عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین soltan4432
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-06-2016, 10:49 AM
با سلام

من تمامی مطالب و تاپیک ها رو دونه به دونه مطالعه کردم و سوالات ایجاد شده که جوابی براش ندارم قسمتی در مورد شرایطم هست و قسمتی در مورد پر کردن فرم ها، همه جور ،انگلیسی هم آمار گرفتم اما برام جای سوال دارند.
بنده 4 سال هست از طریق شبکه های اجتماعی با خانوم ی در امریکا آشنا شدم که گرین کارت داشتند، 3 بار در ایران ایشون رو دیدم و عکسهایی موجود میباشد حتی با خانواده ها، ایشون 8 سال از من بزرگتر هستند و بنده 30 سال دارم، بیشتر ارتباط از طریق فیسبوک و اپلیکیشن ها بوده ولی زمان هایی هم شده که تماس تلفنی داشتیم در 3 سال پیش چند ماهی مجبور بودیم نمیدونم میشه پرینت 3 سال پیش رو گرفت یا نه، ولی تمامی چت ها و زمانها در فیسبوک  از سال 2013 و تلگرام محفوظ است. الان ایشون 2 ماه از سیتیزن شدن آنها میگذرد و میخواهند برای ویزا ی نامزدی اقدام کنند آیا ما به مشکلی بر میخوریم? یا مدارک تکمیلی تر اگه هست راهنمایی کنید ممنون میشم.

و یک سوال جانبی برای ازدواج، ما برای ازدواج کردن مشکلی نداریم ولی. ایشون از همسر سابق در ایران حقوق دریافت میکنند، و چون ازدواج با قوانین ایران این حقوق رو قطع میکنه ترجیح دادیم ازدواج ایرانی نکنیم، تو پرسشها ازدواج در ترکیه یا ارمنستان ذکر شده بود، آیا اون ازدواج ها در شناسنامه های ایرانی ثبت میشوند یا مجزا هستند? که حقوق قطع نشود???

گرفتن گرین کارت مشروط 2 ساله اول قبول، ولی سوالی در این مورد نشد در مدت 2 سال زندگی کسی که از ایران وارد امریکا شده اجازه کار میگیرد ،اگر کار پیدا کند و بیمه برایش رد شود، در صورت جدا شدن از همسر به دلیل سوری بودن ازدواج، از طریق کار میتونه اقامت دایم بگیره?

در زمان مصاحبه هر دو نفر باید همزمان در سفارت حضور داشته باشند???

ایمیل ترجمه شناسنامه برای uscis مورد قبول است یا باید پست شود?? همینطور فایل عکسها???

عکسهایی که دو نفر با هم حضور دارند در وقت مصاحبه در خواست میشود یا باید با تکمیل فرم ها فرستاده شود??? چون دوباره سفری به ایران دارند برای عکسهای بیشتر

در فرم G325a برای نامزد امریکایی ملیت چی باید عنوان شود? ایرانی یا امریکایی?

برای ویزا ی نامزدی در فرم G325a در قسمت همسر کنونی باید مشخصات  نامزد را بنویسیم یا خالی گذاشته شود?

فرم g325a حتما امضای دستی میخواهد و هر 2 طرف باید پر کنند، از طرف فرد ایرانی ایمیل زده میشود یا باید پست شود?

آخرین سوال، گرفتن سوء پیشینه و فوت همسر در امریکا و مدرکی که از مسجد برای تایید مسلمانی گرفت برای فرم i-129 را هم مراحلش رو توضیح بدید ممنون میشم

درسته شما مدارک لازم برای داشتن و گرفتن ویزا رو ذکر کردید ، حال فکر کنید دوستان همه مدارک رو دارند، یکبار به صورت پیش فرض پر کردن فرم ها، مدارک همراه را نمایش دهید، مانند یک پکیج که به این مشکلات ریز نخوریم.
خیلی سوال کردم، امیدوارم مفید باشه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-06-2016, 06:15 PM
نمیشه گفت پرونده حتما به مشکل میخوره. اگر عکس مشترک و سوابق وجود داشته باشه به هر حال امتحانش شاید ضرری نداشته باشه. برای ازدواج در خارج از کشور معمولا قبل از ازدواج در استانداری اون کشور یا سازمان های ذیربط دیگه اونها، می بایست به کنسولگری ایران مراجعه کنید و گواهی تجرد بگیرید (اگر شناسنامه المثنی باشه این گواهی رو فقط در ایران میشه گرفت). ولی بعد از ثبت ازدواج در سازمان های اون کشور فکر نمی کنم در شناسنامه شما هم ثبت کنند و این به خود شما بستگی داره که به کنسولگری یا ثبت احوال ایران مراجعه کنید و اون رو ثبت کنید (در مورد گواهی تجرد مطمئنم ولی در مورد ثبت در شناسنامه خیر). 

اگر قبل از دو سال جدا بشین بعید می دونم فرصت کنید از طریق کار گرین کارت بگیرید. قاعدتا تا زمانی که گرین کارت قبلی معتبره شما نمیتونید برای گرین کارت کاری اقدام کنید و وقتی هم که باطل بشه بعید می دونم در اون مقطع کوتاه بشه کاری کرد. در مصاحبه فقط شما حضور دارید.

پینوشت: بقیه موارد خیلی جزیی هستند و سر فرصت باید برگردم دوباره نگاه کنم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین A.osk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-07-2016, 08:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-07-2016, 08:30 PM توسط A.osk.)
با سلام
من با اقايي كه سيتيزن امريكا هست در ايران ازدواج كردم حالا در اين مرحله اون اقا بايد به امريكا برگرده و براي من ويزاي نامزدي بفرسته!؟

ميشه لطفا راهنماييم كنيد و سوال ديگه اينكه من كارمند رسمي ارگان دولتي هستم در اين موارد شرايط خاصي وجود داره؟ ايا من مدارك شغل دولتيمو بايد ارائه بدم يا نه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-07-2016, 02:20 AM
می تونید تاپیک مراحل کلی ویزای نامزدی و ازدواج رو مطالعه کنید. ایشون می بایست درخواست اقامت برای شما رو پر کنند. بعد از تایید پرونده و فرستاده شدن اون به سفارت ممکنه از شما در مورد شغل تون در مصاحبه سوال های مختصری بشه. در حال حاضر نیازی به ارایه مدرک خاصی در مورد شغل تون از طرف شما وجود نداره.

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مر...ریق-ازدواج
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین hsuonraf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-08-2016, 02:15 AM
سلام سوالی از خدمتتان داشتم همسرم مقیم آمریکا هستند و من ایرانی هستم پس از آشناییت اقدام به ویزای نامزدی کردیم که بعد از مدتی رد کردند که ابتدا به این جهت بود که همدیگر را ندیده ایم چون در بلیط سال مشخص نبود که پس از اصلاح آن مجددا کلا کیس را رد کردند که دلیلش هم مشخص نگردید چون نه سایت را آپدیت کردند و نه نامه را دریافت نمودیم و بعد از تماس به ما گفتند کیس دینای شده سپس ایشان به ایران آمدند و عقد کردیم وبرای ویزای ازدواج اقدام کردیم  و الان دو ماه از آن گذشته خواستم ببینم که ما بعد از عقد سریعا اقدام کردیم آیا چون مدت زمان کوتاه بوده در روند تایید تاثیر دارد یا خیر و اینکه نامزدی ما را رد کردند آیا این هم موثر است
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

05-08-2016, 05:12 AM
فکر نمی کنم این بار دیگه مشکل خاصی وجود داشته باشه. اینکه زود اقدام کردین خیلی تاثیر خاصی نداره در هر حال به شما گرین کارت مشروط دو ساله داده میشه و اگر تا اون زمان همچنان متاهل باشید قابل تمدید هست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین khoda
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2016, 04:01 AM
سلام ممکنه یه نفر بنده رو راهنمایی کنه آیا راهی وجود داره که بتونی با نامزدی سریع تر به آمریکا بریم یا از روش دیگری که هزینه زیادی نداشته بشه بری آمریکا ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

09-09-2016, 06:57 AM
به غیر از نامزدی/ازدواج روش مهاجرتی کم هزینه دیگری تقریبا وجود نداره و فقط روش های غیرمهاجرتی مثل ویزای دانشجویی یا توریستی میتونه به طور موقت به شما امکان رفتن به آمریکا رو فراهم کنه که در تاپیک های مربوط به خودشون می تونید شرایط اونها رو مطالعه کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین anahita2008
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-09-2016, 08:41 PM
با سلام. من ماه جون 2015 بعد از یه رابطه دوساله با نانزدم و گذراندن همه مراحل قانونی وارد آمریکا شدم. متاسفانه از همون روزهای اول زندگی مشترک ،نامزدم رفتارهای عجیب و غریبی که حاکی از مشکلات شدید روانی بود از خودش نشون میداد که این کارهاش بشدت منو نگران میکرد.من خیلی تلاش کردم که کمکش کنم .چندین بار متقاعدش کردم که بریم پیش مشاور و تشخیص مشاور برای ایشون پارانویای شدید و اسکیزوفرنیا بود.چندین بار قصد برگشت به ایران رو داشتم اما ایشون انقدر با احساسات من بازی میکرد که هربار با امید به اینکه شاید بودن و ماندن من به درمانش کمک کنه از رفتن منصرف شدم که بزرگترین اشتباهم بود اما من بخاطر علاقه ای که بهش داشتم و رابطه ی عاطفی چند ساله و ترس از برگشت به ایران به خاطر مسایل فرهنگی این موضوع، تمام تلاشم رو کردم که بتونم به ایشون و خودم کمک کنم که زندگی خوبی شروع کنیم. روز 80 ویزا بالاخره باهم ازدواج کردیم و چند روز بعدش برای گرین کارت تقاضا دادم.اما مشکلات ایشون هی بدتر و بدتر شد تاجایی که ارتباط من رو با دنیای خارج قطع کرده بود و دقیقا مثله یه زندانی منو شکنجه روانی و جسمی میداد و هر روز کتک کاری و درگیری فیزیکی تا اینکه یه ماه بعد از ازدواج یه روز ایشون به قصد کشتن من انقدر گلومو فشار داد که واقعا مرگ رو دیدم. که پسر 16 سالش از همسر سابقش که خودش هم قربانی خشونتهای پدر بود به پلیس تلفن کرده بود و وقتی پلیس رسید جسد نیمه جان من رو نجات دادن و ایشون به جرم فلونی بازداشت شدن که خودش هم در دادگاه به جرم خودش اعتراف کرد و به اصطلاح plead guilty .چند روز بعد از دستگیریش متوجه شدیم که همه ی نامه های مهاجرت من رو پنهان کرده بود و من زمان انگشت نگاری رو از دست داده بودن که دوباره تقاضا دادم و دسامبر 2015 انگشت نگاری دادمو بلافاصله دو روز بعد اجازه کار و گرفتن گواهینامه و سوسیال سکیوریتی برام صادر شد و گفتن که باید منتظر گرین کارت بمونم و منو قربانی خشونتهای خانگی معرفی کردن.من و همسرم الان در پروسه طلاق هستیم و جدا از هم زندگی میکنیم. در طی این مدت یعنی از زمان تشکیل پرونده ویزا تا امروز همه ی کارهای مهاجرت من رو کتولیک چرتی انجام داده. سرانجام بعد از ده ماه امروز از طرف اداره مهاجرت برای من نامه آمده و گفتن که سه هفته دیگه در رابطه با گرین کارتم مصاحبه دارم. آیا کسی میدونه که این مصاحبه برای چی هست؟ آیا همه باید این مصاحبه رو بدن یا فقط در مورد کیس منه؟ و اینکه چه اتفاقی ممکنه بعد از مصاحبه بیفته؟ با توجه به اینکه ما تا چند ماه دیگه از هم قانونا طلاق میگیریم آیا این طلاق که زیر دوسال قراره اتفاق بیفته تاثیری در روند گرین کارت من خواهد داشت؟ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-09-2016, 07:18 AM
با شرایطی که گفتین مشکل خاصی برای شما نخواهد بود. شرط دو ساله برای افرادی است که با اختیار خودشون و در شرایط عادی جدا شده باشن وقتی مدارک و شواهدی باشه که مورد آزار و اذیت قرار می گیرند نیازی به رعایت این شرط نیست. مصاحبه هم بیشتر برای اطمینان از همین موضوعه. بنابراین مدارک و اسناد مربوط به این موارد رو بهتره همراه داشته باشید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 63 بعدی »