عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین ardavan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-08-2017, 11:49 PM
سلام
می خواستم بدونم اگر به جای ترم پاییز برای ترم بهار اپلای کنم شانسم برای گرفتن فاند کمتر میشه؟
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-08-2017, 03:27 AM
(13-08-2017, 11:49 PM)ardavan نوشته: سلام
می خواستم بدونم اگر به جای ترم پاییز برای ترم بهار اپلای کنم شانسم برای گرفتن فاند کمتر میشه؟

سلام،

به طور کلّی آره.
معمولاً فاند برای ترم پاییز بیشتره و یه سری فلوشیپ و اسکالرشیپ هم هستن که مخصوص ترم پاییزن.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

23-08-2017, 11:10 AM
با سلام و درود،

دوستان یه سوال در مورد Hector fellow academy  داشتم. نحوه پذیرش این موسسه به چه صورت هست؟ باید پروپوزال ارائه داد یا موضوع تعیین میکنند؟ مدرک دکترا که بعد از فارغ التحصیلی داده میشه آیا معتبر هست؟ منظورم اینه که معادل با مدارک PhD دانشگاهای معتبر دگ مثل مثلا دانشگاه RWTH هست یا خیر؟ 

ممنون
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

14-09-2017, 11:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2017, 11:47 PM توسط mgorji.)
با سلام
من شنیده بودم که در مقطع دکترا به افراد حقوق تعلق می گیره آیا این مساله درسته؟ اگر بله چرا افراد دنبال فاند هستند؟
ممنون میشم توضیح بدید آیا حقوق دستیار پژوهشی برای هزینه زندگی و شهریه دانشگاه کافی است؟
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-09-2017, 11:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2017, 11:55 PM توسط pegyyy.)
(14-09-2017, 11:10 PM)mgorji نوشته: با سلام
من شنیده بودم که در مقطع دکترا به افراد حقوق تعلق می گیره آیا این مساله درسته؟ اگر بله چرا افراد دنبال فاند هستند؟
ممنون میشم توضیح بدید آیا حقوق دستیار پژوهشی برای هزینه زندگی و شهریه دانشگاه کافی است؟

در اروپا بعضی پوزیشن های که تعریف میشه به صورت قرارداد کاری هستش و شما در ازای کاری که انجام میدی پول میگیری و مالیات پرداخت میکنی. در حالت دیگه استاد به شما فاند میده و شما قرارداد کاری نداری ولی به عنوان ta یا ra با استاد همکاری میکنی. در یه حالت دیگه استاد شما رو به عنوان دانشجو میگیره ولی خودش پولی نمیده ولی میتونید برای بورس موسسات اقدام بکنید.
کافی بودن یا نبودن به فاکتور های زیادی بستگی داره. مقدار این بورس ها متفاوت هست و اینکه هزینه های زندگی تو شهر و کشور های متفاوت خیلی فرق داره.
نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

15-09-2017, 03:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-09-2017, 03:17 PM توسط mgorji.)
(14-09-2017, 11:54 PM)pegyyy نوشته: در اروپا بعضی پوزیشن های که تعریف میشه به صورت قرارداد کاری هستش و شما در ازای کاری که انجام میدی پول میگیری و مالیات پرداخت میکنی. در حالت دیگه استاد به شما فاند میده و شما قرارداد کاری نداری ولی به عنوان ta یا ra با استاد همکاری میکنی. در یه حالت دیگه استاد شما رو به عنوان دانشجو میگیره ولی خودش پولی نمیده ولی میتونید برای بورس موسسات اقدام بکنید.
کافی بودن یا نبودن به فاکتور های زیادی بستگی داره. مقدار این بورس ها متفاوت هست و اینکه هزینه های زندگی تو شهر و کشور های متفاوت خیلی فرق داره.

ممنون از پاسختون مثلا برای ی نفر با سطح زندگی متوسط در یک کشور با قیمت های معمولی دستمزد دریافتی برای RA کافی برای هزینه زندگی و شهریه دانشگاه؟
آخه این موضوع با توجه به محدودیت کار برای ی دانشجو خیلی مهمه ازتون ممنون میشم اگر پاسخ من رو بدید چون نمیشه که با این همه سختی مثلا وارد ی کشور شد و بعد دید که این دستمزد حتی نصف هزینه ها رو هم پوشش نمی ده با توجه به این که خیلی از افراد نمی تونن انتظار کمک مالی از سوی خانوادشون رو داشته باشند
چه طور باید اطلاعاتم رو در این زمینه بیشتر کنم
یک دنیا سپاس
نقل قول  

آفلاین comboy
Banned
نقل قول

15-09-2017, 03:45 PM
(15-09-2017, 03:15 PM)mgorji نوشته: ممنون از پاسختون مثلا برای ی نفر با سطح زندگی متوسط در یک کشور با قیمت های معمولی دستمزد دریافتی برای RA کافی برای هزینه زندگی و شهریه دانشگاه؟
آخه این موضوع با توجه به محدودیت کار برای ی دانشجو خیلی مهمه ازتون ممنون میشم اگر پاسخ من رو بدید چون نمیشه که با این همه سختی مثلا وارد ی کشور شد و بعد دید که این دستمزد حتی نصف هزینه ها رو هم پوشش نمی ده با توجه به این که خیلی از افراد نمی تونن انتظار کمک مالی از سوی خانوادشون رو داشته باشند
یک دنیا سپاس

سلام،

هزینه بستگی به نوع خرج کردن داره.
یک استاد دارم، تو دفترش یک سینک هست که توش قابلمه می شوره. اونور دفترش یک تلویزیون بزرگ گذاشته روی زمین که برای واقعیت مجازیه. چند تا ماکت آدمه که رو صورتشون عینک VR هست. وایتبرد داره و یک لپ تاپ خیلی سبک که می آره تو کلاس برای اسلایدها و فیلم ها. جالبه کلاسمون وایتبرد نداره و کل دیوار وایتبرد هست! دو تا پرژکتور هم تصویر می ندازن رو دیوار که هر وقت استاد راه رفت مجبور نشین گردنتون را برای دیدن اسلاید بچرخونین.

[عکس: Free-Shipping-Factory-Direct-Sell-font-b...b-font.jpg]

حالا هم اتاقی ها، چهار نفریم که دست پخت دو تاشون خیلی خوبه و گیاهخواران. من هم غذا نمی خرم، مامانم گفت هر چند وقت یکبار غذا بخر، برنج تایلندی با روغن ژاپنی و رب گوجه استرالیایی را طبقه بالا با اجاق برقی لمسی رایگان می پزم. مایکروفر رایگان عمومی هست. قابلمه هم از هم اتاقیم هام قرض گرفتم که گفتن مطلقا توش گوشت نپز. هم اتاقی چهارم هر وقت گشنه اش می شه می ره مکدونالد می خره که لیوان نوشابه اش اندازه دسته چتر منه .....

تو قبرس یکی استاد بود، اسب خصوصی برای تمرین داشت و یک بنز این جوری:

[عکس: 2018-SLC-43AMG-ROADSTER-011-MCFO.jpg]

یکی دیگه خانمش می اومد دنبالش و ماشینش خیلی سطح پایین بود، البته پسرش را فرستاده بود آمریکا و دخترش کتاب چاپ می کرد. تو دفترش خشکبار هست و قهوه ساز. بقیه استادها زنگ می زدند قهوه براشون بیارن. 

ماری کوری برای رفتن ورشو به پاریس گردنبندش را فروخت. هری پاتر زیر پله زندگی کرد. ایلان ماسک به لری پیج ایمیل زد گفت: من امشب جایی برای خواب ندارم، بیام پیشت؟ مهندسین تسلا برای نمایشگاه، سقف ماشین را با آهنربا به بدنه چسبوندن. برای حمل قطعات موشک، الوار را به صورت موازی روی زمین می گذاشتن و موشک را روش قل می دادن، از عقب چوب را بر می داشتن می گذاشتن جلو مسیر و قل می دادن، یکی از کارمندان SpaceX  گفت عین مصری ها باستان.

بستگی به نوع خرج کردن داره. من 7 سال قبرس نرفتم کنسرت اندی، انواع شهرام ها و آرش و سیاوش و خانم های آواز خوان ایرانی و ترک و DJ Tiesto. یکی روز اول رفت 100 دلار تو قمارخونه باخت. یکی ماشین کرایه کرد، بالای 60 سرعت گرفت، جلو چند تا دوربین سرعت سنج رد شد و اندازه یک آیفون جریمه شد. گریه می کرد.
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-09-2017, 04:47 PM
(15-09-2017, 03:15 PM)mgorji نوشته: ممنون از پاسختون مثلا برای ی نفر با سطح زندگی متوسط در یک کشور با قیمت های معمولی دستمزد دریافتی برای RA کافی برای هزینه زندگی و شهریه دانشگاه؟
یک دنیا سپاس
به طور معمول تو اروپا پولی که دریافت میکنید با توجه به اینکه توییشن پرداخت نمیکنید کافی هست. البته باز هم ممکن شرایط فرق بکنه. در هر صورت طی فرآیند اپلای زمانی که استاد بهتون میگه که دانشجو قراره بگیره مسائل مالی رو شفاف سازی میکنه که چقدر پول میده و هزینه ها به چه صورت هست تو اون شهر و دانشگاه خاص. این اطلاعات در مورد اروپا هست چون من هیچ تجربه ای از اپلای برای آمریکا یا کانادا ندارم و دوستان متخصص در اون مورد نظر بدن؟
نقل قول  

آفلاین mehr5had
**
نقل قول

28-09-2017, 05:31 PM
سلام دوستان
این دکتری مستقیم چی هست؟؟ یعنی با مدرک لیسانس میرن دکتری میخونن؟ لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

28-09-2017, 05:41 PM
(28-09-2017, 05:31 PM)mehr5had نوشته: سلام دوستان
این دکتری مستقیم چی هست؟؟ یعنی با مدرک لیسانس میرن دکتری میخونن؟ لطفا راهنمایی کنید

دقیقا!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 55 بعدی »