رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
12-12-2011, 05:28 PM
ارسال: #1
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
در این تاپیک سوالات خودتون رو در مورد مهر دادگستری و وزارت خارجه مطرح کنید.

سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغام‌های خصوصی‌ای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم.

هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد.
14-12-2011, 11:22 PM
ارسال: #2
RE: سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
پژمان جان
نمیتونیم خودم ببریم دادگستری و خارجه و پول زبون بسته را داخل حلق این دارالترجمه ها ننویسیم؟

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
14-12-2011, 11:39 PM
ارسال: #3
(14-12-2011 11:22 PM)amirhossein.gh نوشته است:  پژمان جان
نمیتونیم خودم ببریم دادگستری و خارجه و پول زبون بسته را داخل حلق این دارالترجمه ها ننویسیم؟
امیر حسین عزیز تنها مرجه معتبر برای ترجمه همین دارالترجمه ها هستند، البته معمولا اگه برای کشوری مثل آمریکا میخواید داشتن مهر وزارت امور خارجه نیازی نیست چون اصلا وزارت امور خارجه ایران رو قبول ندارند....اما مهر دادگستری رو معمولا میزنند...
14-12-2011, 11:47 PM
ارسال: #4
(14-12-2011 11:39 PM)ShahdaD نوشته است:  امیر حسین عزیز تنها مرجه معتبر برای ترجمه همین دارالترجمه ها هستند، البته معمولا اگه برای کشوری مثل آمریکا میخواید داشتن مهر وزارت امور خارجه نیازی نیست چون اصلا وزارت امور خارجه ایران رو قبول ندارند....اما مهر دادگستری رو معمولا میزنند...
ممنون شهداد جان
اما منظورمن این بود که آیا میتونیم ببریم دارالترجمه و یه ترجمه غیررسمی بگیریم(البته با مهر و امضای خود دارالترجمه) و بعدش خودمون ببریم
دادگستری و مهرشون بزنیم؟؟تا پول اضافی به دارالترجمه ندیم!

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
15-12-2011, 12:12 AM
ارسال: #5
(14-12-2011 11:47 PM)amirhossein.gh نوشته است:  ممنون شهداد جان
اما منظورمن این بود که آیا میتونیم ببریم دارالترجمه و یه ترجمه غیررسمی بگیریم(البته با مهر و امضای خود دارالترجمه) و بعدش خودمون ببریم
دادگستری و مهرشون بزنیم؟؟تا پول اضافی به دارالترجمه ندیم!
خواهش میکنم!
تا جایی که من اطلاع دارم دارالترجمه شما رو برای بردن مدارکت به دادگستری چیزی شارج نمیکنه و فقط هزینه ی تمبر رو میگیره...در مورد کیس شخصی بنده که این طوری بود...پس به نظرم هیچ تفاوتی نمیکنه..
15-12-2011, 12:27 PM (آخرین تغییر در این ارسال: 15-12-2011 12:28 PM توسط Pejman.)
ارسال: #6
(14-12-2011 11:22 PM)amirhossein.gh نوشته است:  پژمان جان
مهر وزارت خارجه رو که می تونید. من خودم همیشه همین کار رو می کنم.
در مورد مهر دادگستری هم فکر می کنم حق با شهداد باشه که گفت هزینه اضافی بابتش نمی گیرند. در کل من هیچ وقت نشده بگم بدین خودم ببرم (دادگستری رو می گم). ولی فکر نمی کنم مشکلی باشه که آدم خودش بخواد ببره.

سریعترین راه پیدا کردن تاپیک مرتبط با سوال شما، استفاده از Google Search سایت است (در زیر نوار بالایی صفحه).
از پاسخ دادن به پیغام‌های خصوصی‌ای که قابل پرسش در فروم باشند معذورم.

هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد.

پرش در انجمن:

بازدیدکنندگان این موضوع: 1 مهمان