عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
مهمان
Unregistered
نقل قول

24-10-2016, 03:03 PM
سلام من یک ساله با خانمی از آمریکا آشنا هستم
قراره چند وقت دیگه بیاد ترکیه برای ازدواج
خواستم بپرسم وقتی ما در ترکیه ازدواج کردیم مراحل بعد از ازدواج و در یافت ویزای ازدواج و رفتن به آمریکا به چه شکل است؟ ممنون از پاسخ گوییتون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-10-2016, 03:27 PM
و اینکه ما برای ازدواج باید به آنکارا بریم یا استانبول؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-10-2016, 05:56 AM
سلام و عرض ادب و تشکر بابت پاسخگویی
سوالی داشتم که خواهشمندم دقیق جواب بدهید
بنده 27 سال سن دارم و شاغل ستاد یکی از نهاد های دولتی هستم یکسال پیش با یک خانوم هموطنی که شهروند امریکا هستند و 12 سال از بنده بزرگتر هستند با توجه به اشنایی قبلی و میزان علاقه بهم و درک مفهوم درست زندگی و عدم دیده شدن و مهم بودن تفاوت سنی در تهران بصورت رسمی عقد و ازدواج کردیم و با توجه به اینکه بنده تعهد به خدمت داشتم در ایران ماندم و ایشان به امریکا برگشتند و علاوه بر ارتباط شبانه روزی از طریق تلفن و فضای مجازی ؛ایشان هر پنج ماه بمدت یکماه به ایران سفر کرده و باهم زندگی کردیم و اخیرا با توجه به موافقت نهاد مربوطه محل کار بنده مبنی بر خروج بنده از کشور تصمیم گرفتیم خانوم بنده در امریکا با استفاده ار عقدنامه و شناسنامه و ... برای ویزای ازدواج اقدام کنند حال سوالم این است :
1 فاصله سنی ما مشکل ساز نیست ؟
2 باتوجه به یکسال از گذشت ازدواج و عقد و برگشت ایشان به امریکا و دو بار مراجعت به ایران هر یک بمدت یکماه برای بودن در کنار بنده ؛مشکلی از این بابت نیست؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-10-2016, 02:15 PM
سوالتون خیلی کلیه ولی در آنکارا معمولتر هست. مراحل اداری ازدواج رو در پست های قبلی همین تاپیک اشاره کردم. مراحل اقدام و تشکیل پرونده رو هم در تاپیک زیر اشاره کردم که بیشترش توسط ایشون انجام میشه. از مرحله مصاحبه سفارت هست که شما هم درگیر قضیه میشین.

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مر...ریق-ازدواج

(24-10-2016, 03:03 PM)مهمان نوشته: سلام من یک ساله با خانمی از آمریکا آشنا هستم
قراره چند وقت دیگه بیاد ترکیه برای ازدواج
خواستم بپرسم وقتی ما در ترکیه ازدواج کردیم مراحل بعد از ازدواج و در یافت ویزای ازدواج و رفتن به آمریکا به چه شکل است؟ ممنون از پاسخ گوییتون

(24-10-2016, 03:27 PM)مهمان نوشته: و اینکه ما برای ازدواج باید به آنکارا بریم یا استانبول؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-10-2016, 02:18 PM
در پرونده های ویزای ازدواج به ندرت روی این موارد سخت گیری میشه و به اصطلاح اصل بر برائته مگر اینکه عکسش ثابت بشه. ولی در پرونده های ویزای نامزدی میتونست شانس گرفتن ویزا رو کاهش بده.

(25-10-2016, 05:56 AM)مهمان نوشته: سلام و عرض ادب و تشکر بابت پاسخگویی
سوالی داشتم که خواهشمندم دقیق جواب بدهید
بنده 27 سال سن دارم و شاغل ستاد یکی از نهاد های دولتی هستم یکسال پیش با یک خانوم هموطنی که شهروند امریکا هستند و 12 سال از بنده بزرگتر هستند با توجه به اشنایی قبلی و میزان علاقه بهم و درک مفهوم درست زندگی و عدم دیده شدن و مهم بودن تفاوت سنی در تهران بصورت رسمی عقد و ازدواج کردیم و با توجه به اینکه بنده تعهد به خدمت داشتم در ایران ماندم و ایشان به امریکا برگشتند و علاوه بر ارتباط شبانه روزی از طریق تلفن و فضای مجازی ؛ایشان هر پنج ماه بمدت یکماه به ایران سفر کرده و باهم زندگی کردیم و اخیرا با توجه به موافقت نهاد مربوطه محل کار بنده مبنی بر خروج بنده از کشور تصمیم گرفتیم خانوم بنده در امریکا با استفاده ار عقدنامه و شناسنامه و ... برای ویزای ازدواج اقدام کنند حال سوالم این است :
1 فاصله سنی ما مشکل ساز نیست ؟
2 باتوجه به یکسال از گذشت ازدواج و عقد و برگشت ایشان به امریکا و دو بار مراجعت به ایران هر یک بمدت یکماه برای بودن در کنار بنده ؛مشکلی از این بابت نیست؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-10-2016, 02:05 AM
سلام دوستان من با يك سيتيزن امريكا در ايران ازدواج كردم و براي ديدار مادر همسرم به آلمان ميريم لازم هست كه به سفارت آمريكا در آلمان مراجعه كنم براي دريافت فرم ها و تكميل مدارك يا اينكه همسرم بايد از امريكا اقدام كنه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-10-2016, 02:01 PM
سلام روزتون خوش. من يك دختر ايراني هستم كه ميخوام با يك امريكايي ازدواج كنم. من تاحالا ويزاي جايي رو نداشتم. خيلي سوال دارم ممكنه كسي كمكم كنه؟ اين اقا قراره ارديبهشت بياد ايران و همو ببينيم. بعد اگه توافق كرديم بره و دعوتنامه بفرسته كه اونجا ازدواج كنيم. ميخواستم بدونم ايا بايد در دولت ايران هم ازدواج ثبت بشه و از دولت مجوز ازدواج گرفته بشه و اون اقا مسلمان بشه يا نه ؟ بعد اگه اين موارد رو نخواد و ايشون بره از امريكا دعوتنامه بفرسته و من ايران باشم، اين دعوتنامه كجا ميره؟ يعني صفر تا صد كارهايي كه من بايد بكنم تا برم امريكا و شهروند بشم چيه؟ مداركش، ويزاش، اقداماتي كه بايد در ايران و امريكا بكنم، حتي اينكه از كجا و كدوم كشور بايد برم امريكا؟ حالا اگه دعوتنامه رو بفرسته و من برم و اون ازدواج نكنه چي ميشه؟ من هيچي نميدونم. ممنون ميشم كمكم كنيد. هيچ جا جوابم رو پيدا نكردم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-10-2016, 02:32 PM
(30-10-2016, 02:01 PM)مهمان نوشته: سلام روزتون خوش.  من يك دختر ايراني هستم كه ميخوام با يك امريكايي ازدواج كنم. من تاحالا ويزاي جايي رو نداشتم.  خيلي سوال دارم ممكنه كسي كمكم كنه؟  اين اقا قراره ارديبهشت بياد ايران و همو ببينيم. بعد اگه توافق كرديم بره و دعوتنامه بفرسته كه اونجا ازدواج كنيم. ميخواستم بدونم ايا بايد در دولت ايران هم ازدواج ثبت بشه و از دولت مجوز ازدواج گرفته بشه و اون اقا مسلمان بشه يا نه ؟ بعد اگه اين موارد رو نخواد و ايشون بره از امريكا دعوتنامه بفرسته و من ايران باشم، اين دعوتنامه كجا ميره؟ يعني صفر تا صد كارهايي كه من بايد بكنم تا برم امريكا و شهروند بشم چيه؟ مداركش، ويزاش، اقداماتي كه بايد در ايران و امريكا بكنم، حتي اينكه از كجا و كدوم كشور بايد برم امريكا؟ حالا اگه دعوتنامه رو بفرسته و من برم و اون ازدواج نكنه چي ميشه؟ من هيچي نميدونم. ممنون ميشم كمكم كنيد. هيچ جا جوابم رو پيدا نكردم.
از اینجا میتونید پیگیری کنید مراحل رو. اگر میرید که امریکا زندگی کنید نیازی به مسلمان شدن و این مسایل نیست. در اصل کاری با دولت ایران ندارید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

31-10-2016, 08:57 PM
فرم ها دانلود کردنیه از سفارت گرفته نمیشه. ایشون می بایست در همون آمریکا فرم ها پر کنند و براتون درخواست اقامت بدن. اسم فرم ها و مدارک لازم در تاپیک مراحل کلی ویزای ازدواج اشاره شده.

(27-10-2016, 02:05 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان من با يك سيتيزن امريكا در ايران ازدواج كردم و براي ديدار مادر همسرم به آلمان ميريم لازم هست كه به سفارت آمريكا در آلمان مراجعه كنم براي دريافت فرم ها و تكميل مدارك يا اينكه همسرم بايد از امريكا اقدام كنه؟
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ehsan_m110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2016, 12:41 AM
سلام به کلیه دوستان به ویژه مدیران پاسخگو

۲ تا سوال داشتم....من که با خانمم تو ایران زندگی میکنیم
۱.چه مدت نیازه خانمم بره امریکا اونجا بمونه درخواست بده برا من..پروسه زمانیش
۲.من نیاز مدرک زبان دارم؟