عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ویزای دانشجویی برای کشور آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای دانشجویی برای کشور آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-09-2017, 11:47 AM
(25-09-2017, 06:34 PM)amirfriendship نوشته: من زمستان سال گذشته برای ویزا اقدام کردم. بعد از ددلاین رجیستر (اواخر مارچ)بهم زنگ زدن بیا ویزا را بگیر. فقط نامه ادمیشن به روز با خودت بیار. منم گفتم شرایط اینطوری شده. گفتن برو ببین می تونی دیفر کنی و جدید بیاری یا نه..خلاصه دانشگاه حاضر به رجیستر با تاخیر نشد. برای ترم بعد هم دیفر نکرد و گفت سال بعد مجدد اپلای کن.طبق پیشنهاد خود دانشگاه الان می خوام همون دانشگاه و برای ایپریل 2018 اقداک کنم. آیا با گرفتن نامه ادمیشن جدید, با همون پرونده قبلی و با توجه به اینکه دانشگاه تغییر نکرده, می تونم برم ویزا بگیرم یا باید پرونده جدید تشکیل بدم؟

باید اپلیکیشن جدید بسازید و مجدداً بعنوان new applicant اقدام کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-09-2017, 12:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-09-2017, 12:21 AM توسط Torkan.)
دوستان عزیزی که المان میخوان اقدام کنن توجه کنند. الان وقت بگیرید همین سال بعد این موقع بهتون وقت خواهند داد. یعنی ایمیل دوم رو حدودا 110 روز بعد میگیرید و بهتون حدودا 250 روز بعدش وقت خواهند داد. این مبحث برا دانشجویان و اونایی که فرصت میرن صادق هست
یعنی عملا پذیرش بگیرید به فکر دیفرش باشید از همین الان!

فایل‌های پیوست
.pdf   Wartezeit_Visa.pdf (اندازه 83.62 KB / تعداد دانلود: 4)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Parto0o1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-10-2017, 07:59 PM
با سلام. ممنون میشم راهنماییم کنین. سؤال مشابه تو صفحه ۱ همین بخش رو خوندم ولی‌ با توجه به اینکه تاریخش جدید نیست خواستم یه آپدیت داشته باشم.

شماره پرونده من تو سایت اعلام شده. ۲ تا سؤال دارم: 

روز دریافت ویزا آیا باید پولی‌ همراه داشته باشیم؟ اگه جواب مثبته, چقدر و با چه واحدی؟

کلا یه خلاصه از وقت تلفی‌ها و کارهایی که اون روز انجام میدیم رو ممنون میشم اگه لطف کنین توضیح بدین. 

ممنون از وقتتون دوستان عزیز.
نقل قول  

آفلاین sattares
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-12-2017, 10:11 AM
سلام دوستان

دوستان من توی ایمیل اولم برای وقت سفارت که 15 آگوست گرفتم نوشته اپریل تقریبا ولی تو پی دی اف جدید نوشته از مارچ تا می. با توجه به اینکه 15 اگوست وقت گرفتم کی امکان داره نوبتم بشه؟؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-01-2018, 04:48 PM
من سال گذشته برای ویزای دانشجویی اقدام کردم. البته با نامه یونی اسیست. بعد 2 ماه از سفارت زنگ زدن که ویزات صادر شده با نامه اصلی بیا ویزات و بگیر. متاسفانه  ددلاین رجیستر گذشته بود و دیگه با اون نامه نمی شد ویزا گرفت. امسال یک دانشگاه از شهر دیگه بهم پذیرش داده. آیا اینکه سال گذشته من ویزا برام صادر شد ولی نتونستم برم پوئن مثبت حساب میشه یا منفی؟
نقل قول  

آفلاین Mrl7264
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-01-2018, 12:38 AM
سلام عزیزان
کسی میتونه در مورد وقت سفارت گرفتن کمک کنه
سوالم اینه که باید مدرک زبان و... آماده باشه و همچنین از دانشگاه مقصدم پذیرش گرفته و بعد اقدام به ثبت نام براوقت گرفتن از سفارت بکنم؟ من تازه برا گرفتن مدرک زبان اقدام کردم میخوام وقتم برا تو نوبت سفارت تلف نشه آیا راهی هست؟
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

02-02-2018, 08:19 PM
(30-01-2018, 12:38 AM)Mrl7264 نوشته: سلام عزیزان
کسی میتونه در مورد وقت سفارت گرفتن کمک کنه
سوالم اینه که باید مدرک زبان و... آماده باشه و همچنین از دانشگاه مقصدم پذیرش گرفته و بعد اقدام به ثبت نام براوقت گرفتن از سفارت بکنم؟ من تازه برا گرفتن مدرک زبان اقدام کردم میخوام وقتم برا تو نوبت سفارت تلف نشه آیا راهی هست؟

نه نیاز نیست . شما اگر همین الان هم برای وقت سفارت اقدام کنید حداقل 5-6 ماه دیگه بهت وقت میدن. پس زودتر اقدام کن و تا اون موقع مدارکت و حاضر کن
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

03-02-2018, 03:30 PM
من از یک دانشگاه تو برمن برای اکتبر 2018 پذیرش گرفتم. اما تو سایت سفارت زده زودتر از 3 ماه برای ویزا اقدام نکنید. من قبلا برای وقت ویزا اقدام کردم و 2 هفته دیگه وقت دارم. خودتون که شرایط وقت گرفتن و میدونید. عملا اگر الان اقدام کنم دیگه به ویزا نمی رسم! پارسال هم 3 ماه و 1 هفته ای ویزا دادن! که من نتونستم دیگه برم و ددلاین رجیستر گذشته بود.
حالا اگر من از طریق یونی اسیست برای همون ایالت و پذیرش تابستان اپلای کنم و با نامه یونی اسیست از وقت سفارتم استفاده کنم، و زمانی که ویزا صادر شد همون ادمیشن لتر اصلی و ببرم مشکلی پیش میاد؟
فرض کنیم ویزا تو ایپریل بیاد و من پذیرشم اکتبر باشه.
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

08-02-2018, 04:03 PM
یک سوال دیگه..
آیا صدور ویزا برای دانشگاههای دارای شهریه سریعتر و راحت تره؟
اگر چنین دانشگاهی پذیرش بگیریم باید در گواهی تمکن مالی هرینه شهریه هم اضافه بشه؟
آیا پروسه ویزا برای شهرهای کوچکتر از شهرهای بزرگتر سریعتر و راحت تره؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

08-02-2018, 11:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2018, 11:29 PM توسط automotive.)
(08-02-2018, 04:03 PM)amirfriendship نوشته: یک سوال دیگه..
آیا صدور ویزا برای دانشگاههای دارای شهریه سریعتر و راحت تره؟
اگر چنین دانشگاهی پذیرش بگیریم باید در گواهی تمکن مالی هرینه شهریه هم اضافه بشه؟
آیا پروسه ویزا برای شهرهای کوچکتر از شهرهای بزرگتر سریعتر و راحت تره؟

خیر.
بله، باید اثبات کنید که توانایی پرداخت شهریه را دارید.
تا آنجا که اطلاع دارم خیر، تاییدیه از طریق سازمان کشوری صادر می‌شود و اصلا به شهرها مربوط نیست، برای مثال فردی که تقاضای ویزای ایران دارد چه مقصد ایشان یزد باشد چه تهران، پروسه هیچ تفاوتی ندارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »