عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا
آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2013, 10:32 PM
من تابحال ندیدم بدون دلیل (بدون فاند) شهریه کسی کامل waive بشه. البته صحبتم برای دانشجوهای International هست
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

15-09-2013, 09:07 PM
دوستان ببخشین این tuition که شهریه هستش و بغلش یا جدا از اون نوشته fee این دیگه چه صیغه ای هستش؟!منظورش مثلا health insurance و ...هستش یا ...؟
یه سوال دیگه؟
این per credit hour همون ساعت منظورشه یا یه واحد؟
مثلا یه دانشگاهی گفته 18000تا شهریه یه سال هستش ( و پایینش نوشته 1000مثلا واسه per credit hour ) این در واقع خودش محاسبه شده و نوشته شده 18000تا درسته؟
امیدوارم سوالم واضح باشه!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-09-2013, 09:54 PM
Tution همون شهریه دانشگاه است به ازای هر ترم و Fee یا University Fee شامل هزینه های جاری هر ترم برای نگهداری و به روز آوری امکانات دانشگاه میشه، مثل Transportaion Fee یا هزینه اینترنت و کتابخونه و سایر موارد مشابه. معمولا حتی دوستانی که فاند داشته و شهریه رو پرداخت نمیکنند، باید این Fee رو پرداخت کنند و این Fee اصلا ارتباطی به فاند داشتن/نداشتن دانشجو نداره.
ضمن اینکه Health Insurance که برای دانشجویان International اجباری است، جدا از University Fee است (البته این مورد بستگی به دانشگاه داره، به همین علت بهتره از دانشگاه در این زمینه سوال بشه که آیا Universtiy Fee شامل بیمه هم میشه یا خیر).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

16-09-2013, 08:10 AM
(15-09-2013, 09:54 PM)'MaMi' نوشته:
Tution همون شهریه دانشگاه است به ازای هر ترم و Fee یا University Fee شامل هزینه های جاری هر ترم برای نگهداری و به روز آوری امکانات دانشگاه میشه، مثل Transportaion Fee یا هزینه اینترنت و کتابخونه و سایر موارد مشابه. معمولا حتی دوستانی که فاند داشته و شهریه رو پرداخت نمیکنند، باید این Fee رو پرداخت کنند و این Fee اصلا ارتباطی به فاند داشتن/نداشتن دانشجو نداره.
ضمن اینکه Health Insurance که برای دانشجویان International اجباری است، جدا از University Fee است (البته این مورد بستگی به دانشگاه داره، به همین علت بهتره از دانشگاه در این زمینه سوال بشه که آیا Universtiy Fee شامل بیمه هم میشه یا خیر).

دوست من ممنون
بنده سوال کردم و اونها هم گفتن tuition and fee(include health insurance برابر با 17100دلار در سال واسه graduate ها
یه سوال فرعی:
به نظرتون این قیمت مناسب هستش؟ کلا میگم در مقایسه با سایر دانشگاهها؟
با احترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

18-09-2013, 08:12 PM
دوستان ببخشید میشه کلمه دقیقی واسه قسط بندی بگین؟!
جون من و بعضی از دوستان که میخوان ایمیل بزنن از دانشگاه بپرسن مثلا نحوه قسط بندی رو میخواستم ببینم کلمه خوبی واسش پیدا میشه و مثلا نگیم tuition payment rule!!!
و یا payment circumstances
بااحترام
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-09-2013, 09:14 PM
(16-09-2013, 08:10 AM)'Charming' نوشته:
دوست من ممنون
بنده سوال کردم و اونها هم گفتن tuition and fee(include health insurance برابر با 17100دلار در سال واسه graduate ها
یه سوال فرعی:
به نظرتون این قیمت مناسب هستش؟ کلا میگم در مقایسه با سایر دانشگاهها؟
با احترام

در مورد شهریه میتونید خودتون با دانشگاههای دیگه و در وبسایت مربوطه چک کنید، شهریه ایالت به ایالت و شهر به شهر تفاوت داره (به عوامل زیادی بستگی داره)
نقل قول:

دوستان ببخشید میشه کلمه دقیقی واسه قسط بندی بگین؟!
جون من و بعضی از دوستان که میخوان ایمیل بزنن از دانشگاه بپرسن مثلا نحوه قسط بندی رو میخواستم ببینم کلمه خوبی واسش پیدا میشه و مثلا نگیم tuition payment rule!!!
و یا payment circumstances
بااحترام
لطف کنید تاپیک رو با دقت بخونید (مخصوصا که تعداد صفحات کمه)...همونطور که m.ost در پست شماره 2 همین تاپیک اشاره کردن Installment برای پرداخت قسط بکار میره

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-09-2013, 07:21 PM
دوستان ببخشین
یه سوال کلی مربوط به شهریه
من اکثر دانشگاهها رو نگاه میکردم و تقریبا میگم تقریبا هزینه ها تا حدودی یکسان بود
البته منظورم tuition و fee هستش
حالا دوستانی که امریکا هستن:
به نظر شما هزینه یه دانشگاه 18000دلار TUITION و FEE واسه یه سال تو یه کشوری مثل امریکا چقدر از متوسط کل دانشگاهها کمتر یا بیشتره؟ حدودی میپرسم البته؟
فقط نمیدونم چرا تو فرمش ننوشته واسه یه ترمه یا یک سال؟منظورم 18000تاست
ولی چون بعضی دانشگاههای دیگه دیدم زدن واسه 9 ماه یا یکسال حدود 20000 احتمال میدم واسه 9 ماهه دیگه نه؟!!!!!!
همچنین 29000تا واسه یه سال tuition همراه با هزینه زندگی
بااحترام

نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-09-2013, 04:52 PM
(21-09-2013, 07:21 PM)'Charming' نوشته: دوستان ببخشین
یه سوال کلی مربوط به شهریه
من اکثر دانشگاهها رو نگاه میکردم و تقریبا میگم تقریبا هزینه ها تا حدودی یکسان بود
البته منظورم tuition و fee هستش
حالا دوستانی که امریکا هستن:
به نظر شما هزینه یه دانشگاه 18000دلار TUITION و FEE واسه یه سال تو یه کشوری مثل امریکا چقدر از متوسط کل دانشگاهها کمتر یا بیشتره؟ حدودی میپرسم البته؟
فقط نمیدونم چرا تو فرمش ننوشته واسه یه ترمه یا یک سال؟منظورم 18000تاست
ولی چون بعضی دانشگاههای دیگه دیدم زدن واسه 9 ماه یا یکسال حدود 20000 احتمال میدم واسه 9 ماهه دیگه نه؟!!!!!!
همچنین 29000تا واسه یه سال tuition همراه با هزینه زندگی
بااحترام

شما وبسایت دانشگاه رو دقیق بخونید . جواب تک تک سئوالاتتون رو می گیرید.
توی بخش TUITION و FEE  یه جدول برای هر مقطع وجور داره که ریز به ریز چیزا رو نوشته و واب همه ی سئوالاتون اونجا هست.
تاپیک رو هم دقیق بخونید ثواب داره.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-09-2013, 04:54 PM
دوست من تنها نکته شک برانگیز فرق بین US NEWS و وبسایت خود دانشگاه بود که ظاهرا USNEWS اشتباه کرده تو این یه مورد خاص که عجیب بود
ولی سوال اصلی من این بود دوست خوب:
به نظر شما هزینه یه دانشگاه 16000دلار TUITION واسه یه سال تو یه کشوری مثل امریکا چقدر از متوسط کل دانشگاهها کمتر یا بیشتره؟ حدودی میپرسم البته؟
بله خونده بودم ولی شک کردم بلاخره بی پولیه دیگهBig Grin
صواب که کردیم خیلی زیاد
در هر حال
بااحترام
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-09-2013, 05:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2013, 05:16 PM توسط lavender.)
(24-09-2013, 04:54 PM)'Charming' نوشته: دوست من تنها نکته شک برانگیز فرق بین US NEWS و وبسایت خود دانشگاه بود که ظاهرا USNEWS اشتباه کرده تو این یه مورد خاص که عجیب بود
ولی سوال اصلی من این بود دوست خوب:
به نظر شما هزینه یه دانشگاه 16000دلار TUITION واسه یه سال تو یه کشوری مثل امریکا چقدر از متوسط کل دانشگاهها کمتر یا بیشتره؟ حدودی میپرسم البته؟
بله خونده بودم ولی شک کردم بلاخره بی پولیه دیگهBig Grin
صواب که کردیم خیلی زیاد
در هر حال
بااحترام

سئوالتون غیر منطقیه... چون امریکا چند صد دانشگاه داره و هر کدومشون هزینه هاش متفاوت...حتی برای بعضی رشته ها هزینه ها با هم فرق داره . برای همین نمیشه به طور کلی و حدودی هم گفت که چی به چیه.
جدای از اون بحث دانشگاه های دولتی و خصوصی هم مطرحه.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »