عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-11-2013, 12:12 PM
(19-11-2013, 03:59 AM)'mahgh66' نوشته: کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی با معدل 17/53 هستم و چندین مقاله بین المللی دارم و رتبه 1 ورودی های خودمون در دانشگاه بوده ام، اما در زمینه زبان فعلا مشکل دارم نمی دونم رو یک جا مثل آلمان تمرکز کنم و آلمانی بخونم یا دنبال مدرک آیلتس و ..... باشم؟
با تشکر

شما فعلا با شرایط حال حاظر در صورت داشتن پروپوزال میتونی برای دانشگاه های کپنهاگ و بعضی از پوزیشنهای دانشگاه های فنلاند و سوید که نمره زبان نمی خوان اقدام کنید 
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین paezan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-11-2013, 12:53 PM
سلام/من لیسانس شیمی از دانشگاه آزاد دارم البته معدل لیسانسم خیلی بالا نیست (13)/ ولی فوق شیمی آلی  از دانشگاه پیام نور با معدل 16.37 دارم
  1. ( 6-7 سال)سابقه تدریس و آموزشی در دانشگاه دولتی هم دارم و در
  2. حال خواندن زبان برای امتحان IELTS هم هستم( زبانم بد نیست) یک مقاله isi دارم و سه تا Isi در حال سابمیت است( با ضریب 1.5-2) یکی دیگر هم دارم کار میکنم دو تا هم مقاله کنفرا نسی دارم
  3. و کلی مدرک و گواهینامه !! و از اساتید دوران ارشد هم میتونم توصیه نامه بگیرم 1-برای دکترا میخواهم اقدام کنم از سوئد / هلند شانس پذیرشم چه قدره 2 یا حتی بدون فاند- اگه نشد از کشور دیگه چقدره  مثل آمریکا و کانادا و انگلیس ؟ آیا امکان بورس هست یا نه ؟3- کلا اگه تونستم کی اقدام کنم/ مرسی
نقل قول  

آفلاین saba-hp
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2013, 08:57 PM
سلام  
mahgh66  گرامی
میشه بفرمایید از کجا می تونیم متوجه بشیم که کدوم دانشگاه نمره زبان میخاد یا نه؟یعنی حتا واسه دکترا هم نمره زبان نمیخان؟
نقل قول  

آفلاین laptop
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-11-2013, 07:20 PM
سلام .لطفا راهنمایی کنید
من خانمی 29 ساله هستم که فارغ التحصیل  کارشناسی ارشد رشته مهندسی منابع طبیعی _شیلات هستم از دانشگاه آزاد علوم وتحقیقات تهران.با معدل 16.98.و معدل کارشناسی من 15.68 باز از دانشگاه آزاد.دارای 5 سال سابقه کار مرتبط هستم و چند دوره فنی و حرفه ای در مورد آبزیان گذراندم.2 مقاله همایش داخلی دارم.و در حال نوشتن مقاله ISI.;که تا عید چاپ میشه  به امید خدا.امتحان IELTS ندادم ولی اگر بدم مطمنم نمره 6 میگیرم. البته مدرک دیپلم زبان را از موسسه خصوصی  سیمین خزر دارم. میخوام واسه دکتری بورس تحصیلی بگیرم واسه امریکا . کدام دانشگاه و آیا قبول میکنن؟

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-11-2013, 10:47 PM
(25-11-2013, 07:20 PM)'laptop' نوشته: سلام .لطفا راهنمایی کنید
من خانمی 29 ساله هستم که فارغ التحصیل  کارشناسی ارشد رشته مهندسی منابع طبیعی _شیلات هستم از دانشگاه آزاد علوم وتحقیقات تهران.با معدل 16.98.و معدل کارشناسی من 15.68 باز از دانشگاه آزاد.دارای 5 سال سابقه کار مرتبط هستم و چند دوره فنی و حرفه ای در مورد آبزیان گذراندم.2 مقاله همایش داخلی دارم.و در حال نوشتن مقاله ISI.;که تا عید چاپ میشه  به امید خدا.امتحان IELTS ندادم ولی اگر بدم مطمنم نمره 6 میگیرم. البته مدرک دیپلم زبان را از موسسه خصوصی  سیمین خزر دارم. میخوام واسه دکتری بورس تحصیلی بگیرم واسه امریکا . کدام دانشگاه و آیا قبول میکنن؟

سلام و خوش آمدید اینجا   Smile
در مورد اینکه کدام دانشگاه خودتون باید بگردید، اما بله چرا قبول نکنن؟ مطمئنا شانس دارید و با آوردنِ نمره ی خوب در جی آر ای و زبان میتونید تلاش کنید که فاند بگیرید...   کار راحتی نیست اما مطمئنا شانس دارید برای موفق شدن   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین pariya_s
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-11-2013, 06:31 AM
سلام..من دانشجوی شیمی دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم.دوترم تا لیسانسمو بگیرم مونده.ولی معدلم خیلی پایینه به خاطر مشکلاتی که با درس و استادام داشتم سه تا مشروطی دارم و معدلم حدود 13 هست.به نظرتون میتونم پذیزش بگیرم لطفا راهنماییم کنید ممنونم :-)
نقل قول  

آفلاین shaivad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2013, 04:50 PM
با سلام و خسته نباشید.من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در رشته مشاوره خانواده از دانشگاه علامه طباطبایی تهران میباشم کارشناسی ام همان دانشگاه بودم در حال حاضر یک مقاله ISI و دو مقاله هم برای ارائه برای ISI گرفتن دارم .از سال 86 کار میکنم در زمینه رشته خودم و 4 سال از این مدت را در محضر استادم بودم که میتواند توصیه نامه خوبی برایم فراهم کند.در حال حاضر کلاس زبان میرم تا خود را برای آزمون آیلتس یا تافل آماده کنم البته نمیدانم کدام یک از این آزمون ها را انتخاب کنم با توجه به شرایطم برای کجا میتوانم اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-12-2013, 12:38 AM
(30-11-2013, 04:50 PM)'shaivad' نوشته: با سلام و خسته نباشید.من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در رشته مشاوره خانواده از دانشگاه علامه طباطبایی تهران میباشم کارشناسی ام همان دانشگاه بودم در حال حاضر یک مقاله ISI و دو مقاله هم برای ارائه برای ISI گرفتن دارم .از سال 86 کار میکنم در زمینه رشته خودم و 4 سال از این مدت را در محضر استادم بودم که میتواند توصیه نامه خوبی برایم فراهم کند.در حال حاضر کلاس زبان میرم تا خود را برای آزمون آیلتس یا تافل آماده کنم البته نمیدانم کدام یک از این آزمون ها را انتخاب کنم با توجه به شرایطم برای کجا میتوانم اقدام کنم؟

سلام دوست عزیز
در مورد انتخاب آزمون میتونین به تاپیک انتخاب بین آیلتس و تافل مراجعه کنید. شما به معدلتون اشاره ای نکردین. من خیلی با رشته شما آشنایی ندارم و مطمئن نیستم که چه رشته ای رو میخواید برای دکترا انتخاب کنید. اگر که خودتون میدونین اسمش رو میتونین در اینترنت سرچ کنید و اسم دانشگاه هایی که رشته شما رو ارائه میدن پیدا کنین. برای آمریکا برای دکترا شما باید امتحان GRE بدین و نمره خوب در این آزمون خیلی در پذیرش شما موثره. به خصوص اگر معدل پایین باشه، نمره خوب در این آزمون معدل پایین رو پوشش خواهد داد. 
برای استرالیا بیشتر مقاله و معدل بالا اهمیت داره. شما مقاله دارین بنابراین اگر معدلتون هم خوب باشه برای استرالیا شانس دارین که پذیرش و فاند بگیرین. برای این مورد میتونین بعد از پیدا کردن دانشگاه های مورد نظرتون با اساتید مکاتبه کنید. 
برای کانادا هم معدل مهمه ولی خوب شما معدلتون رو ذکر نکردین.
توصیه نامه خوب هم مطمئنا موثره ولی خوب در اکثر موارد شما حداقل 3 تا توصیه نامه از سه استاد لازم دارین (برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به این انجمن)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-12-2013, 09:03 AM
(29-11-2013, 06:31 AM)'pariya_s' نوشته: سلام..من دانشجوی شیمی دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم.دوترم تا لیسانسمو بگیرم مونده.ولی معدلم خیلی پایینه به خاطر مشکلاتی که با درس و استادام داشتم سه تا مشروطی دارم و معدلم حدود 13 هست.به نظرتون میتونم پذیزش بگیرم لطفا راهنماییم کنید ممنونم :-)

با این اطلاعات کاملی که شما دادید خیلی سخت میشه نظر داد!
دوست عزیز داشتیم افرادی که با معدل 12 پذیرش گرفتن و افرادی که با 16 نگرفتن و برعکس!
شما بهتره کل تاپیک رو بخونین تا همه چی دستتون بیاد..
بدون نمرات زبان و رزومه و مقاله و ...نمیشه اصلا نظر داد...
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mozhmozh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-12-2013, 01:33 AM
~~سلام.من دانشجوی ترم آخر مهندسی برقم با معدل افتضاح حدود13 از دانشگاه صنعتی شاهرود.مدرک زبان هم ندارم.با این شرایط افتضاح امکانش هس که بتونم برای ارشدMBAپذیرش بگیرم؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 64 بعدی »