عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا

صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-07-2012, 04:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-06-2015, 08:07 PM توسط Babak.)
در این موضوع به بررسی راه های گوناگون پرداخت شهریه مانند installement plan، Loan و ... می پردازیم.
لطفا سوالات و اطلاعات خود در این زمینه را در این موضوع مطرح کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-07-2012, 05:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2012, 05:04 PM توسط m.ost.)
Installment Plan(پرداخت قسطی شهریه)

با توجه به اینکه برخی از دانشجویان در آغاز تحصیل از کمک هزینه تحصیلی برخوردار نیستند بسیاری از دانشگاه ها امکان پرداخت قسطی شهریه را به دانشجویان می دهند. بدین صورت که دانشجو باید درصدی از هزینه ها را در ابتدای سال تحصیلی پرداخت کند و بقیه شهریه را در چند قسط مساوی بپردازد. معمولا این نوع پرداخت شهریه برای ترم پاییز و بهار وجود دارد و برای ترم تابستان امکان پرداخت قسطی وجود ندارد. برای اطلاع بیشتر بهتر است که به سایت دانشگاه مورد نظرتان مراجعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

20-12-2012, 12:40 AM
در مورد گرفتن وام تحصیلی برای دانشجویان خارجی می دونم میشه وام گرفت در صورتی که کسی در جایی مثلاً امریکا یا کانادا، مقیم داشته باشید و بعد دولت اعتبار اونها رو تایید کنه و اونا بشن ضامن شما.

اما سوال من اینه، شرایط دقیق تر، مثل شرایط بازپرداخت و ... رو کسی اطلاع داره؟ یا سایتی سراغ داره؟

با تشکر
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-01-2013, 11:04 PM
در امریکا اگر cosigner داشته باشید (یعنی کسی که شهروند امریکاست شما رو تضمین کنه) می‌تونید وام بگیرید. بعضی از وب‌سایت‌ها هستند که در این مورد اطلاعات به شما می‌دن. یکی از وب‌سایت‌هایی که اطلاعات نسبتا زیادی درش هست internationalstudentloan.com هست. به عنوان مثال در لینک زیر می‌تونید از شرایط بازپرداخت و سود و غیره اطلاع پیدا کنید:

http://www.internationalstudentloan.com/...t/info.php
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین artemis743
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-01-2013, 12:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-01-2013, 12:41 AM توسط artemis743.)
سلام
ببخشید اگر اون شخص اسپانسر دوران تحصیلمون باشه میتونه برای وام هم ضمانت کنه؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-01-2013, 08:00 AM
بله می‌تونه. لزومی نداره که اسپانسر و ضامن دو نفر مختلف باشند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین artemis743
**
نقل قول

08-01-2013, 11:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2013, 11:04 AM توسط artemis743.)
طبق بررسی های من دانشجوهای بین المللی فقط می تونن از شرکت های خصوصی وام بگیرن. این درسته یا اینکه میشه از وام های دولتی که نرخ سود کمتری دارن هم استفاده کرد؟ جای دیگری هم دیدم که شخصی که ضامن هست هر چقدر اعتبارش بیشتر باشه، نرخ سود کمتر میشه.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-01-2013, 11:52 AM
درسته، تا اونجا که من هم اطلاع دارم وام‌ها و کمک‌های مالی دولتی در امریکا شامل حال دانشجویان خارجی نمی‌شه و مختص دانشجویان امریکایی هست.

این که هر چه اعتبار ضامن بیشتر باشه نرخ سود کمتر می‌شه تا حدی درسته، اما معمولا یک حداقلی وجود داره که دیگه بهره از اون کمتر نخواهد شد ولو این که اعتبار ضامن بسیار بالا باشه.

نقل قول  

آفلاین artemis743
**
نقل قول

08-01-2013, 01:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2013, 02:30 PM توسط artemis743.)
(08-01-2013, 11:52 AM)Babak نوشته: درسته، تا اونجا که من هم اطلاع دارم وام‌ها و کمک‌های مالی دولتی در امریکا شامل حال دانشجویان خارجی نمی‌شه و مختص دانشجویان امریکایی هست.

این که هر چه اعتبار ضامن بیشتر باشه نرخ سود کمتر می‌شه تا حدی درسته، اما معمولا یک حداقلی وجود داره که دیگه بهره از اون کمتر نخواهد شد ولو این که اعتبار ضامن بسیار بالا باشه.

با درنظرگرفتن اینکه ارزش پول ما خیلی پایینه فکر می کنید گرفتن وام با بهره های 9-5 درصد بهتره یا تبدیل پول ایران به ارز و همراه آوردنش؟ در یه سایت دیدم که نوشته بود بلافاصله پس

از دریافت ویزا می تونید برای دریافت این وام اقدام کنید و حتی قبل از ورود به آمریکا روندش رو انجام بدید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

09-01-2013, 08:10 AM
راستش نمی‌شه توصیه کلی در این مورد کرد. اگر مبلغ کافی دارید که بتونید شهریه و هزینه‌های زندگی در طول تحصیل رو بپردازید و بتونید پول رو همراه بیارید، طبیعتا بهره وام رو نخواهید پرداخت و بعد از فارغ‌التحصیلی بدهکار نخواهید بود، ولی از طرفی عده زیادی هستند که تمام مبلغ رو ندارند یا نمی‌تونند همراه بیارند. همچنین برای کسی که پول رو داره، اگر ارزش ریال کم نشه و اگر کسی بتونه در ایران سرمایه‌گذاری کنه و بیشتر از بهره وام درآمد داشته باشه، به صرفه خواهد بود که وام بگیره. در نتیجه باید هر کسی بسته به شرایط خودش تصمیم بگیره.

به غیر از موارد بالا، توصیه کلی من اینه که تا حد ممکن سعی کنید برای کمک به اقتصاد کشور از خارج کردن مقادیر زیاد ارز خودداری کنید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »