عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-06-2012, 11:02 PM
درود
مقالاتتون به هیچ وجه کم نیست و اصلا بیش از یکی دو مقاله دادن به ویژه برای دانشگاههای معدل و زبان محور آمریکا و کانادا فقط برای پذیرش گرفتن هدر دادن وقته. حیف نیست وقتتون رو به خاطر مقاله که نه برای اساتید این طرف و نه اون طرف ارزش چندانی نداره هدر بدید؟ روی نمره جی ار ایتون وقت بگذارید. من خودم اگر حوصله خوندن این امتخانو داشتم به هیچ عنوان حتی یک دقیقه تا موقع خروج از کشور مقاله نمی نوشتم.اهمیت یک نمره خوب جی ار ای بسیار بیشتر از سابقه تحقیقاتی یا علمی شماست.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-06-2012, 11:28 PM
(18-06-2012, 09:07 PM)sh.faghih نوشته: سلام.
من فارغ التحصیل در مقطع فوق لیسانس رشته کشاورزی گرایش زراعت با معدل 17/55 از دانشگاه تربیت مدرس هستم که 1 مقاله ISI و 1 چکیده در کنفرانس آلمان و 4 چکیده در داخل ایران دارم و اینو خودم میدونم که اگه تو ایران دکتری بخونم بورس که نمیشه ام و هیچ آینده ای ندارم.
من میتونم از دانشگاههای آمریکا، کانادا، استرالیا و . . . برای دکترا بورس بگیرم و آیا باید پشتوانه مالی یعنی حساب اعتباری زیادی داشته باشم؟

با تشکر
سلام
خوش اومدین به فروم.
مسلما هرکسی با توجه به شرایطی که داره اگر درست دانشگاهش رو انتخاب کنه شانس گرفتن پذیرش و بورس رو داره. معدل خوب و داشتن مقاله از نکات مثبت رزومه شماست. اگر نمره خوبی هم در امتحان زبان بیارین و درست دانشگاه ها رو انتخاب کنین میتونین هم پذیرش بگیرین و هم فاند.
بسیاری از کسانی که برای دکترا پذیرش گرفتن فاند هم گرفتن که معمولا به صورت فول فاند هست و هزینه های دانشگاه و زندگی رو پوشش میده. (البته مسلما قبل از اپلای یک سری هزینه های مختلف هست که باید بکنین)
وقتی فول فاند باشین دیگه نیاز به داشتن مقداری زیادی پول (برای داشتن bank statement) ندارین.
انجمن کمک هزینه و تماس با استادان، و تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند و صد البته همین تاپیک سوال های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا رو مطالعه کنین، نکات مفیدی داره.

شرایط پذیرش دانشگاه های آمریکا ، کانادا و استرالیا با هم متفاوته که بهتون پیشنهاد میدم انجمن های هرکدوم رو مطالعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین lidoma
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-06-2012, 10:21 PM
سلام من فارغ التحصیل بیوتکنولوژی کشاورزی هستم معدل 17/20و یه ثبت اختراع ملی دارم مقاله ام هم در حال بررسی واسه چاپ شدن هست اما هنوز مدرک زبان هم ندارم آیا میتونم الان واسه امریکا اپلای کنم؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-06-2012, 10:49 PM
(19-06-2012, 10:21 PM)lidoma نوشته: سلام من فارغ التحصیل بیوتکنولوژی کشاورزی هستم معدل 17/20و یه ثبت اختراع ملی دارم مقاله ام هم در حال بررسی واسه چاپ شدن هست اما هنوز مدرک زبان هم ندارم آیا میتونم الان واسه امریکا اپلای کنم؟
سلام دوست عزیز
چرا نتونین Smile برای پذیرش همونطور که اشاره کردین حتما حتما باید مدرک امتحان زبان (تافل/آیلتس) داشته باشین. بدون اون نمیشه اقدام کرد. برای آمریکا امتحان GRE هم لازمه. بعد از در دست داشتن نمرات این آزمون ها و پیدا کردن دانشگاه هایی که رشته شما رو دارن، میتونین در زمان مناسب برای اپلای اقدام کنین.
اگر برای پاییز 2013 منظورتونه الان خیلی زوده. معمولا ددلاین دانشگاه ها آخر پاییز برای پاییز سال بعده. بنابراین شما الان وقت دارین که بعد از دادن امتحان زبان تمام مدارک لازم رو آماده کنین و اواخر شهریور تا اواخر پاییز امسال برای اپلای اقدام کنین. (البته ددلاین دانشگاه ها متفاوته ممکنه بیشتر یا کمتر از این باشه)
برای اطلاعات بیشتر در مورد اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا به تحصیل در آمریکا
و برای اطلاعات بیشتر در زمینه آزمون های زبان و GRE به انجمن آزمون ها مراجعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین lidoma
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-06-2012, 11:46 PM
ممنمون از راهنماییتون حالا برای امریکا باید تافل و جی ار ی را با هم داشته باشم یا نه یکی از انها کفایت میکنه؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-06-2012, 11:54 PM
(19-06-2012, 11:46 PM)lidoma نوشته: ممنمون از راهنماییتون حالا برای امریکا باید تافل و جی ار ی را با هم داشته باشم یا نه یکی از انها کفایت میکنه؟
با اجازه m.ost عزیز

