عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا

صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا
آفلاین 96Karbar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2018, 06:40 PM
(06-02-2018, 08:38 PM)96Karbar نوشته: سلام و وقت به خیر
من لیسانس مهندسی نفت از دانشگاه امیرکبیر با معدل ۱۷.۵۰ ،میخوام ارشدو تو ایران گرایش مهندسی مالی بخونم و برای دکتری تو این گرایش اپلای کنم برای کشو رهای امریکا و کانادا ،میخواستم بدونم گرفتن پذیرش و فاند برای این گرایش خیلی سخته ؟
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-02-2018, 12:15 AM
(06-02-2018, 08:38 PM)96Karbar نوشته: سلام و وقت به خیر
من لیسانس مهندسی نفت از دانشگاه امیرکبیر با معدل ۱۷.۵۰ ،میخوام ارشدو تو ایران گرایش مهندسی مالی بخونم و برای دکتری تو این گرایش اپلای کنم برای کشو رهای امریکا و کانادا ،میخواستم بدونم گرفتن پذیرش و فاند برای این گرایش خیلی سخته ؟

سلام
معدلتون خیلی خوبه، منظورتون از مالی دقیقا چی هست؟
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین 96Karbar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-02-2018, 05:57 AM
(12-02-2018, 12:15 AM)AitUniversity نوشته: سلام
معدلتون خیلی خوبه، منظورتون از مالی دقیقا چی هست؟

یکی از گرایش های مهندسی صنایع ،مهندسی مالی
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-05-2018, 03:29 PM
سلام وقت بخیر
من فوق لیسانس کامپیوتر هستم معدل فوق لیسانس16
و معدل لیسانس من 14 میباشد میخواستم بدونم می تونم اپلای دکترا برای خارج از کشور بگیرم؟؟
فقط از معدل لیسانس میترسم بقیه مدارک رو اخ میکنم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-05-2018, 05:18 PM
(07-05-2018, 03:29 PM) نوشته: سلام وقت بخیر
من فوق لیسانس کامپیوتر هستم معدل فوق لیسانس16
و معدل لیسانس من 14 میباشد میخواستم بدونم می تونم اپلای دکترا برای خارج از کشور بگیرم؟؟
فقط از معدل لیسانس میترسم بقیه مدارک رو اخ میکنم

سلام
برای پذیرش در برخی دانشگاه ها معدل 15 از 20 نیاز است، برای دانشگاه هایی اقدام کنید که این شرط را نداشته باشند.
معمولا این موضوع در وب سایت دانشگاه قسمت Admission Requirements نوشته شده است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین fatemehmansouri
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2018, 09:56 AM
باسلام
من مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران با معدل 19.08 دارم
یک مقاله isi هم دارم
کارشناسی هم از دانشگاه صنعتی شیراز گرفتم
فعلا دارم روی زبان کار می کنم میخام بدونم در صورت داشتن نمره زبان قابل قبول بهتره برای پذیرش از کدوم دانشگاه اقدام کنم که فکر مکاتبه با اساتید باشم
ممنونم
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-05-2018, 04:10 PM
(18-05-2018, 09:56 AM)fatemehmansouri نوشته: باسلام
من مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران با معدل 19.08 دارم
یک مقاله isi هم دارم
کارشناسی هم از دانشگاه صنعتی شیراز گرفتم
فعلا دارم روی زبان کار می کنم میخام بدونم در صورت داشتن نمره زبان قابل قبول بهتره برای پذیرش از کدوم دانشگاه اقدام کنم که فکر مکاتبه با اساتید باشم
ممنونم

سلام، 
معدل فوق لیسانستون خیلی خوبه و اینکه مقاله دارید امتیاز خیلی خوبیه. به معدل دوره کارشناسی تون اشاره نکردید اون هم عامل تاثیر گذاری هست.
اما ابتدا بهتره که کشورهایی که مقصدتون هست رو مشخص کنید. هدفتون پذیرش گرفتن از اروپاست، امریکای شمالی، استرالیا و ... ؟ این سوال رو خودتون باید جواب بدید و تصمیم بگیرید. این مساله مهمیه، چون اگر هدفتون اپلای برای آمریکا هم باشه نمره آزمون GRE هم لازم خواهید داشت. به رشته تون اشاره ای نکردین. برای رشته هایی که آزمون GRE Subject دارند حتی گاهی دانشگاه های غیر آمریکایی هم نمره اش ازتون می خوان. نکته آخر اینکه، پذیرش گرفتن هیچ تابع و فرمول خاصی نداره و واقعا هیچ کس نمی تونه پیش  بینی کنه. فقط می تونید با مقایسه رزومه تون با افرادی که در رشته شما پذیرش گرفتند ایده ای داشته باشید. پیشنهاد می دن از بخش نتایج پذیرش سایت استفاده کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-05-2018, 01:12 PM
(18-05-2018, 04:10 PM)butterfly نوشته: سلام، 
معدل فوق لیسانستون خیلی خوبه و اینکه مقاله دارید امتیاز خیلی خوبیه. به معدل دوره کارشناسی تون اشاره نکردید اون هم عامل تاثیر گذاری هست.
اما ابتدا بهتره که کشورهایی که مقصدتون هست رو مشخص کنید. هدفتون پذیرش گرفتن از اروپاست، امریکای شمالی، استرالیا و ... ؟ این سوال رو خودتون باید جواب بدید و تصمیم بگیرید. این مساله مهمیه، چون اگر هدفتون اپلای برای آمریکا هم باشه نمره آزمون GRE هم لازم خواهید داشت. به رشته تون اشاره ای نکردین. برای رشته هایی که آزمون GRE Subject دارند حتی گاهی دانشگاه های غیر آمریکایی هم نمره اش ازتون می خوان. نکته آخر اینکه، پذیرش گرفتن هیچ تابع و فرمول خاصی نداره و واقعا هیچ کس نمی تونه پیش  بینی کنه. فقط می تونید با مقایسه رزومه تون با افرادی که در رشته شما پذیرش گرفتند ایده ای داشته باشید. پیشنهاد می دن از بخش نتایج پذیرش سایت استفاده کنید.

رشته من مهندسی فناوری اطلاعات هستش. شما چه کشوری رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول  

آفلاین Fshoja
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-05-2018, 06:37 PM
با سلام
من ارشد مطالعات آمریکای لاتین به زبان اسپانیولی از دانشگاه تهران دارم و کارشناسی هم مترجمی زبان اسپانیولی از دانشگاه علامه بوده، معدلم در دو مقطع خوب بوده و نمره ی تز ارشد هم خوب بوده اما هیچ مقاله ای ندادم. حدود 7 سال هم هست که به عنوان گوینده مترجم در رادیو برون مرزی صدا و سیما ایران کار می کنم. تصمیم گرفتم دکترا خارج از ایران بخونم اما هیچ اطلاعاتی ندارم . فقط میدونم که آموزش زبان نمیخوام بخونم و اینکه اصلا در رشته های مثل علوم اجتماعی و یا زبان هیچ مدل کمک هزینه تحصیلی وجود داره یا نه و برای چه کشورهای باید اقدام کرد؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Nasimejraei
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2018, 01:55 AM
سلام
رشته ی من تربیت بدنی بوده.باگرایش فیزیولوژی در مقطع ارشد
۳ساله که فارغ التحصیل شدم.با سهمیه قهرمانی پذیرش دانشگاه آزادشدم و آزمون ورودی ندادم.طیِ ۳سال کارشناسی رو تموم کردم.
معدل کارشناسیم ۱۷.۹۰ هستش و معدل مقطع ارشد ۱۶.۹۸ مدرک زبان آیلتس با نمره ۷ رو دارم. مقاله ندارم.سابقه تدریس در دانشگاه آزاد رو دارم.الان استخدام آموزش و پرورش هستم.قهرمانی کاراته. کارت مربی گری و داوری چند رشته ورزشی رو دارم و چندین دوره نفر اول تدریس تربیت بدنی در سطح کشور شدم. می خواستم بدونم با توجه به رشته م واسه مقطع دکترا می تونم فاند بگیرم؟ و چه کشوری رو مناسب می دونید؟ با توجه به اینکه دوست دارم روی الگوهای برتر آموزش تربیت بدنی کار کنم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (55): « قبلی 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 بعدی »