عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای
آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-05-2012, 09:40 PM
فکر کنم اکثر بچه ها از شهرستان میان درسته؟بعد یعنی واقعا این همه راه میخوان بیان برن نمایشگاه؟؟؟؟؟ خیلی همت دارن بابا بخدا
به نظرم آقای احمد پیشنهادشون خویه
البته بازم بستگی داره که که مثلا اول هفته اگه شدن 2 3 نفر خوب اونا هم وسط هفته میرن دیگه قاعدتا پس امکان این هم هست که 1 گره حذف شه
باید آمارگیری کنیم
من که میگم شنبه (اول هفته )
دوستان دیگه چی میگن؟
زود بریم که بشینیم بخونیم Smile البته اگه بشه!!!
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

03-05-2012, 09:44 PM
آره منم میگم bzz درست میگن،بهتره هرکس روز خودش رو بنویسه.من هم بجز یکشنبه،پنجشنبه و جمعه بقیه روزا میتونم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

03-05-2012, 11:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-05-2012, 11:10 PM توسط mohamad0014.)
(03-05-2012, 09:40 PM)bzz نوشته: فکر کنم اکثر بچه ها از شهرستان میان درسته؟بعد یعنی واقعا این همه راه میخوان بیان برن نمایشگاه؟؟؟؟؟ خیلی همت دارن بابا بخدا
به نظرم آقای احمد پیشنهادشون خویه
البته بازم بستگی داره که که مثلا اول هفته اگه شدن 2 3 نفر خوب اونا هم وسط هفته میرن دیگه قاعدتا پس امکان این هم هست که 1 گره حذف شه
باید آمارگیری کنیم
من که میگم شنبه (اول هفته )
دوستان دیگه چی میگن؟
زود بریم که بشینیم بخونیم Smile البته اگه بشه!!!
سلام

با هماهنگی برای این event هم می تونیم نمایشگاه را با هم بازید کنیم و کتاب های خوب خریداری بشه و هم گردهمایی و آشنایی بچه ها هم می شود مد نظر قرار داد پس یه نظرم دو گروه شدن زیاد خوب نیست. از طرفی دوستان شهرستان نیاز به زمان دادند برای تهیه بلیط پس به نظرم اول هفته نیز مناسب نیست .لطفا دوستان اگر با دوشنبه یا سه شنبه مشکل دارد مطرح کنند؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

03-05-2012, 11:09 PM
(03-05-2012, 11:06 PM)mohamad0014 نوشته: با هماهنگی برای این event هم می تونیم نمایشگاه را با هم بازید کنیم و کتاب های خوب خریداری بشه و هم گردهمایی و آشنایی بچه ها هم می شود مد نظر قرار داد پس یه نظرم دو گروه شدن زیاد خوب نیست. از طرفی دوستان شهرستان نیاز به زمان دادند برای تهیه بلیط پس به نظرم اول هفته نیز مناسب نیست .لطفا دوستان اگر با دوشنبه یا سه شنبه مشکا دارد مطرح کنند؟ ممنون
اگر نمایشگاه تا انتهای هفته بعد ادامه داره (پنجشنبه) من میتونم خودم رو برسونم اگر هم که نه.... Sad امیدوارم خرید و بازدید خوبی داشته باشید Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

03-05-2012, 11:29 PM
من دوشنیه مشکلی ندارم
البته ممکنه به یه مراسم ختم بخوره (احتمالش زیاده)
ولی الان میگم من 1شنبه ، 2شنبه ، 5 شنبه و جمعه مشکلی ندارم

زمان که 100% فیکس شد و همچنین مسول هماهنگی ، بگه که شماره موبالیمو بهش بدم تا کامل هماهنگ بشیم
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

04-05-2012, 12:06 AM
(03-05-2012, 11:29 PM)amirhossein.gh نوشته: من دوشنیه مشکلی ندارم

زمان که 100% فیکس شد و همچنین مسول هماهنگی ، بگه که شماره موبالیمو بهش بدم تا کامل هماهنگ بشیم
بسیار عالی. تا حالا کسی دوشنبه مشکلی نداشته. اگر از دوستان کسی هست می خواد بیاد و دوشنبه مشکل داره مطرح کند وگر نه دوشنبه را فیکس خواهیم کرد.
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

04-05-2012, 12:19 AM
فقط 1 مساله اینکه اگه فیکس شد هر روزی صبح بذارید خواهشا که کسایی که کلاس دارن مثل من از کلاسشون نیافتنSmile
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

04-05-2012, 12:22 AM
(03-05-2012, 11:29 PM)amirhossein.gh نوشته: من دوشنیه مشکلی ندارم
(04-05-2012, 12:06 AM)mohamad0014 نوشته: بسیار عالی. تا حالا کسی دوشنبه مشکلی نداشته. اگر از دوستان کسی هست می خواد بیاد و دوشنبه مشکل داره مطرح کند وگر نه دوشنبه را فیکس خواهیم کرد.
(04-05-2012, 12:19 AM)bzz نوشته: فقط 1 مساله اینکه اگه فیکس شد هر روزی صبح بذارید خواهشا که کسایی که کلاس دارن مثل من از کلاسشون نیافتنSmile
نمایشگاه تا 22 اردیبهشت است، دوستان روی دوشنبه به اجماع رسیدند؟! نمیشه روی پنجشنبه (21 اردیبهشت) هم فکر کنند؟ Wink
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

04-05-2012, 12:42 AM
من مشکلی ندارم
به غیر از چهارشنبه
البته اگه روزهای شنبه یکشنبه دوشنیه رو قرار رو صبح بذارید تا ساعت 3 مشکلی ندارم اگه عصر بخواهید عصربرید که نمیتونم
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

04-05-2012, 01:20 AM
البته هنوز زوده واسه به اجماع رسیدن تازه امرور پنجشنبه هست بهتره یکی دو روز دیگه صبر کنید تا شاید بقیه بچه ها هم بتونن بیان
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 25-06-2025، 10:37 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی