عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-05-2012, 05:10 PM
(03-05-2012, 02:01 AM)ahmadpashaei نوشته: با سلام.من امروز چهارشنبه ظهر رفتم نمایشگاه و انتشارات کتابکده رو ندیدم و مهمتر اینکه انتشارات جنگل رو ندیدم. سش قیمتها بالا و غرفه ها ضعیف.دوستم سه شنبه رفت انتشارات جنگل گفت اینا به دلایل ... غرفه ندارن و به همین خاطر 40%تخفیف میده و منم که دیدم نمایشگاه اینجوریه برگشتم خونه و با وجود له بودن Sad رفتم انقلاب و چندتا کتاب برای general خودم که english result upper باشه خریدم + gre 800 Essential words for به قیمت 3300و new GRE 19th ed به قیمت 7200،مفت. Big Grin بهشون گفتم تو سایت میگم بچه ها بیان ولی به من 50،60%تخفیف بدین ولی گفت نوچ Big Grin از شوخی گذشته بیخیال نمایشگاه بشین که جنگل حراج کرده اسیدی. بیاین بریم انقلاب،برای نمایشگاهم پایه هستم من. آخر هفته که میشه امروز و جمعه من کلا دانشگاهم.روزهایی بجز 5شنبه،جمعه و یکشنبه باشه که منم بتونم بیام اگر مارو قابل بدونید.البته من میگم هر دو جا بریم.دست رو هر کتاب gre , toefl ,ielts که میزارین میبینید زیر 5000در میاد
سلام دوست پر ذوق و با نشاط من Big Grin
خوبید؟
خب کسی که کارت اعتباری خرید یا همون بن نمایشگاه رو داره انتشارات جنگل تو انقلاب قبول میکنه؟ یا اینکه اون کارت فقط مخصوص نمایشگاس؟

سپاس
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-05-2012, 06:41 PM
سلام میسی از اطلاع رسانی خوبت .خبر جالبی بود.بعد1 چیزی همه پسرهستید که دخترا هیچ تور لیدر ندارن؟؟؟ Sad
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

03-05-2012, 06:48 PM
البته آقایون هم تور لیدر ندارن. اصلا شما خودتون تور لیدر کل گروه بشید تا خانم ها هم باهاتون هماهنگ کنند.
مرسی
(03-05-2012, 06:41 PM)bzz نوشته: سلام میسی از اطلاع رسانی خوبت .خبر جالبی بود.بعد1 چیزی همه پسرهستید که دخترا هیچ تور لیدر ندارن؟؟؟ Sad
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

03-05-2012, 06:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-05-2012, 06:51 PM توسط Karim.)
(03-05-2012, 05:10 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوست پر ذوق و با نشاط من Big Grin
خوبید؟
خب کسی که کارت اعتباری خرید یا همون بن نمایشگاه رو داره انتشارات جنگل تو انقلاب قبول میکنه؟ یا اینکه اون کارت فقط مخصوص نمایشگاس؟

سپاس
من دیروز دوستم از انتشارات جنگل در نمایشگاه کتاب خرید کرده. نکنه امروز غرفه رو تعطیل کردن؟ البته انتشارات زبان دیگه هم مثله زبان ملل و.. هم غرفه دارند
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

03-05-2012, 07:07 PM
سلام

دوشنبه یا سه شنبه هفته بعد اگر باشه که بچه ها از شهرستان هم بتونن بیان خوبه. امیر حسین جان و دیگر دوستان اگه تو این روز نمی تونن بگن ، زود بهتره یه تاریخیو فیکس کرد؟
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

03-05-2012, 07:10 PM
باشه وشکلی نیست اما من غریبه ام اینجاSmile کسی منو نمیشناسه به نظرم اگه بهنوش جون یا اوا جون هماهنگ کنن بهتره البته اگه بخوان برن و اگه بخوان هماهنگ کنن و اگه دوست داشته باشن
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-05-2012, 07:18 PM
(03-05-2012, 05:10 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوست پر ذوق و با نشاط من Big Grin
خوبید؟

سپاس
سلام اکبر جان خوبی؟
قطعا سوال خوب و بجایی بود. من همین الان حسب امر شما دوست عزیز زنگ زدم انتشارات جنگل و دیدم که با بن کتاب نمایشگاه هم میشه از pos داخل فروشگاه انقلاب خرید کرد!!!!!
فکر میکردم نمیشه ولی گفت میشه.من که با بن خودم فقط کتابهای برق کنترلی خریدم از نمایشگاه و تازه کم هم اومد! ولی انگلیسی ها رو از جنگل که البته هنوز مونده و باید بازم بخرم.موندم سر دوراهی IELTS - TOEFL

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

03-05-2012, 07:32 PM
(03-05-2012, 07:07 PM)mohamad0014 نوشته: سلام

دوشنبه یا سه شنبه هفته بعد اگر باشه که بچه ها از شهرستان هم بتونن بیان خوبه. امیر حسین جان و دیگر دوستان اگه تو این روز نمی تونن بگن ، زود بهتره یه تاریخیو فیکس کرد؟
من هر دوروز مشکلی ندارم.در خدمتم و البته میگم انقلابم بریم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

03-05-2012, 09:13 PM
(03-05-2012, 07:07 PM)mohamad0014 نوشته: دوشنبه یا سه شنبه هفته بعد اگر باشه که بچه ها از شهرستان هم بتونن بیان خوبه. امیر حسین جان و دیگر دوستان اگه تو این روز نمی تونن بگن ، زود بهتره یه تاریخیو فیکس کرد؟
ای بابا! عجب داستانی شد! نمایشگاه تا کی هست؟ من شنبه یک قرار کاری بسیار بسیار مهم دارم، از یکشنبه هم که باید برم مدرسه Sad حیف شد
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

03-05-2012, 09:33 PM
به نظرم دو گروه بشین.یک عده از تهرانی ها که وسط هفته میتونن بیان + شهرستانی های عزیز
گروه دوم تهرانی ها + بقیه شهرستانی هایی که اول هفته میتونن بیان.منم تدارکات تیم Big Grin
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 26-06-2025، 04:26 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی