عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-12-2015, 11:14 PM
(27-12-2015, 08:31 PM)maryam.m نوشته: سلام
یک راهنمایی از دوستان می خواهم
من قصد دارم پاییز سال آینده (2016) برای دکتری اقتصاد اپلای کنم ولی به خاطر درگیری مقالات هنوز به طور جدی برای خواندن زبان شروع نکردم. سطح زبان من هم در حد متوسطه.
هنوز یکسال از تاریخ دفام نگذشته.
یک مقاله علمی پژوهشی داخلی که مستخرج از پایان نامه است، دارم و روی مقاله دوم که این هم مستخرج از پایان نامم است دارم کار می کنم و قصد دارم برای ژورنال های ISI بفرستم. یک مقدار نگرانم از اینکه زمان گذاشتن روی این مقاله باعث شود که از گرفتن نمرات خوب آزمون های زبان غافل بشوم.
موضوع مقاله جدید است و خیلی زمان می برد برای اثبات قوی این قضیه که خروجی مقاله درست است و بعد چالش های اصلاحیه و... (البته بیشتر تخمین ها انجام شده) به نظرتون راه حل چیست؟ دیگه مقاله رو ادامه ندم و تمرکزم رو روی تافل و جی آر ای بذارم؟
زمان زیادی هم ندارم تقریبا 9 ماه (تا آخر شهریور) وقت دارم.
از اواخر شهریور تا الان درگیر مقاله دوم بودم و زمان زیادی براش گذاشتم و دلم نمی آید کنار بگذارم (البته اول قصد داشتم برای ژورنال داخلی بفرستم که بعد تصمیم به ژورنال انگلیسی شد) راه حل منطقی چیست؟
دلیل اینکه اصرار بر مقاله دوم و انگلیسی دارم به دلیل دانشگاهیه که در مقطع لیسانس خوندم و  اینکه باعث نشه که پذیرش از یک دانشگاه خوب در آمریکا رو از من سلب کنه.
لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه آزاد واحد قائم شهر با معدل 16.56 و فوق لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه تربیت مدرس با معدل 18.02
آیا واقعا داشتن لیسانس در این دانشگاه باعث از دست دادن فرصت های قبولی خوب در دانشگاه های آمریکا می شود.  
اگر بخواد یک مقایسه انجام شود کدام بهتر است؟ یک مقاله ISI در ژورنال متوسط و نمرات زبان متوسط (یا شاید هم پایین) یا بدون مقاله ونمرات زبان خوب
واقعا بهترین راه حل چیست؟

سلام
راستش سیستم دانشگاهی کشوری که براش اپلی خواهید کرد خیلی موثره تو پاسخ این سوال که انرژی تون رو برای مقاله بگذارید یا برای نمرات آزمون ها.
اگر برای امریکا باشه نمرات آزمون های زبان و GRE یا GMAT (البته نمی دونم برای اقتصاد اجباریه یا یا نه) خیلی مهمه به طوری که بدون اونا داشتن مقاله خوب هم کمکی نمی کنه. یعنی شما وقتی حداقل های پذیرش رو نداشته باشید مقاله کمکی نمی کنه ولی با داشتن نمرات رقابتی شانس قبولی و فاند دارید. مثلا با داشتن نمره زبان خوب معمولا شانس فاند TA وجود داره هرچند که مقاله هم نداشته باشید.
اما مثلا برای کانادا که فاند دست استاده شما بدون  مقاله شانس خیلی کمی دارید که نظر استادی رو جلب کنید.
برای استرالیا نمره زبان در حد مینیموم کافیه و زیاد بودنش تاثیری نداره و مثلا GRE هم که نمی خوان ولی داشتن مقاله واجبه. پس اینجا راهتون معلوم میشه.
در مورد اسم و رسم دانشگاه کارشناسی خوب مهم هست ولی داشتن ارشد از دانشگاه شناخته شده تعدیلش می کنه. اصولا بحث دانشگاه های ایران بیش از اونکه به "سطح علمی" عام اون دانشگاه ربط داشته باشه به بحث "شناخته شده بودن" اون دانشگاه برای دانشگاه مقصد ربط داره. مثلا اگه تو دانشگاهی که براش اپلی می کنید قبلا دانشجوی دانشگاه آزاد گرفته باشن نشونه خوبیه چون رفتن و خودشون رو نشون دادن. اینکه تو دانشگاه مورد بگردید ببینید قبلا دانشجو از دانگاه شما گرفتن خیلی مهمه. حتی دانشگاه هایی تو آمریکا هستن که مثلا رزومه متوسط از شریف رو به راحتی میگیرن ولی رزومه قویتر از امیرکبیر (یا تربیت مدرس) رو نه. فکر نکنم سطح علمی کلی اینا خیلی فرق داشته باشن. این پش فرض اون دانشگاه مبدا هست که بر اساس تجربه فبلی یا استادهای ایرانی و... تصمیم گیری می کنه.
نقل قول  

آفلاین maryam.m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-12-2015, 12:26 AM
(27-12-2015, 11:14 PM)iman7 نوشته: سلام
راستش سیستم دانشگاهی کشوری که براش اپلی خواهید کرد خیلی موثره تو پاسخ این سوال که انرژی تون رو برای مقاله بگذارید یا برای نمرات آزمون ها.
اگر برای امریکا باشه نمرات آزمون های زبان و GRE یا GMAT (البته نمی دونم برای اقتصاد اجباریه یا یا نه) خیلی مهمه به طوری که بدون اونا داشتن مقاله خوب هم کمکی نمی کنه. یعنی شما وقتی حداقل های پذیرش رو نداشته باشید مقاله کمکی نمی کنه ولی با داشتن نمرات رقابتی شانس قبولی و فاند دارید. مثلا با داشتن نمره زبان خوب معمولا شانس فاند TA وجود داره هرچند که مقاله هم نداشته باشید.
اما مثلا برای کانادا که فاند دست استاده شما بدون  مقاله شانس خیلی کمی دارید که نظر استادی رو جلب کنید.
برای استرالیا نمره زبان در حد مینیموم کافیه و زیاد بودنش تاثیری نداره و مثلا GRE هم که نمی خوان ولی داشتن مقاله واجبه. پس اینجا راهتون معلوم میشه.
در مورد اسم و رسم دانشگاه کارشناسی خوب مهم هست ولی داشتن ارشد از دانشگاه شناخته شده تعدیلش می کنه. اصولا بحث دانشگاه های ایران بیش از اونکه به "سطح علمی" عام اون دانشگاه ربط داشته باشه به بحث "شناخته شده بودن" اون دانشگاه برای دانشگاه مقصد ربط داره. مثلا اگه تو دانشگاهی که براش اپلی می کنید قبلا دانشجوی دانشگاه آزاد گرفته باشن نشونه خوبیه چون رفتن و خودشون رو نشون دادن. اینکه تو دانشگاه مورد بگردید ببینید قبلا دانشجو از دانگاه شما گرفتن خیلی مهمه. حتی دانشگاه هایی تو آمریکا هستن که مثلا رزومه متوسط از شریف رو به راحتی میگیرن ولی رزومه قویتر از امیرکبیر (یا تربیت مدرس) رو نه. فکر نکنم سطح علمی کلی اینا خیلی فرق داشته باشن. این پش فرض اون دانشگاه مبدا هست که بر اساس تجربه فبلی یا استادهای ایرانی و... تصمیم گیری می کنه.

از ارسال پاسخ متشکرم
بله برای اقتصاد GRE اجباریه، البته فکر می کنم در آمریکا برای همه رشته ها GRE اجباریه
برای اینکه بدونم در دانشگاه مورد نظر آیا دانشجوی هم دانشگاهی من وجود داشته یا خیر، از طریق آرشیو سایت های دانشگاه می تونم متوجه بشوم درسته؟ منظورم اینه که اطلاعات مربوط به دانشجوهای ایرانی در دانشگاه های خارج در دسترس است؟
و سوال دیگر اینکه کشور انگلیس چطور؟ مثل آمریکا معدل و زبان محورند و یا اینکه سابقه پژوهشی ملاکه؟
برای استرالیا که مکاتبه با استاد بسیار مهمه، از متن شماهم متوجه شدم در کانادا هم به همین صورته، آمریکا چطور؟ بهتره اول با استاد مکاتبه داشته باشیم یا از طریق دانشگاه اقدام کنیم؟
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-12-2015, 01:48 AM
(28-12-2015, 12:26 AM)maryam.m نوشته: از ارسال پاسخ متشکرم
بله برای اقتصاد GRE اجباریه، البته فکر می کنم در آمریکا برای همه رشته ها GRE اجباریه
برای اینکه بدونم در دانشگاه مورد نظر آیا دانشجوی هم دانشگاهی من وجود داشته یا خیر، از طریق آرشیو سایت های دانشگاه می تونم متوجه بشوم درسته؟ منظورم اینه که اطلاعات مربوط به دانشجوهای ایرانی در دانشگاه های خارج در دسترس است؟
و سوال دیگر اینکه کشور انگلیس چطور؟ مثل آمریکا معدل و زبان محورند و یا اینکه سابقه پژوهشی ملاکه؟
برای استرالیا که مکاتبه با استاد بسیار مهمه، از متن شماهم متوجه شدم در کانادا هم به همین صورته، آمریکا چطور؟ بهتره اول با استاد مکاتبه داشته باشیم یا از طریق دانشگاه اقدام کنیم؟

راستش در مورد انگلیس تحقیق نکردم و نمی دونم. تو وبسایت دانشکده یا تو وبسایت شخصی استاتید معمولا اسامی دانشجوها هست.
برای استرالیا البته مکاتبه و پیدا کردن استاد شرط لازم هست ولی کافی نیست! چون برخلاف کانادا فاند دست استاد نیست بلکه اسکالرشیپ های دولتی و دانشگاهی هستن که باید برای اونا اپلی کرد.
البته در کانادا هم دانشگاه های تاپ مثل Toronto , UBC معروفه که کمیته محور هستن توپذیرش و استاد نقش چندانی نداره. یعنی به هر حال همه دانشگاه ها یه جور عمل نمی کنن. تو خود آمریکا هم بعضی از دانشگاه ها استاد محور هستن که در اونجا استاد به مقاله اهمیت بیشتری میده تا مثلا GRE و تافل.
یک مطلب دیگه اینکه اطلاعات من مربوط به رشته های مهندسیه شاید برای رشته شما فرق کنه.
نقل قول  

آفلاین nimaf148
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-02-2016, 08:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-02-2016, 08:12 PM توسط nimaf148.)
با سلام ب همگی
آیا TA بودن بر پذیرش تاثیر دارد؟
اگر امتیاز مثبتی هست چگونه در فرایند پذیرش تاثیر گذار است؟
منظورم اینه ک باید از دفتر بخش نامه رسمی بیگیری ک من فلان ترم TA بودم یا فقط استاد مربوطه تو ریکامند مینویسه ک فلانی TA من بوده؟
با تشکر فراوان

@Babak
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-02-2016, 02:01 PM
(13-02-2016, 08:09 PM)nimaf148 نوشته: با سلام ب همگی
آیا TA بودن بر پذیرش تاثیر دارد؟
اگر امتیاز مثبتی هست چگونه در فرایند پذیرش تاثیر گذار است؟
منظورم اینه ک باید از دفتر بخش نامه رسمی بیگیری ک من فلان ترم TA بودم یا فقط استاد مربوطه تو ریکامند مینویسه ک فلانی TA من بوده؟
با تشکر فراوان

@Babak

به نظر من برای گرفتن پذیرش از امریکا یا کانادا تاثیر چندانی نداره. به هر حال، معمولا همین که در رزومه بیارید و احتمالا از استادی که TA درسش بودید توصیه‌نامه بگیرید و ایشون در نامه بنویسند که شما TA درسش بودید کافیه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Amatis
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-04-2016, 07:22 PM
سلام من رشته ام مهندسی صنایع
رشته ی لیسانسم ریاضی بوده معدل لیسانسم 14.5  و متاسفانه یه ترم مشروطی داشتم. منتها وضعیت دروس تخصصی م توی دو سال آخر روند افزایش نمره داشته. معدل ارشدم 18 از تربیت مدرس.
درحال کار کردن روی یه مقاله ISI هستم. و الان دارم برای آیلتس میخونم.
قبلا هدفم تحصیل و فاند گرفتن نبود. حالا سوالی که دارم اینه که با توجه به اینکه فعلا یک  سال از فارغ التحصیلیم میگذره و احتمالا یک سال هم باید برای زبان و جی آر ای وقت بذارم(که البته تلاشم اینه که نمره های عالی بگیرم). شانس پذیرش و فاند گرفتن دارم یا امید واهی دارم؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-04-2016, 08:15 PM
(07-04-2016, 07:22 PM)Amatis نوشته: سلام من رشته ام مهندسی صنایع
رشته ی لیسانسم ریاضی بوده معدل لیسانسم 14.5  و متاسفانه یه ترم مشروطی داشتم. منتها وضعیت دروس تخصصی م توی دو سال آخر روند افزایش نمره داشته. معدل ارشدم 18 از تربیت مدرس.
درحال کار کردن روی یه مقاله ISI هستم. و الان دارم برای آیلتس میخونم.
قبلا هدفم تحصیل و فاند گرفتن نبود. حالا سوالی که دارم اینه که با توجه به اینکه فعلا یک  سال از فارغ التحصیلیم میگذره و احتمالا یک سال هم باید برای زبان و جی آر ای وقت بذارم(که البته تلاشم اینه که نمره های عالی بگیرم). شانس پذیرش و فاند گرفتن دارم یا امید واهی دارم؟

درود
معدل ارشدتون عالی هستش
من فکر میکنم شانس دارید شما قطعا
حالا بستگی داره  کجا و چه دانشگاهی بخواین اپلای کنید
قطعا نمره زبان بالا و GRE سانش شما رو به شدت افزایش میده
و معدل لیسانس رو هم میتونید با اینا پوشش بدید و همچنین sop خوبی بنویسید و توجه کنید
همچنین پیدا کردن پوزیشن و گرفتن فاند

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین jojolabger
**
نقل قول

01-06-2016, 03:16 PM
سلام میخاستم بدونم  مشخصا تالیف دو کتاب در حوزه نانو کامپوزیت  با همکاری استادم از دانشگاه جورجیاتک و توصیه نامه ایشون تاثیری بسزایی در قبولی یا فاند گرفتن از یه دانشگاه سطح بالا دارد؟ ( البته پیش بینی حداقل دو  مقاله با ایمپکت بسیار بالا در آینده با همکاری استادم هست)
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-06-2016, 03:19 PM
(01-06-2016, 02:54 PM)jojolabger نوشته: سلام میخاستم بدونم  مشخصا تالیف دو کتاب در حوزه نانو کامپوزیت با همکاری استادم از دانشگاه جورجیاتک و توصیه نامه ایشون تاثیری بسزایی در قبولی یا فاند گرفتن از یه دانشگاه سطح بالا دارد؟ ( البته پیش بینی حداقل دو  مقاله با ایمپکت بسیار بالا در آینده با همکاری استادم هست)

سلام

- اینکه فرد توی LoR چیزی بنویسه که خیلی موثر بتونه شما رو توصیف و توانایی هاتون رو عرضه کنه به مراتب مهمتر از affiliation فرد هست...
اگه کسی بیاد در LoR بنویسه من با ایشون یه مقاله دادم و به هم اینجا کار کردیم (حتی اگر طرف استاد هاروارد هم که باشه) نه تنها با این نوشته هیچ کمکی به شما نکرده بلکه از دید خواننده ممکنه اینطور به نظر بیاد که شما اصلا ویژگی خاصی نداشتید که استاد همچین متنی براتون ایراد کرده...
در حالت کلی اگر حس می کنید "استاد به حد کافی به لحاظ فنی و شخصیتی" از شما سناخت داره دست به همچین کاری بزنید...

- تالیف کتاب هم یک فاکتور مثبت در CV هست.. هرچند نباید انتظار معجزه از اون رو داشته باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

02-06-2016, 08:29 AM
سلام، من سال 89 ارشدم رو گرفتم  سابقه ی تدریس در دانشگاه ندارم چون بهم کلاس ندادند می خواستم ببینم تدریس در دانشگاه  امتیاز مهمیه که حالا بتونه این وقفه بین ارشد و دکترا رو بپوشونه یا اونقدرا هم مهم نیست؟ من این مدت تدریس خصوصی داشتم ولی خب مدرکی براش ندارم! اگه خیلی مهمه که برم یه فکری بکنم Angel
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 47 بعدی »