عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 ویزای همسر دانشجو F2

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر دانشجو F2
آفلاین Alikhaksar1993
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-10-2018, 10:38 AM
سلام دوستان
من همسرم ویزای f-1 داره و خودم سربازی نرفتم و حین تحصیلم. می‌خوام برای ویزای f-2 اقدام کنم. به مشکل میخورم؟
اون موقعی که قراره بریم اواخر درس منه و احتمالا با ودیعه میتونم خارج بشم، صرفا سوالم اینه که تو کلیرنس به مشکل برمی‌خورم یا نه. ممنونم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-10-2018, 06:25 AM
(20-10-2018, 10:38 AM)Alikhaksar1993 نوشته: سلام دوستان
من همسرم ویزای f-1 داره و خودم سربازی نرفتم و حین تحصیلم. می‌خوام برای ویزای f-2 اقدام کنم. به مشکل میخورم؟
اون موقعی که قراره بریم اواخر درس منه و احتمالا با ودیعه میتونم خارج بشم، صرفا سوالم اینه که تو کلیرنس به مشکل برمی‌خورم یا نه. ممنونم

کسی نمی‌تونه با قطعیت بگه در کلیرنس به مشکل برخورد می‌کنید یا نمی‌کنید، اما صرفا به خاطر این که الان در حال تحصیل هستید در کلیرنس به مشکل نمی‌خورید. از این جهت مشکل خاصی نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-03-2019, 08:45 PM
سلام و وقت بخیر
من تصمیم دارم برای مقطع دکترا پذیرش بگیرم و در شرف ازدواج نیز هستم، خانم بنده هم تصمیم دارن برای مقطع دکترا برای آمریکا اقدام کنند ولی از ترس اینکه توی یه ایالت پذیرش نگیریم. به نظر شما بهتر نیست یکی از ما برای ویزا F1 اقدام کنه و نفر دیگه برای ویزا F2 ؟ یا اینکه هر جفت ما برای ویزای F1 اقدام کنیم؟ به نظر شما کدم یکی به نتیجه خواهد رسید، یکی تحصیلی بگیره بیاد و اون یکی هم با ویزا همسر یا اینکه هر جفت تحصیلی اقدام کنیم ؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین zahmat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-03-2019, 01:53 PM
(23-03-2019, 08:45 PM)mehdi adeli نوشته: سلام و وقت بخیر
من تصمیم دارم برای مقطع دکترا پذیرش بگیرم و در شرف ازدواج نیز هستم، خانم بنده هم تصمیم دارن برای مقطع دکترا برای آمریکا اقدام کنند ولی از ترس اینکه توی یه ایالت پذیرش نگیریم. به نظر شما بهتر نیست یکی از ما برای ویزا F1 اقدام کنه و نفر دیگه برای ویزا F2 ؟ یا اینکه هر جفت ما برای ویزای F1 اقدام کنیم؟ به نظر شما کدم یکی به نتیجه خواهد رسید، یکی تحصیلی بگیره بیاد و اون یکی هم با ویزا همسر یا اینکه هر جفت تحصیلی اقدام کنیم ؟
لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم

فعلا شما هر دو پروسه پذیرش رو طی کنید بعدش که پذیرشاتون اومد اونوقت بر اساس میزان فاند دریافتی، رنک دانشگاه مقصد، شهر محل زندگی و ... می تونید تصمیم بگیرید که چه کنید. الان این سوال شما مثل این می مونه که سال دیگه این موقع قورمه سبزی بخورم یا قیمه!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-06-2025، 04:39 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی