عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-12-2011, 02:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2011, 02:35 PM توسط amirhossein.gh.)
(10-12-2011, 02:24 PM)Sahar.k نوشته: امیرحسین جان ممنون حتما در نظر میگیرم این نکته رو هم..شما هم اگه دانشگاهی سراغ دارین ممنون میشم راهنمای کنید..

مهیار جان من هدف اصلیم دکترا تو آمریکا هستش ایالت خیلی برام مهم نیست مهم اینه که بتونم دانشگاهی رو پیدا کنم که با این شرایطم پذیرش و بتونم بگیرم و همینطور در مورد ویزا به مشکل بر نخورم..در مورد IELTH مشکلی‌ ندارم چون زبانم در حدی هست که هر زمان که امتحان بدم ۶ به بالا رو میارم ایشالا..نگرانیم در مورد اینه که اولا معدل لیسانسم خیلی‌ پائینه و ۲ اینکه امتحان جی‌آرای نمیدونم چقد وقت گیر و می‌تونم نمره بگیرم از اون یا نه؟ و آیا واسه همه دانشگاه‌های با رنک مناسب لازمه جی‌آرای یا نه؟؟مقاله هم چون فعلا تو دانشگاهی که فوقمو گرفتم دارم دکترا می‌خونم البته تازه شروع کردم و هدفم موندن اینجا نیس فقط واسه اینکه بتونم رزومه رو ببرم بالا و مقاله بدم شروع کردم اینجا رو هم...رشتم مدیریت محیط زیست بود توی فوق...و لیسانسم شیمی‌ ..مهندسی‌ نیستن هیچکدوم....سابقه کاری هم ۲ سال البته مرتبط به رشتم نیست دارم..
بازم از راهنمای هاتون.
اکثر دانشگاهها مشکلی نداره.در واقع شما باید دنبال دانشگاه هایی باشی که IELTS قبول نمی کنن!
امتحان جی آر ای در مدل جدید واقعا نیاز به کار داره...اگه برای سال دیگه میخان از همین امروز شروع کنین.کتاب های مختلفی هست ولی دقت کنین سعی کنین کتابهای ریوایزد شده رو بخرین چون فرم امتحان عوض شدهولغت زیاد به مار نمیاد و به نظر من در حد 1100 کافیه . شما باید متن کار کنی در حد زیاد
جی ار ایی برای اکثر دانشگاه ها نیاز است و اصلا فکر اینو نکنید که بخاین برین آمریکا و جی ار ایی ندید
مقاله هم گفتین ندارین؟ خوب میتونین جی ار ایی سابجکت شیمی بدین که کاور کنه نقاط ضعف رو .خیلی به درد میخوره
اگه برای دانشگاه تاپ میخان و فول فاند : حداقل 4 تا مقاله بدید-----سابقه کاری به درد میخوره و همچنین نگین دنبال مینیمم زبان هستین .هر چی نمره زبانتون بره بالاتر در نتیجه شانس پذیرش یا فاند شما بیشتره.سعی کنین 7 7.5 یا حتی 8 بگیرین .خیلی کمک می کنه.
در کل به نظر من اگه زبانتون رو کار کنین خوبه + مقاله
موفق باشین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Sahar.k
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2011, 02:43 PM
(10-12-2011, 02:35 PM)amirhossein.gh نوشته: اکثر دانشگاهها مشکلی نداره.در واقع شما باید دنبال دانشگاه هایی باشی که IELTS قبول نمی کنن!

