عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وقفه تحصیلی و تاثیر آن بر گرفتن پذیرش
آفلاین mcm92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-07-2019, 08:38 PM
(26-07-2019, 03:38 PM) نوشته: سلام.من سال ۹۶فوق لیسانس مهندسی شیمی فارغ شدم و تا الان که مرداد۹۸میشه ۲سال و نیم سابقه کار رو سکوی نفتی فلات قاره رو دارم.ایا این گپ تحصیلی دو و نیم ساله رو بگم که تو شرکت نفت کار میکردم؟مشاغل حساسه؟

سلام. به نظر من آنچنان اهمیتی نداره. من با 4 سال گپ تحصیلی بعد از لیسانس، پذیرش ارشد گرفتم. البته تو این مدت مقاله میدادم و به نوعی فعال بودم.
نقل قول  

آفلاین Mehrbanoo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2019, 10:41 AM
سلام دوستان.میخواستم درمورد گپ تحصیلیم بپرسم.من بعداز اینکه دوسال روانشناسی خوندم انصراف دادم.ویک و سال و نیم بعد ادامه شو دانشگاه تهران میخونم.میخوام بدونم این گپ تحصیلی بدون اینکه من کار پژوهشی انجام داده باشم و دلیلم مشکلات روحیم باشه مسئله ی مهم و اثر گذاریه؟برای فاند و گرفات ویزای تحصیلی آمریکا؟دوره ی تحصیل کارشناسیمم جمعا پنج ساله میشه.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-08-2019, 05:49 PM
(23-08-2019, 10:41 AM)Mehrbanoo نوشته: سلام دوستان.میخواستم درمورد گپ تحصیلیم بپرسم.من بعداز اینکه دوسال روانشناسی خوندم انصراف دادم.ویک و سال و نیم بعد ادامه شو دانشگاه تهران میخونم.میخوام بدونم این گپ تحصیلی بدون اینکه من کار پژوهشی انجام داده باشم و دلیلم مشکلات روحیم باشه مسئله ی مهم و اثر گذاریه؟برای فاند و گرفات ویزای تحصیلی آمریکا؟دوره ی تحصیل کارشناسیمم جمعا پنج ساله میشه.
سلام. برای پذیرش و ویزا که این مقدار اصلا مهم نیست. ولی اینکه نوشتین مشکلات روحی باید آیین نامه ها رو بخونید و اگر با موارد نوشته شده که شامل منع ویزا میشه شباهت نداشته باشه برای ویزا هم مشکلی پیش نمیاره. با اطلاعاتی که اینجا نوشتین همینقدر میشد پاسخ داد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4