عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
اعتبار مدرک پیام نور در دانشگاه های امریکا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار مدرک پیام نور در دانشگاه های امریکا
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-01-2015, 12:43 AM
(01-01-2015, 12:11 AM)'Meynoush' نوشته: سلام،
ممنون دوستان از پاسخهاتون. متاسفانه یه مدتی به فروم دسترسی نداشتم به خاطر همین از بابت تاخیر عذر می خوام.
من تصمیم دارم برای آقای فراهانی (رئیس دانشگاه) نامه ای با عنوان درخواست تغییر عبارت
Distance Learning 
تهیه کنم. اگر هر نظری دارید بفرمایید که ضمنش اعمال کنم. 
از همه مهم تر اینکه اگر برای اخذ امضاهای نامه ایده ای دارید لطفا بگید که کم کم مقدماتشو آماده کنیم.
مرسی

من دوره کارشناسی خودم رو در دانشگاه پیام نور گذروندم و مدرک و ریز نمراتی که من دارم هیچ لفظی از آموزش از راه دور و یا معادل آن نمی‌بینم. تنها صفحه ویکیپدیا انگلیسی هست که این لفظ رو بکار برده که خوب ملاک نیست. در مورد اعتبار این مدرک عرض شود که مثل سایر مدارک دانشگاهی است که وزارت علوم تأیید میکنه. خوب در این بین دانشگاههایی مثل تهران و شریف جایگاه ویژه ای دارند، اما اعتبار پیام نور برای گرفتن پذیرش کافی است در مابقی به رزومه شما مربوط میشه. من از آمریکا پذیرش نداشتم که بدونم چطور رفتار میشه، اما در مورد سایر کشور‌ها مشکلی نبود.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Meynoush
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Tongue  06-01-2015, 04:06 AM
(01-01-2015, 12:43 AM)'Andre' نوشته:
من دوره کارشناسی خودم رو در دانشگاه پیام نور گذروندم و مدرک و ریز نمراتی که من دارم هیچ لفظی از آموزش از راه دور و یا معادل آن نمی‌بینم. تنها صفحه ویکیپدیا انگلیسی هست که این لفظ رو بکار برده که خوب ملاک نیست. در مورد اعتبار این مدرک عرض شود که مثل سایر مدارک دانشگاهی است که وزارت علوم تأیید میکنه. خوب در این بین دانشگاههایی مثل تهران و شریف جایگاه ویژه ای دارند، اما اعتبار پیام نور برای گرفتن پذیرش کافی است در مابقی به رزومه شما مربوط میشه. من از آمریکا پذیرش نداشتم که بدونم چطور رفتار میشه، اما در مورد سایر کشور‌ها مشکلی نبود.

ممنون از پاسختون. پس با این شرایط دیگه نیازی به مکاتبه نیست. راستی می تونم بپرسم رشته ی تحصیلیتون چیه؟ بیشتر ریز نمرات ملاکه ارزیابی یا رزومه؟ توجه خاص بیشتر به چه دروسیه؟ مدارک بین المللی تخصصی هم می تونه تاثیر مثبت داشته باشه یا بیشتر به مقالات دانشگاهی توجه می کنن؟

پ.ن.
یکی از خصوصیات شیرین ما ایرانیا این که جواب یه سوالمون رو بدن رومون باز میشه، همین جور دلمون می خواد باز هم سوال بپرسیم. D:
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-01-2015, 09:30 AM
(06-01-2015, 04:06 AM)'Meynoush' نوشته:
ممنون از پاسختون. پس با این شرایط دیگه نیازی به مکاتبه نیست. راستی می تونم بپرسم رشته ی تحصیلیتون چیه؟ بیشتر ریز نمرات ملاکه ارزیابی یا رزومه؟ توجه خاص بیشتر به چه دروسیه؟ مدارک بین المللی تخصصی هم می تونه تاثیر مثبت داشته باشه یا بیشتر به مقالات دانشگاهی توجه می کنن؟
پ.ن.
یکی از خصوصیات شیرین ما ایرانیا این که جواب یه سوالمون رو بدن رومون باز میشه، همین جور دلمون می خواد باز هم سوال بپرسیم. D:

من تنها به سوال اولتون پاسخ میدم که مرتبط با موضوع تاپیکه. یکی از مواردی که مد نظر هست اینه که سوالات هر تاپیک جهت‌گیری لازم رو داشته باشه که افراد بعدی که مراجعه می کنند بتونند با خوندنشون بتونن اطلاعات لازم رو کسب کنند.

خیر به نظر من نیازی به مکاتبه ندارید. معمولاً دانشگاهها هیچ شناختی از مدارک تحصیلی ایران ندارند و سوال شما می‌تونه نتیجه منفی در پی داشته باشه. به این صورت که پرسشهایی در ذهنشون به وجود بیاره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین malihe.a
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2015, 02:13 PM
(01-01-2015, 12:11 AM)Meynoush نوشته: سلام،
ممنون دوستان از پاسخهاتون. متاسفانه یه مدتی به فروم دسترسی نداشتم به خاطر همین از بابت تاخیر عذر می خوام.
من تصمیم دارم برای آقای فراهانی (رئیس دانشگاه) نامه ای با عنوان درخواست تغییر عبارت
Distance Learning 
تهیه کنم. اگر هر نظری دارید بفرمایید که ضمنش اعمال کنم. 
از همه مهم تر اینکه اگر برای اخذ امضاهای نامه ایده ای دارید لطفا بگید که کم کم مقدماتشو آماده کنیم.
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2