عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-04-2016, 12:12 AM
(11-04-2016, 09:19 PM)mj.sarfi نوشته: دوستان راجع به همین بحث سربازی، من میخوام برم عشق آباد یه ماه دیگه و هرکی رفته گفته ازش مدرکی خواستن که وضعیت سربازیش رو معین کنه. الان من از اداره نظام وظیفه دانشگاه گواهی معافیت تحصیلی بگیرم بدم دارالترجمه؟ دانشگاه همچین چیزی اصن به دانشجو میده؟
 (عشق آباد فارسی بلد نیستن و مدرک فارسی هم قبول نمیکنن)

وقتی وثیقه رو می ذاریم نظام وظیفه یه نامه میده به وزارت علوم، قبل از دادن اون نامه همونجا سر خیابون موسوی(فرصت) یه دارالترجمه هست که نامه رو زیگراس می گیری و اصلشو می تونی نشون بدی و بعد نامه رو بدی ترجمه ( همون اثباتی هست بر معافیت شما). بعدش نامه رو باید بدی به وزارت علوم تا نامه بده بر آزاد کردن مدارکت.
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2016, 08:36 PM
(12-04-2016, 12:12 AM)Abyss نوشته: وقتی وثیقه رو می ذاریم نظام وظیفه یه نامه میده به وزارت علوم، قبل از دادن اون نامه همونجا سر خیابون موسوی(فرصت) یه دارالترجمه هست که نامه رو زیگراس می گیری و اصلشو می تونی نشون بدی و بعد نامه رو بدی ترجمه ( همون اثباتی هست بر معافیت شما). بعدش نامه رو باید بدی به وزارت علوم تا نامه بده بر آزاد کردن مدارکت.

من که نمیخوام مدرکمو آزاد کنم الان که نظام وظیفه نامه بده به وزارت علوم. میخوام یه روز برم ترکمنستان برای سفارت آمریکا و برگردم. سفارت آمریکا در عشق آباد ازم در مورد سربازی سوال میکنه. برای نشون دادن معافیت تحصیلی چی کار کنم؟ مدرک فارسی هم قبول نمیکنه
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2016, 11:08 PM
(12-04-2016, 08:36 PM)mj.sarfi نوشته: من که نمیخوام مدرکمو آزاد کنم الان که نظام وظیفه نامه بده به وزارت علوم. میخوام یه روز برم ترکمنستان برای سفارت آمریکا و برگردم. سفارت آمریکا در عشق آباد ازم در مورد سربازی سوال میکنه. برای نشون دادن معافیت تحصیلی چی کار کنم؟ مدرک فارسی هم قبول نمیکنه

روند همونه دوست من، همون نامه نظام وظیفه به وزارت علوم رو همه ترجمه می کنند چون درش نوشته بنا به قانون فلان شما معاف هستی
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

نقل قول  

آفلاین yahya1234
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-04-2016, 07:33 PM
با عرض سلام و خسته نباشید. 

یه سوال عمومی داشتم که تا اونجا که دیدم کسی نپرسیده بود. من از یه دانشگاه فاند TA گرفتم ولی هنوز با استادی حرف نزدم که کارم معلوم باشه و فقط با مدیر گروه دانشکده در ارتباط بودم که بهم گفت وقتی اومدی استاد رو مشخص باید بکنی. حالا برای سفارت باید چی بگم و در RP باید چی بنویسم؟ چون رشتم هم برق و ممکنه حساس بشن.

پیشاپیش تشکر میکنم از همفکریتون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-04-2016, 09:03 PM
(13-04-2016, 07:33 PM)yahya1234 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. 

یه سوال عمومی داشتم که تا اونجا که دیدم کسی نپرسیده بود. من از یه دانشگاه فاند TA گرفتم ولی هنوز با استادی حرف نزدم که کارم معلوم باشه و فقط با مدیر گروه دانشکده در ارتباط بودم که بهم گفت وقتی اومدی استاد رو مشخص باید بکنی. حالا برای سفارت باید چی بگم و در RP باید چی بنویسم؟ چون رشتم هم برق و ممکنه حساس بشن.

خیلی ساده!
همینهایی که اینجا گفتید رو دقیقا اونجا میگید. فاندتون هم که مشخصه TA هست. RP رو خودتون میتونید بنویسید ولی مهمتر از اون نامه ای اگر بتونید از GRAD COORD. بگیرید دایر بر اینکه به موارد حساس دسترسی نخواهید داشت بسیار بهتر خواهد بود هرچند باز هم تعیین کننده ترین عامل همون نوع فاند هست.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-04-2016, 11:02 AM
(13-04-2016, 07:33 PM)yahya1234 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. 

(13-04-2016, 09:03 PM)Torkan نوشته: خیلی ساده!
همینهایی که اینجا گفتید رو دقیقا اونجا میگید. فاندتون هم که مشخصه TA هست. RP رو خودتون میتونید بنویسید ولی مهمتر از اون نامه ای اگر بتونید از GRAD COORD. بگیرید دایر بر اینکه به موارد حساس دسترسی نخواهید داشت بسیار بهتر خواهد بود هرچند باز هم تعیین کننده ترین عامل همون نوع فاند هست.

بااحترام،
ترکان
علاوه بر نامه ای که ترکان گفتن از مدیر گروه یا رئیس دانشکده بگیرین پیشنهاد می کنم "حتما" خودتون در حد 1 صفحه در مورد زمینه ای که دوست دارین در اینده ریسرچ کنید rp بنویسین و ببرین.
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

19-04-2016, 04:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2016, 04:35 PM توسط univers_m.)
سلام 
دوستانی که وثيقه گذاشتيد و معافيت تحصيلی گرفتيد ميشه بگيد از دوتا مدرک زیر کدوم رو باید برای سفارت ببرم؟

1. نامه بانک به نظام وظيفه که فقط يک کپی ازش دارم و نميشه ترجمه رسمیش کرد.
2. نامه نظام وظيفه به وزارت علوم که وقتی از نظام وظيفه ميگيری قبل از تحویل به وزارت علوم ميشه ترجمش کرد چون اصلش هست.

ممنون
نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

20-04-2016, 10:07 AM
(12-04-2016, 12:12 AM)Abyss نوشته: وقتی وثیقه رو می ذاریم نظام وظیفه یه نامه میده به وزارت علوم، قبل از دادن اون نامه همونجا سر خیابون موسوی(فرصت) یه دارالترجمه هست که نامه رو زیگراس می گیری و اصلشو می تونی نشون بدی و بعد نامه رو بدی ترجمه ( همون اثباتی هست بر معافیت شما). بعدش نامه رو باید بدی به وزارت علوم تا نامه بده بر آزاد کردن مدارکت.

سلام
شما نامه بانک به نظام وظیفه (ضمانت نامه) رو هم ترجمه کردید؟ نیاز هست؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-04-2016, 09:58 AM
(20-04-2016, 10:07 AM)univers_m نوشته: سلام
شما نامه بانک به نظام وظیفه (ضمانت نامه) رو هم ترجمه کردید؟ نیاز هست؟
ممنون

من فقط نامه نظام وظيفه به وزارت علوم رو ترجمه کردم، استدلالم هم اینه که وقتی که 100 آید 90 هم پیش روست.

نقل قول  

آفلاین univers_m
**
نقل قول

21-04-2016, 08:18 PM
(21-04-2016, 09:58 AM)Abyss نوشته: من فقط نامه نظام وظيفه به وزارت علوم رو ترجمه کردم، استدلالم هم اینه که وقتی که 100 آید 90 هم پیش روست.

اره به نظرم همون کافیه. مهر دادگستری و وزارت خارجه هم نمیخواد نه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 بعدی »