عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 ویزای همسر دانشجو F2

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر دانشجو F2
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-09-2016, 09:40 AM
(07-09-2016, 11:10 PM)nazi_61 نوشته: سلام مرسي از اينکه جواب داديد. از نامزدم سوالي نپرسيدند رفته دانشگاه و گفته براي همسرم فرم I-20 مي خوام و اونا دادند و اسکن پاسپورتم فقط خواستند

مشکلی نیست. می‌تونید بگید که اون موقع نامزد بودید. البته اگر اصلا بپرسند از شما. بعید می‌دونم تاریخ I-20 چندان مساله مهمی باشه که بخوان ازتون بپرسند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Moji67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-12-2016, 04:59 PM
با سلام
برای مصاحبه برای ویزای آمریکا، همسر هم انگیلیسی مصاحبه میشه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-12-2016, 06:48 PM
(15-12-2016, 04:59 PM)Moji67 نوشته: با سلام

در سفارت های اطراف ایران و اونهایی که عمدتا مقصد دانشجویان ایران هستند، officer ها اکثرا فارسی بلدند...
اگر قرار باشه از همسرتون سوالی بشه (و ایشون انگلیسی ندونن)، officer باهاشون فارسی حرف خواهد زد...
نقل قول  

آفلاین Adelrt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-12-2016, 02:31 PM
سلام
من بیش از یکساله که در امریکا تحصیل میکنم و ویزای مالتی پل دارم. اردیبهشت به ایران اومدم و ازدواج کردم. همسرم یک ماه پیش (اذر ماه) برای ویزا f2 به ارمنستان رفت ولی ریجکت شد. اوایل دی ماه دوباره به ایران اومدم و مراسم عروسی گرفتم و خانمم دوباره برای مصاحبه ویزا قراره اوایل ژانویه به دبی بره. میخواستم از دوستان مشورت بگیرم برای مصاحبه همسرم در دبی. لطفا دوستانی که تجربه این شرایطو دارن مارو راهنمایی کنن.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-01-2017, 12:35 PM
(29-12-2016, 02:31 PM)Adelrt نوشته: سلام
من بیش از یکساله که در امریکا تحصیل میکنم و ویزای مالتی پل دارم. اردیبهشت به ایران اومدم و ازدواج کردم. همسرم یک ماه پیش (اذر ماه) برای ویزا f2 به ارمنستان رفت ولی ریجکت شد. اوایل دی ماه دوباره به ایران اومدم و مراسم عروسی گرفتم و خانمم دوباره برای مصاحبه ویزا قراره اوایل ژانویه به دبی بره. میخواستم از دوستان مشورت بگیرم برای مصاحبه همسرم در دبی. لطفا دوستانی که تجربه این شرایطو دارن مارو راهنمایی کنن.

سلام 

بار اول با چه بندی ریجکت شدند؟ مدارک چی ارائه کرده بودند و چه سوالاتی ازشون شده؟ 
برای بار دوم مدارکتون رو تکمیل کنید. عکس های عروسی و مدارکی اینچنینی همراهشون باشه. باید بتونن آفیسر رو متقاعد کنند. بعتر بود قبل از رفتن اقدام می کردید. ممکنه بعد از گرفتن ویزا کمی برای ایشون متقاعد کردن آفیسر به تنهایی سخت تر باشه اما نگران نباشید. اگر بند ریجکتی رو بفرمایید تا حدودی مشخص میشه که چرا ویزا نگرفتند.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-01-2017, 12:42 PM
(15-12-2016, 04:59 PM)Moji67 نوشته: با سلام

سلام 

فقط سفارت های اصلی آفیسر فارسی زبان دارند نه سفارت هایی که دانشجویان مجاز به اقدام از اونجاها هستند. اگر از سفارت های فرعی مثل قبرس اقدام کنید آفیسر فارسی زبان ندارند
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین 18sika99
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-07-2017, 02:46 AM
سلام

سه تا سوال داشتم ازتون

1- من تازه میخوام پروسه اپلای رو شروع کنم با فرض اینکه سال دیگه اکی بشه کارم ازدواج کنم مشکلی نداره؟ چون الان نامزد هستیم. ینی منظورم اینه که نکته منفی حین اپلای محسوب نمیشه متاهل بودنم؟
2- اگر اپلای کنم و همسرم رو بعنوان همراه بتونم با خودم ببرم ایشون میتونن اونجا تحصیل کنن؟ در حال حاضر دانشجوی لیسانس علوم زیستی هستش
3- اگر امکان تحصیل براش باشه آیا میتونه واحدهایی که اینجا خونده رو بعضیاش رو تطبیق بده یا کلا باید از اول لیسانس رو بخونه؟

با تشکر از تاپیک مفیدتون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-07-2017, 06:58 AM
(18-07-2017, 02:46 AM)18sika99 نوشته: سلام

سه تا سوال داشتم ازتون

1- من تازه میخوام پروسه اپلای رو شروع کنم با فرض اینکه سال دیگه اکی بشه کارم ازدواج کنم مشکلی نداره؟ چون الان نامزد هستیم. ینی منظورم اینه که نکته منفی حین اپلای محسوب نمیشه متاهل بودنم؟
2- اگر اپلای کنم و همسرم رو بعنوان همراه بتونم با خودم ببرم ایشون میتونن اونجا تحصیل کنن؟ در حال حاضر دانشجوی لیسانس علوم زیستی هستش
3- اگر امکان تحصیل براش باشه آیا میتونه واحدهایی که اینجا خونده رو بعضیاش رو تطبیق بده یا کلا باید از اول لیسانس رو بخونه؟

با تشکر از تاپیک مفیدتون

درود

هیچ مشکلی نیس. کاری با این موارد ندار
بله از اونجا اپلای میکنن فرقی نداره
خیر نمیشه. پیشنهاد دارم تموم کنن فوق بخونن امریکا اگر شد
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین amirurmu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-10-2017, 12:19 AM
سلام
من یه سوالی دارم
ویزای امریکا با همسر راحت تر است یا ازدواج نکنیم؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

28-10-2017, 05:36 PM
(27-10-2017, 12:19 AM)amirurmu نوشته: سلام
من یه سوالی دارم
ویزای امریکا با همسر راحت تر است یا ازدواج نکنیم؟
با تشکر

سلام
چه نوع ویزایی؟

به جز بحث تمکن مالی و اثبات حقیقی بودن ازدواج، معمولا تفاوتی ندارد، هرچند ممکن است با ویزای شما موافقت شود و برای ایشان موافقت نشود و تضمینی وجود ندارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-06-2025، 11:08 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی