عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 ویزای همسر دانشجو F2

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای همسر دانشجو F2
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-07-2015, 09:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2015, 09:01 AM توسط M1KE.)
معمولا اینطوره ولی لزوما خیر. نفر اصلی میتونه در صورت گرفتن ویزا بدون همراه به سفر بره و بعدا همراهش در صورت گرفتن ویزا به او بپیونده ولی برعکس اون امکان پذیر نیست.

(27-07-2015, 08:14 AM)Arashtaghikhani نوشته: سلام
آیا ویزای F1 و F2 را برای دانشجویان و همراه(همسر) همزمان صادر میکنند؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-07-2015, 07:36 PM
(27-07-2015, 08:14 AM)Arashtaghikhani نوشته: سلام
آیا ویزای F1 و F2 را برای دانشجویان و همراه(همسر) همزمان صادر میکنند؟

اگر با هم اقدام کنند(در یک روز مصاحبه شوند) بله همزمان صادر می شود. به جز مواردی که کلیرنس یکی از دو نفر بیشتر طول بکشد (مثلا کلیرنس آقا طول بکشد). ضمنا  f2 نمی تواند زودتر از f1 وارد خاک آمریکا شود. یا همزمان یا دیرتر از f1 باید وارد آمریکا شود.

نقل قول  

آفلاین Infinity
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-08-2015, 10:00 AM
با سلام.
من همسر باردار هستند و ما احتمالا تا ۴-۵ ماه دیگه باید بریم سفارت. سوالی که از خدمتتون داشتم اینه که آیا بچه ای که بدنیا نیومده و اگه ویزا صادر بشه تو خاک آمریکا بدنیا میاد احتمال ریجکت شدن رو بالا میبره؟ کلا اگه پذیرش رو دیفر کنم به سپتامبر و بذارم بچه بدنیا بیاد بهتر نیست؟ بچه احتمالا اردیبهشت بدنیا میاد.
کلا آزمایشات پزشکی همسرم هم لازمه یا اصلا میتونیم آزمایشات رو ندیم و اصلا باردار بودن همسرم رو عنوان نکنین
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-08-2015, 01:29 AM
(06-08-2015, 10:00 AM)Infinity نوشته: با سلام.
من همسر باردار هستند و ما احتمالا تا ۴-۵ ماه دیگه باید بریم سفارت. سوالی که از خدمتتون داشتم اینه که آیا بچه ای که بدنیا نیومده و اگه ویزا صادر بشه تو خاک آمریکا بدنیا میاد احتمال ریجکت شدن رو بالا میبره؟ کلا اگه پذیرش رو دیفر کنم به سپتامبر و بذارم بچه بدنیا بیاد بهتر نیست؟ بچه احتمالا اردیبهشت بدنیا میاد.
کلا آزمایشات پزشکی همسرم هم لازمه یا اصلا میتونیم آزمایشات رو ندیم و اصلا باردار بودن همسرم رو عنوان نکنین

با این توضیحات که ایشون نمیتونه هواپیما سوار بشه! اگر ماه بارداری بالا باشه نمیزارن سوار شین بابت مسایل سلامتی و اینها. (الان ماه 1 هم باشن موقع سفارت 5-6 هستن. با احتساب کلیر میشه ماه 7-8. خیلی بعیده بزارن سوار شن)
فکر می کنم باید راستش رو بگین. ولی احتمالا نهایتا ویزا رو بدن بچه هم ایران به دنیا بیاد چون همون طور که گفتم اجازه پرواز احتمالا نمیدن بهتون. یکی از بستگان البته با ویزای توریستی با شوهرش اومدن آمریکا ولی تو فرودگاه امریکا که فهمیدن باردار بوده و نگفته دیپورت شدن. حتی نتونستن وارد شهر بشن .تو همون فرودگاه پزشک معاینه کرد و گفت میتونه سوار شه و با پرواز بعد برشون گردوندن! خلاصه ریسک نکنین. پنهان کاری عواقب خوبی نداره! ضمنا افراد دیپورت شده ت یه مدت اجازه ورود به آمریکا رو ندارن!
از نظر هزینه هم اینجا گرون در میاد زایمان. همون ایران بهتره

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-08-2015, 06:11 AM
(06-08-2015, 10:00 AM)Infinity نوشته: با سلام.

من خودم الان ایرلاین امارات رو چک کردم گویا مشکلی نداره فقط نامه از دکتر میخواد که سفر هوایی اکی هست برای مادر و بچه
گفتم بیام بهتون بگم یه وقت برداشت اشتباه نشه از حرفم.
فقط موقع سفارت اعلام کنین بهشون نهایتا شاید تاریخ ویزای خانم رو بعد از به دنیا اومدن بچه بزنن. البته این یه حدسه

نقل قول  

آفلاین امیر صداقت دوست
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-08-2015, 06:27 PM
سلام به دوستان عزیزم.
سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا فردی که با ویزای F2 به آمریکا میره، مدت زمان مشخصی رو اجازه بودن تو آمریکا رو داره یا اینکه تا هر زمانی که نفر اصلی در آمریکا هست فرد وابسته هم در کنار اون می تونه بمونه. مثلا برای دوره دکتری که حدودا 5 سال طول میکشه آیا فرد وابسته می تونه با گرفتن ویزای F2 تمام اون سالها رو کنار همسرش باشه؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
08-08-2015, 04:08 AM
(07-08-2015, 06:27 PM)امیر صداقت دوست نوشته: سلام به دوستان عزیزم.
سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا فردی که با ویزای F2 به آمریکا میره، مدت زمان مشخصی رو اجازه بودن تو آمریکا رو داره یا اینکه تا هر زمانی که نفر اصلی در آمریکا هست فرد وابسته هم در کنار اون می تونه بمونه. مثلا برای دوره دکتری که حدودا 5 سال طول میکشه آیا فرد وابسته می تونه با گرفتن ویزای F2 تمام اون سالها رو کنار همسرش باشه؟
ممنون.

بله دوست عزیز
مادامی که فرد F1 دانشجو هست و خدای نکرده اخراج نشده ویزای همراهش هم معتبره. هر وقت F1 رو دیپورت کنن همراهش هم باید بزنه بیرون از آمریکا که ایشاالله برای هیچ کس پیش نیاد دیپرت و اینا Smile

نقل قول  

آفلاین Infinity
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-08-2015, 09:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2015, 09:38 AM توسط Infinity.)
(07-08-2015, 06:11 AM)nasim1234 نوشته: من خودم الان ایرلاین امارات رو چک کردم گویا مشکلی نداره فقط نامه از دکتر میخواد که سفر هوایی اکی هست برای مادر و بچه
گفتم بیام بهتون بگم یه وقت برداشت اشتباه نشه از حرفم.
فقط موقع سفارت اعلام کنین بهشون نهایتا شاید تاریخ ویزای خانم رو بعد از به دنیا اومدن بچه بزنن. البته این یه حدسه

ممنون از توضیحات کاملتون. ما برنامه رو انداختیم برای سپتامبر سال آینده. فقط اینکه حضور بچه چه تاثیری رو شرایطمون میذاره؟ ویزا سخت تر صادر میشه؟ احتمال همزمان صادر شدن ویزای من و همسرم و بچه رو بالا نمیبره؟ بنک استیتمنتم باید چقدر بیشتر باشه؟ ممنون میشم یه توضیح کامل بدین.
پیشاپیش ممنونم از لطفتون
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-08-2015, 09:58 AM
(10-08-2015, 09:37 AM)Infinity نوشته: ممنون از توضیحات کاملتون. ما برنامه رو انداختیم برای سپتامبر سال آینده. فقط اینکه حضور بچه چه تاثیری رو شرایطمون میذاره؟ ویزا سخت تر صادر میشه؟ احتمال همزمان صادر شدن ویزای من و همسرم و بچه رو بالا نمیبره؟ بنک استیتمنتم باید چقدر بیشتر باشه؟ ممنون میشم یه توضیح کامل بدین.
پیشاپیش ممنونم از لطفتون

سرعت ویزا اگه منظور زمان کلیرنس باشه که زمان کلیر شدن شما و همسرتون هست. بچه که کلیرنس نداره Big Grin
جدا از شوخی فکر نمی کنم تاثیر منفی داشته باشه. تاثیر مثبت رو نمیدونم. احتمال همزمان صادر شدن رو بالا نمیبره نکته اینه که ویزای f1 و f2 ( در مورد شما دو نفر f2) در اکثر اوقات همزمان صادر میشه اما کلیر خوردن یا درجا گرفتن بیشتر به رشته شما و سفارتی که میرین بستگی داره و واقعا قابل پیش بینی نیست متاسفانه. حس من میگه احتمال مالتی شدن رو بالا میبره ولی حسمه فقط.

اگر نگران این هستین که به شما بدن به همسر و فرزندتون ندن خب این خیلی بعیده کلا وقتی f2 خانم هست بعیده این حالت در مواردی که f2 آقا هست ممکنه بابت سربازی و این جور مسایل کمی کلیرنسش طول بکشه یا ریجکت بشه ولی در مورد شما جی نگرانی نیست. از f2 معمولا درمورد سابقه کار در ایران هم میپرسن نمیدونم علتش رو. شاید اگه کار و رشته حساس باشه ویزا ندن. بولی شما که خانمتون کار و رشته حساس نداشته؟
البته در مورد وزا هیچ چیز قطعی نیست و حرف همه بر اساس چیزهایی هست که دیده و شنیده شده یا تجربه شده.

در مورد بنک استیتمنت چون تعداد dependent هاتون میشه دو نفر رقمش بالاتر میره حتما چون به هر حال هدف BS اینه که بگین توان ساپورت مالی همراهان رو دارین. BS رو با قرار دادن مبلغی پول در حساب برای سه روز هم میتونین بگیرین پس نگران چند میلیون بالا و پایین نباشین.
i20 که صادر بشه توش هزینه همراهانتون در سال رو زده و مبلغ BS رو با توجه به اون آماده میکنین.

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین Infinity
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-08-2015, 10:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2015, 10:10 AM توسط Infinity.)
نه خوشبختانه کار حساسی نداشتند. تو شرکت ساختمانی جزو کارمندان بودند.
واقعا از پاسخ کاملتون ممنون.
ان شا الله با دعای شما کار ما رو غلتک بیافته
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 17-06-2025، 12:36 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی