عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-06-2016, 09:09 AM
(02-06-2016, 08:29 AM)clueless نوشته: سلام، من سال 89 ارشدم رو گرفتم  سابقه ی تدریس در دانشگاه ندارم چون بهم کلاس ندادند می خواستم ببینم تدریس در دانشگاه  امتیاز مهمیه که حالا بتونه این وقفه بین ارشد و دکترا رو بپوشونه یا اونقدرا هم مهم نیست؟ من این مدت تدریس خصوصی داشتم ولی خب مدرکی براش ندارم! اگه خیلی مهمه که برم یه فکری بکنم Angel

تدریس توی دانشگاه ممکنه طرف مقابل شما رو به این نتیجه برسونه که شما در این فاصله از محیط اکادمیک دور نشدین و در نتیجه گپ تحصیلی مشکل ساز نشه
نقل قول  

آفلاین Amin01
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-06-2016, 08:08 PM
سلام دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه شریف هستم معدل 16.51 و ایلتس 7 ونرم افزار های خود رشته رو بلدم می خواستم بدونم امکان فاند تا رنک چند تو دانشگاه های کانادا دارم؟برای سویس چی؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-06-2016, 10:10 PM
(02-06-2016, 08:08 PM)Amin01 نوشته: سلام دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه شریف هستم معدل 16.51 و ایلتس 7 ونرم افزار های خود رشته رو بلدم می خواستم بدونم امکان فاند تا رنک چند تو دانشگاه های کانادا دارم؟برای سویس چی؟

سلام

- در کانادا برای هر دانشگاهی که از اساتید اون جواب مثبت و موثر بگیرید شانس دارید... طبیعتا انتخاب نقظه کار مناسب باعث میشه سریع تر در مسیر اساتیدی قرار بگیرید که راغب هستن با شما کار کنند... پذیرش graduate در کانادا معمولا با fund همراهه...

- پذیرش در سوییس نه تنها به شدت رقابتی هست بلکه fund ارشد در اون فقط به بهترین ها و در مقیاس بسیار کم تعلق میگیره... توصیه می کنم خیلی روش حساب باز نکنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین آبی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-06-2016, 01:07 PM
سلام 
من تازه می خوام وارد این مسیر بشم 

برای phd در رشته مشاوره روانشناسی قصد دارم اقدام کنم.

لیسانسم زبان انگلیسی معدل 17.44 (علامه طباطبایی)
فوق لیسانسم مشاوره خانواده 18.52 (علامه طباطبایی)
دکتری ایران سراسری رتبه 1 و 2 شدم اما یه جا مصاحبه رد شدم و جاهای دیگه از جمله دانشگاه خودم، علامه، رو نرفتم مصاحبه بدم و منتفی شد.
دو تا کتاب ترجمه (به تنهایی) دارم در موضوعات آکادمیک تقریبا مرتبط با رشته ام

اگه آیلس رو حدود 8 بگیرم
و دو تا مقاله داشته باشم

1. آیا در دانشگاههایی با رنک عالی می تونم فاند کامل بگیرم؟

2. آیا کشورهایی هست که شانس فاند کامل برای من بیشتر باشه.؟

* متاسفانه از 88 که فارغ التحصیل شده ام فعالیت کاریم کم بوده (به صورت ساعتی و غیر رسمی) اما مطالعه داشته ام.

ممنون می شم راهی برای جبران این شکاف به من راهنمایی کنید. 

سپاس بسیار
نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

22-06-2016, 10:04 AM
سلام، به نظرتون کسی که سنش حدود 35 هست و بیشتر از 5 سال از روی ارشدش میگذره این مدت هم مشغول تدریس نبوده شانسی برای پذیرش و فاند وجود داره؟
اگه یکی دو سال دکترام رو اینجا بخونم و بعد به بهانه ی اینکه در زمینه ی مورد علاقه م نمیتونستم اینجا کار کنم ،اپلای کنم ممکنه شانسم بالا بره و این فاصله فراموش بشه یا اوضاع خراب تر میشه؟ Sad
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-06-2016, 10:34 AM
(22-06-2016, 10:04 AM)clueless نوشته: سلام، به نظرتون کسی که سنش حدود 35 هست و بیشتر از 5 سال از روی ارشدش میگذره این مدت هم مشغول تدریس نبوده شانسی برای پذیرش و فاند وجود داره؟
اگه یکی دو سال دکترام رو اینجا بخونم و بعد به بهانه ی اینکه در زمینه ی مورد علاقه م نمیتونستم اینجا کار کنم ،اپلای کنم ممکنه شانسم بالا بره و این فاصله فراموش بشه یا اوضاع خراب تر میشه؟ Sad

سلام

- اینکه اساتید ممکن هست نیروهای به نسبت کم سن و سال تر با gap کمتر رو بگیرند یک حقیقت هست... ولی با یک رزومه خوب قطعا این مسئله سد بزرگی برای رسیدن به هدفتون نخواهد بود... کم نیستن position هایی که در اونها سابقه کار اهمیت بالایی داره (مثلا بعضی از position های موجود در اروپا در حیطه power engineering)

- دکترا ناقص خوندن هیچ کمکی به شما نمی کنه... توصیه می کنم بدون فوت وقت برای رفتن اقدام کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین میعاد68
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-06-2016, 11:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2016, 11:19 AM توسط میعاد68.)
با سلام و عرض ادب خدمت مدیر محترم @Andre و دوستان عزیز،
من ارشد ایمنی شناسی پزشکی ( علوم آزمایشگاهی) از یک دانشگاه تیپ 2 دارم، معدل لیسانس حدود 15.5 و ارشدم 17 هست، و مقالات isi و پابمد به اندازه کافی دارم، قصد دارم از آمریکا برای مقطع Phd پذیرش بگیرم، چقدر شانس دارم که از یک دانشگاه متوسط یا خوب،پذیرش و فاند کامل بگیرم؟ اینکه بعضیا میگن پذیرش دست استاده تا چه حد و در چه کشوری حقیقت داره؟
ممنون میشم راهنمائی کنید
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2016, 11:58 AM
(22-06-2016, 11:09 AM)میعاد68 نوشته: با سلام و عرض ادب خدمت مدیر محترم @Andre و دوستان عزیز،
من ارشد ایمنی شناسی پزشکی ( علوم آزمایشگاهی) از یک دانشگاه تیپ 2 دارم، معدل لیسانس حدود 15.5 و ارشدم 17 هست، و مقالات isi و پابمد به اندازه کافی دارم، قصد دارم از آمریکا برای مقطع Phd پذیرش بگیرم، چقدر شانس دارم که از یک دانشگاه متوسط یا خوب،پذیرش و فاند کامل بگیرم؟ اینکه بعضیا میگن پذیرش دست استاده تا چه حد و در چه کشوری حقیقت داره؟
ممنون میشم راهنمائی کنید

سلام

- طبیعتا شانس دارید...
بخش مهمی از فرآیند، تجمیع رزومه، تعامل با اساتید و انتخاب درست دانشگاه هست...

- در مورد position های اروپا و کانادا و استرالیا هماهنگی با اساتید اساسا حیاتی هست... در مورد آمریکا هم سال به سال به اهمیت این فاکتور اضافه میشه... در کل اون رو جزو امور مهم در فرآیند apply تون باید در نظر بگیرید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین yazdanbehnam
**
نقل قول

27-07-2016, 05:18 PM
سلام دوستان با این رزومه شانس گرفتن پذیرش از کدام دانشگاه با فاند بیشتر است ؟

1- کارشناسی مهندسی شهرسازی - دانشگاه آزاد زنجان – معدل 18.01

2- کارشناسی ارشد مهندسی طراحی شهری - دانشگاه آزاد قزوین – معدل 18.23

3- نمره زبان: آیلتس 7

7- مقاله: 1 آی اس آی در حال نگارش ، 5 تا کنفرانس

8- 3 سال سابقه کاری پاره وقت و 2 سال تمام وقت

متقاضی ادامه تحصیل در مقطع دکترا برنامه ریزی و طراحی شهری هستم. دانشگاههای مد نظر دانشگاه کنکوردیا ، مانیتوبا ، واترلو ، یورک و گلف .

ممنون میشم راهنماییم کنید .
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

16-08-2016, 11:30 PM
سلام دوستان عزیز. یک مساله ایی رو دوست دارم از شما بپرسم و اون اینکه شانس اخذ فاند به ترتیب در کشورهای انگلیس، کانادا و استرالیا برای رشته های علوم انسانی تا چه حد هست. در کل و طبق اطلاعات شما کسی که برای دکترا اقدام میکنه چه باید چه ملزوماتی رو برآورده کنه که فاند بهش داده بشه. منظورم از ملزومات چیزهایی مثل نمره زبان، مقالات، ریکام،سابقه ی درخشان تحصیلی و آزمونی و... اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 47 بعدی »