عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
مهمان
Unregistered
نقل قول

01-01-2016, 05:42 PM
سلام
دوستان من ساكن ايران هستم و ميخوام با يه آقاي ايراني كه سيتي زن امريكا هستن ازدواج كنم
من از ازدواج قبليم يه پسر ١٣ ساله دارم كه شنيدم براي اون هم ميتونم تقاضاي گرين كارت كنم
با توجه به اينكه اين جريان ممكنه زمان ببره من نگران ممنوع الخروج شدن پسرم براي سربازي هستم
كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه اين جريان براي پسرم چقدر زمان ميبره ؟ از تون ممنونم .
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-01-2016, 08:12 PM
این نوع پرونده ها که رابطه درجه یک هست، از زمان تشکیل پرونده یک تا دو سال بیشتر زمان نمیبره تا به نتیجه برسه و فرزند شما هم که تقریبا ۵ سال دیگه مشمول میشن. بنابراین مشکلی نیست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین victor_9914
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-01-2016, 02:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2016, 02:51 PM توسط victor_9914.)
با سلام و تبریک سال 2016 به همه دوستان
ممنونم ار پاسخگویی تون 
7 ماه است که من با دختری که مفیم امریکا هستن (گرین کارت دارن) اشنا شدم در ایالت  کالیفرانیا که ایشون 21 سالشونه و بعد این مدت تصمیم به ازدواج گرفتیم . من 30 سال دارم و العان 2 سال هست که از امدنم به امریکا میگدره .
با ویزای ّF1  امدم ولی میخوام اگه بشه درسمو بعد گرفتن گرین کارت با هزینه خیلی پایین ادامه بدم .بعد خوندم 10 صفحه اول الان چند سوال دارم .
1. وقتی که گرین کارت موقت میگرن ، میشه financial aid  گرفت و با وام دولت درس خوند.(نمیگن که موقتی هستش و باید تا دایم صبر کنی)
2. پدر ایشون با ازدواج ما مخالفت دارن بنابر این به خواسته هر دومون می خوایم این کارو بدون اطلاع اونها انجام بدیم . سوالم اینه که ما با هم زیر یه سقف رندگی نکردیم 
ولی کلی عکس دو نفره داریم (حتی برادر ش هم در جریانه و با هم عکس داریم ) و ار اونجایی که پدرش تلفن رو چک میکنن ، ار طریق وایبرو فیس تایم و ... در ارتباطیم تا متوجه تماسها نشن (یغنی پرینت تلفن هم نداریم با این تفسیر) چه باید کرد ؟
3. به نظر شما نامزدی بهتره یا ازدواج در این شرایط؟
4. ممکن هستش اختلاف سن من با ایشون مشکلی در روند پرونده درست کنه؟
5. اجازه پدر و مادر ایشون از لحاظ اخلاقی نه ، از لحاظ قانونی تاثیری در پرونده میتونه داشته باشه؟(چون پدرشون منو تهدید به دادگاه و پلیس کردن )
6. اگر ازدواج یا نامزدی صورت بگیره ، دیگه این خانم متاهل هستن ، بنابراین ممکن پدر ایشون از کاغذ بازی و پست مدارک در کارهای اداری متوجه این موضوع بشن ؟
لطفا راهنماییم کنید ، خیلی گیجم و بعضی وقتا میخوام که ادامه ندم 
با تشکر  Blush
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-01-2016, 10:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2016, 12:25 AM توسط M1KE.)
قضیه ازدواج دارای سه بعد حقوقی (قانونی)، مذهبی (اعتقادی) و سنتی (اجتماعی و آداب و رسوم خانوادگی) هست. در این تاپیک بیشتر به بعد حقوقی قضیه نگاه میشه ولی من اشاراتی به دو بعد دیگه قضیه هم می کنم.

- از منظر حقوقی در آمریکا وقتی طرفین به سن بلوغ رسیده باشند نیازی به اجازه والدین برای ازدواج ندارند. به استثنای ایالت می سی سی پی که حداقل سن 21 سال هست در بقیه ایالت ها این حداقل 18 سال هست. در سن کمتر می بایست اجازه رسمی والدین و/یا دادگاه وجود داشته باشه ولی در همین حالت هم معمولا کمتر از 16 سال نباید داشته باشند به استثنای یک سری ایالت که حداقل خاصی رو مشخص نکردند.

- از منظر مذهبی در دین اسلام اگر دختری برای بار اول ازدواج می کنه نیاز به اجازه پدرش داره و بدون رضایت پدر ازدواج شون درست نیست. در بقیه دین ها خودتون می بایست تحقیق کنید.

- از منظر سنتی، طبیعتا اگر روابط خانوادگی بین خانواده دختر قوی باشه و دختر وابستگی زیادی به خانواده پدری داشته باشه --که در مورد مثال شما ظاهرا اینطوره-- در اونصورت شما به رضایت ضمنی افراد تاثیرگذار خانواده وی که در خانواده های سنتی معمولا پدر و برادران بزرگتر اون خانواده هستند نیاز خواهید داشت تا در آینده مشکلی از نظر ارتباط با اون خانواده نداشته باشید. اگر بخشی از خانواده رضایت دارند بهتره از طریق اونها بخش دیگه رو هم راضی کنید.

در مورد سوال هاتون:

1- از منظر قانونی فرق خاصی بین حقوق کسی که گرین کارت مشروط یا دائمی داره وجود نداره و شما مادامی که گرین کارت داشته باشین می تونید از حقوقی که یک مقیم برخورداره بهره مند بشین.
2- پاسخ این سوال رو به شکلی در بالا دادم. می بایست به طور غیرمستقیم رضایت خانواده ایشون رو به دست بیارین تا به مشکل نخورید.
3- ازدواج بهتره ولی بعد از حل مشکل موردنظر. البته برای شمایی که ویزای F1 دارین و هم اکنون در آمریکا هستین ویزای نامزدی معنی نداره. چون یک ویزایی هست که به صورت موقت داده میشه تا فرد در عرض سه ماه ازدواج کنه یا هم که برگرده. شمایی که در آمریکا هستین نیازی به این چنین ویزایی ندارید.
4- اختلاف سنی شما زیاد نیست و مشکلی نداره. اگر برعکس بود و شما 21 سال داشتن و ایشون 30 سال شاید یک مقدار غیرعادی و شک برانگیز بود.
5- از منظر قانونی همونطور که در بالا اشاره کردم در آمریکا وقتی فرد به سن قانونی رسیده باشه برای ازدواج نیازی به اجازه والدین نداره ولی بعد مذهبی و سنتی قضیه هم ممکنه مشکلاتی رو برای شما ایجاد کنه که بهتره اونها رو نادیده نگیرید.
6- ایشون بالاخره متوجه میشن بنابراین به نظرم بهتره قبل از حل این مشکل تصمیم جدی نگیرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین victor_9914
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-01-2016, 12:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2016, 12:35 AM توسط victor_9914.)
ممنون از پاسختون   M1KE
ایشون حاضرن این کارو انچام بدن حتی بدون اجازه ولی من نمیخوام تو همچین موقعیتی قرارشون بدم . به دلایلی که گفتید و تبعاتش در زندگیم.
به فرض اگه ما بخوایم این کارو انجام بدیم _
Iam just wondering 
با نداشتن پرینت تلفن یا یه سقف مشترک که بشه اثباتش کرد این زندگی مشترک یا با هم بودن رو، بازم شدنی هستش یا نه؟؟ میشه از مدارکی مشابه این استفاده کرد که اینو پوشش بده ؟؟
مثل مسافرت طولانی یا چیزایی دیگه که من اطلاع ندارم .
و دیدم که به بعضی ها پیشنهاد کردید که خودتون کاراتونو انجام بدید و ار وکیل فقط مشورت بگیرید. به ما هم همین پیشنهادو میکنید ؟؟ اگر بله هست جوابتون میتونم بپرسم مگه چقدر میتونه در نظر افیسر تاپیر گذار باشه ؟؟؟

واقعا ممنون از صبر و حوصلتون در خوندن و پاسخگویی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-01-2016, 05:36 AM
پرینت و عکس مشترک و غیره برای کسی هست که قصد داشته باشه از خارج از آمریکا با ویزای نامزدی وارد آمریکا بشه و با نامزدش ازدواج کنه. شمایی که در آمریکا هستین به هیچ کدوم از اینها نیازی ندارین و فقط بعد از ازدواج مدارک اون برای اداره مهاجرت کفایت می کنه تا بعد از تشکیل پرونده و بررسی اون که ممکنه یک و نیم سالی زمان ببره در نهایت وضعیت تون به مقیم تغییر پیدا کنه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین NihatSami
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-01-2016, 11:33 PM
درود
من 1 سالی هست که ازدواج کردم با خانمم cityzen آمریکاست
الان خانمم باردار هست
ما ایران هستیم
برای این که خانمم کارهای منو درست کنه که زودتر بريم آمریکا باید چه کار کنیم?
آخه خیلی ها میگن باید خانومت بره آمریکا تا کارهاتو درست کنه...
فرم پر کنه و... از این مسائل...
قبلا ظاهرا از ایران میشد اقدام کنه...ولی الان باید به خاطر بعضی از مسائل باید ویزا گرفته بشه?
وخانمم الان باید ویزا بگیره بره آمریکا?
شامل کسانی که city Zen هم هستن میشه...?
مرسی از مجموعه خوبتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
09-01-2016, 01:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2016, 01:35 AM توسط M1KE.)
خیر ایشون در هیچ شرایطی برای وارد شدن به آمریکا نیاز به ویزا ندارند ممکنه کشورهای دیگری باشند که بسته به شرایط سیاسی از شهروندان آمریکا بخوان برای ورود به اون کشورها ویزا بگیرند ولی هیچ کشوری از شهروند کشور خودش نمی خواد که ویزای ورود بگیره و حتی با گذرنامه منقضی شده هم میتونه به کشور خودش برگرده. 

در مورد اسپانسر شدن برای اقامت شما بله قویا توصیه میشه که ایشون در زمان اقدام در آمریکا حضور داشته باشند و اطلاعات تماس و آدرس های فیزیکی رو از خود آمریکا بدهند. تاپیک مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواجرو نگاه کنید.

پینوشت: برای ایشون هم بهتره به فکر بیمه ای که هزینه های زایمان رو پوشش بده باشین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sorush67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-02-2016, 11:17 AM
سلام به همگی
بنده خانمم سیتیزن هستش. اگر برای گرین کارت اقدام کنیم و گرین کارت 10 ساله بگیریم اما رفت و آمدمون به آمریکا فقط سالی یکی دوماه باشه،
1) گرین کارت در انتهای 10 سال باطل میشه یا ممکنه قبل از این مدت هم اعتبارش از بین بره؟
2) اگر گرین کارت باطل شد، باز هم برای گرفتنش میشه اقدام کرد یا دیگه این امتیاز از من گرفته میشه؟
3) با توجه به اینکه هدفم فقط رفت و آمد سالیانه هستش و قصد اقامت دائم ندارم، راحت ترین راه کدومه؟ گرین کارت یا ویزای ازدواج یا ....؟

پیشاپیش متشکرم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-02-2016, 12:52 AM
خانم شما که نیازی به گرفتن گرین کارت ندارند و همیشه می تونند رفت و آمد داشته باشند. شما با این حال، نمی تونید بیشتر از نیمی از سال را خارج از آمریکا باشین. شرایط حفظ اقامت رو در تاپیک اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا توضیح دادم. یکی از راه هایی که می تونید مدت زمان بیشتری رو در خارج از آمریکا باشین بدون اینکه اقامت تون باطل بشه اپلای کردن برای برگه عبور هست که در تاپیک مراحل گرفتن برگه عبور | پاس سفید | Travel Document | Re-entry permit توضیح داده شده.

در صورتی که تا انتهای عمر گرین کارت همچنان تونسته باشین اون رو حفظ کنید، شش ماه قبل از انقضای اون می تونید با پر کردن فرم I-90 برای گرین کارت جدید اپلای کنید که حدود 3 ماه زمان میبره. اگر نتونسته باشین گرین کارت رو جفظ کنید و باطل شده باشه می بایست از نو فرآیند گرفتن گرین کارت رو طی کنید که دست کم یک سالی زمان میبره. مادامی که شما ازدواج تون برقرار باشه می تونید از روش آخر اقدام کنید. البته در زمان اقدام توصیه میشه همسر شما به عنوان اسپانسر در آمریکا حضور داشته باشند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 63 بعدی »