عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-10-2011, 03:52 PM
(06-10-2011, 01:30 PM)khosravi نوشته: سلام دوستان من فوق لیسانس مهندسی مکانیک (طراحی رباتهای صنعتی) از دانشگاه هوا و فضای اکراین هستم.
معدلم A+
و هیچ تصمیمی برای رفتن نداشتم ولی الان می خواهم اقدام کنم برای دکترا لطفا راهنمایی کنید از کجا شروع کنم.
با تشکر آرش خسروی
سلام و آفرین به این معدل عالیت! Smile
ببین بهترین کار و اولین قدم اینه که تلاشت رو به دو دسته تقسیم کنی!!
اول اینکه دنبال دانشگاه مقصد بگردی و برای خودت لیستی از دانشگاه هایی که میخای بری رو تهیه کنی.... حالا هر کشوری که خودت میدونی و با رنک واقع گرایانه...
دوم اینکه یه سی وی مناسب و یک نامه ی مناسب تهیه کنی و وارد رایزنی با استاد های مرتبط به گرایشت در دانشگاه های مقصد بشی...

خیلی ساده و در عین حال پیچیده هست! معمولا اگه مخ استاد رو بزنی میشی دانشجوی دکترا!!!

در رابطه با مکاتبه با اساتید به انجمن مربوطه مراجه کن! Smile
ببین اول بخون چون خیلی اطلاعات خوبی اونجا پیدا میکنی بعد اگه سوال داشتی بپرس...
موفق باشی Smile و ایشالا که یه فاند عالی میگیری Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-10-2011, 08:55 AM
در تکمیل صحبت‌های spt بگم که اگر برنامه‌اتون این هست که پاییز آینده تحصیلات خودتون رو شروع کنید باید کمی عجله کنید و امتحانات لازم رو زودتر بدید تا فایل تون رو قبل از سررسید (deadline) دانشگاه‌ها بتونید کامل کنید. برای این کار همون طور که spt هم گفت باید دانشگاه‌هاتون رو انتخاب کنید تا هم بدونید که چه امتحاناتی لازم دارند و هم این که سررسیدشون رو بدونید و متوجه بشید که چقدر زمان دارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین hadipedia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-10-2011, 12:17 AM
سلام. میخواستم بدونم منظور از گرفتن پذیرش یعنی ادامه تحصیل در یک دانشگاه با پرداخت هزینه تحصیل به دانشگاست یا اینکه فرضا اگه شما از دانشگاهی پذیرش گرفتید یعنی اینکه هزینه تحصیل براتون رایگانه و لازم نیست شهریه ای به دانشگاه پرداخت کنید و تمام هزینه ها فقط شامل معاش میشه.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

08-10-2011, 01:01 AM
(08-10-2011, 12:17 AM)hadipedia نوشته: سلام. میخواستم بدونم منظور از گرفتن پذیرش یعنی ادامه تحصیل در یک دانشگاه با پرداخت هزینه تحصیل به دانشگاست یا اینکه فرضا اگه شما از دانشگاهی پذیرش گرفتید یعنی اینکه هزینه تحصیل براتون رایگانه و لازم نیست شهریه ای به دانشگاه پرداخت کنید و تمام هزینه ها فقط شامل معاش میشه.
سلام، دوست عزیز پذیرش گرفتن یعنی اینکه یک دانشگاه بپذیره شما به عنوان یک دانشجو در اون دانشگاه تحصیل کنید. بعضی دانشگاه ها مثل خیلی از دانشگاه های آلمان یا فنلاند یا بعضی کشورهای دیگه مجانی هستند و برخی مثل انگلیس یا آمریکا هزینه زیادی بابت شهریه از شما به عنوان دانشجوی خارجی اخذ می شه.

اگر شرایط شما خیلی خوب باشه ممکنه دانشگاه شهریه شما رو حذف کنه و یا حتی به عنوان کمک هزینه به شما پولی بده که حتی کلیه هزینه های معاش رو هم پوشش بده.

در مورد کمک گزینه ها به انجمن مربوطه مراجعه کنید. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین arad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-10-2011, 12:38 AM
با سلام...

برای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسیundergraduate چی؟

نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-10-2011, 01:03 AM
سلام

آیا با داشتن phd دوباره شخص مجاز به اپلای برای دکتری هست یا خیر؟ و این در پروسه پذیرش نکته منفی یا مثبت ارزیابی می شود؟
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

23-10-2011, 01:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2011, 01:47 AM توسط Karim.)
(23-10-2011, 01:03 AM)mohamad0014 نوشته: سلام

آیا با داشتن phd دوباره شخص مجاز به اپلای برای دکتری هست یا خیر؟ و این در پروسه پذیرش نکته منفی یا مثبت ارزیابی می شود؟
سلام
حالا چرا دوباره اپلای کنه؟ مگر دکترا غیر مرتبط بخواد بگیره وگرنه همه پست داک می گیرن بعد از دکترا. اگه علاقه داشته باشن البته
من که در سی وی اساتید خفن دنیا نا حالا کسی ندیدم د وتا دکترا بگیره.

شاد باشی
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-10-2011, 01:51 AM
(23-10-2011, 01:45 AM)Karim نوشته: سلام
حالا چرا دوباره اپلای کنه؟ مگر دکترا غیر مرتبط بخواد بگیره وگرنه همه پست داک می گیرن بعد از دکترا. اگه علاقه داشته باشن البته
من که در سی وی اساتید خفن دنیا نا حالا کسی ندیدم د وتا دکترا بگیره.

شاد باشی
البته تعدادی اساتید دانشگاه ما دوتا یا سه تا دکتری را دارند البته برای مثلا 15-20 سال پیشه. الان رامی خواهم قوانیو بدونم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-10-2011, 02:01 AM
قانونی وجود نداره که شما رو از گرفتن چند دکترا منع کنه و می‌تونید دوباره پذیرش دکترا بگیرید، البته به قول کریم گرفتن دکترا در همون رشته چندان منطقی نیست و فکر می‌کنم گرفتن پذیرش دکترا در همون رشته وقتی که شما مدرک دکترا دارید ساده نباشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

23-10-2011, 11:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2011, 11:51 AM توسط Karim.)
(23-10-2011, 01:51 AM)mohamad0014 نوشته: البته تعدادی اساتید دانشگاه ما دوتا یا سه تا دکتری را دارند البته برای مثلا 15-20 سال پیشه. الان رامی خواهم قوانیو بدونم
منم جايي منع قانوني نديدم

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 17-06-2025، 03:42 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی