عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  19-02-2014, 04:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2014, 04:30 PM توسط ahmadpashaei.)
(19-02-2014, 04:04 PM)'aram_leg' نوشته: سلام خدمت همه دوستان:
دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه.
شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم واسه آیلتس میخونم. مشکل سربازی هم ندارم. کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5، بیشترین امیدم به مقاله هامه، چون خیلی زحمت کشیدمو کارمم سنگین بوده. تو دوره کارشناسی 4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال ارشد هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم و ناظر پروژه و سرپرست کارگاه هم بودم.
خیلی دوست دارم برم استرالیا، با این شرایط میتونم بورس بگیرم؟
به نظرتون پاییز 93 میتونم اقدام کنم؟ آیا تو این 8ماه میتونم آیلتسمو بگیرم چون زبانم اصلا خوب نیست؟ واسه رشته من بهترین دانشگاه استرالیا کدومه؟ واسه دانشگاه های گروه هشت میتونم اقدام کنم؟ اصلا به نظرتون بورس کدوم دانشگاه رو میتونم بگیرم؟ اگه کسی هم رشته خودم هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید؟ از دوستان دیگر هم که راهنمایی می کنند سپاس گزارم.
ببخشید من زیاد حرف زدم و سوال کردم. ممنون از همتون.

سلام،خوش اومدین به این سایت
راستش معدلهاتون کمی پایینه ولی چون مقاله های ISI زیادی دارین برای استرالیا شانستون میتونه بالاتر از بقیه جاها باشه.البته به جاهای دیگه هم حتما فکر بکنید و محدود به یک کشور نشید اصلا. آمریکا که gre هم می خواد، در اروپا position پیدا کردن مهمه و استرالیا هم خوب با اینهمه مقاله باید بگردین استاد پیدا کنید. هم رشته ای شما که فکر نمی کنم اینجا باشه ولی چند تا از دوستان استرالیا هستن و بهتر می تونن کمک کنن.راستی،اگر زبانتون اصلا خوب نیست الان آیلتس نخونید!! چند ترم برید کلاس زبان عمومی بعدا برای آیلتس بخونید.وگرنه آوردن نمره مینیمم 6.5 آیلتس کمی دور از انتظار هست اونم تا 8 ماه دیگه!! راستش تقریبا محاله (با توجه به سطح زبانتون که اشاره فرمودین) و بهتره اصولی برید جلو.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین abbas2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2014, 05:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2014, 05:41 PM توسط abbas2.)
سلام
دانشجوی مکانیک آزاد ترم آخر هستم با معدل 15
زبانم خوبه حدود IELTS 7-7.5
دارای یک اختراع که هنوز ثبتش نکردم و چندین مقاله که هنوز ارائه نکردم اما میتونم ازشون ISI بگیرم
مسلط به نرم افزارهای solid و Ansys و مدارکشون هم در سطح پیشرفته دارم
نفر اول مسابقات موشکهای آبی دانشگاه
2.5 سال سابقه مدیریت فروش و خدمات پس از فروش در زمینه کالای خانگی برای یک شرکت در منطقه جنوب کشور دارم
و همینطور سابقه طراحی قطعه برای شرکت تولید کننده لوازم خانگی
کمی هم آشنا به برنامه نویسی و طراحی سایت و گرافیک و... هستم
کمی آشنا به آلمانی و عربی
این شمای کلی از رزومه منه اگه باز اطلاعاتی لازم بود بگید بدم
با این رزومه دوستان فکر می کنید میتونم واسه کره اپلای کنم؟
پیشنهاد خودتون کجاست؟
و اگه راهکاری واسه تقویت رزومه می بینید اطلاع بدید
ممنون

نقل قول  

آفلاین phd
**
نقل قول

19-02-2014, 10:29 PM
سلام
[align=right]لیسانس برق معدل 14/5 --- فوق لیسانس دانشگاه شهید بهشتی 15/2--3 مقاله کنفرانسی و 1 مقاله ژورنال --
[align=right]تافل آی بی تی 80-- چه دانشگاهی رو میتونم اقدام کنم؟..به فول فاند نیاز دارم.
[align=right][align=right]تشکر
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

19-02-2014, 11:06 PM
(19-02-2014, 04:27 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام،خوش اومدین به این سایت
راستش معدلهاتون کمی پایینه ولی چون مقاله های ISI زیادی دارین برای استرالیا شانستون میتونه بالاتر از بقیه جاها باشه.البته به جاهای دیگه هم حتما فکر بکنید و محدود به یک کشور نشید اصلا. آمریکا که gre هم می خواد، در اروپا position پیدا کردن مهمه و استرالیا هم خوب با اینهمه مقاله باید بگردین استاد پیدا کنید. هم رشته ای شما که فکر نمی کنم اینجا باشه ولی چند تا از دوستان استرالیا هستن و بهتر می تونن کمک کنن.راستی،اگر زبانتون اصلا خوب نیست الان آیلتس نخونید!! چند ترم برید کلاس زبان عمومی بعدا برای آیلتس بخونید.وگرنه آوردن نمره مینیمم 6.5 آیلتس کمی دور از انتظار هست اونم تا 8 ماه دیگه!! راستش تقریبا محاله (با توجه به سطح زبانتون که اشاره فرمودین) و بهتره اصولی برید جلو.
موفق باشید

ممنون از راهنماییتون
الان مهمترین کاری که باید انجام بدم چیه؟
به گفته خودتون باید اصولی برم جلو. چه جوری؟
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-02-2014, 11:50 PM
(19-02-2014, 11:06 PM)'aram_leg' نوشته:
ممنون از راهنماییتون
الان مهمترین کاری که باید انجام بدم چیه؟
به گفته خودتون باید اصولی برم جلو. چه جوری؟

خوب معمولا مهمترین کاری که در ابتدای مسیر اپلای کردن انجام می دن همون خوندن زبان هستش. یعنی اینکه دارید واسه امتحان زبانتون می خونید، دارید کار درستی می کنید. هشت ماه هم اصلا وقت کمی نیست. اگر تمام این زمان را به طور مداوم زبان بخونید می تونید به موقع مدرک بگیرید.  من خودم تجربه آیلتس ندارم. واسه همین خیلی نمی دونم امتحانش به چه صورت هست و چه طور باید باهاش راه اومد. من واسه تافل تلاش می کردم. خود من هم زبانم خوب نبود. هیچ وقت اصلا کلاس زبان نرفته بودم و هرچی زبان بلد بودم خود جوش یاد گرفته بودم. واسه همین اصلا نمی دونستم باید از کجا شروع کنم. سطح زبانم در چه حد هست و وقتی هم کتاب های تافل را می دیدم با خودم می گفتم عمرا که من یک روز تافل بگیرم. اما من در عرض 8 ماه هم تافل را گرفتم هم GRE نمره خوبی تو وربال گرفتم. واسه همین می گم 8 ماه زمان کمی نیست و تا اونجا که می دونم 6.5 آیلتس معادل 80 تافله. اگر اشتباه می کنم بگید. واسه 80 گرفتن تافل واقعا 8 ماه زیاد هم هست.
من با اون آشفتگی که تو وضع زبانم بود بیشترین دردسرم این بود که از کجا شروع کنم. و من از این کتاب شروع کردم و به کسایی که مثل اون موقع خودم هستند هم این کتاب را پیشنهاد می کنم اگر می خواید اول زبان یاد بگیرید و بعد برید سراغ امتحان این کتاب را بخونید:

First Certificate Masterclass
آدرس سایت جنگل هم اینه واسه این کتاب:
http://www.junglepub.org/elt/course.aspx?i=206&c=4
خوبی این کتاب اینه که در عرض 12 تا درس، تقریبا تمام گرامر و لغت های لازم را به شما آموزش می ده. من سه ماه این کتاب را خوندم. اومدم تو باغ واسه زبان. بعد سه ماه رفتم کلاس خصوصی تافل. در عرض 6 ماه خودم را به تافل رسوندم. دو ماه هم بیشتر کار کردم و امتحان هام را دادم. GRE را هم تو همین مدت خوندم و امتحانش را دادم.
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

20-02-2014, 04:48 AM
(19-02-2014, 11:50 PM)'nt_sunshine' نوشته:
خوب معمولا مهمترین کاری که در ابتدای مسیر اپلای کردن انجام می دن همون خوندن زبان هستش. یعنی اینکه دارید واسه امتحان زبانتون می خونید، دارید کار درستی می کنید. هشت ماه هم اصلا وقت کمی نیست. اگر تمام این زمان را به طور مداوم زبان بخونید می تونید به موقع مدرک بگیرید.  من خودم تجربه آیلتس ندارم. واسه همین خیلی نمی دونم امتحانش به چه صورت هست و چه طور باید باهاش راه اومد. من واسه تافل تلاش می کردم. خود من هم زبانم خوب نبود. هیچ وقت اصلا کلاس زبان نرفته بودم و هرچی زبان بلد بودم خود جوش یاد گرفته بودم. واسه همین اصلا نمی دونستم باید از کجا شروع کنم. سطح زبانم در چه حد هست و وقتی هم کتاب های تافل را می دیدم با خودم می گفتم عمرا که من یک روز تافل بگیرم. اما من در عرض 8 ماه هم تافل را گرفتم هم GRE نمره خوبی تو وربال گرفتم. واسه همین می گم 8 ماه زمان کمی نیست و تا اونجا که می دونم 6.5 آیلتس معادل 80 تافله. اگر اشتباه می کنم بگید. واسه 80 گرفتن تافل واقعا 8 ماه زیاد هم هست.
من با اون آشفتگی که تو وضع زبانم بود بیشترین دردسرم این بود که از کجا شروع کنم. و من از این کتاب شروع کردم و به کسایی که مثل اون موقع خودم هستند هم این کتاب را پیشنهاد می کنم اگر می خواید اول زبان یاد بگیرید و بعد برید سراغ امتحان این کتاب را بخونید:
First Certificate Masterclass
آدرس سایت جنگل هم اینه واسه این کتاب:
http://www.junglepub.org/elt/course.aspx?i=206&c=4
خوبی این کتاب اینه که در عرض 12 تا درس، تقریبا تمام گرامر و لغت های لازم را به شما آموزش می ده. من سه ماه این کتاب را خوندم. اومدم تو باغ واسه زبان. بعد سه ماه رفتم کلاس خصوصی تافل. در عرض 6 ماه خودم را به تافل رسوندم. دو ماه هم بیشتر کار کردم و امتحان هام را دادم. GRE را هم تو همین مدت خوندم و امتحانش را دادم.

خیلی خیلی ممنون
واقعا عالی بودید. معلومه خیلی خوب تلاش کردید. ممنون که امید دادید. پس حتما اون کتابو میگیرم. راستی این کتاب واسه آیلتس هم به درد میخوره یا مخصوص تافله؟ به نطرتون واسه آمریکا هم اقدام کنم؟ تلاش کنم میتونم GRE هم بگیرم یا اصلا بیخیال آمریکا بشم و تمرکزمو بزارم رو استرالیا و اروپا؟
با تشکر
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-02-2014, 09:04 AM
(19-02-2014, 10:29 PM)'phd' نوشته:
سلام

لیسانس برق معدل 14/5 --- فوق لیسانس دانشگاه شهید بهشتی 15/2--3 مقاله کنفرانسی و 1 مقاله ژورنال --

تافل آی بی تی 80-- چه دانشگاهی رو میتونم اقدام کنم؟..به فول فاند نیاز دارم.

دوست عزیز انصافا معدلاتون کمه و واسه فاند گرفتن باید امیدتون به نمرات زبان و مقاله باشه...
رشتتون که فاند خوب میدن دانشگاههای امریکا و کانادا ولی خوب کانادا شدیدا معدل محوره و استاد محور خیلی سخت فاند بدن به شما.
زبانتون رو هم حتما سعی کنید حداقل 90 بیارید که مینیمومی که دیدم دیگه خیلی کمش 85 بوده...البته استثنا هم هست.
واسه امریکا هم اطلاع دارید که باید GRE بدید که شاید بشه گفت تنها امید شماست واسه گرفتن پذیرش.
به اینجا برید.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین phd
**
نقل قول

