عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-02-2017, 10:51 AM
(11-02-2017, 05:53 PM)مهمان نوشته: سلام من با یه آقای امریکایی در ایران ازدواج کردم اما متاسفانه چیزی از قوانین امریکا نمیدونم آیا درسته ۳ تا ۴سال طود میکشه تا ویزای من هم صادر شه؟ و با این قوانین و کشمکش های اخیر دونالد ترامپ ممکنه مهاجرتم غیر ممکن بشه؟

فراموش کردم بگم با آقایی که حدود ۱ماه پیش ازدواج کردم حدود ۴سال هست که از طریق اینترنت و کاملا سرسری آشنا شدیم ، من حدود ۳۰سالمه و لیسانس معدن و عمرانو کامپیوتر دارم و ایشون ۶سال از من بزرگترن متولد امریکان و اونجا دبیرن و مشغول تدریس ، بعد از چندماه اشنایی ایشون پیشنهاد ازدواج دادو پیشنهاد اینکه به قصد دیدارو خواستگاری به ایران بیاد و خلاصه با وجود مخالفتای من که ممکنه اصلا حضورا از هم خوشمون نیاد بلاخره با تور تک نفره ایران اومدن و مستقیم  به خواستگاری از خونواده ....طی سالای گذشته تقریبا سالی یبار و در جمع ۴بار برای خواستگاری اومدن و هی جواب رد از خونوادم گرفتن که عاقبت خونواده دیدن هم اون جدی هست هم من موافق ایشون شدم، بلاخره امسال  بعد از انجام تحقیقات وسیع از دوستان ایرانی مشترک ساکن در اونجا و حتی اومدن اونا در مراسمهای خواستگاری قبول کردن و همین ایران رسما بعد کلی دوندگی و کارای اداری توی تابستون و بعد از انجام انگشت نگاریشو گویا گرفتن سوء پیشینه اش از اینترپل بعد از ۳ماه جواب دادن که میتونیم ازدواج کنیم بلاخره دی ماه امسال بعد اجازه پلیس مهاجرت و نماینده وزیر امور خارجه (استاندار) و ریس اداره مهاجرت و تاییدیه های مختلف از جمله تعهدهای محضری آقا دربرابر همسر ایرانی که قویا دولت ایران الزام به امضاشون میکنه ،  ازدواج کردیم.
ما عکس مشترکی تا همین تابستون که خونواده قبول کردن که بسپرن دست دولت تحقیق از ایشونو، نداشتیم. منتها تمام سفراشون به ایران در پاسپورتشون هستو کل اطلاعات و قصد سفرشون از همون ابتدا که نامزدی و ازدواج ذکر کردن در تمام تورایی که باید همراهیشون میکردن تا قبل از ازدواج ثبت شده،  و در حال حاضر تصویرتمام مدارکمون از جمله پاسپورتم و  ترجمه رسمی عقدنامه  و شناسنامه خودم و پدرو مادرم و مدارک تحصیلیم با مهر رسمی قوه قضاییه و امور خارجه رو هم پیش وکیلشون در امریکا برده ... منتها هنوزم من در جریان هیچ کدوم از قوانین نیستم... مثلا اینجا درباره ۲سال خوندم ... الان برای من این هم سواله که ایا ۴سال قبوله که از اولین سفرشون به ایران میگذره و هربار برای تایید ویزای ایشون از سفارت با من تماس گرفته میشد که برای ازدواج میان و من تایید میکردم...؟!
همچنین سوالم اینه که با وجود سیاستهایی که اقای ترامپ پیش گرفته (با اینکه به نظر میاد قدرتی نداره) اگر به فرض مجبور شدیم و ایشون بخواد کارشو رها کنه و بیاد ایران بمونه سیتیزن امریکاش باطل میشه ؟
سوال دیگم اگر من موفق به رفتن بشم میتونم همون سالهای اول هم به فرض برای عیدو تابستون که مورد توافق هردومون بود به ایران سفر کنم یا اینکه دوستان میگن تا دو سال نمیتونم سفر کنمو ازدواجمون اونجا تا دوسال چک میشه؟!

با توجه به این که همسر شما شهروند (سیتیزن) امریکا هستند، ایشون می‌تونند ظرف ۳ الی ۶ ماه برای شما گرین کارت بگیرند. شما لازمه که برای گرفتن خود گرین کارت به امریکا سفر کنید. دستورات اخیر ترامپ توسط دادگاه فدرال غیرقانونی اعلام شده و فعلا متوقف شده. با فرض بر این که این دستورات از سرگرفته نخواهد شد، شما مشکلی برای سفر به امریکا نخواهید داشت. در صورتی که احیانا مشکلاتی برای سفر شما پیش بیاد، همسر شما می‌تونند در ایران در کنار شما زندگی کنند و شهروندی امریکایی ایشون باطل نخواهد شد.
در صورتی که شما موفق به رفتن بشید، ظرف حدود یک ماه بعد از رسیدن به امریکا اصل گرین کارت رو دریافت خواهید کرد و مشکلی برای سفر به خارج از امریکا نخواهید داشت. قانون دو سال که شما گفتید برای این هست که گرین کارتی که شما از طریق ازدواج می‌گیرید مشروط به پایداری ازدواج به مدت حداقل دو ساله و ربطی به سفر نداره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-02-2017, 08:03 PM
سلام
من در امريكا با يه خانمى از خودم ١٥ سال بزرگتر ازدواج كردم بعد از ٣ سال زندگى مشترك در امريكا من براى گرين كارت دايم اقدام كردم الان حدود ١ سال و نيم گذشته هيچ خبرى دريافت نكردم هر چند بار هم كه زنگ زدم گفتن در حال چك كردن هستش و متاسفانه با قانون هاى جديد كه الان گزاشته شده براى ايرانيها ايا امكانش هست منو رد كنن يا چند سالى كيس منو نگه دارن بدون جواب
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-02-2017, 10:14 AM
(15-02-2017, 08:03 PM)مهمان نوشته: سلام
من در امريكا با يه خانمى از خودم ١٥ سال بزرگتر ازدواج كردم بعد از ٣ سال زندگى مشترك در امريكا من براى گرين كارت دايم اقدام كردم الان حدود ١ سال و نيم گذشته هيچ خبرى دريافت نكردم هر چند بار هم كه زنگ زدم گفتن در حال چك كردن هستش و متاسفانه با قانون هاى جديد كه الان گزاشته شده براى ايرانيها ايا امكانش هست منو رد كنن يا چند سالى كيس منو نگه دارن بدون جواب

دستورات ترامپ که فعلا متوقف شده و قانون جدیدی وجود نداره، حتی قبل از رای اخیر دادگاه، طبق اخبرا وب‌سایت خود اداره مهاجرت دستورات ترامپ تاثیری در بررسی پرونده‌های مهاجرتی نداشته و فقط در مورد ورود به امریکا بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین A.osk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-02-2017, 07:05 PM
سلام يه سوال داشتم براي ويزاي ازدواج هم پر كردن فرم G-325 لازمه ميتونم اونو اسكن كنم و براي همسرم ايميل كنم؟

لطفا در مورد ويزاي k-3 توضيح بدين لطفا
نقل قول  

آفلاین A.osk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-02-2017, 04:53 PM
آيا زمان مصاحبه من بايد سو پيشينه از ايران بگيرم و با خودم ببرم؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-02-2017, 03:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2017, 04:28 AM توسط M1KE.)
تمام مراحل ویزای K3 در لینک زیر توضیح داده شده:

https://travel.state.gov/content/visas/e...zen.html#6

زیر قسمت مربوط به Documentation اشاره شده که گواهی عدم سو‌پیشینه برای همه کشورهایی که بیشتر از شش ماه در اون بودین لازمه ولی تا جایی که اطلاع ‌دارم مدارک سوپیشینه ایران رو به نوعی قبول ندارن و در ایمیل مصاحبه میگن لازم نیست. اگر در ایمیل مشخصا اشاره نشده بود که لازم نیست تهیه کنید و به همراه ترجمه اش ببرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-02-2017, 02:47 PM
ممنون از راهنماييتون ، ويزاي k3 نوشته شده كه از همون كشوري كه ازدواج صورت گرفته بايد گرفته بشه من ايران ازدواج كردم آيا راهي هست؟؟ چطور ميتونم اقدام كنم لطفا راهنماييم كنيد.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-02-2017, 04:44 PM
قاعده بر اینه که وقتی آمریکا در کشوری کنسولگری نداشته باشه پرونده شما در کنسولگری آمریکا در یکی از کشورهای نزدیک به اون بررسی میشه مثلا در آنکارای ترکیه.

If the marriage took place in a country that does not have a U.S. Embassy, or the Embassy or Consulate does not issue visas, the NVC will send the petition to the U.S. Embassy or Consulate that normally processes visas for citizens of that country. For example, if the marriage took place in Iran where the U.S. does not have an Embassy or Consulate, the petition would be sent to Turkey.

(25-02-2017, 02:47 PM)مهمان نوشته: ممنون از راهنماييتون ، ويزاي k3  نوشته شده كه از همون كشوري كه ازدواج صورت گرفته بايد گرفته بشه من ايران ازدواج كردم آيا راهي هست؟؟ چطور ميتونم اقدام كنم لطفا راهنماييم كنيد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-02-2017, 05:16 PM
اگر بتونید ازدواج کنید (برای نمونه در ترکیه) می تونند برای گرین کارت شما اقدام کنند. خوبیه این گروه که مربوط به همسر شهروندان هست اینه که ظرفیت خاصی برای ویزادهی ندارند و در نتیجه از تاریخی که تایید تکمیل بودن مدارک دریافت بشه پرونده به اصطلاح کارنت یا آماده فرستا‌ده شدن به سفارته و حدود سه ماه بعد وقت مصاحبه داده میشه. تقریبا سه ماه هم بین زمان فرستادن مدارک تا گرفتن تاییدیه وجود داره. در نتیجه با فرض اینکه در تکمیل پرونده نقصی مدارک وجود نداشته باشه که وارد کاغذبازی اداری و رفت و برگشت بشه و همین طور بعد از مصاحبه، کلیرنس مدت داری بهتون نخوره میشه روی شش ماه امید داشت ولی در عمل ممکنه قدری بیشتر بشه.

از زمانی که ازدواجتون رو در ترکیه ثبت کردین (که حدود یک هفته زمان میبره) ایشون می تونند طبق توضیحات این فایل سه صفحه ای برای گرین کارت شما اقدام کنند:

https://www.uscis.gov/sites/default/file...s/A1en.pdf

(25-02-2017, 04:00 PM)aminc نوشته: در مورد سوال قبلی عرض کنم که خانمی که میگفتم  شهروند امریکا هستش و من میخام باهاش ازدواج انجام بدم
خیلی دلم براش تنگ میشه میخام زودتر برم پیشش اونم منتظرمه
الان من ایرانم چیکار کنم خودمو بهش برسونم
خواهشن راهنماییم کنین
متشکرم
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-02-2017, 06:10 PM
بازم ممنون از راهنماييتون خواهش ميكنم يه لينك فارسي و يا توضيحات فارسي در مورد ويزاي k3 براي من بگين كه از كجا و چطوري بايد شروع كنم خيلي از توضيحاتتون بازم ممنونم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 63 بعدی »