عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-10-2015, 10:45 PM
(21-10-2015, 06:51 PM)giga نوشته: سلام من یه سوال دارم. ایا برای گرفتن فول فاند از دانشگاههای اروپا و امریکا باید حتما نمره تافل و جی ار ای بالا داشت یا اگه مثلا سایر موارد خوب باشه این رو پوشش می ده. اگه میشه بگین نمره تافل و جی ار ای چند قابل قبول هست؟ با تشکر

با سلام 

برای اروپا دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه . 

در مورد جی ار ای میدونم که خیلی از دانسگاه های اروپایی الزامی تیست ولی داشتنش مزیته . 
مثلا برای فنلاند سه تا دانشگاه های هلسینکی - التو - مدرسه اقتصاد هنکن اازامی هست. 

در مورد نمره زبان هم متایفاه برعکس امریکای شمالی به ایلتش بیشتر به میدهند . 
مثلا میبینین با تافل 85 تو امریکا از یه دانشگاه متوسط فاند گرفه ولی برای اروپا حداقل تافل را 92 اعلام کردند. برعکس ایلتس ارزش بیشتری داره . 
تقریبا ایلتس 6.5 معادل تافل 92 هستش که واقا بی انصافیه . 

کلا برای اروپا شما تافل بالای 92 و ایلتس 6.5 برای حد اقا ها هستش حالا بیشتر باشه که قدرت شما رو نشون میده . 
البته بعضا برخی دانشگاها ی اروپا مثله المان تافل 85 هم قبول میکنند ولی تعداد این دامشگاه ها زیاد نیستن . در کل باید برای بورس نمره بالایی داشته باشین که رقابت کنین . مثلا بعضا در دکتر هم دیده شده طرف بدون مدرک زبان تونسته فاند بگیره که بیشتر در حوزه اسکاندیناوی - المان - اتریش - هلند و .............  مزسو هستش البته گفتم که نادر هستش. 

در مورد سایر اجزای رزومه مثله مقاله و سابق تدریس و کار هم مزن مساوی داره . اروپا همه رزومه رو در یک وزن در نظر میگیره . در صورتی که میبینی در امریکا سرف بدون مدرک زبان و صرف داشتن جی ار ای بالا میتونه راحت فاند بگیره . 
در استرالیا هم برخی دانشگاه ها هستن که به مقاله خیلی اهمیت میدن . 

معدل هم خیلی مهمه مخصوصا در برخی دانشگاه های استرالیا و در کانادا . در اروپا هم که وزن متعادلی داره . 

موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین amir8
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-10-2015, 02:48 PM
می خواستم بدونم دانشگاهی که درس خوندم چقدر واسه کمک هزینه و فاند مهمه
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-10-2015, 07:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-10-2015, 07:00 PM توسط Andre.)
(28-10-2015, 02:48 PM)amir8 نوشته: می خواستم بدونم دانشگاهی که درس خوندم چقدر واسه کمک هزینه و فاند مهمه

سوالتون خیلی کلیه و لزوماً مرتبط به دانشگاههای آمریکا نیست. در پاسخ میتونم بگم که اعتبار دانشگاهی که در اون درس خوندید به تنهایی نمیتونه منجربه پذیرش بشه. یعنی من فکر کنم که الان از فلان دانشگاه فارغ التحصیل شدم و این دانشگاه بسیار شناخته شده هست، پس حتماً پذیرش خواهم گرفت این تفکر تفکر اشتباهی هست.

دسته ای عوامل بر پذیرش موثرن که مهمترین اونا:

- معدل مقاطع
- کار پژوهشی و مقاله
- دانشگاه و رتبه دانشگاه
- توصیه نامه ها
- سایر افتخارات
...

با مقدمات فوق به عنوان مثال اگر دانشگاه X و دانشگاه Y رو در نظر بگیریم و دانشگاه X به مراتب رتبه بهتری داشته باشه و دو فارغ التحصیل x و y رو در نظر بگیریم که از دانشگاههای نام برده باشند. شخص x معدل پایین و بدون مقاله و شخص y معدل خوب و مقاله قابل ارزیابی. در اینصورت به نظر من شخص y شانس بهتری خواهد داشت.

موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین univers_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-11-2015, 12:05 PM
سلام دوستان،

من رشتم مهندسی کامپیوتر هست. يک سال از فارق التحصيلی فوق ليسانسم گذشته. الان تو فرم های دانشگاه ها نوشته اگه بيشتر از 6 ماه از فارغ التحصيليتون گذشته بنويسيد تو اين مدت چه کار ميکرديد. مشکل من اينه که کار خاصی نميکردم!! Smile) فقط 6 ماه اول درگير کارای مقالم بودم تا این که پذیرفته شد. همچنین واسه امتحانای زبان آماده میشدم. 6 ماه دوم هم تدريس خصوصی کامپيوتر و زبان داشتم. به نظرتون همینا رو خوبه بنويسم؟ آیا اشکال داره اگه اين قسمت رو پر نکنم؟!!

يه سؤال ديگه. آيا دستيار آموزشی هم جزو سابقه کار محسوب ميشه؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-11-2015, 10:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-11-2015, 10:38 PM توسط akbar_saeedi.)
(19-11-2015, 12:05 PM)univers_m نوشته: سلام دوستان،

من رشتم مهندسی کامپیوتر هست. يک سال از فارق التحصيلی فوق ليسانسم گذشته. الان تو فرم های دانشگاه ها نوشته اگه بيشتر از 6 ماه از فارغ التحصيليتون گذشته بنويسيد تو اين مدت چه کار ميکرديد. مشکل من اينه که کار خاصی نميکردم!! Smile) فقط 6 ماه اول درگير کارای مقالم بودم تا این که پذیرفته شد. همچنین واسه امتحانای زبان آماده میشدم. 6 ماه دوم هم تدريس خصوصی کامپيوتر و زبان داشتم. به نظرتون همینا رو خوبه بنويسم؟ آیا اشکال داره اگه اين قسمت رو پر نکنم؟!!

يه سؤال ديگه. آيا دستيار آموزشی هم جزو سابقه کار محسوب ميشه؟

با تشکر

سلام اینهمه کار کردید...مگه کسای دیگه جاهای دیگه چکار میکنن!!
ذکر انجام حتی یکی از کارهایی که اشاره کردید کاملا قانع کنندس..و جای نگرانی نداره..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین behrouz1993
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2015, 11:50 PM
خسته نباشید.سوالی که داشتم ایا مقاله داخلی در سطح کارشناسی توی اخذ پذیرش در مقاطع بالاتر تاثیر داره؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

01-12-2015, 12:29 AM
(30-11-2015, 11:50 PM)behrouz1993 نوشته: خسته نباشید.سوالی که داشتم ایا مقاله داخلی در سطح کارشناسی توی اخذ پذیرش در مقاطع بالاتر تاثیر داره؟

درود

متاسفانه خیر. جسارت نباشه ولی کلا مقاله ای که isi نباشه و حاوی محتوی زیاد در پذیرش تاثیر نداره.
هر چند میگن رزومه پر کن هست و پر و بال میده به رزومتون.
کلا مقاله وقتی مهمه که میخواید مخ اساتید رو بزنید واسه گرفتنتون که خوب اگر بحث جدی باشه اونها هم به محتوا و جایی که چاپ شده نگاه میکنن.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین behrouz1993
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-12-2015, 02:34 AM
اما من الان درگیر یک پروژه ی  خیلی سنگین هستم که اصلا در حد کارشناسی نیست.ینی من دارم الکی انرژی مو مصرف میکنم؟؟اصن پروژه دوران کارشناسی تاثیری هم میتونه داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین layD
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-12-2015, 08:48 AM
تاثیر داره اگر بدرد بخور باشه. اگه این قدر سنگینه خوب یه جای خوب بفرستینش.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-12-2015, 08:49 AM
(01-12-2015, 02:34 AM)behrouz1993 نوشته: اما من الان درگیر یک پروژه ی  خیلی سنگین هستم که اصلا در حد کارشناسی نیست.ینی من دارم الکی انرژی مو مصرف میکنم؟؟اصن پروژه دوران کارشناسی تاثیری هم میتونه داشته باشه؟

البته که تاثیر داره. شما میتونید در SOP‌دربارش حرف بزنید یا وقتی به اساتید ایمیل می زنید که کارشون مرتبط به پروژه هست به این پروژه اشاره کنید. اتفاقا در دوره کارشناسی که خیلی از دانشجوها مقاله ندارن با همین پروژه ها سعی میکنن علاقشون به ریسرچ رو نشون بدن و اگه استاد پروژه هم ریکام خوبی بنویسه براتون خیلی موثره.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 47 بعدی »