20-02-2014, 03:45 PM
(20-02-2014, 09:04 AM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز انصافا معدلاتون کمه و واسه فاند گرفتن باید امیدتون به نمرات زبان و مقاله باشه...
رشتتون که فاند خوب میدن دانشگاههای امریکا و کانادا ولی خوب کانادا شدیدا معدل محوره و استاد محور خیلی سخت فاند بدن به شما.
زبانتون رو هم حتما سعی کنید حداقل 90 بیارید که مینیمومی که دیدم دیگه خیلی کمش 85 بوده...البته استثنا هم هست.
واسه امریکا هم اطلاع دارید که باید GRE بدید که شاید بشه گفت تنها امید شماست واسه گرفتن پذیرش.
به اینجا برید.
بااحترام

ممنون از پاسختون..آره متأسفانه کمن..به امریکا و کانادا امیدم خیلی کمه (الان در حد صفر) .. با اینکه دانشگاه های تورنتو (UofT) و میشیگن استاد متخصص کارم دارن.. امــــا!!!!.. برا اروپــــــا کجا رو پیشنهاد میدین؟.. از استرالیا یا کشورهای آسیایی (مثل کره و ژاپن) اطلاعاتی ندارم. اینها هم فاند میدن؟ شرایطشون به چه شکلیه؟

تشکـــــــر
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-02-2014, 04:22 PM
charming عزیز راهنمایی ها رو کردن
ولی اشاره کردید که دانشگاه تورنتو استاد متخصص کارتون دارن.اگه منظورتون اینه که استاد مرتبط با تز و فعالیت های شما دارن این چیز خاصی نیست در واقع شما به نوعی راه اونها رو پیش گرفتید ولی اگه این اساتید شما را تشویق به اپلای کرده اند و از رزومه ی شما خوششون اومده می تونید امیدی داشته باشید چون کانادا اساتید در خیلی مواقع می تونن عنصر بسیار سازنده ای باشند

برای جاهای دیگر استرالیا که بسیار سخت گیرتر از دو مورد قبلی است.اروپا هم فاند میدن باید دانشگاه ها رو بگردید و جاهای خالی رو اپلای کنید.تاپیک های مربوط به کشورهایی رو که مدنظر دارید به دقت مطالعه کنید اطلاعات کافی را دریافت خواهید کرد
(20-02-2014, 03:45 PM)'phd' نوشته:
ممنون از پاسختون..آره متأسفانه کمن..به امریکا و کانادا امیدم خیلی کمه (الان در حد صفر) .. با اینکه دانشگاه های تورنتو (UofT) و میشیگن استاد متخصص کارم دارن.. امــــا!!!!.. برا اروپــــــا کجا رو پیشنهاد میدین؟.. از استرالیا یا کشورهای آسیایی (مثل کره و ژاپن) اطلاعاتی ندارم. اینها هم فاند میدن؟ شرایطشون به چه شکلیه؟
تشکـــــــر

نقل قول  

آفلاین Omid.hsz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-02-2014, 04:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2014, 04:41 PM توسط Omid.hsz.)
سلام. ممنون از سایت خوبتون
من لیسانس مهندسی متالورژی از دانشگاه آزاد کرج با معدل 13 دارم و به تازگی خدمت سربازی رو تموم کردم . در حال خوندن زبان انگلیسی جهت مدرک آیلس هستم و مدت 1سال هم فرانسوی خوانده ام. برادرم ساکن کانادا و دارای پاسپورت کانادایی است. می خواستم بدونم برای گرفتن پذیرش مقطع فوق لیسانس در یک دانشگاه معمولی کانادایی (نه لزوما با رنکینگ بالا) چه اقداماتی به جز خواندن زبان رو باید در اولویت قرار بدم تا شانسم افزایش پیدا کند. آیا سر یک کار مربوط به رشته ام بروم؟ دوره های تخصصی مربوط به رشته ام (مثلا دوره جوشکاری و ...) رو بگذرونم؟ نرم افزارهای مربوط به رشته ام رو کار کنم و یاد بگیرم؟ و اینکه آیا وجود برادرم شانسم رو بالا می بره یا خیر. خلاصه قصد 100در100 واسه رفتن دارم، چه کارهایی بیشتر از همه کمکم میکنه و کمتر زمان می بره؟  
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 64 بعدی »