عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21

صفحه‌ها (26): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-07-2011, 04:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2013, 06:01 AM توسط MaMi.)
در این تاپیک به مسائل مربوط به درخواست دریافت گرین کارد از طریق برادر یا خواهر سیتیزن امریکا پرداخته میشود.

برادر من بتازگی شهروند امریکا شده، آیا این درسته که اگر ایشون برای گرین کارد من اقدام کنه، من دیگر نخواهم توانست دانشجویی یا توریستی به سفارت امریکا مراجعه کنم؟
.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-07-2011, 05:57 AM
تا حدودی درسته و معمولا به کسانی که پرونده گرین کارد دارند به سختی ویزا می‌دن و معمولا ازشون می‌خوان که منتظر بشن تا جواب گرین کاردشون مشخص بشه. از اونجا که اقدام برای خواهر برادر معمولا ۸-۹ سالی طول می‌کشه، به نظرم بهتره که ریسک نکنید و اگر می‌خواهید در آینده نزدیک وارد امریکا بشید پرونده گرین کارد رو به جریان نندازید. البته به حرف من تنها اتکا نکنید و باز پرس و جو کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Amir
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-07-2011, 12:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2011, 12:10 PM توسط Amir.)
یک نفر که دیگه شهروند شده، می تونه برای پدر و مادرش هم برای گرین کارت اقدام کنه؟ چه مدت طول می کشه حدودا؟
Whether you think you can or think you can't, you are right. Henry Ford

Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible". Audrey Hepburn

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

06-07-2011, 01:00 PM
بله، می‌تونه. مدت زمانش همیشه ثابت نیست و بسته به شرایط مختلف ممکنه کمتر یا بیشتر بشه، اما در حال حاضر ظاهرا کمتر از یک سال طول می‌کشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

06-07-2011, 05:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2011, 06:05 PM توسط Bahram.)
در مورد درخواست تقاضای گرین کارد برای والدین به این تاپیک مراجعه کنید.

بطور کلی، در این روش افرادی که قرار است برای آنها درخواست گرین کارد کنیم باید موارد زیر باشند:
  • Unmarried sons or daughters over the age of 21
  • Married child(ren) of any age
  • Brothers and sisters (if the U.S. citizen petitioner is over the age of 21)
بررسی این گونه تقاضاها زمان نسبتاً زیادی میبرد و ممکن است بیشتر از 10 سال نیز به طول بیانجامد، ولی کمتر از این مدت مثل 6 سال هم نمونه هایی بوده.
.
نقل قول  

آفلاین kungen
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-05-2012, 11:49 AM
سلام من شنیدم میشه با پیوستن به usarmy اقامت دایم آمریکا گرفت

هر چی گشتم تاپیک در مورد پیدا نکردم لطفا اگه اطلاعاتی دارین در اختیار ما بذارین ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

07-05-2012, 12:43 PM
(07-05-2012, 11:49 AM)kungen نوشته: سلام من شنیدم میشه با پیوستن به usarmy اقامت دایم آمریکا گرفت

هر چی گشتم تاپیک در مورد پیدا نکردم لطفا اگه اطلاعاتی دارین در اختیار ما بذارین ممنون
تا اونجا که من اطلاع دارم، چنین مطلبی درست نیست و برای پیوستن به ارتش امریکا شما باید اول گرین کارد داشته باشید.

نقل قول  

آفلاین بكتاش
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2014, 05:15 PM
سلام
پدرخانوم بنده يك سال ديگه سيتي زن امريكاخواهدشد وخانوم بنده بالاي ٢١سال است.سوال بنده اين بود كه اززماني كه ايشون براي فرزندشون اقدام كنندچندوقت بعدهمسربنده ميتواند ويزا بگيردو مهاجرت كند.
مرسي
نقل قول  

آفلاین sanazph
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-07-2014, 09:34 PM
سلام خسته نباشید ببخشید چه مدت طول میکشه که سیتیزن امریکا بتواند برای مادر  و پدرش گرین کارت بگیرد؟ و کسی که گرین کارت دارد در ایالت کالیفرنیا پس از چند مدت سیتیزن میشود؟ و ایا کسی که گرین کارت دریافت میکند میتواند برای خانواده اش اقدام کند تا وقتی که سیتیزن شد همزمان پرونده خانوادشم برسه به زمان بررسی و گرفتن گرین کارت؟ امیدوارم تونسته باشم سوالم را خوب برسانم شرمنده مرسی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-07-2014, 10:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2014, 11:43 PM توسط M1KE.)
فردی که هنوز شهروند نشده می تونه برای خانواده اش هم درخواست گرین کارت بده منتهی منظور از "خانواده"، اعضای درجه یک مثل همسر و فررزندان مجرد هست. فرزندان اگر زیر 21 سال و مجرد باشند در یک کلاس خاص قرار می گیرند (F2A) که خیلی سریع هست، اگر مجرد بالای 21 سال باشند در یک کلاس دیگه (F2B) که خیلی طولانی تر میشه و اگر در هر سنی و متاهل باشند نمی تونند از این روش اقدام کنند.

در صورتی که رابطه از نوع برادر و خواهر باشه باید صبر کنند تا شهروند بشن و بعد برای اونها اقدام کنند. برای خودشون اگر از راه ازدواج با یک شهروند بوده باشه بعد 3 سال می تونند درخواست شهروندی بدن و اگر از روش های دیگه باشه بعد از حدود 5 سال. بعد از شهروند شدن می تونند برای برادر و خواهرشون هم درخواست گرین کارت بدن که دست کم 10 سال زمان می بره. همین طور وقتی خودشون شهروند شدن برای پدر و مادرشون خیلی سریع تر (کمتر از یک سال) زمان می بره.

(20-07-2014, 09:34 PM)'sanazph' نوشته: سلام خسته نباشید ببخشید چه مدت طول میکشه که سیتیزن امریکا بتواند برای مادر  و پدرش گرین کارت بگیرد؟ و کسی که گرین کارت دارد در ایالت کالیفرنیا پس از چند مدت سیتیزن میشود؟ و ایا کسی که گرین کارت دریافت میکند میتواند برای خانواده اش اقدام کند تا وقتی که سیتیزن شد همزمان پرونده خانوادشم برسه به زمان بررسی و گرفتن گرین کارت؟ امیدوارم تونسته باشم سوالم را خوب برسانم شرمنده مرسی

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 26 بعدی »