عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-10-2013, 07:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-10-2013, 08:28 AM توسط Torkan.)
من خواهش میکنم از دوستانی که رفتن سفارت ایروان بگن که پاسپورت والدین (به خصوص پدر یا مادر که اسپانسر شدن )رو میخواد یا نه
سفارت انکارا چطور؟
آنکارا رو هم فک میکنم نمیخواد همون طور که Mami عزیز تو اون لیست ارجاع داد ولی ایروان رو از دوستان شنیدم لطفا اطلاع بدین ممنون میشم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-11-2013, 11:18 AM
امیدوارم سوالم جای درستی باشه..
بعضی ها که میگن کپی مدارک پیشتون باشه به چه دلیل هستش؟ منظورم هنگام ورود به سفارت هستش...
دوما آیا این مدارک اولیه که دم در میگیرن مثل I-20 و DS-160 و ....دوباره بهمون پس میدن همونجا؟ اگه پس نمیدن مگه خود افسر  I-20  رو نگاه نمیکنه و یا DS رو؟
ممنونSmile
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
06-11-2013, 10:01 PM
شما اگر به نتایج مصاحبه دوستان نگاه کنید، متوجه خواهید شد که I-20، DS-160 Confirmation، روزمه، Resarch Plan و سایر مدارک رو از شما میگیرند ولی I-20 رو 100% به شما برمیگردونند (یعنی باید برگردونند)، چون عملا I-20 یکی از مهمترین مدارک دانشجویی است که علاوه بر زمان ورود به امریکا، اون رو باید تا انتهای تحصیلتون همراه داشته باشید. یکجورایی بعد از گذرنامه، میتونم بگم مهمترین مدرک شما به عنوان دانشجوی بین المللی در امریکا است.
در مورد کپی مدارک هم، من تا حالا چیزی ندیدم یا از دوستان نشنیدم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-11-2013, 11:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2013, 01:01 AM توسط M1KE.)
توضیحات رو Mami عزیز دادند. البته فکر می کنم این دوستمون بیشتر این قسمت سوالش مربوط به «دم در» و «پیش افسر» هست. اینکه مدارکی رو که فردی که در ابتدای ورود به سفارت می گیره رو به فرد دوباره پس می دهند که داخل وقتی نوبتش شد به افسر نشون بده یا خیر. اگر سوال رو درست متوجه شدم باشم پاسخ کوتاهش اینه که این دو اتاق (یعنی باجه تحویل گرفتن مدارک و اتاقی که افسرها در اون مصاحبه می‌کنند) از پشت به هم وصل هستند! در واقع مدارکی رو که اون فرد اول گرفته و به شما پس نمی دهند رو می‌برند و به افسر موردنظر تحویل می‌دهند و اون افسر وقتی به مدارک شما رسید شماره شما رو صدا می‌زنه. بعد یک سری مدارک رو همونطور که Mami هم اشاره کردند پیش خودشون نگه می‌دارند و یک سری (مثل I-20) رو هم به همراه فرم نتیجه مصاحبه به شما برمی‌گردونند.

در مورد کپی ها و مدارک اضافی هم به دلیل حساسیت و وسواس برخی از دوستان هست وگرنه از شما در حالت عادی فقط همون چیزهایی رو می‌خواهند که در ایمیل اشاره شده و بقیه حالت اختیاری دارند و اگر نداشته باشید هم مشکل خاصی ندارد.

البته این رو هم اشاره کنم که این اطلاعات مربوط به یک سال پیش و سفارت آنکارا هست و ممکنه در حال حاضر یا در سفارت های دیگه روند تحویل گرفتن مدارک به شکل دیگری باشه. ولی در هر حال٬ به نظرم خیلی ذهنتون رو درگیر این موضوع نکنید و فقط مدارکی رو که در ایمیل سفارت اشاره شده رو به همراه یک سری مدارک که فکر می کنید ارائه اونها ممکنه کمکی به شما کنه رو با خودتون ببرید و در مورد بقیه مراحل در خود سفارت هم افراد مشابه زیادی هست و هم خودشون راهنمایی می کنند و مشکل خاصی نخواهد بود.

(06-11-2013, 11:18 AM)'Charming' نوشته: دوما آیا این مدارک اولیه که دم در میگیرن مثل I-20 و DS-160 و ....دوباره بهمون پس میدن همونجا؟ اگه پس نمیدن مگه خود افسر  I-20  رو نگاه نمیکنه و یا DS رو؟
ممنونSmile

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
06-11-2013, 11:45 PM
در تکمیل توضیحات M1KE و MaMi عزیز عرض کنم که در کنسولگری دوبی، به محض ورود پرینت وقت سفارت+پاسپورت و... چک میکردند و مجددا بر میگردوندند. در تمامی مراحل در داخل کنسولگری هم وقتی پاسپورت، فرم DS و ... بررسی میکردند بر میگردوندند به جز آفیسر (مصاحبه کننده) که DS، CV، SOP، RP نگه داشت و I20 را پس داد. وقتی سیستم شماره ای رو اعلام میکنه (مثل بانک) آفیسر با دریافت فرم DS-160 و با استفاده از دستگاه کد خوان به اطلاعات متقاضی دسترسی پیدا میکنه و قبلش اطلاعی نداره که نفر بعدی کی خواهد بود. 
(06-11-2013, 11:07 PM)'M1KE' نوشته: توضیحات رو Mami عزیز دادند. البته فکر می کنم این دوستمون بیشتر این قسمت سوالش مربوط به «دم در» و «پیش افسر» هست. اینکه مدارکی رو که فردی که در ابتدای ورود به سفارت می گیره رو به فرد دوباره پس می دهند که داخل وقتی نوبتش شد به افسر نشون بده یا خیر. اگر سوال رو درست متوجه شدم باشم پاسخ کوتاهش اینه که این دو اتاق (یعنی باجه تحویل گرفتن مدارک و اتاقی که افسرها در اون مصاحبه می‌کنند) از پشت به هم وصل هستند! در واقع مدارکی رو که اون فرد اول گرفته و به شما پس نمی دهند رو می‌برند و به افسر موردنظر تحویل می‌دهند و اون افسر وقتی به مدارک شما رسید شماره شما رو صدا می‌زنه. بعد یک سری مدارک رو همونطور که Mami هم اشاره کردند پیش خودشون نگه می‌دارند و یک سری (مثل I-20) رو هم به همراه فرم نتیجه مصاحبه به شما برمی‌گردونند.
در مورد کپی ها و مدارک اضافی هم به دلیل حساسیت و وسواس برخی از دوستان هست وگرنه از شما در حالت عادی فقط همون چیزهایی رو می‌خواهند که در ایمیل اشاره شده و بقیه حالت اختیاری دارند و اگر نداشته باشید هم مشکل خاصی ندارد.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Solaris
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-04-2014, 12:44 PM
سلام
ممنون میشم اگر کسی در این رابطه اطلاعی داره راهنمایی کنه.
من با مطالعه پستها متوجه شدم که باید ترجمه ریزنمره ها همراهمون باشه واسه مصاحبه، ولی مشکل من اینه که من چند سری که از ریزنمره ها و مدارکم ترجمه رسمی کرده بودم همرو به دانشگاه ها فرستادم و الان دیگه چیزی دستم نیست.
سوالی که دارم اینه که آیا میتونم اسکن ترجمه هارو که همشون مهر وزارت امور خارجه و دادگستری خورده روشون پرینت بگیرم ببرم یا دوباره باید ببرم دارالترجمه واسه ترجمه و زدن این مهرا؟ 
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-04-2014, 01:02 AM
(06-04-2014, 12:44 PM)'Solaris' نوشته: سلام
ممنون میشم اگر کسی در این رابطه اطلاعی داره راهنمایی کنه.
من با مطالعه پستها متوجه شدم که باید ترجمه ریزنمره ها همراهمون باشه واسه مصاحبه، ولی مشکل من اینه که من چند سری که از ریزنمره ها و مدارکم ترجمه رسمی کرده بودم همرو به دانشگاه ها فرستادم و الان دیگه چیزی دستم نیست.
سوالی که دارم اینه که آیا میتونم اسکن ترجمه هارو که همشون مهر وزارت امور خارجه و دادگستری خورده روشون پرینت بگیرم ببرم یا دوباره باید ببرم دارالترجمه واسه ترجمه و زدن این مهرا؟ 

سلام 
بهتر بود يك نسخه نگه مي داشتيد. به سفارتتون بستگي داره . مثلا دبي و عشق آباد ممكنه اصلا نگاه نكنند اما آنكارا يا ايروان بخوان. به هر حال اگر امكتنش هست از همونجا كه ترجمه كردن بگيريد بد نيست باشه. ضمن اينكه وصيه ميكنم 1-2 نسخه با خودتون ببريد خارج از كشور ممكنه به كارتون بياد. اگر سختتونه و هزينه بردار اسكن رو پرينت رنگي بگيريد و ببريد ولي باز هم تجربه ي دوستان رو كه اين 2 هفته رفتند مطالعه بفرماييد.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
**
نقل قول

18-05-2014, 03:26 PM
سلام بچه ها،
کسی‌ هست اینجا که دوبی‌ مصاحبه شده باشه و ازش ترجمه مدارک تحصیلی دبیرستانشم خواسته باشن؟
نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
**
نقل قول

26-05-2014, 03:48 PM
بچه ها جون،
منظورتون از اینکه فرم DS-160 همرامون باشه روز مصاحبه،فرم confirmation دیگه؟چون اون پرینتی که من از سایت از کل فرم بعد از پر شدن گرفتم،روش نوشتهBig Grino not bring it to interview !!!!!
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-05-2014, 04:02 PM
بله فقط صفحه Confirmation رو ببرید کافی هست خودشون با توجه به شماره و بارکد اون از روی سیستم اطلاعات کامل شما رو می بینند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 بعدی »