عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین hsuonraf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-12-2016, 10:44 AM
سلام و عرض خسته نباشید
پرونده ما برای ازدواج است و الان در مرحله ارسال مدارک به NVC هستیم یعنی ابتدا agent را انتخاب کردیم و تایید شد
حالا می خواهم بدانم از این به بعد چقدر طول میکشد(سفارت انتخابی آنکارا می باشد)
و اینکه در مرحله سفارت چه سوالاتی خواد شد؟؟
(کار هم نمی کنم)
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-12-2016, 11:06 AM
(16-12-2016, 09:28 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان
من محسن هستم و تهران زندگی میکنم
دوسال پیش با یه خانم امریکایی اشنا شدم و بعد از مدتی ایشون درخواست ازدواج دادن
ودعوت نامه ازدواج برام ارسال کردند که عبارت از یک فرم اطلاعات شخصی بود که پرکردم و امضا کردم و ایمیل کردم براشون
لطفا بفرمایید هزینه های کلی که بابت ویزای ازدواجوباید پرداخت بشه درمجموع حدودا چقدر هست؟
و دیگه اینگه من از کجا بفهمم درخواست ویزای ازدواجی که برای من صادر شده جعلی نیست؟!
لازم بذکر است که من کانفرم نامبر دارم،ولی ایا سایتی وجود داره که بتونم مراحل پرونده ام رو چک کنم؟
لطفا راهنماییم کنید

هزینه‌های اقدام برای گرین کارت از طریق ازدواج کلا حدود ۱۵۰۰ دلاره. در ابتدا حدود ۵۰۰ دلار پرداخت می‌شه و بعد در مرحله بعدی حدود ۱۰۰۰ دلاره. صرف نظر از این موضوع، این جور ازدواج‌های صوری مشکلات زیاد دارند و خیلی پیش اومده که در نهایت به کلاهبرداری ختم شده. در نتیجه من توصیه می‌کنم که ترجیحا از چنین مسیری استفاده نکنید.
شما اگر شماره کیس رو دارید باید بتونید از طریق وب‌سایت زیر وضعیت پرونده‌تون رو چک کنید:
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین iransalar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-01-2017, 07:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2017, 07:39 AM توسط iransalar.)
سلام دوستان ممنون از سایت خوبتون یه سوال دارم لطفا
ازدواج با سیتیزن هستم ولی هنوز قدمت ازدواجمون به دوسال نرسیده ویزام دو هفته قبل صادر شد و شیش ماه فرصت دارم برای رفتن
سوالم اینجاست اگر صبر کنم تا سه ماه آینده برم و قدمت ازدواجم به دوسال برسه گرین کارتم از دوسال مشروط به ده ساله تبدیل میشه ؟
آیا ملاک قدمت دوساله ازدواج برای نوع گرین کارت صادر شدن ویزا هست یا اینکه ورود به خاک امریکا ؟
ممنون میشم کمکم کنید و جواب بگیرم ازتون واقعا گیج شدم نمیدونم الان برم یا بذارم سه ماه دیگه بعد از دومین سالگرد ازدواجم برم تا کتگوری ویزام تبدیل شه به IR1
وای واقعا ببخشید طولانی شد مرسی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2017, 08:41 AM
@iransalar

ملاک زمانی هست که شما وارد آمریکا میشین. اگر در زمان ورود قدمت ازدواج کمتر از دو سال باشه CR1 در نظر گرفته میشین و اگر بیشتر باشه IR1.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-01-2017, 04:52 PM
دوستان عزیز راهنمایی کنید امروز از نیویورک بامن تماس گرفتن من حقیقت هول شدم نفهمیدم چی گفت ولی اسم و فامیلمو گفت گفتم درسته سن و سالمو پرسید هول شدم بقیه ی چیزارو اشتباه ج دادم
تشکر از جوابتون فقط میخواستم بپرسم آیا این دقیقا قانون هست ؟ آخه با یه وکیل مشورت کردم گفت خانم این شانسیه !! حالا موندم حیرون :| آیا وقت ورود به امریکا باید به افیسر بگم قدمت ازدواجمون به دوسال رسیده و پاکت ایمیگریشن رو تحویل بدم ؟ یا اینکه خودشون آمار تاریخ هارو دارن و کارای اقامت رو بر اون اساس انجام میدن ؟
وای واقعا ببخشید اینهمه سوال پرسیدم :/
وای واقعا ببخشید اینهما سوال پرسیدم :/
ببخشید توروخدا یادم رفت بگم توی ویزام زده CR1
ممنون از راهنماییای مفیدتون Smile
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-01-2017, 08:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-01-2017, 09:06 AM توسط M1KE.)
@iransalar

چیزی که اشاره کردم متن قانون هست که در وبسایت رسمی اداره مهاجرت هم اشاره شده به صورت زیر: 

If you have been married for less than two years when your foreign citizen spouse enters the United States on an immigrant visa, his or her permanent resident status is considered “conditional.” The immigrant visa is a conditional resident (CR) visa, not an immediate relative (IR) visa.

منبع

اینکه در عمل چه اتفاقی میافته یا چطور قابل پیگیری هست چیز دیگری است. در هر حال، شما که قرار نیست تا قبل از دو سال طلاق بگیرید پس تفاوت چندانی نداره و بعد از دو سال اون رو تمدید می کنید. سر سال سوم هم که برای شهروندی اقدام می کنید و اصلا به ده سال نمیکشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-01-2017, 05:01 PM
سلام، ضمن تشکر از زحمات مدیران محترم این وبسایت
سوال من در مورد مدارک ویزای نامزدیه_ من قصد دارم با یک خانم سیتیزن آمریکایی ازدواج کنم -آیا ترجمه های شناسنامه و سند طلاق من باید دارای مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ایران هم باشد یا خیر؟ یا همان مدارک ترجمه شده با سربرگ دارالترجمه رسمی قوه قضاییه در ایران برای صدور ویزای نامزدی کفایت می کند؟
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-01-2017, 04:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2017, 04:24 AM توسط M1KE.)
سال های قبل دیدم که مهر مترجم براشون کفایت می کرده شاید به این خاطر که در صورت نیاز ترجمه ها رو در سفارت با اصل اونها مطابقت می دهند. ولی اطلاعی ندارم در حال حاضر روال عملی به چه شکل هست. در وبسایت اداره مهاجرت هم در مورد ترجمه مدارک صرفا به مترجم اشاره شده:

[size=undefined]All documents not written in English, or in the official language of the country in which you are applying for a visa, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator stating that the:[/size]
  • Translation is accurate, and

• Translator is competent to translate.
که به طور خلاقه به همون مهر و امضای مترجم اشاره داره. توصیه میشه مترجم روی کپی فارسی مدارک که به ترجمه پیوست می کنه هم مهر certified copy رو بزنه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-01-2017, 10:27 PM
با سلام خدمت اساتید
دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین راجع به ویزا ازدواج
۱-اگر کسی سابقه بالای ۲سال ازدواج داشته باشه در ایران حتما دیگه از همون ابتدا ویزا IR1 می دهند یا ممکنه باز ندن.
۲-بعد از چند سال اقامت در امریکا با ویزا ازدواج میشه اقدام به سیتیزنی کرد؟
ممنون بابت پاسخگویی و وقتی که میگذارین
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-01-2017, 12:29 PM
۱- نمیشه با قطعیت گفت که عکسش رو نمی تونند انجام بدن. به هر حال برداشت افسر هم ملاکه ولی اگر مشکل خاصی نباشه بعید می دونم اذیت کنند.
۲- بعد از ۳ سال. در نتیجه تفاوت خیلی خاصی هم نداره که IR1 باشه یا CR1. دومی هم بعد از دو سال اون رو تمدید می کنه و یک سال بعد برای شهروندی اقدام می کنه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 63 بعدی »