عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-02-2017, 10:40 AM
معمولا در یک جای سومی مثل ترکیه ازدواج می کنند و در همونجا هم ثبت می کنند و بر اساس اون بقیه کارها که در تاپیک زیر اشاره شده انجام میشه:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-م...ریق-ازدواج
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-02-2017, 12:56 PM
(07-02-2017, 10:40 AM)M1KE نوشته: معمولا در یک جای سومی مثل ترکیه ازدواج می کنند و در همونجا هم ثبت می کنند و بر اساس اون بقیه کارها که در تاپیک زیر اشاره شده انجام میشه:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-م...ریق-ازدواج

باسلام 
ببینید یک این که از کدام روش استفاده کنم بهتره و سریع تر به جواب میرسم 
در خواست ویزای نامزدی بدم یا در خواست ویزای ازدواج 

دوم این که توی ایران می تونم ازدواج کنم و مدارک را به سفارت امریکا در امارات یا ترکیه ببرم 

و چقدر طول می کشه به جواب برسم و  این مدت می تونیم در کنار هم بمونیم تا جواب بیاد یا باید جدا از هم زندگی کنیم تا جواب بیاد 
من برم آمریکا 
با کدام روش می تونم آمریکا بمونم تا جواب بیاد و همون جا ازدواج کنم .
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-02-2017, 10:19 AM
مدت زمان هر روش در تاپیکی که اشاره کردم توضیح داده شده. به طور معمول در ویزای نامزدی فرد زودتر وارد آمریکا میشه ولی ویزای او در ابتدا غیرمهاجرتی هست و بعد از ازدواج میتونه برای اقامت اقدام کنه (در اون بازه زمانی میتونید در آمریکا بمونید ولی چند ماهی وضعیت تون غیر مقیم هست). ولی ویزای نامزدی نیازمند شواهد و مدارک مثل عکس مشترک و غیره هست و سخت گیری در مورد بیشتر از ازدواج هست. با ازدواجی دیرتر وارد میشین ولی از ابتدا مقیم به حساب میاین.

من با جرئیات و شرایط ازدواج خارجی ها در ایران آشنایی ندارم ولی حدس می زنم یک پیچیدگی هایی داشته که خیلی ها در ترکیه نسبت به ثبت اون اقدام می کنند. در کل هم همه کارها تا قبل از رفتن مصاحبه از طریق ایشون انجام میشه و شما فقط از مصاحبه به بعد هست که به نوعی درگیر میشین.

در مورد مکان زندگی همسر تاپیک زیر رو نگاه کنید:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-%...8%A7%D8%AC
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-02-2017, 11:02 PM
در پرونده های نامزدی و ازدواج برای گرین کارت فردی که اقدام کننده یا به اصطلاح Petitioner هستند می بایست ثابت کنند که در در زمان اقدام در آمریکا زندگی می کنند یا به اصطلاح Domicile آمریکا هستند که به طور خلاصه از راه هایی مثل ارایه مدارک:

- کار (فیش حقوقی، قرارداد کاری، غیره)،
- اجاره نامه،
- ثبت نام فرزند در مدرسه،
- فرم های پرداخت مالیات،
- بیمه قبض های پرداختی آب و برق

و مواردی از این دست قابل اثبات هست که در زمان مصاحبه (و قبل از اون به NVC)، می بایست ارایه بشن (معمولا یکی از اونها کفایت می کنه و نیازی به ارائه همه اونها نیست).

من خودم خواننده Hip Hop فارسی هستم در ایران و حتی رزومه کاری خودمو کامل کردم 
با آلبوم و آهنگ هام . 

به نظر شما میشه گفت این یک کاری هست که من در کشور آمریکا می خواهم ادامه اش بدم به عنوان یک کار ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-02-2017, 10:00 PM
شغلی که در آمریکا خواهید داشت خیلی براشون اهمیتی نداره صرفا میخوان بدونن در چه کاری مشغول میشین و منبع درآمدتون چی هست. به نظرم بهتره به شغل هایی اشاره کنید که معمولی تر باشن و منبع درآمد مطمئن تری داشته باشند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-02-2017, 05:53 PM
سلام من با یه آقای امریکایی در ایران ازدواج کردم اما متاسفانه چیزی از قوانین امریکا نمیدونم آیا درسته ۳ تا ۴سال طود میکشه تا ویزای من هم صادر شه؟ و با این قوانین و کشمکش های اخیر دونالد ترامپ ممکنه مهاجرتم غیر ممکن بشه؟

فراموش کردم بگم با آقایی که حدود ۱ماه پیش ازدواج کردم حدود ۴سال هست که از طریق اینترنت و کاملا سرسری آشنا شدیم ، من حدود ۳۰سالمه و لیسانس معدن و عمرانو کامپیوتر دارم و ایشون ۶سال از من بزرگترن متولد امریکان و اونجا دبیرن و مشغول تدریس ، بعد از چندماه اشنایی ایشون پیشنهاد ازدواج دادو پیشنهاد اینکه به قصد دیدارو خواستگاری به ایران بیاد و خلاصه با وجود مخالفتای من که ممکنه اصلا حضورا از هم خوشمون نیاد بلاخره با تور تک نفره ایران اومدن و مستقیم به خواستگاری از خونواده ....طی سالای گذشته تقریبا سالی یبار و در جمع ۴بار برای خواستگاری اومدن و هی جواب رد از خونوادم گرفتن که عاقبت خونواده دیدن هم اون جدی هست هم من موافق ایشون شدم، بلاخره امسال بعد از انجام تحقیقات وسیع از دوستان ایرانی مشترک ساکن در اونجا و حتی اومدن اونا در مراسمهای خواستگاری قبول کردن و همین ایران رسما بعد کلی دوندگی و کارای اداری توی تابستون و بعد از انجام انگشت نگاریشو گویا گرفتن سوء پیشینه اش از اینترپل بعد از ۳ماه جواب دادن که میتونیم ازدواج کنیم بلاخره دی ماه امسال بعد اجازه پلیس مهاجرت و نماینده وزیر امور خارجه (استاندار) و ریس اداره مهاجرت و تاییدیه های مختلف از جمله تعهدهای محضری آقا دربرابر همسر ایرانی که قویا دولت ایران الزام به امضاشون میکنه ، ازدواج کردیم.
ما عکس مشترکی تا همین تابستون که خونواده قبول کردن که بسپرن دست دولت تحقیق از ایشونو، نداشتیم. منتها تمام سفراشون به ایران در پاسپورتشون هستو کل اطلاعات و قصد سفرشون از همون ابتدا که نامزدی و ازدواج ذکر کردن در تمام تورایی که باید همراهیشون میکردن تا قبل از ازدواج ثبت شده، و در حال حاضر تصویرتمام مدارکمون از جمله پاسپورتم و ترجمه رسمی عقدنامه و شناسنامه خودم و پدرو مادرم و مدارک تحصیلیم با مهر رسمی قوه قضاییه و امور خارجه رو هم پیش وکیلشون در امریکا برده ... منتها هنوزم من در جریان هیچ کدوم از قوانین نیستم... مثلا اینجا درباره ۲سال خوندم ... الان برای من این هم سواله که ایا ۴سال قبوله که از اولین سفرشون به ایران میگذره و هربار برای تایید ویزای ایشون از سفارت با من تماس گرفته میشد که برای ازدواج میان و من تایید میکردم...؟!
همچنین سوالم اینه که با وجود سیاستهایی که اقای ترامپ پیش گرفته (با اینکه به نظر میاد قدرتی نداره) اگر به فرض مجبور شدیم و ایشون بخواد کارشو رها کنه و بیاد ایران بمونه سیتیزن امریکاش باطل میشه ؟
سوال دیگم اگر من موفق به رفتن بشم میتونم همون سالهای اول هم به فرض برای عیدو تابستون که مورد توافق هردومون بود به ایران سفر کنم یا اینکه دوستان میگن تا دو سال نمیتونم سفر کنمو ازدواجمون اونجا تا دوسال چک میشه؟!
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-02-2017, 07:06 AM
(10-02-2017, 10:00 PM)M1KE نوشته: شغلی که در آمریکا خواهید داشت خیلی براشون اهمیتی نداره صرفا میخوان بدونن در چه کاری مشغول میشین و منبع درآمدتون چی هست. به نظرم بهتره به شغل هایی اشاره کنید که معمولی تر باشن و منبع درآمد مطمئن تری داشته باشند.

باسلام 

کار کامپیوتر میگم رشته تحصیلیم نرم افزار کامپیوتر هست این کار اعلام می کنم .
ببنید من چطوری می تونم برم آمریکا تا ازدواج کنم اگر خانم آمریکایی من به ایران بیاد می تونه منو ببره آمریکا تا آنجا ازدواج کنیم باهم 
و من بمونم آنجا واسه همیشه یا نه باید توی ایران ازدواج کنیم و بعد بریم با هم آمریکا 
لطفا بگویید چون من خیلی نیاز دارم به این جواب شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

12-02-2017, 09:57 AM
بله همین کامپیوتر که مرتبط با رشته تون هست خیلی مناسب تره و تا جایی که اطلاع دارم بازار کار بهتری هم داره به ویژه اطراف سیلیکون ولی که شرکت های معروفی مثل اپل و گوگل فعالیت دارند. ازدواج میتونه در هر جایی ثبت شده باشه منتهی با توجه به مشکلات رفتن شما به آمریکا، و ایران آمدن ایشون، معمولا متقاضیان در جای سومی مثل ترکیه ازدواج رو ثبت می کنند.

همونطور که برای دوست بالا توضیح دادم در کل شما دو گزینه دارید: یا اینکه ابتدا در یک جایی ازدواج کنید و با ویزای ازدواج به آمریکا مراجعه کنید که در این صورت از ابتدا مقیم به حساب میاین یا هم که ایشون براتون درخواست ویزای نامزدی بدن و شما بعد از مراجعه به آمریکا در اونجا ازدواج کنید و بعد برای اقامت اقدام کنید. ایشون نمی تونند همین طوری بیان ایران و شما رو ببرند. تفاوت های ویزای نامزدی و ازدواج رو هم در تاپیک زیر می تونید ببینید:

مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج

دونستن این تاپیک هم لازمه:

اثبات حضور همسر در آمریکا (Domicile) برای پرونده های نامزدی و ازدواج
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-02-2017, 07:21 AM
(12-02-2017, 09:57 AM)M1KE نوشته: بله همین کامپیوتر که مرتبط با رشته تون هست خیلی مناسب تره و تا جایی که اطلاع دارم بازار کار بهتری هم داره به ویژه اطراف سیلیکون ولی که شرکت های معروفی مثل اپل و گوگل فعالیت دارند. ازدواج میتونه در هر جایی ثبت شده باشه منتهی با توجه به مشکلات رفتن شما به آمریکا، و ایران آمدن ایشون، معمولا متقاضیان در جای سومی مثل ترکیه ازدواج رو ثبت می کنند.

همونطور که برای دوست بالا توضیح دادم در کل شما دو گزینه دارید: یا اینکه ابتدا در یک جایی ازدواج کنید و با ویزای ازدواج به آمریکا مراجعه کنید که در این صورت از ابتدا مقیم به حساب میاین یا هم که ایشون براتون درخواست ویزای نامزدی بدن و شما بعد از مراجعه به آمریکا در اونجا ازدواج کنید و بعد برای اقامت اقدام کنید. ایشون نمی تونند همین طوری بیان ایران و شما رو ببرند. تفاوت های ویزای نامزدی و ازدواج رو هم در تاپیک زیر می تونید ببینید:

مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج

دونستن این تاپیک هم لازمه:

اثبات حضور همسر در آمریکا (Domicile) برای پرونده های نامزدی و ازدواج

باسلام خدمت شما 
ببنید اگر خانم آمریکایی من بیاد ایران ما اینجا باهم ازدواج کنیم 
و مدارک به سفارت ترکیه ببریم چقدر طول می کشه تایید بشه 
که با هم بریم آمریکا ؟
یا همون لحظه می تونیم بریم آمریکا ؟
اگر ممکن شماره تماس بدید تا با شما تماس بگیرم
منتظر پاسخ شما هستم با تشکرفراوان...
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

13-02-2017, 09:55 AM
جواب تمام سوال های شما در لینک اولی که داده بودم اشاره شده. اگر در ایران ازدواج کنید پروندتون حدود یک و نیم سالی طول می کشه تا بررسی بشه و بعد شما می تونید به آمریکا برین. اگر ایشون شهروند باشند چند ماهی زودتر بررسی میشه.

بنده بیرون از این وبسایت با کسی در تماس نیستم. اگر همین تاپیک و دو لینکی که در بالا دادم رو مطالعه کنید کلیات مراحل و مدارکی که نیازه رو باهاش آشنا میشین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 63 بعدی »