دوست خوبم، همونطوری که m.ost هم گفتند، برای آمریکا در کنار تافل، شما باید نمره GRE را هم داشته باشید.
البته یکسری از دانشگاه نمره آیلتس جایگزین تافل را هم تعیین کرده اند.
اما اکثریت دانشگاه های آمریکا، نمره GRE برای تحصیلات تکمیلی اجباری است.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین elham59
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2012, 07:37 PM
سلام خسته نباشيد
من فوق ليسانس علوم قرآني وحديث با معدل 14 هستم ناشنوا ومعلم مي باشم
مي خوام براي رشته روانشناسي مقطع دكتري در كشور كانادا ادامه تحصيل بدهم وزبان تافل وآيلتس هم در حد عالي مي باشد كه در موسسه هاي زبان به علت مشكل ناشنواييم مورد پذيرش نشده ام فقط بصورت نوشتن مي توانم مكالمه كنم
با توجه به اينكه معلم دانش آموزان استثنايي مي باشم آيا مي توانم در كشور كانادا با دانش آموزان استثنائي تدريس كنم؟
آيا مي توانم تغيير رشته دهم ؟
متشكر وسپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
31-07-2012, 11:50 PM
(31-07-2012, 07:37 PM)elham59 نوشته: سلام خسته نباشيد
مي خوام براي رشته روانشناسي مقطع دكتري در كشور كانادا ادامه تحصيل بدهم وزبان تافل وآيلتس هم در حد عالي مي باشد كه در موسسه هاي زبان به علت مشكل ناشنواييم مورد پذيرش نشده ام فقط بصورت نوشتن مي توانم مكالمه كنم
با توجه به اينكه معلم دانش آموزان استثنايي مي باشم آيا مي توانم در كشور كانادا با دانش آموزان استثنائي تدريس كنم؟
متشكر وسپاسگزارم

سلام
متاسفانه شرط پذیرش از دانشگاههای کانادا داشتن مدارک تحصیلی مرتبط با رشته روانشناسی هست و اگر به وب سایت دانشگاهها سر زده باشین نوشته شده که داشتن لیسانس و فوق لیسانس روانشناسی برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری الزامی هست.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-08-2012, 12:24 AM
(31-07-2012, 07:37 PM)elham59 نوشته: سلام خسته نباشيد
متشكر وسپاسگزارم
درود بر شما
لیسانستون چه رشته ایی و با چه معدلی هستید؟
نمره زیانتون چند شده اید؟
آیا آین رشته ارشد شما در خارج هم وجود دارد یا خیر فقط در ایران این رشته را داریم؟

لطفا به این سوالات پاسخ دهید تا بهتر بشه اظهار نظر کرد

شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین سارا خانی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2012, 07:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2012, 07:21 PM توسط سارا خانی.)
سلام.
من درحال حاضر دانشجوی ترم 5 رشته ی میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد گرگان هستم. برای کارشناسی ارشد تصمیم دارم هماتولوژی بخونم و تلاشم بر این هست که دانشگاه تهران قبول شم.
برای گرفتن مدرک دکترا از یکی از دانشگاه های خارج از کشور چند ماهی هست که دارم تحقیق میکنم. در آخر به این نتیجه رسیدم که نروژ گزینه ی خوبی برای من هست. رشته ای که میخوام بخونم هنوز دقیقا" مشخص نیست. ولی به احتمال زیاد یکی از رشته های زیست یا پزشکیه.
این برنامه حداقل مال 5 سال دیگه ست. ولی میخوام از حالا اقدام کنم برای درست کردن یه رزومه ی عالی.

اینطور که معلومه علاوه بر داشتم معدل خوب و فارغ التحصیلی از دانشگاه های معتبر، داشتن مقاله و کتب تالیف شده و کنفرانس خیلی تو پذیرش تاثیر داره. (درمورد مدرک زبان؛ درحال حاضر دارم کلاس میرم و تا 4 سال دیگه تموم میشه و میتونم مدرک زبان مو بگیرم)
میخواستم در این مورد راهنماییم کنید. از کجا باید شروع کنم؟ چطور میتونم یه مقاله ی عالی بنویسم و چطور باید ثبتش کنم؟ به طور کلی چطور میتونم رزومه مو سنگین کنم؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 بعدی »