امتحان جی آر ای در مدل جدید واقعا نیاز به کار داره...اگه برای سال دیگه میخان از همین امروز شروع کنین.کتاب های مختلفی هست ولی دقت کنین سعی کنین کتابهای ریوایزد شده رو بخرین چون فرم امتحان عوض شدهولغت زیاد به مار نمیاد و به نظر من در حد 1100 کافیه . شما باید متن کار کنی در حد زیاد

جی ار ایی برای اکثر دانشگاه ها نیاز است و اصلا فکر اینو نکنید که بخاین برین آمریکا و جی ار ایی ندید

مقاله هم گفتین ندارین؟ خوب میتونین جی ار ایی سابجکت شیمی بدین که کاور کنه نقاط ضعف رو .خیلی به درد میخوره

اگه برای دانشگاه تاپ میخان و فول فاند : حداقل 4 تا مقاله بدید-----سابقه کاری به درد میخوره و همچنین نگین دنبال مینیمم زبان هستین .هر چی نمره زبانتون بره بالاتر در نتیجه شانس پذیرش یا فاند شما بیشتره.سعی کنین 7 7.5 یا حتی 8 بگیرین .خیلی کمک می کنه.

در کل به نظر من اگه زبانتون رو کار کنین خوبه + مقاله

موفق باشین

مرسی‌ دوست عزیز از توضیحات خوبتون..فعلا همه وقتمو پس باید بذارم واسه جی‌آرای و مقاله...بازم ممنون که وقت گذشتین و جواب دادین..موفق باشید

نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-12-2011, 04:45 PM
سلام.
خسته نباشید من 1 سوال داشتم میخواستم ببینم که من الان دانشجو فوق نرم افزارم
به نظر شما من برای دکترا اقدام کنم بهتر یا فوق 1 رشته دیکه مثل امنیت بخونم.
کدومش بهتر
از نظر مالی هم فرض بگیریم مشکلی نباشه
یادم رفت بگم برای آمریکا میخوام اقدام کنم
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

13-12-2011, 02:51 AM
من در تاپیک مشاوره به شما پاسخ دادم، اما برای اطلاع سایر دوستان می‌نویسم که به طور کلی در امریکا احتمال گرفتن پذیرش و به خصوص احتمال گرفتن فاند برای دکترا بیشتر از فوق لیسانس هست. در نتیجه اگر امکان این رو دارید که برای دکترا اقدام کنید، حتما این کار رو بکنید. حتی اگر مدرک فوق ندارید ولی دانشگاه مقصد به شما اجازه می‌ده که مستقیم از لیسانس برای دکترا اقدام کنید بهتره که برای دکترا اقدام کنید نه برای فوق.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Nimaa
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-12-2011, 09:44 PM
(10-12-2011, 02:24 PM)Sahar.k نوشته: امیرحسین جان از شما هم ممنون حتما در نظر میگیرم این نکته رو هم راستش من رنک دانشگاه زیاد واسم مهم نیست فقط دانشگاهی می‌خوام که بدونم از نظر ویزا مشکل نخواهم داشت Big Grin و البته اینکه بعد اتمام تحصیل بتونم با مدرکِ اون دانشگاه کار پیدا کنم یعنی‌ کلا ناشناخته نباشه خیلی‌ که مدرکش به درد نخوره..شما هم اگه دانشگاهی سراغ دارین ممنون میشم راهنمای کنید..

مهیار جان من هدف اصلیم دکترا تو آمریکا هستش ایالت خیلی برام مهم نیست مهم اینه که بتونم دانشگاهی رو پیدا کنم که با این شرایطم پذیرش و بتونم بگیرم و همینطور در مورد ویزا به مشکل بر نخورم..در مورد IELTH مشکلی‌ ندارم چون زبانم در حدی هست که هر زمان که امتحان بدم ۶ به بالا رو میارم ایشالا..نگرانیم در مورد اینه که اولا معدل لیسانسم خیلی‌ پائینه و ۲ اینکه امتحان جی‌آرای نمیدونم چقد وقت گیر و می‌تونم نمره بگیرم از اون یا نه؟ و آیا واسه همه دانشگاه‌های با رنک مناسب لازمه جی‌آرای یا نه؟؟مقاله هم چون فعلا تو دانشگاهی که فوقمو گرفتم دارم دکترا می‌خونم البته تازه شروع کردم و هدفم موندن اینجا نیس فقط واسه اینکه بتونم رزومه رو ببرم بالا و مقاله بدم شروع کردم اینجا رو هم...رشتم مدیریت محیط زیست بود توی فوق...و لیسانسم شیمی‌ ..مهندسی‌ نیستن هیچکدوم....سابقه کاری هم ۲ سال البته مرتبط به رشتم نیست دارم..

بازم از راهنمای هاتون.

من هم با اجازه دوستان دو کلمه اضافه کنم.
دوست عزیز، من بعد از 2 سال دکتری خوندن در ایران دارم میرم آمریکا. اولش فکر میکردم نباید پلهای پشت سرم و خراب کنم و انصراف ندادم. همزمان Apply کردم. الآن که میخوام انصراف بدم میبینم اصلاً دید و درک استادم در دانشگاه ایران درست نیست و شرایط من رو درک نمیکنه. خلاصه برای انصراف کلی دارم دردسر میکشم. شما اگه میخواین مقاله بدین، هیچ نیازی به استاد ندارین. خودمونیم، مگه سهم کاری این استادا در مقالات دانشجوهاشون چقدره؟
بهتره اشتباه من رو نکنین و تا توقعی برای استادتون درست نکردین زودتر انصراف بدین. البته باز هم شرایط خودتون رو بسنجین، اما بدونین که به همین راحتی ها با مساله انصراف شما بعد از یکی دو سال اونهم برای ادامه تحصیل در خارج ایران موافقت نمیکنن. حالا که هدفتون موندن نیست، بهتره که ادامه ندین. ضمن اینکه در سال اول دکتری انقدر وقتتون با درسهایی که دارین پاس میکنین هدر میره که نه میرسین درست و حسابی Search کنین و دانشگاه آینده رو انتخاب کنین، نه میرسین مقاله کار کنین.
در ضمن GRE رو حتماً نیاز خواهین داشت. از همین الآن شروع کنین و به تافل هم فکر کنین. بعضی دانشگاهها همونطور که دوستان بالاتر هم اشاره کردن، IELTS قبول نمیکنن. داشتن یک مقاله خوب کافی هست. داشتن Recommendation از مسولین دانشگاه (مثل رئیس دپارتمان، معاون پژوهشی و ... و استاد راهنمای دوره ارشد) هم بسیار مهم و در پذیرشتون به طرز شگفت آوری موثره.
یک مورد دیگه. هیچ فکر کردین که از چه کسانی میخواین Recommendation بگیرین؟ من از استاد ارشدم نمیتونستم بگیرم (چون توی همون دانشکده هست که داشتم دکترا میخوندم) و همین کارم رو خیلی خراب کرد و باعث شد دانشگاهی که مد نظرم بود قبول نشم.
موفق باشین

موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند.
نقل قول  

آفلاین Sahar.k
**
نقل قول

18-12-2011, 07:31 PM

سلام نیما جان واقعاً ممنون که از تجربه‌هاتون رو گفتین..الان با تحقیقاتی‌ که کردم میبینم اگه بخوام فال ۲۰۱۲ یا اسپرینگ ۲۰۱۳ حداکثر آمریکا باشم با توجه به ددلاین‌ها شاید اصلا وقت نشه مقاله آماده کنم تا اون موقع.. نمیدونم فقط جی‌آرای بالا واسه پذیرش کافی‌ خواهد بود یا نه؟ الان به فکر افتادم واسه فوق پذیرش بگیرم ولی‌ مشکل اصلی‌ معدل پایین لیسانسمهSadاگه کسی‌ پیشنهادی داره واقعاً ممنون میشم کمک کنید...با شرایط معدل لیسانس پین ولی‌ جی‌آرای بالا امکان گرفتن پذیرش واسه فوق وجود داره؟؟ بدون مقاله البته؟؟خیلی‌ حیاتیه جواباتون برام...مرسی از همه
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-12-2011, 07:45 PM
(18-12-2011, 07:31 PM)Sahar.k نوشته: سلام نیما جان واقعاً ممنون که از تجربه‌هاتون رو گفتین..الان با تحقیقاتی‌ که کردم میبینم اگه بخوام فال ۲۰۱۲ یا اسپرینگ ۲۰۱۳ حداکثر آمریکا باشم با توجه به ددلاین‌ها شاید اصلا وقت نشه مقاله آماده کنم تا اون موقع.. نمیدونم فقط جی‌آرای بالا واسه پذیرش کافی‌ خواهد بود یا نه؟ الان به فکر افتادم واسه فوق پذیرش بگیرم ولی‌ مشکل اصلی‌ معدل پایین لیسانسمهSadاگه کسی‌ پیشنهادی داره واقعاً ممنون میشم کمک کنید...با شرایط معدل لیسانس پین ولی‌ جی‌آرای بالا امکان گرفتن پذیرش واسه فوق وجود داره؟؟ بدون مقاله البته؟؟خیلی‌ حیاتیه جواباتون برام...مرسی از همه
به نظرم شما بهتره جی ار ای سابجکت بدید. شانستون را بالا می بره.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

18-12-2011, 08:00 PM
(18-12-2011, 07:31 PM)Sahar.k نوشته: سلام نیما جان واقعاً ممنون که از تجربه‌هاتون رو گفتین..الان با تحقیقاتی‌ که کردم میبینم اگه بخوام فال ۲۰۱۲ یا اسپرینگ ۲۰۱۳ حداکثر آمریکا باشم با توجه به ددلاین‌ها شاید اصلا وقت نشه مقاله آماده کنم تا اون موقع.. نمیدونم فقط جی‌آرای بالا واسه پذیرش کافی‌ خواهد بود یا نه؟ الان به فکر افتادم واسه فوق پذیرش بگیرم ولی‌ مشکل اصلی‌ معدل پایین لیسانسمهSadاگه کسی‌ پیشنهادی داره واقعاً ممنون میشم کمک کنید...با شرایط معدل لیسانس پین ولی‌ جی‌آرای بالا امکان گرفتن پذیرش واسه فوق وجود داره؟؟ بدون مقاله البته؟؟خیلی‌ حیاتیه جواباتون برام...مرسی از همه
من دقیقا متوجه نشدم شما هدفتون ارشد هست یا دکترا؟!!
ببینید من هم لیسانسم معدلم 13.1 بود که خیلی خیلی بده ولی تونستم پذیرش بگیرم از چند تا کشور اروپایی... یعنی اگه حتی جی آر ای هم ندید میتونید پذیرش بگیربد به نظر من.... البته شما یه مشکل دیگه ای هم که دارید اینه که لیسانس و ارشدتون شبیه به هم نیستن!
حالا از اون اگه بگذریم اگه میخاید آمریکا برید باید جی آر ای بدید و هر چی نمره بهتر شانس بالاتر.... اما به نظر من 4 ماه بیشتر دیگه براش وقت نزارید و اگه تجربه مقاله دارید سعی کنید قبل از شروع برای خوندن جی آر ای یه مقاله بنویسید "در رشته ای که علاقه دارید در آینده توش درس بخونید" و سابمیتش کنید تا به موقع جوابش بیاد...
اگه این کار ها رو انجام بدید (حتی بدون مقاله) میتونید برای آمریکا اقدام کنید... خب در این صورت به نظر من هم دکترا اقدام کنید و هم ارشد (البته تو دانشگاه های متفاوت) و اگه واقعا بدون فاند هم میتونید برید به نظر من حتما برای دکترا قبول میشید توی آمریکا...
توی اروپا هم اگه بخاید همین الان هم میتونید برای خیلی دانشگاه ها اپلای کنید (هم برای ارشد هم برای دکترا) که شانس هم نسبتا دارید برای قبول شدن.... اما بازم میگم احتمالا بدون فاند.... میتونید بیاید اروپا و سعی کنید شرایطتون رو بهتر کنید برای آمریکا رفتن آینده!!
خیلی نگران معدل پایین لیسانستون نباشید! این رشته های متفاوت هم جای نگرانی داره ؛) سعی کنید نصف کنید نگرانیتون رو بین این دو!! Big Grin (شوخی)

تا اینجا مشاوره بود اما اگه من جای شما بودم حتما برای دکترا تلاش میکردم و حتما توی آمریکا.... بزرگترین مشکل هم فاند هست که با کمی تلاش ایشالا حل میشه...

موفق باشید Smile

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

18-12-2011, 08:22 PM
(18-12-2011, 08:13 PM)Sahar.k نوشته: سلام من هدفم دکترا هستش ولی‌ مقاله ندارم بعد چون سریعتر می‌خوام برم واسه همین وقتی‌ واسه مقاله دادن نمی‌مونه فقط شاهکار بکنم می‌تونم یکی‌ شروع کنم ولی‌ به سابمیت نمیرسهSad....فول فند واسم مهم نیست نصف نیمه هم باشه کافیه...حالا با این شرایط که همه میگن باید معدل لیسانس خوب باشه اگه خوب نبود باید مقاله داشته باشید که ندارم از اپلی‌ واسه دکترا پشیمون شدم که وقتم گرفته نشه اینجا...واسه همین به فکر‌ فوق افتادم دوباره...اینکه رشته‌ام فرق می‌کنه به فوق دوباره هم ربط پیدا می‌کنه؟؟اگه واسه فوقِ دوباره همون شیمی applyکنم ولی‌ مقاله ندارم می‌شه پذیرش بگیرم به نظرتون؟؟ واسه آمریکا می‌خوام وگرنه از اروپا پذیرش فوق داشتم که نرفتم و اومدم همین دکترا مالزی
من یه چیز رو دقیقا متوجه نشدم شما رشته ی مورد علاقت چیه دقیقا؟ اگه کلا بخای الان انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی؟
ببین معدل پایین چیزی نیست که کلا جبران بشه و همیشه باهات خواهد موند فقط میتون بگم که با یه چیز هایی مثل اس او پی ، مقاله ، جی آر ای و یا خیلی چیز های دیگه نشون بدی که اون اتفاقی بوده....
حالا یه چیز دیگه رو هم درک نمیکنم شما که میتونی برای دکترا قبول بشی چرا ارشد دوباره؟ با توجه به اینکه به هر حال برای ارشد هم GRE لازم داری دیگه!!
در مورد نصف فاند هم بگم که به نظر من ممکنه و حتی فول فاند هم ممکنه.... اما این یادت باشه که اگه حتی بدون فاند هم بمونی و یه مدتی خودت رو خوب نشون بدی معمولا بهت فاند میرسه... مخصوصا توی دکترا....
موفق باشی Smile

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Sahar.k
**
نقل قول

18-12-2011, 08:37 PM
من اومدم پست قبلیمو ادیت کنم اشتباهی‌ حذفش کردم:پ والا شیمی‌ که اصلا دوست نداشتم واسه همینم معدلم پایین شد‌..واسه همینم عوض کردم که خوشبختانه معدل فوقم بد نشده ۱۷ شد‌...اگه بخوام انتخاب کنم مسلما رشته فوقم و انتخاب می‌کنم ... کلا حرفهای شما امیدوار کنندس :د روحیه دادین بهم که بی‌خیال دکترا نشم .. به خاطره یه سری دلائل واسم مهمه برم آمریکا و از بین راه‌های دیگه همین ویزا دانشجویی واسم معقولترین راه هستش.. چون تحصیلم واسم مهم و بهر صورتی‌ که شده می‌خوام ادامه بدم مرسی‌ بهر حال از نظرات امیدوار کنندتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 28-05-2025، 02:26 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی