عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین over
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-01-2016, 12:26 AM
(16-01-2016, 07:22 PM)iman7 نوشته: شانس کور یعنی اینکه من با شرایط معمولی اپلی کنم و منتظر باشم که مثل لاتاری برنده شدن، دانشگاه عالی قبول بشم.
نه فقط دانشگاه عالی بلکه تو هر دانشگاهی یه مقدار هم شانس و هم عوامل ناشناخته از نظر ما دخیل هست:
اینکه استاد یا استادای مورد نظرت اون ترم شرایط دانشجو خواستنشون چطوری باشه - دانشجوی امریکایی متقاضی وجود داشته باشه یا نه - اون دانشگاه چه فیدبکی از دانشجوهای ایرانی قبلی از دانشگاه مورد نظر داشته باشه (دانشگاه Buffalo تو مکانیک دوتا استاد ایرانی داره که ظاهرا تو کمیته پذیرش دست دارن و دانشجوی ایرانی غیر شریفی نمیگیرن - یعنی من رزومه های خوبی دیدم که از خیلی جاها پذیرش گرفتن ولی از اینجا ریجکت شدن و در عوض دانشجوی ضعیف تر دیدم که از شریف بوده و پذیرش گرفته) - اپلیکیشنت تو تعداد زیاد درخواست ها با دقت بررسی بشه (اینو خودم تجربه دارم: تو NC state سال گذشته خانمم و برادرش هر دو اپلی کردن - رزومه ها شبیه هم -فقط خانمم معدل لیسانس معادل 3.3 و GRE ایش 308 می شد و برادرش 3.1 با GRE 311 بود - مقالاتشون مشترک و ارشذشون از یه دانشگاه با معدل عین هم - تافل هم 98 و 100 بودن - خانمم اکسپت شد و داداشش ریجکت! حالا ممکنه شما بگید GRE مهم نبوده براشون و در عوض معدل مهم بوده - ایمیل زد اعتراض کرد جواب دادن شما نمرات زبان و GRE ایت رقابتی نبوده!!! - خوب واضحه که تو هر دوش از خانمم که پذیرش گرفت بالاتر بود)

متاسفم که فقط اسم دانشگاه مشکل داره
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-01-2016, 01:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2016, 01:04 AM توسط Torkan.)
(16-01-2016, 07:22 PM)iman7 نوشته: شانس کور یعنی اینکه من با شرایط معمولی اپلی کنم و منتظر باشم که مثل لاتاری برنده شدن، دانشگاه عالی قبول بشم.
نه فقط دانشگاه عالی بلکه تو هر دانشگاهی یه مقدار هم شانس و هم عوامل ناشناخته از نظر ما دخیل هست:
اینکه استاد یا استادای مورد نظرت اون ترم شرایط دانشجو خواستنشون چطوری باشه - دانشجوی امریکایی متقاضی وجود داشته باشه یا نه - اون دانشگاه چه فیدبکی از دانشجوهای ایرانی قبلی از دانشگاه مورد نظر داشته باشه (دانشگاه Buffalo تو مکانیک دوتا استاد ایرانی داره که ظاهرا تو کمیته پذیرش دست دارن و دانشجوی ایرانی غیر شریفی نمیگیرن - یعنی من رزومه های خوبی دیدم که از خیلی جاها پذیرش گرفتن ولی از اینجا ریجکت شدن و در عوض دانشجوی ضعیف تر دیدم که از شریف بوده و پذیرش گرفته) - اپلیکیشنت تو تعداد زیاد درخواست ها با دقت بررسی بشه (اینو خودم تجربه دارم: تو NC state سال گذشته خانمم و برادرش هر دو اپلی کردن - رزومه ها شبیه هم -فقط خانمم معدل لیسانس معادل 3.3 و GRE ایش 308 می شد و برادرش 3.1 با GRE 311 بود - مقالاتشون مشترک و ارشذشون از یه دانشگاه با معدل عین هم - تافل هم 98 و 100 بودن - خانمم اکسپت شد و داداشش ریجکت! حالا ممکنه شما بگید GRE مهم نبوده براشون و در عوض معدل مهم بوده - ایمیل زد اعتراض کرد جواب دادن شما نمرات زبان و GRE ایت رقابتی نبوده!!! - خوب واضحه که تو هر دوش از خانمم که پذیرش گرفت بالاتر بود)
درود

اصلا ربطی به  این تاپیک نداره ولی من قسم خوردم اگر مجبور بشم با اون استادای ایرانی یا چیزی شبیه اون! دکترا بخونم، مدرک ارشدم رو هم برگردونم و بی خیال درس بشمSmile
با احترام به تمام اساتیدی که طوطی وار کلمه شریف رو حفظ نکردن!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-01-2016, 01:29 AM
(17-01-2016, 12:26 AM)over نوشته: متاسفم که فقط اسم دانشگاه مشکل داره

(17-01-2016, 01:02 AM)Torkan نوشته: درود

اصلا ربطی به  این تاپیک نداره ولی من قسم خوردم اگر مجبور بشم با اون استادای ایرانی یا چیزی شبیه اون! دکترا بخونم، مدرک ارشدم رو هم برگردونم و بی خیال درس بشمSmile
با احترام به تمام اساتیدی که طوطی وار کلمه شریف رو حفظ نکردن!

بااحترام،
ترکان

البته من که تو کمیته پذیرش نیستم ولی شواهد اینطور بوده. لزوما هم ربطی به استاد ایرانی نداره بعضی جاها استاد ایرانی هم ندارن ولی در گذشته از مثلا شریف یا تهران دانشجو گرفتن و اونا هم خودی نشون دادن و این جا افتاده ولی اسم دانشگاه آزاد رو ممکنه نشنیده باشن.
بهتره تو وبسایت دانشگاه دنبال دانشجوهای ایرانی بگردید ببینید تو ایران کدوم دانشگاه ها بودن. بحث اینکه این مساله چقدر اکادمیکه یا بر مبنای عدالته هم نیست. اینطوریه دیگه.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

17-01-2016, 01:48 AM
(17-01-2016, 01:29 AM)iman7 نوشته: البته من که تو کمیته پذیرش نیستم ولی شواهد اینطور بوده. لزوما هم ربطی به استاد ایرانی نداره بعضی جاها استاد ایرانی هم ندارن ولی در گذشته از مثلا شریف یا تهران دانشجو گرفتن و اونا هم خودی نشون دادن و این جا افتاده ولی اسم دانشگاه آزاد رو ممکنه نشنیده باشن.
بهتره تو وبسایت دانشگاه دنبال دانشجوهای ایرانی بگردید ببینید تو ایران کدوم دانشگاه ها بودن. بحث اینکه این مساله چقدر اکادمیکه یا بر مبنای عدالته هم نیست. اینطوریه دیگه.

من کاری با ملیت اساتید به طور صرف ندارم. بله شواهدتون کاملا قابل استناد هست! من صرفا نظر خودم رو گفتم و اینکه این مساله چقدر اپیدمی شده بین اساتید هم به خودشون ربط داره!بحث در مورد عدالت هم بی فایدس چون ذاتا در دنیای بی عدالتی ها در حال گذران زندگی هستیم!
فقط در نهایت میخواستم این رو بگم که من میتونم به تعداد زیادی دانشجوی دکتری یا پست داک نشونتون بدم که از دانشگاههای غیر از دانشگاههایی که شما معرفی کردید، دارای مقالات معتبر هستند و در سطی بین المللی در مورد مقالاتشون بحث بوده و تعداد citation هاشون هم گواه بر این ادعاست.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-01-2016, 02:10 AM
(17-01-2016, 01:48 AM)Torkan نوشته: من کاری با ملیت اساتید به طور صرف ندارم. بله شواهدتون کاملا قابل استناد هست! من صرفا نظر خودم رو گفتم و اینکه این مساله چقدر اپیدمی شده بین اساتید هم به خودشون ربط داره!بحث در مورد عدالت هم بی فایدس چون ذاتا در دنیای بی عدالتی ها در حال گذران زندگی هستیم!
فقط در نهایت میخواستم این رو بگم که من میتونم به تعداد زیادی دانشجوی دکتری یا پست داک نشونتون بدم که از دانشگاههای غیر از دانشگاههایی که شما معرفی کردید، دارای مقالات معتبر هستند و در سطی بین المللی در مورد مقالاتشون بحث بوده و تعداد citation هاشون هم گواه بر این ادعاست.

بااحترام،
ترکان

بله کاملا درسته که اسم دانشگاه صرفا کاری نمی کنه.
من خودم هم نه شریف بودم نه تهران. علم و صنعت و امیرکبیر بودم!
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-01-2016, 11:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2016, 12:00 PM توسط over.)
(17-01-2016, 02:10 AM)iman7 نوشته: بله کاملا درسته که اسم دانشگاه صرفا کاری نمی کنه.
من خودم هم نه شریف بودم نه تهران. علم و صنعت و امیرکبیر بودم!

دارید میگید اسم دانشگاه هیچ کاری نمی کنه و بعد به دلیل اینکه اسم دانشگاه من بده میکوبید تو سر رزومه من
من نمیگم اسونه ولی یکی از استاد هامون میگفت دوستی داره که با لیسانس از دانشگاه ازاد گناباد فول فاند از برکلی شد
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

17-01-2016, 12:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2016, 02:04 PM توسط iman7.)
(17-01-2016, 01:29 AM)iman7 نوشته:  
البته من که تو کمیته پذیرش نیستم ولی شواهد اینطور بوده. لزوما هم ربطی به استاد ایرانی نداره بعضی جاها استاد ایرانی هم ندارن ولی در گذشته از مثلا شریف یا تهران دانشجو گرفتن و اونا هم خودی نشون دادن و این جا افتاده ولی اسم دانشگاه آزاد رو ممکنه نشنیده باشن.

(17-01-2016, 11:58 AM)over نوشته: دارید میگید اسم دانشگاه هیچ کاری نمی کنه و بعد به دلیل اینکه اسم دانشگاه من بده میکوبید تو سر رزومه من
من نمیگم اسونه ولی یکی از استاد هامون میگفت دوستی داره که با لیسانس از دانشگاه ازاد گناباد فول فاند از برکلی شد

لطفا بدون پیش داوری دوباره بخونید. من صریحا گفتم دنبال عدالت نباشید تو این قضیه. بحث بر سر سابقه هست. وقتی اشنا نباشند شانس کم میشه. برای همین توصیه کردم ببینید قبلا دانشجوی ایرانی گرفتن یا نه. اگه گرفتن پس اشنا هستن و شانس بالاتره.
در مورد کوبیدن تو سر رزومه شما (یا دوست شما؟) هم به این جمله من تو 2 تا پست قبلی دقت کنید: "البته رزومه ایشون عالیه ولی احتمالا 5 تا عالی دیگه فقط از ایران اپلی خواهند کرد برای اون رشته خاص تو top10."
اگه شما اینطور نتیجه گیری می کنید که کوبیدم تو سر رزومتون، امیدوارم در مقالات علمی تون روش استنتاجتون رو عوض کنید. Angry
ضمنا برای خودم گفتم که من امیرکبیر و علم و صنعت بودم و شریف نبودم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-01-2016, 02:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2016, 02:12 PM توسط Torkan.)
(17-01-2016, 11:58 AM)over نوشته: دارید میگید اسم دانشگاه هیچ کاری نمی کنه و بعد به دلیل اینکه اسم دانشگاه من بده میکوبید تو سر رزومه من

درود

دوستان لطفا کمی آرامش داشته باشید. سر این گونه مسایل جر و بحث کردن در نهایت باعث سوتفاهم میشه.
جناب ایمان غرضی نداشت جناب over. ایشون نظرش رو گفت و در مورد اساتید ایرانی به خصوص کاملا درست گفتن.
یک مورد رو هم عرض کنم وقتی حرفی رو میزنیم بهتره با سند باشه. شما هم درست میگید ولی وقتی میاییم به طور کلی تعمیم میدیم ممکنه باعث امید واهی یا ناامیدی صرف بشه.
مثلا شما میگید از دانشگاه ازاد گناباد رفتن برکلی با فاند. این جمله ممکنه دوستانی که در سودای رفتن به  top 10 از دانشگاههای ازاد و حتی سراسری رو دارند امید واهی بده بهشون. در حالی که اگر برید رزومه ایشون رو بررسی کنید میبینید که نمره gre و تعداد citation های مقالاتش (نه صرفا) تعداد مقالات و حتی recom از دانشگاه خارجی که با استاداش کار کرده مواردی هست که تونسته برکلی رو متقاعد کنه.
متاسفانه اینجا من نمیخوام لینک این چنین افراد رو که در linkedin هستن بدم. در صفحه کانادا نمونه ای آوردم که کاملا با نه تنها شنیده ها و حتی دیده ها متناقض هست. فردی که با معدل 15 بدون مقاله و تافل 100 به بالا رفت toronto و ارشد با فاند هست! همون دانشگاهی که همون سال دقیقا 10 نفر از شریف رو رد کرد در همون رشته. عکس این حالت هم میتونه اتفاق بیفته.

پ.ن: همه چیز رو سیاه یا سفید نبینیم و به نظرات احترام بذاریم.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-01-2016, 04:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2016, 04:45 PM توسط over.)
(17-01-2016, 12:33 PM)iman7 نوشته: لطفا بدون پیش داوری دوباره بخونید. من صریحا گفتم دنبال عدالت نباشید تو این قضیه. بحث بر سر سابقه هست. وقتی اشنا نباشند شانس کم میشه. برای همین توصیه کردم ببینید قبلا دانشجوی ایرانی گرفتن یا نه. اگه گرفتن پس اشنا هستن و شانس بالاتره.
در مورد کوبیدن تو سر رزومه شما (یا دوست شما؟) هم به این جمله من تو 2 تا پست قبلی دقت کنید: "البته رزومه ایشون عالیه ولی احتمالا 5 تا عالی دیگه فقط از ایران اپلی خواهند کرد برای اون رشته خاص تو top10."
اگه شما اینطور نتیجه گیری می کنید که کوبیدم تو سر رزومتون، امیدوارم در مقالات علمی تون روش استنتاجتون رو عوض کنید. Angry
ضمنا برای خودم گفتم که من امیرکبیر و علم و صنعت بودم و شریف نبودم.

(17-01-2016, 02:10 PM)Torkan نوشته: درود

دوستان لطفا کمی آرامش داشته باشید. سر این گونه مسایل جر و بحث کردن در نهایت باعث سوتفاهم میشه.
جناب ایمان غرضی نداشت جناب over. ایشون نظرش رو گفت و در مورد اساتید ایرانی به خصوص کاملا درست گفتن.
یک مورد رو هم عرض کنم وقتی حرفی رو میزنیم بهتره با سند باشه. شما هم درست میگید ولی وقتی میاییم به طور کلی تعمیم میدیم ممکنه باعث امید واهی یا ناامیدی صرف بشه.
مثلا شما میگید از دانشگاه ازاد گناباد رفتن برکلی با فاند. این جمله ممکنه دوستانی که در سودای رفتن به  top 10 از دانشگاههای ازاد و حتی سراسری رو دارند امید واهی بده بهشون. در حالی که اگر برید رزومه ایشون رو بررسی کنید میبینید که نمره gre و تعداد citation های مقالاتش (نه صرفا) تعداد مقالات و حتی recom از دانشگاه خارجی که با استاداش کار کرده مواردی هست که تونسته برکلی رو متقاعد کنه.
متاسفانه اینجا من نمیخوام لینک این چنین افراد رو که در linkedin هستن بدم. در صفحه کانادا نمونه ای آوردم که کاملا با نه تنها شنیده ها و حتی دیده ها متناقض هست. فردی که با معدل 15 بدون مقاله و تافل 100 به بالا رفت toronto و ارشد با فاند هست! همون دانشگاهی که همون سال دقیقا 10 نفر از شریف رو رد کرد در همون رشته. عکس این حالت هم میتونه اتفاق بیفته.

پ.ن: همه چیز رو سیاه یا سفید نبینیم و به نظرات احترام بذاریم.

بااحترام،
ترکان

بند از دوستان عذر خواهی می کنم مثل اینه از دست من ناراحت شدن
دیگه این موضوع از نظر من تمومه و دیگه چیزی در بارش نمیگم Smile
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-01-2016, 06:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2016, 06:02 PM توسط ForeverBlue.)
چیزی که هست پذیرش هم مثل بسیاری موقعیت های دیگری (شبیه به پیدا کردن کار مناسب یا ...) همیشه لزوما بر اساس شایستگی و امتیاز و ... نیست و به شدت به وضعیت زمانی و شانس  و سلیقه استاد یا کمیته پذیرش و شرایط دانشجویان مشابه سالهای قبل و ... و ...  هم بستگی داره. به خاطر همینه که گاهی موارد متناقضی که مثلا ترکان عزیز در پست قبلی بهش اشاره کردند پیش میاد.

موفق باشید  Smile
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »