عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین ehsan_m110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-11-2016, 02:17 PM
(09-11-2016, 06:41 PM)ana1984 نوشته: سلام راستش من واقعا نمی دونم که سوال خوبی پرسیدم یا نه اما واقعا مسیله ای که ذهنم رو مشغول کرده ؟ می خوام بدونم ایا به نظر شما واقعا اقای ترامپ می تونه از حضور مسلمانان حتی اگر کیسشون ازدواجی و یا نامزدی باشه جلو گیری کنه؟ 
ممنون می شم نظرتون را بگید

(10-11-2016, 11:43 AM)Babak نوشته: همون طور که ترکان گرامی هم توضیح دادند، بر خلاف برخی از کشورهایی که نفر اول مملکت می‌تونه قوانین جدید وضع کنه، در امریکا رییس جمهور قانون گذار نیست و نمی‌تونه بر خلاف قانون محدودیت‌هایی رو وضع کنه. در نتیجه حرف‌های ترامپ فعلا در حد پیشنهاده و ایشون اول باید این پیشنهادها رو به مجالس امریکا ارائه کنه و در صورت تصویب در این مجالس جنبه قانونی پیدا می‌کنه. بحث ممنوعیت ورود مسلمان‌ها همین الان و ظرف کمتر از ۲۴ ساعت بعد از انتخابات حذف شده و جای خودش رو به پیشنهادهای محدودتری داده. اگر پیشنهادهای ایشون روزی تبدیل به قانون بشه، ممکنه از ورود اتباع برخی از کشورها به امریکا جلوگیری بشه، اما فعلا خیلی زوده که بخواهید نگران این مسائل باشید.

بله دوستان درست میگند...تو سایت ترامپ لیستی از کارهایی که میخواست انجام بده بود قبل انتخابات بعد از اینکه انتخاب شد همین مورد یعنی اینکه ورود مسلمانها جلوگیری میکنه برداشته شد
نقل قول  

آفلاین hsuonraf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-11-2016, 06:21 PM
با سلام
پس از تایید مدارک ازدواج در uscis مابقی مراحل در national visa center و وقت سفارت چقدر طول میکشد تا از nvc ایمیل درخواست مدارک بفرستند و اگر مدارک را فرستادیم چقدر طول میکشد
یعنی بطور متوسط پس از تایید uscis تا سفارت چقدر طول میکشد(ویزا برای ازدواج است)
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

12-11-2016, 11:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2016, 11:17 PM توسط M1KE.)
برای گروه F2A که مخصوص همسر و فرزندان مقیمان دایم آمریکاست از Priority ‎Date پرونده تا زمان سفارت حدود دو سال طول میکشه. بعد از اون اینکه کلیرنس چقدر طول بکشه به سوابق فرد بستگی داره. خانم ها که سابقه خدمت سربازی ندارند و سابقه کار خاصی هم نداشتن گاهی بدون کلیرنس و در همون روز مصاحبه ویزا می گیرند ولی در مورد آقایون گاهی تا 11-10 ماه هم ممکنه طول بکشه (متوسطش 3-2 ماه هست).

تاریخ های تقریبی به این صورته که بعد از تعیین Priority Date حدود سه ماه طول میکشه تا پرونده Approve بشه، حدود یک ماه بعد کیس نامبر صادر میشه، حدود یک سال بعد اینویس نامبر صادر میشه، بعد از ارسال فرم های DS260 و DS261 و هزینه های مربوطه و تایید تکمیل بودن مدارک زمان مصاحبه مشخص میشه که این بازه ممکنه 4-3 ماهی طول بکشه. کوتاهی و بلندی بازه ها به کامل بودن مدارک و برگشت نخوردن اونها بستگی داره. برای نمونه اگر مدارک ناقص فرستاده بشه ممکنه یکی دو ماهی طول بکشه تا اونها رو تکمیل کنید و دوباره بفرستید و نظر بدهند.

برای کسانی که با شهروند ازدواج کرده باشند بسته به اینکه ازدواجشون در زمان اعطای ویزا قدیمی تر از دو سال باشه یا کمتر دو نوع ویزای متفاوت IR1 و CR1 میشه که به طور متوسط فرآیند بررسی شون شش هفت ماهی کمتر از F2A ها میشه. ولی در همه این روش ها اینکه مدارک تکمیل باشه و برگشت نخوره تا حد زیادی تعیین کننده زمان نهایی بررسی پرونده ست. به همین دلیل در هر مرحله از تکمیل بودن اونها اطمینان حاصل کنید که 4-3 ماه در اون مرحله عقب نیافتین.

مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج

(12-11-2016, 06:21 PM)hsuonraf نوشته: با سلام
پس از تایید مدارک ازدواج در uscis مابقی مراحل در national visa center و وقت سفارت چقدر طول میکشد تا از nvc ایمیل درخواست مدارک بفرستند و اگر مدارک را فرستادیم چقدر طول میکشد
یعنی بطور متوسط پس از تایید uscis تا سفارت چقدر طول میکشد(ویزا برای ازدواج است)
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ana1984
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-11-2016, 04:25 PM
خیلی خیلی ممنون از پاسخ هاتون کسی هست اینجا که وکیل مهاجرت امریکا (ترجیحا در امریکا حضور داشته باشه ) بشناسه ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-11-2016, 11:03 PM
از اونجاییکه اشاره به اسامی چنین افرادی جنبه تبلیغاتی و تجاری داره، امکان مطرح شدن ندارند. متاسفانه شخصا هم از عملکرد هیچکدوم از اونها اطلاعی ندارم.

(18-11-2016, 04:25 PM)ana1984 نوشته: خیلی خیلی ممنون از پاسخ هاتون کسی هست اینجا که وکیل مهاجرت امریکا (ترجیحا در امریکا حضور داشته باشه ) بشناسه ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ehsan_m110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-11-2016, 01:30 PM
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم در ابتدا که گرین کارته ۲ساله میدن برای ازدواج به طرف مقابل...باید طرف ۲سال در امریکا اقامت داشته باشه بعد بش گرین کارت ۱۰ساله میدن یا اگه تو امریکا هم نباشه میشه(مثلا ۶ماه باشه و بره باز ۶ ماه باشه وتاریخش تموم شده باشه و مدت ۲سال نموده باشه مثلا 12ماه کلا تو خاک امریکا باشه)....کلا منظورم اینه دوره زمانی داره گرین کارت ۲ساله یا تاریخ انقضا  که بعد  گرین کارت ۱۰ ساله بدن
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
27-11-2016, 10:34 AM
گرین کارتی که به شما داده میشه از زمان صدور دارای اعتبار دو ساله هست. این اقامت مشروط دو ساله دوباره قابل تمدید نیست و ۹۰ روز مانده به اتمام اعتبار می بایست با پر کردن فرم I751 نسبت به برداشته شدن این شرط اقدام کنید. در بررسی پرونده شما کنترل میشه که علاوه بر برقرار بودن ازدواج، شما حضور نسبتا پیوسته ای هم در آمریکا داشته باشین. از نظر اداره مهاجرت تداوم ازدواج به معنای حضور فیزیکی زوج در زیر یک سقف و زندگی مشترک هست و اگر در خود آمریکا هم اینطور برداشت بشه که جدا از هم زندگی می کنند میتونه به مشکل بخوره. در عمل اگر طلاقی صورت نگرفته باشه به راحتی نمی تونند درخواست شما رو رد کنند ولی گاهی انقدر اون رو کش می دهند که مطمئن شوند قصد سواستفاده وجود نداره.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-12-2016, 10:54 AM
سلام ...ميخواستم بدونم كسي كه گرين كارت دائم امريكا رو دارد و ميخواهد ازدواج كند با كسي كه در ايران است چكونه ميشود؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

07-12-2016, 11:34 AM
(07-12-2016, 10:54 AM)مهمان نوشته: سلام ...ميخواستم بدونم كسي كه گرين كارت دائم امريكا رو دارد و ميخواهد ازدواج كند با كسي كه در ايران است چكونه ميشود؟؟؟

لطفا برای دریافت پاسخ سوال‌تون به این موضوع مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-12-2016, 09:28 AM
سلام دوستان
من محسن هستم و تهران زندگی میکنم
دوسال پیش با یه خانم امریکایی اشنا شدم و بعد از مدتی ایشون درخواست ازدواج دادن
ودعوت نامه ازدواج برام ارسال کردند که عبارت از یک فرم اطلاعات شخصی بود که پرکردم و امضا کردم و ایمیل کردم براشون
لطفا بفرمایید هزینه های کلی که بابت ویزای ازدواجوباید پرداخت بشه درمجموع حدودا چقدر هست؟
و دیگه اینگه من از کجا بفهمم درخواست ویزای ازدواجی که برای من صادر شده جعلی نیست؟!
لازم بذکر است که من کانفرم نامبر دارم،ولی ایا سایتی وجود داره که بتونم مراحل پرونده ام رو چک کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 63 بعدی »