عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-11-2015, 09:30 AM
(19-11-2015, 08:55 AM)Ali.ch.since نوشته: وای مگه وثیقه هم میخواااااااد.چقدر؟*؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام 

با اجازه از ترکان عزیز .
یکی دو سال پیش که حدود 16 میلیون لازم بود . شاید الان افزایش یافته .

موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-11-2015, 11:40 AM
(19-11-2015, 08:55 AM)Ali.ch.since نوشته: وای مگه وثیقه هم میخواااااااد.چقدر؟*؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود

شما احیانا با مساله سربازی اشنا هستید؟!!
مگه نمیدونید کسی که سربازی نرفته و باید خدمت کنه وقتی میخواد از مملکت خارج شه مثلا به عنوان دانشجو باید وثیقه بذاره. یا باید سربازی رو بره. کارت پایان خدمت یا معافی نداشته باشی نمیشه که!؟
وگرنه نمیدونم چرا پرسیدید وزارت علوم گیر نمیده!!؟
شما تنها در صورتی با وزارت علوم روبرو میشید که سربازی نرفته باشید.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-11-2015, 02:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-11-2015, 02:05 PM توسط Ali.ch.since.)
(19-11-2015, 11:40 AM)Torkan نوشته: درود

شما احیانا با مساله سربازی اشنا هستید؟!!
مگه نمیدونید کسی که سربازی نرفته و باید خدمت کنه وقتی میخواد از مملکت خارج شه مثلا به عنوان دانشجو باید وثیقه بذاره. یا باید سربازی رو بره. کارت پایان خدمت یا معافی نداشته باشی نمیشه که!؟
وگرنه نمیدونم چرا پرسیدید وزارت علوم گیر نمیده!!؟
شما تنها در صورتی با وزارت علوم روبرو میشید که سربازی نرفته باشید.

بااحترام،
ترکان
قبل از هرچیزی بسیار سپاسگزارم از ترکان عزیز که همیشه در تمام ضمینه ها راهنمایی میکنن دوستان رو و به کمکمون میاد و آرزوی بهترین رو دارم برای ایشون.
من مشکل سربازی دارم و میدونم باید 15 میلیون بزارم تا برم.مشکلم اینه که اونا میگن مدرک دانشگاهی دگترای مستقیم رو قبول نداریم یا سخت میگیرن در این راه.دوسته من سه ماه پیشورفت آمریکا و واسه اینکه میخواست دکترای مستقیم بخونه خیلی زجر کشید میگفتن دکتراس مستقیم از نظر وزارت علوم درست نیست و......در این ضمینه چیکار میشه کرد؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-11-2015, 02:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-11-2015, 02:41 PM توسط Torkan.)
(19-11-2015, 02:03 PM)Ali.ch.since نوشته: قبل از هرچیزی بسیار سپاسگزارم از ترکان عزیز که همیشه در تمام ضمینه ها راهنمایی میکنن  دوستان رو و به کمکمون میاد و آرزوی بهترین رو دارم برای ایشون.
من مشکل سربازی دارم و میدونم باید 15 میلیون بزارم تا برم.مشکلم اینه  که اونا  میگن مدرک دانشگاهی دگترای مستقیم رو قبول نداریم یا سخت میگیرن در این راه.دوسته من سه ماه پیشورفت آمریکا  و واسه اینکه میخواست دکترای مستقیم بخونه خیلی زجر کشید میگفتن دکتراس مستقیم از نظر وزارت علوم درست نیست و......در این ضمینه چیکار میشه کرد؟؟؟

درود

آهان حالا سوالتون درست شد. شما منظورتون برگشت است نه رفتن وگرنه 15 تومن رو بدید اونا به بقیش اهمین نمیدن! دانشگاه البته باید مورد تایید باشه.
در مورد برگشت اول بگم بهتره پرس و جو کنید از خود وزارت علوم در سایتش هم هست دقیقا نوشته شرایط ارزیابی دقت کنید ارزیابی رو باری کسانی که دکترای مستقیم خوندن و برگشتن واسه هیییت علمی شدن در ایران.
در خود آکادمیاکافه هست جایی که در مورد وزارت علوم و ایین نامه هاش بحث شده. تا جایی که میدونم مادامی که دانشگاه مورد تایید به خصوص متوسط و به بالا باشه مشکلی نیست تحت شرایطی مثلا مقاله داشتن و اینا.
حتما به وزارت علوم مراجعه کنید (وبسایتش) و تاپیک مربوطه رو بخونید.

پ.ن: من جای شما باشم یا نمیرم یا برم برنمیگردم!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین shirokhorshid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2016, 05:08 PM
ترکان عزیز، یه راهنمایی ازتون می خواستم، به نظر شما برای کسی که دکترای مهندسی برق داره با سطح زبان خوب و مقاله های زیاد در رشته خودش، پذیرش دکترای اقتصاد از دانشگاه های امریکا به همراه فاند چه قدر محتمله؟ به موارد بالا انگیزه و علاقه بسیار زیاد به تحقیق در رشته اقتصاد رو هم اضافه بفرمایید. خواهش می کنم اگه این درخواست به نظرتون غیر عاقلانه است به من بگید. ممنون میشم. در ضمن من هیچ واحدی در زمینه اقتصاد نگذروندم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-01-2016, 05:25 PM
(13-01-2016, 05:08 PM)shirokhorshid نوشته: ترکان عزیز، یه راهنمایی ازتون می خواستم، به نظر شما برای کسی که دکترای مهندسی برق داره با سطح زبان خوب و مقاله های زیاد در رشته خودش، پذیرش دکترای اقتصاد از دانشگاه های امریکا به همراه فاند چه قدر محتمله؟ به موارد بالا انگیزه و علاقه بسیار زیاد به تحقیق در رشته اقتصاد رو هم اضافه بفرمایید. خواهش می کنم اگه این درخواست به نظرتون غیر عاقلانه است به من بگید. ممنون میشم. در ضمن من هیچ واحدی در زمینه اقتصاد نگذروندم.

درود دوست خوب

قبل از هر چیز بگم در این مورد بهتره نظر شخصی که واقعا میتونه کمک کنه رو بپرسین ولی من تا جایی که میدونم میگم.

میخواید با رشته ارشد برق برای دکتری اقتصاد اپلای کنید؟ منظورم اینه که به دانشگاه مقصد و سفارت چی خواهید گفت و چه مدارکی رو خواهید برد؟ خوب شما واحدی رو نگذروندین و همچنین مقالاتتون هم متاسفانه در زمینه اقتصاد نیست. بعید میدونم بشه پذیرش گرفت در ضمن مساله ویزا هم هست برای ایالات متحده. به خصوص که فاند گرفتن به خودی خود کار حضرت فلشه!
به هیچ وجه غیر عاقلانه نیست. من خودم به احتمال زیاد رشتم رو به علوم انسانی و جامعه شناسی تغییر بدم هرچند با این فرق که من مستر رو در امریکام.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

14-01-2016, 10:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2016, 10:54 PM توسط over.)
سلام
این رزومه ی یکی از دوستام هست:
لیسانس ازاد با معدل 17.02 / یه مقاله ی ISI / جی ار ای 331 / تافل 116 / یه سری سوابق ورزشی هم داره که فکر نمیکنم مهم باشه برا پذیرش
سوال این هستش که با توجه به اینکه هدفش دانشگاه های top10 هست بهتره Direct phd اقدام کنه یا Ms
با توجه به اینکه فول فاند ( حالا هرنوعی ازش ) خیلی براش مهمه و شرایط مالی جالبی نداره کدوم راه براش بهتره و اینکه هر کدام از این راه ها رو به نظرتون بهتره لطفا بفرمایید که تو کدوم دانشگاه شانسش بیشتره؟
( برا یMs دانشگاهی باشه که برا دکترا بتونه top 10 )
با تشکر
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
15-01-2016, 11:50 AM
(14-01-2016, 10:51 PM)over نوشته: سلام
این رزومه ی یکی از دوستام هست:
لیسانس ازاد با معدل 17.02 / یه مقاله ی ISI / جی ار ای 331 / تافل 116 / یه سری سوابق ورزشی هم داره که فکر نمیکنم مهم باشه برا پذیرش
سوال این هستش که با توجه به اینکه هدفش دانشگاه های top10 هست بهتره Direct phd اقدام کنه یا Ms
با توجه به اینکه فول فاند ( حالا هرنوعی ازش ) خیلی براش مهمه و شرایط مالی جالبی نداره کدوم راه براش بهتره و اینکه هر کدام از این راه ها رو به نظرتون بهتره لطفا بفرمایید که تو کدوم دانشگاه شانسش بیشتره؟
( برا یMs دانشگاهی باشه که برا دکترا بتونه top 10 )
با تشکر

سلام
top10 رفتن علاوه بر معدل و نمرات آزمون خوب به فاکتورهای دیگه ای مثل دارای رتبه بودن توی ازمون های بین المللی (مثلا المپیاد) - SOP خاص نوشتن، شناخته بودن نام دانشگاه قبلی و شانس بستگی داره. (البته منظور شانس کور! نیست)
تصور کنید که دانشجوهای رتبه اول کنکور ما که رفتن شریف یا تهران و معدل هاشون هم بالاس (معمولا بالای 18) و بعضا رتبه مسابقات جهانی و المپیاد دارن کجا اپلی می کنن؟ غیر از همین Top10 نیست. البته رزومه ایشون عالیه ولی احتمالا 5 تا عالی دیگه فقط از ایران اپلی خواهند کرد برای اون رشته خاص تو top10.

ارشد رو اگه بره دانشگاه رنک 100 آمریکا هم بخونه شانس top10 دکتراش خیلی بالاتره.
ضمنا اگه کسی top10 نره و بره مثلا Upenn یا Harvard درس بخونه (تو مهندسی رنک 20) - چیو از دست داده؟اگه مثلا کسی بره uni of Washington با رنک 27 فکر می کنی شانس کار تو شرکت های غول نرم افزاری اون ناحیه رو از دست میده؟
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

16-01-2016, 04:50 PM
(15-01-2016, 11:50 AM)iman7 نوشته: سلام
top10 رفتن علاوه بر معدل و نمرات آزمون خوب به فاکتورهای دیگه ای مثل دارای رتبه بودن توی ازمون های بین المللی (مثلا المپیاد) - SOP خاص نوشتن، شناخته بودن نام دانشگاه قبلی و شانس بستگی داره. (البته منظور شانس کور! نیست)
تصور کنید که دانشجوهای رتبه اول کنکور ما که رفتن شریف یا تهران و معدل هاشون هم بالاس (معمولا بالای 18) و بعضا رتبه مسابقات جهانی و المپیاد دارن کجا اپلی می کنن؟ غیر از همین Top10 نیست. البته رزومه ایشون عالیه ولی احتمالا 5 تا عالی دیگه فقط از ایران اپلی خواهند کرد برای اون رشته خاص تو top10.

ارشد رو اگه بره دانشگاه رنک 100 آمریکا هم بخونه شانس top10 دکتراش خیلی بالاتره.
ضمنا اگه کسی top10 نره و بره مثلا Upenn یا Harvard درس بخونه (تو مهندسی رنک 20) - چیو از دست داده؟اگه مثلا کسی بره uni of Washington با رنک 27 فکر می کنی شانس کار تو شرکت های غول نرم افزاری اون ناحیه رو از دست میده؟

همشو متوجه شدم به غیر از این قسمت:
(البته منظور شانس کور! نیست)
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-01-2016, 07:22 PM
(16-01-2016, 04:50 PM)over نوشته: همشو متوجه شدم به غیر از این قسمت:
(البته منظور شانس کور! نیست)

شانس کور یعنی اینکه من با شرایط معمولی اپلی کنم و منتظر باشم که مثل لاتاری برنده شدن، دانشگاه عالی قبول بشم.
نه فقط دانشگاه عالی بلکه تو هر دانشگاهی یه مقدار هم شانس و هم عوامل ناشناخته از نظر ما دخیل هست:
اینکه استاد یا استادای مورد نظرت اون ترم شرایط دانشجو خواستنشون چطوری باشه - دانشجوی امریکایی متقاضی وجود داشته باشه یا نه - اون دانشگاه چه فیدبکی از دانشجوهای ایرانی قبلی از دانشگاه مورد نظر داشته باشه (دانشگاه Buffalo تو مکانیک دوتا استاد ایرانی داره که ظاهرا تو کمیته پذیرش دست دارن و دانشجوی ایرانی غیر شریفی نمیگیرن - یعنی من رزومه های خوبی دیدم که از خیلی جاها پذیرش گرفتن ولی از اینجا ریجکت شدن و در عوض دانشجوی ضعیف تر دیدم که از شریف بوده و پذیرش گرفته) - اپلیکیشنت تو تعداد زیاد درخواست ها با دقت بررسی بشه (اینو خودم تجربه دارم: تو NC state سال گذشته خانمم و برادرش هر دو اپلی کردن - رزومه ها شبیه هم -فقط خانمم معدل لیسانس معادل 3.3 و GRE ایش 308 می شد و برادرش 3.1 با GRE 311 بود - مقالاتشون مشترک و ارشذشون از یه دانشگاه با معدل عین هم - تافل هم 98 و 100 بودن - خانمم اکسپت شد و داداشش ریجکت! حالا ممکنه شما بگید GRE مهم نبوده براشون و در عوض معدل مهم بوده - ایمیل زد اعتراض کرد جواب دادن شما نمرات زبان و GRE ایت رقابتی نبوده!!! - خوب واضحه که تو هر دوش از خانمم که پذیرش گرفت بالاتر بود)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »