عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
آفلاین Niloofar89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-05-2015, 03:02 PM
سلام..وقت بخیر.
میبخشید یه سوالی در ارتباط با مدارک مورد نیاز سفارت.
من ترجمه رسمی ریزنمرات و دانشنامه رو دارم ولی مهر دادگستری و وزارت خارجه ندارند. در واقع به دلایلی هنوز موفق به گرفتن تایید وزارت علوم نشدم..برای سفارت این دو مهر ضروری هستند؟
با سپاس
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 11
26-05-2015, 10:15 PM
(26-05-2015, 03:02 PM)'Niloofar89' نوشته: سلام..وقت بخیر.
میبخشید یه سوالی در ارتباط با مدارک مورد نیاز سفارت.
من ترجمه رسمی ریزنمرات و دانشنامه رو دارم ولی مهر دادگستری و وزارت خارجه ندارند. در واقع به دلایلی هنوز موفق به گرفتن تایید وزارت علوم نشدم..برای سفارت این دو مهر ضروری هستند؟
با سپاس

طبق تجربه من و تعدادی از دوستان، سفارت از شما ترجمه ریزنمرات رو نخواهد خواست ولی برای اطمینان خاطر خودتون اگر دوست دارید همراهتون باشه، در این صورت هم، همون ترجمه رسمی بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه، کفایت میکنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-06-2015, 11:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-06-2015, 11:43 PM توسط MaMi.)
سوالات زیر رو یکی از دوستان برای من در پیام خصوصی ارسال کرده، سوالات به همراه پاسخ ها رو اینجا قرار میدم، به این امید که این سوالات، سوالات سایر دوستان هم باشه؛

نقل قول:
سلام
من لیسانس و فوقم رو صنعتی اصفهان خوندم
الان پذیرش دارم و میخام برم سفارت امریکا در دوبی واسه ویزا
سوالی که برام ایجاد شده اینه که
 1-ریز نمرات انگلیسی رو که خود دانشگاه مهر و موم میده نیازی به مهر و تایید دادگستری که نداره؟
2- دانشگا گفته مدارک آفیشیال باشند حالا در چه حد تایید میخان؟ دادگستری و وزارت خارجه؟؟
3- مهر دادگستری و وزارت خارجه همون تمبر دادگستری و وزارت خارجه هست یا دوتا مقوله جدا هستند؟؟ کلا کدوم لازمه؟؟
4- برای روز مصاحبه در سفارت این مدارک باید چطور باشند تا قابل قبول باشن؟؟ مهر  کجا رو داشته باشه ترجمه ها؟

1- اگر این ریزنمرات رو برای سفارت ارائه میدید، خیر
2- در اکثر موارد، همین که شما ریزنمرات رو میدید دارالترجمه رسمی، ترجمه میکنه، کفایت میکنه و نیازی به مهر دادگستری نیست (برای اطمینان میتونید این موضوع رو از دانشگاه مقصد هم بپرسید)
3- در این مورد میتونید به تاپیک سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه مراجعه کنید
4- همونطور که بارها اشاره شده، سفارت از شما ترجمه ریزنمرات رو نخواهد خواست ولی برای اطمینان خاطر خودتون اگر دوست دارید همراهتون باشه، در این صورت هم، همون ترجمه رسمی بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه، کفایت میکنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین miladr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-08-2015, 02:58 AM
سلام.
اگه ممکنه یه توضیحی در مورد کل هزینه هایی که بابد بابت گرفتن ویزای تحصیلی باید پرداخت کنیم بفرمایید.
من در مورد هزینه های سفارت و ... مطلبی رو پیدا نکردم.
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-08-2015, 07:34 AM
(11-08-2015, 02:58 AM)miladr نوشته: سلام.
اگه ممکنه یه توضیحی در مورد کل هزینه هایی که بابد بابت گرفتن ویزای تحصیلی باید پرداخت کنیم بفرمایید.
من در مورد هزینه های سفارت و ... مطلبی رو پیدا نکردم.
ممنونم

درود
سفارت آمریکا برای ویزای تحصیلی f-1 فقط دو تا هزینه داره.

200 دلار برای sevis-fee
160 دلار برای گرفتن وقت سفارت.MRV Fee

همین.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Zachariah
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-10-2015, 07:29 PM
سلام

من برای ثبت نام و گرفتن وقت سفارت میخام اقدام کنم. لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید:

1- آیا برای وقت گرفتن باید شماره و یا کد خاصی رو از I20 وارد کنیم؟ من هنوز I20 به دستم نرسیده.
2- میشه مراحل گرفتن وقت رو با لینک های لازم بفرستید. من سایت مربوط به وقت رو چک کردم و وقت خالی نبود. میشه بگید باید بهشون ایمیل بزنم که وقت بگیرم؟ آیا با ایمیل زدن وقت میدن؟
3- در فرم  Ds-160 نیاز هست که کشوری رو برای سفارت انتخاب کنیم(در صفحه اول) . آیا میتوان مثلا فرمDs-160 رو برای سفارت دوبی پر کرد و بعد از آنکارا وقت گرفت؟ (به دلیل پر شدن وقت مصاحبه)
4- مدارک پزشکی در روز مصاحبه مورد نیاز هست؟ آیا کلا نیاز به مدرک پزشکی هست؟

با تشکر- امیدوارم هرچه زودتر پاسخ شما رو دریافت کنم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
30-10-2015, 03:10 AM
دوست من، شما اگر ارسال های این تاپیک رو مطالعه میفرمودید، قطعا به جواب تمام سوالاتتون میرسیدید...

1- برای اخذ وقت، باید فرم I20 یا حداقل Sevis Code درج شده روی اون رو داشته باشید.
2- مراحل اخذ وقت مصاحبه سفارت رو میتونید در تاپیک us-visa.info مشاهده کنید. در تعدادی از سفارت ها مثل ترکمنستان، میتونید با ایمیل برای اخذ وقت، اقدام کنید.
3- بله میتونید. سوالات مرتبط با DS-160 رو در این تاپیک دنبال کنید.
4- خیر
نقل قول  

آفلاین behnam61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-11-2015, 12:21 PM
با سلام یک سوال داشتم من برای مستر رشته عمران دانشگاه کالیفرنیا اقدام کردم البتهconditional
در صورتی بخواهم برگشتنم به ایران را پس از پایان تحصیلاتم اثبات کنم میتونم از اقامت 22 ساله پدرم در کویت استفاده کنم مبنی بر اینکه به علت وابسته بودنم به کشورم نخواستم این اقامت کویت را بگیرم و پس از دریافت مدرکم به کشورم بر میگردم من پاسپورت باطل شده پدرم را برای اثبات دارم لطفا جواب سوالم را بدهید ممنونم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-11-2015, 11:03 AM
(07-11-2015, 12:21 PM)behnam61 نوشته: با سلام یک سوال داشتم من برای مستر رشته عمران دانشگاه کالیفرنیا اقدام کردم البتهconditional
در صورتی بخواهم برگشتنم به ایران را پس از پایان تحصیلاتم اثبات کنم میتونم از اقامت 22 ساله پدرم در کویت استفاده کنم مبنی بر اینکه به علت وابسته بودنم به کشورم نخواستم این اقامت کویت را بگیرم و پس از دریافت مدرکم به کشورم بر میگردم من پاسپورت باطل شده پدرم را برای اثبات دارم لطفا جواب سوالم را بدهید ممنونم

معمولا این موضوع که آیا شما به کشور خودتون وابستگی دارید یا خیر بیشتر نظر آفیسره و خیلی با دلیل و مدرک نمی‌شه ثابت کرد، مگر این که شما اقامت یک کشور غربی رو داشته باشید یا سفرهای زیادی به کشورهای غربی کرده باشید. به نظر من اقامت پدر شما در کویت خیلی تاثیر زیادی در این زمینه نخواهد داشت، ولی اگر احیانا در این زمینه ازتون سوالی شد می‌تونید بهش اشاره کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین behnam61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-11-2015, 11:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2015, 11:44 AM توسط behnam61.)
با سلام ممنونم از جوابتان من اقامت کشوری را ندارم و همینطور به کشورهای اروپایی سفر نکردم من میتونم از این شرایطم به عنوان وابستگی عاطفی به خانواده در ایران استفاده کنم؟ 
و من همیطور سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم به من کمکی میکند؟ 
و یک سوال. دیگری داشتم من سوالاتی که امکان دارد آفیسر از من بپرسد به انگلیسی و همینطور جوابش را به انگلیسی حفظ کردم البته من به خاطر کلاس های که رفتم سطح زبانم متوسط هست حالا من میخواهم در صورتی که از من برای انتخاب زبان مصاحبه سوال شد انگلیسی را انتخاب کنم اگر بتونم بیشتر سوالات که از من پرسیده میشود به انگلیسی جواب بدم ممکن است در قبولی ویزایم تاثیر داشته باشد؟ 
منونم از شما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 بعدی »