عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین v.i2010
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2013, 04:27 PM
با سلام
لطفا" به سوالهای من پاسخ بدید:
آیا برای گرفتن پذیرش دکتری از دانشگاههای کانادا، امریکا و یا مالزی، تایید مدرک دیپلم و ترجمه اون هم لازمه و یا فقط  ترجمه دانشنامه و ریزنمرات کارشناسی و ارشد کافیه؟ همچنین اگه مقاله در ژورنالهای فارسی داشته باشیم، باید اونها را هم ترجمه کرد و ترجمشون نیاز به تایید وزارت علوم داره؟ ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-05-2013, 08:10 PM
(25-05-2013, 04:27 PM)'v.i2010' نوشته: با سلام
لطفا" به سوالهای من پاسخ بدید:
آیا برای گرفتن پذیرش دکتری از دانشگاههای کانادا، امریکا و یا مالزی، تایید مدرک دیپلم و ترجمه اون هم لازمه و یا فقط  ترجمه دانشنامه و ریزنمرات کارشناسی و ارشد کافیه؟ همچنین اگه مقاله در ژورنالهای فارسی داشته باشیم، باید اونها را هم ترجمه کرد و ترجمشون نیاز به تایید وزارت علوم داره؟ ممنون از شما

سلام 
بهترین کار این هست که شما برای هر دانشگاهی که میخواید اقدام کنید به سایت دانشگاه مراجعه بفرمایید و لیست مدارک مورد نیاز رو چک کنید. معمولا به این صورت هست که برای پذیرش دکترا ترجمه مدارک از کارشناسی به بعد لازم هست. 
در مورد مقاله و ترجمه اون معمولا این مدارک جز مدارک اصلی برای گرفتن پذیرش نیست. ممکنه استادی برای آگاهی از پیشینه تحقیقاتی شما بگه ترجمه مقالت رو هم بفرست ولی به تایید وزرات علوم فکر نمیکنم نیازی باشه. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین lidoma
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-05-2013, 10:37 PM
مدارک لازم برای بررسی در اکثر دپارتمانها برای پذیرش در مقطع مستر و دکترا معمولا از مقطع کارشناسی شروع میشه و به مدارک دیپلم شما احتیاجی نیست .در مورد مقاله هم باید بگم که منبع ژورنال که شما رفرنس داده اید برای استاد مهم است نه تائیدیه وزارت علوم ایران .موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین nila
**
نقل قول

04-08-2013, 07:44 PM
سلام
من فوق لیسانس میکروبیولوژی هستم و واسه دکترا دنبال فاند میگردم
چندتا استاد مرتبط با علاقه خودم پیدا کردم و میخوام بهشون ایمیل بزنم حالا تو ایمیل چطوری ازش بپرسم که آیا فاند و جای خالی برای من داره یعنی انگلیسیش چی میشه؟ تو متن ایمیل نمره پایان نامه و معدلمو میتونم بنویسم اصلا کار خوبیه یا نه؟
تو ایمیله اول حتما باید  cv اتچ بشه؟ آخه من هنوز مدرک زبانمو نگرفتم
اگه از استاد فاند بگیریم بازم لازمه که از دانشگاه هم پذیرش بگیریم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید 
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-08-2013, 10:45 AM
(04-08-2013, 07:44 PM)'nila' نوشته: سلام
من فوق لیسانس میکروبیولوژی هستم و واسه دکترا دنبال فاند میگردم
چندتا استاد مرتبط با علاقه خودم پیدا کردم و میخوام بهشون ایمیل بزنم حالا تو ایمیل چطوری ازش بپرسم که آیا فاند و جای خالی برای من داره یعنی انگلیسیش چی میشه؟ تو متن ایمیل نمره پایان نامه و معدلمو میتونم بنویسم اصلا کار خوبیه یا نه؟
تو ایمیله اول حتما باید  cv اتچ بشه؟ آخه من هنوز مدرک زبانمو نگرفتم
اگه از استاد فاند بگیریم بازم لازمه که از دانشگاه هم پذیرش بگیریم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید 

درباره نحوه تماس با اساتید برای کمک هزینه به اینجا مراجعه کنید.
در ایمیل اولیه حتما cv قرار بدید. برای مدرک زبان هم نگران نباشید. متن نامه اول شما دیدگاه کلی به استاد می ده و ممکنه در مراحل بعد ازتون مقاله ...  بخواد تا بهتر با تواناییتون در نوشتار آشنا بشه.
برای پذیرش از دانشگاه موافقت استاد اولین مرحله بوده، وقتی استاد پیدا کردید باید برای پذیرش دانشگاه اقدام کنید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

08-09-2013, 01:26 PM
ببخشید دوستان سوالام زیاده
البته سوال من کمی به اینجا ربط داره ولی خوب ربط داره!
اگه من که جی ار ای دادم همین سال 2013 و واسه 2014 پذیرش گرفتم و رفتم بخوام بعد دو سال باز اپلای کنم واسه دکترا تو امریکا ایا باید دوباره جی ار ای بدم (اگه نمرم حد نصاب لازم رو داشته باشه) شانس پذیرش رو که کم نمیکنه؟
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

01-10-2013, 12:04 AM
دوستان می بخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم، انجمن مناسبش رو پیدا نکردم:
اگه در مورد روند پذیرش یه سوال به خصوص داشته باشیم از کدوم بخش دانشگاه باید بپرسیم؟ Gratuade Office یا Graduate Cordinator یا ...؟ من نمره تافلم خیلی خوب نشد و یکی از اون دانشگاه هایی که استاد موردنظرم پوزیشن خالی داره و گفته که اپلای کن  واسه نمره هرکدوم از موارد تافل هم مینیمم گذاشته (مینیمم 20 واسه هرکدوم از موارد 4 گانه گذاشته، ولی لسینینگ من 17 شده). با این که نمره کل ام از مینیمم کل مورد نیاز بیشتره ولی نمره لیسنینگم کمتره از حده. می خوام ازشون بپرسم که آیا راهی است که بشه یه جوری با این قضیه کنار اومد یا نه بلافاصله اپلیکیشن رو ریجکت می کنن.
و اما دوستان نظر شما چیه؟ آیا دانشگاه ها شدیدا به چنین مورد هایی حساسند یا نه؟
متشکرم
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-10-2013, 12:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-10-2013, 12:44 PM توسط Torkan.)
(01-10-2013, 12:04 AM)'alpachino10' نوشته: دوستان می بخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم، انجمن مناسبش رو پیدا نکردم:
اگه در مورد روند پذیرش یه سوال به خصوص داشته باشیم از کدوم بخش دانشگاه باید بپرسیم؟ Gratuade Office یا Graduate Cordinator یا ...؟ من نمره تافلم خیلی خوب نشد و یکی از اون دانشگاه هایی که استاد موردنظرم پوزیشن خالی داره و گفته که اپلای کن  واسه نمره هرکدوم از موارد تافل هم مینیمم گذاشته (مینیمم 20 واسه هرکدوم از موارد 4 گانه گذاشته، ولی لسینینگ من 17 شده). با این که نمره کل ام از مینیمم کل مورد نیاز بیشتره ولی نمره لیسنینگم کمتره از حده. می خوام ازشون بپرسم که آیا راهی است که بشه یه جوری با این قضیه کنار اومد یا نه بلافاصله اپلیکیشن رو ریجکت می کنن.
و اما دوستان نظر شما چیه؟ آیا دانشگاه ها شدیدا به چنین مورد هایی حساسند یا نه؟
متشکرم

دوست عزیز اصلا فرقی نداره (بعضی دانشگاهها جدا کردن OFFICER و COORDINATOR رو بعضی ها نه...شما ایمیل اون رو پیدا کن سوالتو بپرس
اگه مربوط به دانشکدس از دانشکده وگرنه از دانشگاه به طور مستقیم (به خصوصINTERNATIONAL OFFICE) بپرس
بهترین روش پرسش از خود استاد هستش (بسیاری از دانشگاهها CONDITIONAL ADMISSION میدن و میگن بیا اینجا یکم واحد نمیدونم انگلیسی پاس کن و پذیرش قطعی بشه به خصوص اگه استاد پیدا کردی)
شما از استاد خودت راهنمایی بخواه تو این زمینه
دانشگاه با دانشگاه فرق داره اصلا نمیشه گفت رجکت یا اکسپت ولی بهتره از اون نمره بالاتر باشه دیگه
شما تو نوشته ها و لحن دانشگاه میتونی بفهمی که قضیه از چه قراره قشنگ تو قسمتREQUIREMENT ها نوشته همه چی رو(معمولا هم رک میگن اقا پایین مینیمم اپلای نکن و یا میگن پذیرش شرطی و ...)
به نظر من شما اپلایت رو بکن به خصوص اگه استاد چراغ سبز یا نارنجی رو نشون دادهSmile
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

01-10-2013, 01:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-10-2013, 01:10 PM توسط alpachino10.)
(01-10-2013, 12:43 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز اصلا فرقی نداره (بعضی دانشگاهها جدا کردن OFFICER و COORDINATOR رو بعضی ها نه...شما ایمیل اون رو پیدا کن سوالتو بپرس
اگه مربوط به دانشکدس از دانشکده وگرنه از دانشگاه به طور مستقیم (به خصوصINTERNATIONAL OFFICE) بپرس
بهترین روش پرسش از خود استاد هستش (بسیاری از دانشگاهها CONDITIONAL ADMISSION میدن و میگن بیا اینجا یکم واحد نمیدونم انگلیسی پاس کن و پذیرش قطعی بشه به خصوص اگه استاد پیدا کردی)
شما از استاد خودت راهنمایی بخواه تو این زمینه
دانشگاه با دانشگاه فرق داره اصلا نمیشه گفت رجکت یا اکسپت ولی بهتره از اون نمره بالاتر باشه دیگه
شما تو نوشته ها و لحن دانشگاه میتونی بفهمی که قضیه از چه قراره قشنگ تو قسمتREQUIREMENT ها نوشته همه چی رو(معمولا هم رک میگن اقا پایین مینیمم اپلای نکن و یا میگن پذیرش شرطی و ...)
به نظر من شما اپلایت رو بکن به خصوص اگه استاد چراغ سبز یا نارنجی رو نشون دادهSmile

سلام دوست خوبم. متشکرم از جوابتون. در واقع نوشته های سایت دانشگاه لحن خاصی نداره و فقط "a minimum of 20 on each section" رو عنوان کرده. دیگه توضیحی  خاصی من به چشمم نخورد. ترسم اینه که واسش اپلای کنم و به خاطر این موضوع همون اول کار ریجکت کنن.(این نمره تافل ما هم به قول فرنگی ها شده "*** Pain in the" [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]) جواب استاد هم چراغ سبز به اون معنی نیست که بهش خیلی زیاد دلگرم باشم، همون چراغ نارنجی بیشتر بهش میخوره. در واقع در جوابم عبارت "potentially good Ph.D. applicant" رو استفاده کرده و گفته که فرآیند اپلای رو شروع کن. راستی دانشگاهه هم آمریکاییه.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-10-2013, 01:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-10-2013, 01:11 PM توسط Torkan.)
درسته نامربوطه دوست خوب ولی چون بلاخره بحث استاد وسطه فک کنم تاپیک خوبیه
ببینید منظورم از لحن خاص بعضا میگن applicants should be aware of the minimum toefl/gre و ...
دانشگاه ننوشته احیانا اگه کمتر شد از مینیموم پذیرش شرطی میدیم؟ بازم بگرد خیلی ها مینویسن ها....
اگه زیاد روی استاد حساب نمیکنی واقعا به نظر من اپلای نکن بلاخره مینیموم هستش دیگه باید بیشتر از اون بیاری
به نظر من اونایی که از مینیموم پایینن و پذیرش گرفتن رزومه توپی داشتن تو سایر موارد
دقت کن این نظر منه باز با افراد بسیار باتجربه مشورت کن ولی اگه رزومت واقعا توپ نیس این کار رو نکن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 55 بعدی »