عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین springbahar68
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-10-2015, 02:22 PM
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه
من ارشدم در رشته مدیریت فناوری اطلاعات هس و کارشناسیم مهندسی فناوری اطلاعات 
می خاستم بدونم شانسی برای گرفتن بورس دکتری در یکی از کشورای اروپارو بدون داشتن مدرک زباندارم؟
معدلم 17 هس و چندتا مقاله داخلی دارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-11-2015, 02:05 AM
با سلام

دوستان یه چندتا مشکل دارم ممنون میشم در صورت امکان برام رفع کنین.

من کارشناسی فناوری اطلاعات خوندم با معدل 13.33 فارق التحصیل شدم.الان هم کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات میخونم تو دانشگاه غیرانتقاعی علوم و فنون بابل ترم اوله!
سوال اول:آیا به نظر شما درسته که من در مقطع دکتری تغییر رشته بدم و یه گراشی دیگه از فناوری اطلاعات بخونم مثل شبکه یا نه نیازی نیست؟؟
سوال دوم:معدل ارشد در چه حد باشه که اپلای برام شدنی تر باشه,با توجه به معدل پایین کارشناسی
سوال سوم:باید GRE امتحان بدم یا GMAT???
سوال چهارم:چندتا مقاله بدم و در چه زمینه هایی شانس منو بیشتر میکنه برای گرفتن فاند؟؟
سوال پنجم:من همیشه تو دوران تحصیل ار برنامه نوسی فراری بودم و واقعا چیری بلد نیستم در عوض تو مدیریت استراتژیک کسی به گرد پام نمیرسه,به نظر شما برنامه نویسی یاذ بگیرم ؟؟
سوال ششم:گرایشی در مقطع دکتری با محوریت مدیریت استراتژیک تو مهندسی فناوری اطلاعات وجود داره؟؟
فعلا همین چندتا تا بعدا باز مزاحم بشم.
آپلای و فاند از دانشگاه آمریکا یا کانادا مد نظرم هست.
یه دنیا ممنون از زحماتتون.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-11-2015, 12:17 PM
(02-11-2015, 02:05 AM)مهمان نوشته: با سلام

دوستان یه چندتا مشکل دارم ممنون میشم در صورت امکان برام رفع کنین.

من کارشناسی فناوری اطلاعات خوندم با معدل 13.33 فارق التحصیل شدم.الان هم کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات میخونم تو دانشگاه غیرانتقاعی علوم و فنون بابل ترم اوله!
سوال اول:آیا به نظر شما درسته که من در مقطع دکتری تغییر رشته بدم و یه گراشی دیگه از فناوری اطلاعات بخونم مثل شبکه یا نه نیازی نیست؟؟
سوال دوم:معدل ارشد در چه حد باشه که اپلای برام شدنی تر باشه,با توجه به معدل پایین کارشناسی
سوال سوم:باید GRE امتحان بدم یا GMAT???
سوال چهارم:چندتا مقاله بدم و در چه زمینه هایی شانس منو بیشتر میکنه برای گرفتن فاند؟؟
سوال پنجم:من همیشه تو دوران تحصیل ار برنامه نوسی فراری بودم و واقعا چیری بلد نیستم در عوض تو مدیریت استراتژیک کسی به گرد پام نمیرسه,به نظر شما برنامه نویسی یاذ بگیرم ؟؟
سوال ششم:گرایشی در مقطع دکتری با محوریت مدیریت استراتژیک تو مهندسی فناوری اطلاعات وجود داره؟؟
فعلا همین چندتا تا بعدا باز مزاحم بشم.
آپلای و فاند از دانشگاه آمریکا یا کانادا مد نظرم هست.
یه دنیا ممنون از زحماتتون.

1- به خودت و علاقمندی های شما بستگی داره اینکه ایا در گرایش شبکه و غیره چقدر اطلاع و علاقه داری و ایا موفق خواهی شد!! پس این مورد رو خودت باید تصمیم بگیری.
2- معدل لیسانست پایینه به نظرم تا بتونی معدل بالا داشته باشی (حداقل زیر 16 نباشه)
3- اگر برای امریکا قصد داری باید ازمون GRE بدی که معدل پایین شما و کم و کاستی رزومه شما رو کمی بکاهد.
4- تعداد مقالات مهم نیست، مهم کیفیت اون ژورنال و اینکه پاپلیشر قوی داشته باشه.
5- مسلماً برای گرایشهای شبکه و کامپیوتر ، برنامه نویسی مهمه که بتونی حرفی برای گفتن داشته باشی.
6- بله وجود داره Information Management , Strategic Management , system engineering

پ.ن: اگر قصد وروود به گرایشهای مدیرتی دارید باید سابقه کار مدیرتی و نمره GMAT هم برای امریکا داشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mohammad123456
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-11-2015, 05:16 PM
سلام
حال شما؟
من دانشچوي رشته مکانيک با معدل 12.4 از چمران هستم.
مي خواستم بدونم از الان که ليسانسم تمام شده و دارم واسه ارشد ميخونم، چه رزومه اي بايد واسه فاند گرفتن از امريکا يا کانادا  اروپا  داشته باشم؟با تشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-11-2015, 06:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2015, 06:19 PM توسط Torkan.)
(03-11-2015, 05:16 PM)mohammad123456 نوشته: سلام
حال شما؟
من دانشچوي رشته مکانيک با معدل 12.4 از چمران هستم.
مي خواستم بدونم از الان که ليسانسم تمام شده و دارم واسه ارشد ميخونم، چه رزومه اي بايد واسه فاند گرفتن از امريکا يا کانادا  اروپا  داشته باشم؟با تشکر

درود

هیچ چی واسه از دست دادن ندارین!!
باید به فکر نمره بسیار خوب gre و toefl و همچنین تعداد مقالات زیاد باشین واسه آمریکا.
واسه کانادا gre نمیخواد ولی بعیده با این معدل راتون بدن جسارتا مگر اینکه شاخ باشین از نظر مقاله.
ناامید نشین هنوز میتونین جبران کنین.
من فردی رو میشناسم با همین معدل تونست از دانشگاه Virginia tech پذیرش و فاند هم بگیره ولی خوب از نظر نمرات زبان و مقاله واقعا خوب بود. isi هاش به معنای واقعی isi بودن که در ایران دادن چنین مقالاتی راحت نیست. در واقع اثبات کرد دیر از خواب پا شده ولی پا شدهSmile

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

mohammad amiri
Unregistered
نقل قول

13-11-2015, 12:08 PM
با سلام و عرض خسته نباشید محمد امیری هستم کارشناسی ارشد شیمی آلی از دانشگاه آزاد فارغ التحصیل سال 88 با معدل 18/11و نمره پایان نامه20 ودارای 8مقاله ISIهستم و چندین مقاله داخلی و شرکت درسمینارهای داخلی و همچنین دارای سابقه تدریس دردانشگاه وسابقه کار مرتبط با رشته شیمی تقریبا یکسال و نیم هستمو درحال حاضر هم دارم کلاس زبان میرم میخواستم بدونم من آیا میتونم بورسیه بگیریم با توجه به شرایطی که دارم و چطوری باید اقدام کنم لطفا راهنماییم کنید پیشاپیش از کمک شما دوستان عزیز متشکرم
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-11-2015, 06:36 PM
(13-11-2015, 12:08 PM)mohammad amiri نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید محمد امیری هستم کارشناسی ارشد شیمی آلی از دانشگاه آزاد فارغ التحصیل سال 88 با معدل 18/11و نمره پایان نامه20 ودارای 8مقاله ISIهستم و چندین مقاله داخلی و شرکت درسمینارهای داخلی و همچنین دارای سابقه تدریس دردانشگاه وسابقه کار مرتبط با رشته شیمی تقریبا یکسال و نیم هستمو درحال حاضر هم دارم کلاس زبان میرم میخواستم بدونم من آیا میتونم بورسیه بگیریم با توجه به شرایطی که دارم و چطوری باید اقدام کنم لطفا راهنماییم کنید پیشاپیش از کمک شما دوستان عزیز متشکرم

سلام
چرا نتونید تا الان که وضعیت خوبی دارید ولی خب برا گرفتن فاند نمره زبان خوب به بالا خیلی مهمه
معدل فوق شما خوبه..معدل لیسانس رو ک برا اکثر دانشگاه ها مهمتره ذکر نکردید..اگه سطح مقالاتتونو هم متوسط در نظر بگیریم با توجه به تعداد بالا، ازون نظر هم وضعیتتون خوبه..ولی زبان هم خیلی مهمه ک بهتره از الان با توجه به کشور هدف و علاقه و توانایی تون تافل یا آیلتس رو با دقت انتخاب کنید که بعدا مجبور نشید عوض کنید امتحانو....برای جلوگیری از گپ بیشتر تحصیلیبهتره کار رفتنو واقعن جدی و روزانه پیگیری کنید..در کنار زبان و احیانا GRE (برا امریکا) پیدا کردن استاد و دانشگاه رو هم تونستید انجام بدید

دوستان دیگه هم نکات باقیمانده رو بگن
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین morteza1990
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-11-2015, 01:30 AM
سلام و عرض ادب
من کارشناسی مدیریت جهانگردی خوندم در دانشگاه سمنان با معدل 19 و نمره الف دانشگاه
ارشد رتبه 3 و دانشجوی دانشگاه تهران و تا الان معدل بالای 17
هنوز ترم 3 ارشد هستم و تز ارشد هم در رابطه با بازاریابی الکترونیک که به احتمال زیاد قصد استخراج مقال خوب ازش رو دارم 
یک مقاله isc که تا تابستان سال دیگه دفاع کنم و مقاله بنویسم و دوره های زبان انگلیسی برم 
قصد تحصیل در چین رو دارم ان هم با زبان چینی و نیازمند همان یک سال اموزش چینی هم دارم 
امکان گرفتن فاند تحصیلی هست؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین آیتک
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-11-2015, 11:16 AM
سلام ممنون از سایت خوبتون ...
من فوق حقوق محیط زیست از دانشگاه آزاد  علوم تحقیقات تهران دارم .می خوام بدونم کدوم کشور مدرک اونجلرو قبول داره و اینکه من مقاله ای ندارم امکان داره بتونم پذیرش بگیرم؟ یا با مدرک لیسانسم باید اقدام کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید  ممنونم
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-11-2015, 02:06 PM
سلام بر شما
جز چند دانشگاه ایران، دانشگاه های ما برای اکثر کشورها و دانشگاه ها شناخته شده نیستن و مدرک شما با مدرک دانشگاه های سراسری تفاوت زیادی نداره ..و اینکه اگر نتایج پذیرش این سایت و سایت های مشابه رو ببینید افراد زیادی فارغ التحصیل آزاد در کنار دانشجوهای دیگه در حال رفتنن..پس نگران مدرک و دانشگاه نباشید..
در حالت کلی فاکتورهای مهم پذیرش شامل معدل های کارشناسی و ارشد، نمرات زبان و gre(برا امریکا)، ریکامندیشین، SOP  مقاله , .هستن که مقاله فقط یکی از اونهاست و برای دانشگاه های امریکا فاکتورهای دیگه مهمتر از مقاله هستن، مهمتر GRE ..پس نیاز هست در تاپیک های مختلف و مربوطه اطلاعات کاملتری در اختیار دوستان قرار بدید تا راهنمایی بفرمایند.

سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 55 بعدی »