عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟

صفحه‌ها (14): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »
 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟
آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 1
#1
08-11-2011, 02:28 AM
سلام. دوستان اقدام کردن برای فوق مجدد رو توصیه می کنید؟ من تازگیها با توجه به وضعیت بد فاند و پذیرش های بدون فاندی که برای دکترا گرفتم به این فکر افتادم که برای فوق مجدد خارج از کشور اقدام کنم.

دلایلم اینهاست:
1- امکان تقویت رزومه از طریق تحصیل در دانشگاه های شناخته شده تر بین المللی و بالا بردن تعداد مقالات و شاید معدل (برای کسانی که معدل خوبی ندارند)، در نتیجه شانس بیشتر برای گرفتن پذیرش و فاند بهتر در مقطع دکترا.
2- با توجه به وضعیت بد اقتصادی ممکنه تا بعد از دو سال دیگه که فوقم تموم می شه شرایط اقتصادی بهتر بشه و در نتیجه اوضاع فاندها بهتر بشه.
3- افزایش ارتباطات با اساتید خارج از کشور و تحقیقات در سطح جهانی، در نتیجه افزایش شانس ایجاد ارتباط موثرتر با اساتید برای پذیرش و فاند در دکترا.

اما مشکلات:
1- به تعویق افتادن تحصیلات در دکترا برای دو سال، بالا رفتن سن. در ضمن من الان تقریباً 30 سالم هست. البته خودم مشکلی از بابت این مساله ندارم، اما دانشگاه ها رو نمی دونم دقیق.
2- شانس کمتر برای فاند.
3- مشکل سربازی (که من ندارم البته)
4- قانع نشدن دانشگاه ها برای دادن پذیرش مجدد برای فوق لیسانس.

البته نکات بیشتری هم می تونه مد نظر باشه که الان در ذهنم نیست.

حال با توجه به جمیع مسائل، فکر می کنید چنین کاری عاقلانه هست؟ اگر آره، آیا شانس گرفتن پذیرش برای فوق مجدد زیاده؟ خوشحال می شم نظرات همه رو بشنوم.
ممنون.
 
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 889
امتیاز: 2,093
امتیاز این پست: 1
#2
08-11-2011, 03:00 AM
پژمان جان
بحث خوبی رو باز کردی...
من هم مدتی است به فکرش افتادم ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم...
مسلما آدم تو یه دانشگاه به عنوان مستر میره می تونه بفهمه وضعیت دکترا دقیقا چطوره؟یعنی در ارتباط مستقیم هست...یه مرحله نزدیک تر به قلب اون نقطه شده!
کلا اینکه پوزیشن ها رو می زنن و بعد میگن Equal opportunity هست زیاد به نظرم حقیقت نداره...به نظرم قضیه بیشتر فرمالیته هست...حداقل از تجاربی که داشتم می تونم این رو بگم...

حال به سوال برگردیم، اگر فرد خودش مشکلی با این نداشته باشه که دو سال یا شایدم دیرتر وارد دکترا بشه بزرگترین مسئله تو این مورد رو حل کرده...
در گشت و گذاری که داشتم در بعضی موارد پوزیشن های فوق بیشتر بوده پس من موافق این نیستم که شانس پذیرش فوق کمتر است...
بزرگترین مشکلی که میشه روش مانور داد به نظرم همان سن فرد و اینکه خودشو توجیه کنه هست چون اگه خودتونو توجیه کنید در نهایت هم دانشگاه رو توجیه می کنید..گرچه شاید سخت باشه ولی ناممکن نیست....(البته بعضی دانشگاه سن داوطلب رو می نویسن و مثلا گروه سنی خاصی رو تشویق می کنن ولی همیشه بهترین و با تجربه ترین+ چاشنی شانس مشخص می کنه نهایت چی میشه)

خوش خبر باشی
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 888
امتیاز: 542
امتیاز این پست: 1
#3
08-11-2011, 03:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-11-2011, 03:03 AM توسط Faraz.)
پژمان همونطور که در جریانی منم احتمال داره همین کار رو بکنم و بعد از تموم شدن فوقم یک فوق دیگه(در گرایشی دیگر که مکمل گرایش فعلی ام باشه) بگیرم.در بازار کار اینجا داشتن دو فوق بسیار شانس پیدا کردن شغل را افزایش می دهد.اصولا متوجه شدم کاری که در اروپا به یک دکترا می دهند به یک مستر هم می دهند و دکترا بیشتر به درد کارهای تحقیقاتی اکادمیک می خورد.اگر فوق دوم با هدف انتخاب بشه تاثیر زیادی دارد.تعداد فاند برای فوق بسیار محدود تر از دکترا است ولی وقتی کسی فوق دارد یک مزیت نسبی برای گرفتن همون مقدار محدود فاند نسبت به کسانی دارند که از لیسانس اقدام کرده اند.
با توجه به دانشی که در دوره فوق اول کسب کرده اید احتمال کسب نتایج عالی در فوق دوم زیاد است و این شانس پذیرش دکترا را هم افزایش می دهد.
درباره اینکه دانشگاه ها قبول می کنند یا نه من فکر می کنم اگر در sop دلایل قانع کننده ای برای این کار بیاورید و دانشگاه رو قانع کنید که با منطق و فکر دارید این کار رو می کنید هیچ مشکلی نداشته باشند.الان اینجا خیلی از همکلاسی های من دارند برای دوم بار فوق می خونند.بعضی هاشون از دانشگاه های بسیار خوبی مثل دانشگاه توکیو و سیدنی با معدل های خوبی فارغ التحصیل شدند و واقعا اطلاعات خیلی جامعی دارند ولی چون می خواستند در گرایش های متفاوت کار کنند تصمیم گرفتند دوباره فوق بخونند.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 423
امتیاز: 483
امتیاز این پست: 3
#4
08-11-2011, 03:59 AM
از دید من این کار کاملا وابسته به نوع رشته هست. رشته های علوم پایه, رشته های فنی مهندسی, رشته های علوم انسانی,اجتماعی و هنر رو در نظر بگیرید. برای رشته های علوم پایه گرفتن دو فوق واقعا کاری غیر منطقی و دارای معایب بسیاری است که در آینده فرد اثر منفی می تونه داشته باشه مگر اینکه شخص واقعا از گرایشی که انتخاب کرده پشیمون باشه و بخواد تغییر گرایش بده! که این تغییر گرایش در علوم مختلف معانی مختلف داره و در علوم پایه ازش به عنوان change in career تعبیر میشه چون با تغییر روش همراه هست!
برای اکثر رشته های علوم انسانی, اجتماعی و هنر داشتن دو فوق مزیت محسوب میشه و دارای ارزش های عقلانی است! به طور مثال فردی که در دو زمینه مختلف حقوق سیاسی فوق می گیره این باعث ارزشمند شدن تجربه ی تحصیلی فرد برای کار و آموزش به حساب میاد.
اما رشته های مهندسی به دلیل تنوعی که دارند می تونه هم مفید باشه و هم مضر! از دید من واسه اکثر رشته ها این کار خوبی نیست! از نظر من یک مهندس باید هر چه زودتر دانش خودش رو با تجربه گره بزنه! حتی اگر قصد کارهای آکادمیکی محض داشته باشه!

پژمان جان من زیاد اطلاعاتی راجع به شرایطت ندارم ولی سعی می کنم نظرم را با توجه به همون اطلاعات اندکم بگم!
از نظر من اگر شما به کارهای آکادمیکی محض کم تر فکر می کنید به نظرم هرچه سریع تر به فکر دکترا باشید! درسته شاید پیش خودتون بگید که من دو سال عقب می افتم اما فقط همین بار نیست که شما این جمله رو با خودتون تکرار می کنید. شما در آینده هم این خلاء دوساله رو حس خواهید کرد. البته چون شما رشتتون مکانیک هست و جزء رشته های فنی محسوب میشه من تاکید روی دو سال می کنم! رشته ای مثل مهندسی شیمی و گرایش های مرتبط با بیو که دو سه تا بیشتر هم نیست در نظر بگیرید! از دید من اگر فردی در این گرایش بخواد دو تا فوق با دو گرایش مختلف اما مرتبط مثلا در قالب بیو بخونه اشکالی نداره و در آینده حتی به خاطر تجربه ای که کسب کرده در دو گونه مختلف خیلی می تونه کمکش کنه هم در کارهای آکادمیکی و هم صنعتی!
اگر هم قصد کارهای آکادمیکی رو داشته باشید باید بدونید که واسه این جور کارها اکثر جاهای دنیا سن خیلی مهم هست و مراحلی که باید طی بشه تا به موقعیت خاصی برسید به شدت زمان بر هست!
پژمان جان من رفتار آدم های دور و برم رو زیر نظر می گیرم و یک جورایی hobby یم شده نه جهت سرک کشی به کار بقیه! بلکه واسه کسب تجربه! من از این سرگرمی خودم درس گرفتم که آدم ها تا یک حدی انرژی واسه یک سری کارها دارند. تحصیل هم جزء همون کارهاست!!! شما شاید الان بگید که مهم نیست دو سال! اما زمانی میرسه که میگی ای کاش زودتر به مرحله x رسیده بودم ! مرحله x می تونه کار باشه می تونه مرحله فوق دکترا باشه! شما اگر در فکر اقامت گرفتن یک کشور باشید وقتی به مرحله عملیاتی کردنش برسید متوجه میشید که باید یک سری مراحل رو زودتر می رفتید...

خلاصه ببخشید اگر سربسته گفتم! ولی در کل نظرم رو گفتم و احتمال اشتباه هم هست!
نقل قول  

آنلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6,208
امتیاز: 11,872
امتیاز این پست: 2
#5
08-11-2011, 11:21 AM
پژمان جان

یک روزگاری من هم خیلی نگران سن و زودتر شروع کردن تحصیل بودم، ولی به خاطر مشکلاتی که پیش اومد چند سالی بین فوق و دکترام فاصله افتاد. بر اساس تجربه خودم و بر خلاف نظر آرش من فکر می‌کنم که احتمالا این دو سال نقش خیلی مهمی در زندگی شما نداره، اما چیزی که مهمه اینه که شاید گرفتن پذیرش فوقِ مجدد اصلا ساده نباشه. به خصوص اگر تغییر گرایش اساسی ندید، حدس می‌زنم که احتمال این که بتونید مجددا پذیرش فوق بگیرید خیلی کم باشه و به خصوص اگر نیاز به فاند هم داشته باشید، کار حتی مشکل‌تر هم خواهد شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 2,627
امتیاز: 3,436
امتیاز این پست: 0
#6
08-11-2011, 12:03 PM
ممنونم از نظر همه دوستان. نظرات خیلی خوبی بود و دیدگاه‌های خوبی مطرح شد. همچنان منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستم. Smile

دو نکته رو باید عنوان کنم:
1- من خودم تو پروفایل خیلی از اساتید می‌بینم که دو تا فوق دارن، معمولاً هم اونهایی که از یه کشور دیگه اومدند، یه فوق رو تو کشور خودشون و یکی دیگه رو تو کشور مقصدشون گرفتند. حتی خیلی وقتا من از روی تاریخ‌های فارغ‌التحصیلی‌شون که حساب می‌کنم دکترا رو تو سنین بالای 30 سال شروع کردند.

2- من اگر بخوام فوق دیگه‌ای بخونم به احتمال خیلی زیاد در گرایش دیگری خواهد بود و سعی می‌کنم تو زمینه‌هایی باشه که به‌روزتر باشه. راستش زمینه پروژه فوق لیسانسم به این نتیجه رسیدم که خیلی به‌روز نیست و جزو گرایش‎های چندان پرطرفدار نیست.
 
نقل قول  

آنلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6,208
امتیاز: 11,872
امتیاز این پست: 1
#7
08-11-2011, 12:23 PM
پژمان جان

در صورتی که گرایش متفاوت و به‌روزی انتخاب کنید، احتمالا شانس گرفتن پذیرش‌تون بالا خواهد رفت، اما همون طور که فراز هم گفته، حتما این موضوع رو در SoP توضیح بدید و دلایل منطقی و آکادمیک برای این کار بیارید
گذشته از این، به نظرم تمام دانشگاه‌ها رو برای فوق اقدام نکنید و یک تعدادی هم برای دکترا اقدام کنید. به این ترتیب شانس پذیرش‌تون بیشتر خواهد بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 888
امتیاز: 542
امتیاز این پست: 2
#8
08-11-2011, 02:14 PM
پژمان درباره سن من خودم تجربه نداشتم ولی چیزی که می بینم این سن شما کاملا طبیعی است.الان من جزو جوان ترین دانشجو های مستر در کلاس خودمون هستم و در بهترین شرایط 2-3 نفر(از 130 نفر ورودی ما) هم سن من هستند.حدود سنی افراد بین 27 تا 33 است ولی کمتر و بیشتر هم توش پیدا می شه.اینکه افراد بعد از لیسانس یا حتی فوق برن تو بازار کار بکنند و بعد از چند سال دوباره سراغ درس برگردند و برای اینکه اطلاعاتشون به روز باشه دوباره از مستر شروع کنند(همونطور که گفتم دقیقا نه اون گرایش) کاملا مرسوم است.شما که سابقه کار هم دارید.این می تونه دلیل خوبی برای sop باشه.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 423
امتیاز: 483
امتیاز این پست: 2
#9
08-11-2011, 03:03 PM
(08-11-2011, 02:14 PM)Faraz نوشته: پژمان درباره سن من خودم تجربه نداشتم ولی چیزی که می بینم این سن شما کاملا طبیعی است.الان من جزو جوان ترین دانشجو های مستر در کلاس خودمون هستم و در بهترین شرایط 2-3 نفر(از 130 نفر ورودی ما) هم سن من هستند.حدود سنی افراد بین 27 تا 33 است ولی کمتر و بیشتر هم توش پیدا می شه.اینکه افراد بعد از لیسانس یا حتی فوق برن تو بازار کار بکنند و بعد از چند سال دوباره سراغ درس برگردند و برای اینکه اطلاعاتشون به روز باشه دوباره از مستر شروع کنند(همونطور که گفتم دقیقا نه اون گرایش) کاملا مرسوم است.شما که سابقه کار هم دارید.این می تونه دلیل خوبی برای sop باشه.
پیرو صحبت های فراز تجربه ای رو می گم که واسه خودم خیلی جالبه. زمانی که من واسه مقطع undergraduate موسسه MIT اقدام کرده بودم بعد از پذیرفته شدنم به دلیل اینکه کمک هزینه ای بهم تعلق نگرفت انصراف دادم و به جای من یک متقاضی یونانی با سن 47 سال از لیست انتظار پذیرفته شد!!! این واسه خودم خیلی تعجب برانگیز بود که چنین موسسه ای قصد داره روی همچین فردی سرمایه گذاری کنه! من باهاش یه چند ماهی ارتباط داشتم و ازش راجع به دلایل ادامه تحصیل در این سن و اینکه چه جوری زیر بار رفتن که متقاضی با این سن رو بپذیرند پرسیدم خودش نظرش دلایل محکمی بود که ارائه کرده بود و می گفت با توجه به سابقه کاری که داشته و تجربه ای که کسب کرده نیاز به تحصیل در مقاطع بالاتر و گرایش x رو در خودش دیده.

به نظرم اگر دلایلتون رو در راستای تجربه کاری مطرح کنید یقینا اون ها به این نتیجه می رسند که شما با هدف تر و مصمم تر می تونید ادامه تحصیل در گرایش مد نظرتون رو بدید! و شاید هم یک عامل مثبت در نظر گرفته بشه! مخصوصا با توجه به رشتتون!
اما همچنان من نظرم اینه که شما باید از زمان استفاده بهینه بکنید و اگر بتونید در یک گرایش دیگه واسه مقطع دکترا اقدام کنید خیلی بهتر هست تا اینکه مجددا برید فوق و بعد دکترا.

همین امسال یکی از دوستان فوق خودش رو در یکی از گرایش های مکانیک (یادم نیست دقیق) در دانشگاه Clemson گرفت و رفت دکترا در دانشگاه تگزاس Houston در گرایشی که می دونم اصلا ربطی به فوقش نداشت روی توربین های بادی کار کنه !!!!!
من که اطلاع زیادی راجع به رشته شما ندارم ولی همون طور که در بالا مثال زدم اصلا این دو تا گرایش ربطی بهم نداشتند ولی تا اونجایی که می دونم دردسر زیادی هم نکشید و با یک دلیل خوب تونست دانشگاه رو قانع کنه! (البته خیلی استرس داشت چون خودش می دونست ربطی بهم ندارند!)


نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 797
امتیاز: 1,163
امتیاز این پست: 1
#10
08-11-2011, 06:18 PM
پژمان جان چرا می خوای دوباره برای فوق اقدام کنی؟ به نظر من بهتره برای دکتری اپلای کنی و تو این فرصت یه بار دیگه درآزمونهای زبان شرکت کنی تا با گرفتن نمرات بالاتر احتمال گرفتن پذیرش رو بیشتر کنی. من هم تا حدودی شرایط شما رو دارم ولی ترجیح می دم به جای عجله صبر کنم و با قوی تر کردن رزومه خودم در گرایش و دانشگاه مورد علاقه ام ادامه تحصیل بدم. به این فکر کن که بعد از تحصیل حتما دنبال تدیل ویزا و گرفتن اقامت دائم خواهی بود پس اگه می خوا ی فوق بخونی و بعدش بری دکتری بخونی فکر کنم دیرتر جذب بازار کار بشی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مقایسه مدارک دانشگاه های ایران برای گرفتن پذیرش و کمک هزینه Cortex 87 62,462 26-10-2020, 11:17 AM
آخرین ارسال:
  پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری mechanical-eng 208 117,784 23-10-2020, 11:02 AM
آخرین ارسال: Mahsa7069
  سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا spt 540 142,511 21-08-2020, 09:54 AM
آخرین ارسال: saaaaam

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-03-2023، 02:10 PM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی