عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای
آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-05-2012, 11:48 PM
(04-05-2012, 11:42 PM)amirhossein.gh نوشته: من میگم دوشنبه
ساعت 11
قرار : ورودی ایستگاه شهید بهشتی (چون اولا سرویس رایگان تا مکان نمایشگاه داره و ثانیا پیاده نزدیک تره )
Smile
امیدوارم بتونم خودمو برسونم
امیر حسین حرف درستی زد
باز اگه بخوایین من فردا دارم میرم خودمم -بررسی میکنم اطلاع میدم کدوم ایستگاه بیبین همو

بعد امیر حسین اینم بگو تا بچه ها همه جمع شن ممیشه ساعت 12
اون وقت اول باید ناهار بخوریم بعد بریم داخل نمایشگاه(شوخی بو)
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

04-05-2012, 11:50 PM
به نظر من یه جایی قرار بگذاریم که حوالی نمایشگاه نباشه. چون آخرین باری که من نمایشگاه بودم به علت اینکه همه می خواهند تماس بگیرند تماس گرفتن مشکل بود خیلی. یه دو تا ایستگاه مترو قبل از تمایشکاه مثلا
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

04-05-2012, 11:50 PM
(04-05-2012, 11:42 PM)ahmadpashaei نوشته: من منتظر اجازه مدیرم که چجوری باید شمارمو بذارم!!! ولی مترو برای پیدا کردن همه میتونه یک گزینه باشه.
به دوستانی که اینجا اعلام حضور کردند برای نمایشگاه، شماره ات رو با پیام خصوصی بده احمد جان.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-05-2012, 11:58 PM
من شمارمو دادم mohammad 0014
فک کنم خوب بتونه ارنج کنه Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

05-05-2012, 12:01 AM
(04-05-2012, 11:58 PM)amirhossein.gh نوشته: من شمارمو دادم mohammad 0014
فک کنم خوب بتونه ارنج کنه Smile
امیر جان احمد عزیز تقبل زحمت کردند. ایشون با همه هماهنگ خواهتد کرد. من شماره شما هم به ایشون خواهم داد

به امید دیدار دوستان
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

05-05-2012, 12:01 AM
من موافق ساعت 11 نیستم.ساعت 9 گفتم که دیگه 10 تو غرفه ها باشیم.اونجوری دیر میشه امیرحسین.برای ناهارم تو نمایشگاه آفتابه و میشه فست فود بگیریم و بریم جاییکه من فکر کردم بهترینه.
بعد از دیدار و آشنایی میریم نمایشگاه و بعد برای ناهار از تو همون نمایشگاه میریم مترو مصلا و دوتا استگاه بالاتر پارک جنگلی طالقانی که بسیار زیبا و بزرگ هست.از اینجا بهتر نمیشه.ولی در مورد جمع شدن بهتره زودتر باشه ،بازم ببینیم بقیه چی میگن.راستی خیلی کم نیستیم؟!!!!!!!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-05-2012, 12:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 12:06 AM توسط amirhossein.gh.)
واسه من فرقی نداره
شما فقط نهایی شده رو اعلام کن Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

05-05-2012, 12:08 AM
(05-05-2012, 12:01 AM)ahmadpashaei نوشته: من موافق ساعت 11 نیستم.ساعت 9 گفتم که دیگه 10 تو غرفه ها باشیم.اونجوری دیر میشه امیرحسین.برای ناهارم تو نمایشگاه آفتابه و میشه فست فود بگیریم و بریم جاییکه من فکر کردم بهترینه.
بعد از دیدار و آشنایی میریم نمایشگاه و بعد برای ناهار از تو همون نمایشگاه میریم مترو مصلا و دوتا استگاه بالاتر پارک جنگلی طالقانی که بسیار زیبا و بزرگ هست.از اینجا بهتر نمیشه.ولی در مورد جمع شدن بهتره زودتر باشه ،بازم ببینیم بقیه چی میگن.راستی خیلی کم نیستیم؟!!!!!!!
به نظر من هم، ساعت 9 جمع بشوید و 10 تو غرفه ها باشید خوبه...باز هم تاکید میکنم دوستان، اسم کتاب ها و اسم انتشارات مورد نظرتون رو از الان آماده کنید...حالا باید شماره رو به احمد جـــــان بدیم دیگه؟

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
نقل قول

05-05-2012, 12:09 AM
راستی اگر بچه ها دوست یا آشنایی هم دارند که می خواهد نمایشگاه بره هماهنگ کنه این روز بیاد چون بازدید گروهی از نمایشگاه صفای خاصی داره. منم شاید یکی از دوستان خدمو بیارم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

05-05-2012, 12:10 AM
لطفا کسانی که میخوان بیان به من پیام خصوصی بدن چون من باید شماره موبایلمو با پیام خصوصی بدم بهشون. در ضمن اجماع نظر برای همون دوشنبه صبح شد؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 25-06-2025، 11:31 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی