عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-11-2016, 07:07 PM
@g.seyfi66
لیست رسمی قیمت دکترای تمام وقت در دانشگاه McGill
معافیت از پرداخت شهریه و دریافت فاند (سوای میزان آن) برای یک نفر مناسب است. تخمین هزینه‌های زندگی نیز برای یک نفر است، اگر همراه داشته باشید باید بتوانید ثابت کنید که از پس هزینه‌های زندگی بر می‌آیید، این اثبات، نه با صحبت بلکه با صورت حساب بانکی یا سند ملکی (در موارد مجردی با نشان دادن نامه ی پذیرش که میزان فاند در آن مشخص شده) رسمیت پیدا می‌کند (البته شما هم باید این نامه را نشان دهید).
طبق لینک دانشگاه McGill به همسر شما اجازه‌ی کار در حین تحصیل شما را می‌دهند، و طبق قوانین دولت کانادا لینک همسر شما اجازه ی کار دارد (فارغ از نوع دانشگاه). پس حتما روی این موضوع حساب باز کنید، البته در بیشتر موارد پیدا کردن شغل مسئله ایست که باید در نظر داشت و  در کانادا هم حداقل باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند (فکر نمی‌کنم از نظر قانونی مشکلی باشد اما کارفرماها ترجیح می‌دهند که بتوانند با فردی که استخدام می‌کنند رابطه برقرار کنند و حتی در ساده‌ترین شغل‌ها و این موضوع را هم در نظر داشته باشید که در کانادا زبان رسمی علاوه بر انگلیسی، فرانسوی نیز هست.(البته منظورم این نیستش که همسرتون باید فرانسوی صحبت کنند، بلکه این مورد مزیت محسوب می‌شود) 
حال مراحل اولیه را انجام دهید، به آن مراحل که رسیدید، با قرض گرفتن پول می‌شود کفایت مالی را ثابت کرد، اما زندگی کردن را هم در نظر بگیرید، یک دانشجو اگر بیمار شود یا مثلا دچار دردی شود، اگر درمان آن بیماری یا درد با استفاده از بیمه به صورت رایگان یا بسیار کم هزینه نباشد، معمولا تحمل می‌کنند و درمان نمی‌کنند، اما شما نمی‌توانید به فرزند خود بگویید که نمی‌توانید هزینه‌ی درمانی او را بپردازید! البته شاید این بدترین اتفاق باشد، به هرحال باید از دانشگاه سوال کنید که آیا همسر و یا فرزند شما بیمه می‌شوند یا خیر، یا اینکه همسر شما می‌تواند در حین کار فرزندتان را بیمه کند.

خوشبختانه در کانادا مسئله‌ی پیچیده‌ای در پذیرش وجود ندارد! اگر استاد شما را قبول کند و پاسخ صریح دریافت کنید و اگر رزومه ی شما حداقل‌های پذیرش در آن دانشگاه را پوشش دهد، معمولا بدون مشکل پذیرش را دریافت می‌کنید و حال آنکه اگر استاد به شما پیشنهاد فاند هم بدهد، آن میزان را اعلام می‌کند و بعد شما می‌توانید حساب کنید که چه میزان درآمد دارید و چه میزان هزینه.
پس اول در پی یافتن استاد باشید و این مسائل را به آینده موکول کنید، من فقط جهت اطلاع شما این موضوع را گفتم که اگر در آینده به این مرحله رسیدید، راه حل‌هایی داشته باشید.

@Matinking گرامی، اگر توضیحات مشکلی دارد یا موردی از قلم افتاده، از شما خواهش می‌کنم اصلاح کنید، با تشکر از شما.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین رحمان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-12-2016, 06:41 PM
با سلام.من ارشد مهندسی اکتشاف نفت دارم..میخوام برای دکترا اپلای کنم و فاند بگیرم..میخوام بدونم کدوم کشورها هزینه ی اولیه ی کمتری لازم داره و در کل هزینه ی زندگی پایین تر است..وآیا بعد از دکتری میشه همونجا درخواست اقامت کرد؟ ممنون میشم کمکم کنید.
متاهل-28ساله-
نقل قول  

آفلاین Mrr_1001
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-12-2016, 02:09 AM
من میخواستم برا دکترا پذیرش بگیرم.کارشناسی رو در دانشگاه دولتی با معدل 13.7 و کارشناسی ارشد رو با معدل 14.7 از دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در رشته عمران گرفتم.روی یه مقاله isi هم دارم کار میکنم.میخواستم ببینم شانسم برای گرفتن پذیرش و فاند چقدره?
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2016, 10:25 AM
(05-12-2016, 02:09 AM)Mrr_1001 نوشته: من میخواستم برا دکترا پذیرش بگیرم.کارشناسی رو در دانشگاه دولتی با معدل 13.7 و کارشناسی ارشد رو با معدل 14.7 از دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در رشته عمران گرفتم.روی یه مقاله isi هم دارم کار میکنم.میخواستم ببینم شانسم برای گرفتن پذیرش و فاند چقدره?

سلام،  

خب از چه کشوری میخوای پذیرش بگیری؟ ضمن اینکه گرایشت چیه؟ مثلاً پذیرش و فاند برای محیط زیست و حمل و نقل و ترافیک و ... راخت تره تا سازه و زلزله. متأسفانه معدلات که شاید مهمترین فاکتور تو فرایند پذیرش باشن خوب نیستن که این شانستو میاره پایین. باید بقیه رزومت رو تا میتونی قوی کنی تا "شاید" ضعف معدل رو "تا حدی" پوشش بده.
نقل قول  

آفلاین reza_17173
**
نقل قول

05-12-2016, 03:58 PM
سلام دوستان. یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.
من 15ام شهریور امسال دفاع کردم و درواقع تا 15ام شهریور 96 فرصت دارم که دفترچه خدمتم رو ارسال کنم. با توجه به اینکه من احتمالا نمی تونم مدارکم رو واسه دانشگاه های آمریکا برای پاییز بعدی آماده کنم و از ددلاین دانشگاه ها خواهد گذشت، احتمالا باید واسه ترم اسپرینگ 2018 اقدام کنم. چون تا اردیبهشت یا خرداد ماه مدارکم آماده میشه و می تونم واسه ترم بهار 2018 اقدام کنم.
حالا سوالم اینه که اگه من شهریور بعدی دفترچه اعزام به خدمت رو پست کنم و مثلا تاریخ اعزامم 2 ماه بعدش باشه، می تونم این تاریخ رو تمدید کنم تا زمانیکه پذیرش دانشگاهم بیاد؟ و کلا می دونید که پذیرش واسه ترم بهار در دانشگاه های آمریکا معمولا در چه ماه هایی میاد؟ و اگر پذیرش دانشگاهم بیاد و نزدیک به تاریخ اعزامم باشه، آیا مشکلی واسه خروج از کشور نخواهم داشت؟
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین mcqueen
**
نقل قول

05-12-2016, 05:38 PM
(05-12-2016, 03:58 PM)reza_17173 نوشته: سلام دوستان. یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.
من 15ام شهریور امسال دفاع کردم و درواقع تا 15ام شهریور 96 فرصت دارم که دفترچه خدمتم رو ارسال کنم. با توجه به اینکه من احتمالا نمی تونم مدارکم رو واسه دانشگاه های آمریکا برای  پاییز بعدی آماده کنم و از ددلاین دانشگاه ها خواهد گذشت، احتمالا باید واسه ترم اسپرینگ 2018 اقدام کنم. چون تا اردیبهشت یا خرداد ماه مدارکم آماده میشه و می تونم واسه ترم بهار 2018 اقدام کنم.
حالا سوالم اینه که اگه من شهریور بعدی دفترچه اعزام به خدمت رو پست کنم و مثلا تاریخ اعزامم 2 ماه بعدش باشه، می تونم این تاریخ رو تمدید کنم تا زمانیکه پذیرش دانشگاهم بیاد؟ و کلا می دونید که پذیرش واسه ترم بهار در دانشگاه های آمریکا معمولا در چه ماه هایی میاد؟ و اگر پذیرش دانشگاهم بیاد و نزدیک به تاریخ اعزامم باشه، آیا مشکلی واسه خروج از کشور نخواهم داشت؟
خیلی ممنون

سلام.
به نظرم معطل نکن و سریع برو خدمت. در طی سربازی هم کاراتو میکنی و مدارکت رو میفرستی. اگرم پذیرش گرفتی که معافیت تحصیلی میگیری و میری از ایران، اگرم خدایی نکرده پذیرش نگرفتی که سربازیتو تموم کردی تا اون موقع.
به نظرم حتما این کارو بکن و عمرت رو تلف نکن.
موفق باشی.
نقل قول  

آفلاین reza_17173
**
نقل قول

05-12-2016, 08:09 PM
(05-12-2016, 05:38 PM)mcqueen نوشته: سلام.
به نظرم معطل نکن و سریع برو خدمت. در طی سربازی هم کاراتو میکنی و مدارکت رو میفرستی. اگرم پذیرش گرفتی که معافیت تحصیلی میگیری و میری از ایران، اگرم خدایی نکرده پذیرش نگرفتی که سربازیتو تموم کردی تا اون موقع.
به نظرم حتما این کارو بکن و عمرت رو تلف نکن.
موفق باشی.
ممنون بابت پاسخ.
خب حالا اگه کلا اینکارو که گفتم بخوام انجام بدم امکان پذیره؟ یا خیر؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین Mrr_1001
**
نقل قول

05-12-2016, 09:40 PM
(05-12-2016, 10:25 AM)raminz نوشته: سلام،  

خب از چه کشوری میخوای پذیرش بگیری؟ ضمن اینکه گرایشت چیه؟ مثلاً پذیرش و فاند برای محیط زیست و حمل و نقل و ترافیک و ... راخت تره تا سازه و زلزله. متأسفانه معدلات که شاید مهمترین فاکتور تو فرایند پذیرش باشن خوب نیستن که این شانستو میاره پایین. باید بقیه رزومت رو تا میتونی قوی کنی تا "شاید" ضعف معدل رو "تا حدی" پوشش بده.

گرایشم زلزله اس.میخوام اگه بشه یه کشوره اروپایی.میشه راهنمایی کنید که چطور شروع کنم
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-12-2016, 03:09 AM
(05-12-2016, 09:40 PM)Mrr_1001 نوشته: گرایشم زلزله اس.میخوام اگه بشه یه کشوره اروپایی.میشه راهنمایی کنید که چطور شروع کنم

والا همه کشورهای اروپایی تو زمینه زلزله کار نمیکنن و پوزیشن هایی که اعلام میشه بیشتر جنبه سازه ای داره. خب الان کاری که میتونی بکنی تقویت رزومه است. فعلاً سعی کن رو زبان و مقاله تمرکز کنی.
نقل قول  

آفلاین Mrr_1001
**
نقل قول

06-12-2016, 02:39 PM
(06-12-2016, 03:09 AM)raminz نوشته: والا همه کشورهای اروپایی تو زمینه زلزله کار نمیکنن و پوزیشن هایی که اعلام میشه بیشتر جنبه سازه ای داره. خب الان کاری که میتونی بکنی تقویت رزومه است. فعلاً سعی کن رو زبان و مقاله تمرکز کنی.

خیلی ممنون.من اطلاعی از پذیرش ندارم میخواستم ببینم اگه امیدی باشه رو زبان و مقاله وقت بزارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 55 بعدی »