-12-2013, 07:08 AM)'pooria_googooli' نوشته:
ممنون از زاهنمایی شما . پیشنهاد شما چه کشوریه ؟ یعنی چه کشور هایی زیاد به معدل لیسانس گیر نمیدن ؟

دوست عزیز من نگفتم کانادا نمیشه مطمینا...
قطعا با نمره بالای ارشد و زبان حداقل 6.5 و مقاله میشه از بعضی دانشگاههای کانادا پذیرش گرفت...
پیشنهاد من اینه تمام جوانب رو بررسی کنین
کشورهای اروپایی رو من زیاد با سیستمش اشنا نیستم ولی تا جایی که میدونم هزینه زندگی زیاد هستش و صد البته اگه فاند بگیرید که خوب میتونید راحت تر زندگی کنید...
امریکا فرصت هاش زیاد تره (شما با یه gre بالا و تافل و مقاله) میتونید از امریکا پذیرش هم بگیرید...
بهتره تمام شرایط رو در نظر گرفته و بعد اقدام کنید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
27-12-2013, 10:40 AM
اینکه می خواهید بین اروپا و کانادا یکی رو انتخاب کنید به چند تا عامل بستگی داره:

1- شانس گرفتن پذیرش
2- شانس گرفتن ویزا
3- برنامه بلندمدت (پس از تحصیل)

برنامه بلند مدت شما تا حد زیادی مشخص می کنه که چه کشوری برای شما مناسب تر هست. مثلا ممکنه شما دوست داشته باشید در آینده در کانادا زندگی کنید از این نظر به نظر من پذیرش گرفتن در یک دانشگاه متوسط کانادا (یا هر کشور دیگری که مدنظرتون هست برای زندگی طولانی مدت) بهتر از پذیرش گرفتن در یک دانشگاه خوب در اروپا یا کشور دیگه هست. چون دکترا خودش 5-4 سال از عمر انسان رو به خودش مشغول می کنه و خیلی بهتره که این مدت زمان در کشوری باشه که فرد قصد داره در اون زندگی کنه.

در مورد شانس گرفتن ویزا داشتن آشنا گاهی امتیاز منفی حساب میشه چون در ابتدای کار و زمان دادن ویزای دانشجویی فرض بر این هست که شما به کشور خودتون وابستگی اجتماعی/اقتصادی/فرهنگی دارید و بر خواهید گشت و از ابتدا نمی تونید اینطور نشون بدهید که علاقه دارید در اون کشور بمونید. هر چند بعد از تحصیل بسته به شرایط اون کشور ممکنه راه هایی برای موندن در اون کشور پیدا بشه. بنابراین ممکنه در گرفتن ویزای کانادا در صورتی که برای همون ایالت یا استانی که آشنایان نزدیکتون هستند اقدام کرده باشید شانس تون برای گرفتن ویزا قدری کم بشه.

معدل کارشناسی شما البته قدری پایین هست ولی اگر حدود 10 دانشگاه ممتاز کانادا رو کنار بگذاریم بالاخره در بقیه می تونید با نمره زبان خوب پذیرش بگیرید. همونطور که دوستمون هم گفتید همه عوامل رو بسنجید و بعد یکی رو انتخاب کنید.

موفق باشید
(25-12-2013, 11:42 AM)'pooria_googooli' نوشته: سلام . من دانشجوی فوق لیسانس علوم کامپیوتر دانشگاه علامه طباطبایی هستم . معدل لیسانسم 14.6 شد . از نظر زبان مشکلی ندارم و می تونم ielts نمره 6 به بالا بیارم . سوال من اینه من توی این 2 سال تحصیل فوق لیسانس دقیقا چه کار هایی باید انجام بدم که راحت تر بتونم برای phd پذیرش بگیرم همراه با فاند . خودم بیشتر اروپا رو دوست دارم . اما به علت اینکه فامیل و آشنا بیشتری توی کانادا داریم بیشتر دوست دارم اونجا ادامه تحصیل بدم . ممنون از راهنماییتون .

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fatahhasanzadeh
**
نقل قول

27-12-2013, 02:09 PM
سلام
دوستان من برا مقطع دکتری برق-قدرت میخوام برا امریکا اقدام کنم. فارغ التحصیل 06/92 هستم. سربازی نرفتم و 9 ماه تا سربازی وقت دارم. مدرک زبانم ندارم. اما مقاله 4تا دارم و معدلمم بالاس. 
حالا اصلا نمیدونم باید چیکار کنم. اول برم دنبال زبان بعد اقدام کنم؟ یا میشه همزمان این کارارو کرد؟ اگه الان اقدام کنم و مدرک زبان بخوان چی؟ و... 
خلاصه حسابی قاطی کردم. [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
لطفا یه توضیح بدید من باید چیکار کنم و از کجا شروع کنم
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 بعدی »