عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-12-2011, 09:21 PM
این دقیقا چیزی بود که من میخاستم بشنوم!!
من هم به خاطر اینکه رشته لیسانسم رو دوست نداشتم معدلم خیلی بد بود و این رو دقیقا میشه توی اس او پی توضیح داد و با توجه به معدل خوب شما در ارشد کاملا منطقی میاد.... یه نکته ی دیگه اینه که رشته ی ارشدتون خیلی رشته ی خوبیه و خداییش الان حداقل توی اروپا خوب کار داره...

کلا خیلی پیچیدش اگه نکنیم: تا اونجا که میتونید سعی کنید نمره ی GRE رو بالا بگیرید و اگه بتونید برای خودتون رزومه جور کنید (بهترینش مقاله هست اما حتی عضو گروه های علمی هم بودن حسنه...) و ایشالا سال دیگه این موقع اپلای کنید واسه دکترا در آمریکا....

موفق باشید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Nimaa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-12-2011, 02:31 AM
ببینید سحر جان
به نظر من آمریکا برای شما گزینه مناسبی هست. یکسری از دانشگاهها به GRE به عنوان یک امتحان فرمالیته نگاه میکنن. من حتی دانشگاهی Apply کرده بودم که مینیمم برای نمره GRE ست نکرده بودن. اما یکسری دیگه هم نمره GRE رو مبنای پذیرش و حتی مبنای فاند دادن میذارن. کلاً برخوردها سلیقه ای هست. من دوستی دارم که بدون نمره زبان (تافل یا هر امتخان دیگه) از معروفتیرن دانشگاه سوئد پذیرش دکتری گرفت چون استادش واقعاً قبولش داشت و با داشتن 4 تا ISI میدونست که این دانشجو وضعیتش چطوره. البته دوتا از این ISI ها رو با خود همین فرد داده بود.
از موضوع دور نشیم، شما به هر حال همونطور که spt عزیز گفتن به نمره GRE نیاز خواهید داشت چه برای ارشد چه برای دکتری. بهتره حسابی روش وقت بذارین، و از همین الآن یه نگاهی به requirementهای Apply کردن در دانشگاههایی که مد نظرتون هست بندازین. ممکنه بعضی هاشون GRE Subject رو ازتون بخوان که فکر نکنم در ایران برگزار بشه (مطمئن نیستم، تاپیک GRE رو ببینین بهتره)
من خودم GRE رو در دوبی دادم، کامپیوتری بود و یه مقدار سخت تر از paper based بود اما General test بود. کلاً امتحان بدیه، اما نمره ش تاثیر مثبتی داره. یه مقاله کنفرانسی هم در این مدت بدین بد نیست.
به نظر من برای ارشد یکی دو تا Apply کنین و نه بیشتر، اکثر انرژیتون رو روی دکتری بذارید. چون رشته لیسانستون مرتبط نیست، شاید ارشد پذیرش گرفتن براتون سخت تر باشه. اما اگه برای دکتری Apply میکنین، لا اقل ارشدتون مرتبط با همین زمینه هست.
موفق باشین
موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند.
نقل قول  

آفلاین Sahar.k
**
نقل قول

21-12-2011, 10:23 AM

بازم سلام نیما جان و مرسی‌ از راهنمایی‌هاتون الان وقتمو دارم میزارم واسه جی‌آرای همین مالزی امتحان میدم و سعی‌ می‌کنم که یه مقاله هم آماده کنم...ایشالا که بتونم پذیرش بگیرم...بازم مرسی‌ از شما و همه دوستان .
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

02-01-2012, 09:46 AM
مرجع کامل دانشگاههای جهان

دوستان عزیز در لینک زیر فهرست دانشگاههای جهان بر حسب قاره و کشور گروه بندی شده است

DIRECTORY OF UNIVERSITIES AND COLLEGES
نقل قول  

آفلاین pepo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-01-2012, 12:13 AM
سلام به همه ، من لیسانس کامپیوتر - سخت افزار دارم و سال 86 درسم تموم شد . از 6/1387 تا الانم شاغلم. ( به عنوان کارشناس انفورماتیک )

میخواستم ببینم این وقفه ای که از سال 86 داشتم برای پذیرش گرفتنم مشکلی ایجاد میکنه ؟ لطفا راهنمایی کنید.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-01-2012, 12:28 AM
(08-01-2012, 12:13 AM)pepo نوشته: سلام به همه ، من لیسانس کامپیوتر - سخت افزار دارم و سال 86 درسم تموم شد . از 6/1387 تا الانم شاغلم. ( به عنوان کارشناس انفورماتیک )

میخواستم ببینم این وقفه ای که از سال 86 داشتم برای پذیرش گرفتنم مشکلی ایجاد میکنه ؟ لطفا راهنمایی کنید.

نه.....مشکلی نیست..
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

08-01-2012, 12:38 AM
(08-01-2012, 12:13 AM)pepo نوشته: سلام به همه ، من لیسانس کامپیوتر - سخت افزار دارم و سال 86 درسم تموم شد . از 6/1387 تا الانم شاغلم. ( به عنوان کارشناس انفورماتیک )

چون مرتبط با رشته خودتون مشغول به کار هستید این وقفه بین فارغ التحصیلی و اپلای به خوبی توجیه میشه. فقط یادتون باشه که به موقع از محل کارتون یه گواهی معتبر که قابل ترجمه باشه بگیرین.

نقل قول  

آفلاین baran_84
**
نقل قول

09-01-2012, 12:07 PM
سلام دوستان خیلی ممنون از این که این قدر خوب همه رو راهنمایی می کنید! من دانشجوی فوق امار ریاضی تو علامه طباطبایی هستم !در فکر پذیرش برای دکترا هستم ولی هیچی نمی دونم خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید!
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-01-2012, 01:20 PM
(09-01-2012, 12:07 PM)baran_84 نوشته: سلام دوستان خیلی ممنون از این که این قدر خوب همه رو راهنمایی می کنید! من دانشجوی فوق امار ریاضی تو علامه طباطبایی هستم !در فکر پذیرش برای دکترا هستم ولی هیچی نمی دونم خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید!
سلام دوست عزیز، خیلی خوش اومدین به این سایت. برای آشنایی اولیه با مراحل اقدام برای پذیرش، پست اول همین تاپیک و همینطور فایل های این تاپیک رو ملاحظه کنید. فکر می کنم دید خوبی پیدا بکنید با خوندن اونها. سوالات اولیه رو می تونید از مشاور مربوطه در این بخش بپرسید. بعد که کم کم راه افتادید، در تاپیک های مرتبط در بخش های مختلف سوالاتتون رو مطرح کنید. در اولین فرصت پاسخ داده خواهد شد. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین sami91
**
نقل قول

15-01-2012, 11:53 AM
سلام
من کارشناس کامپیوتر و کارشناس ارشد مدیریت دولتی هستم هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم و مقاله ای هم ندارم آیا امیدی برای گرفتن پذیرش به همراه فاند هست؟ لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
14 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 17-06-2025، 05:29 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی