عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-11-2013, 01:34 PM
(07-11-2013, 12:14 PM)'ann' نوشته: سلام دوست گرامی براساس اطلاعاتی که دوستان دادن و خودم هم سرچ کردم من مینیم دانشگاه ها رو ندارم برای دکتری برق الکترونیک باید 6.5 داشته باشی در حال حاضر من نمی تونم پذیرش بگیرم چه برسه به فاند دنبال کسی هستم راه و چاه رو به من نشون بده چی کار کنم میشه با یک دوره زبان خوندن توی موسسات خود دانشگاهها اوکی کرد و شروع کرد به دکتری خوندن اخه همه که با نمره بالا ایلتس نمیرن!! این برآورد هزینه رو از سایت دانشگاهها چگونه می تونم استخراج کنم

دوست عزیز بعضی از دانشگاهها پذیرش مشروط میدن که میتونید برید و اونجا با شرکت در کلاسها با هزینه های مختلف دوره رو بگذرونید
در ضمن نداشتن مینیمم دلیلی بر عدم پذیرش نیست
دوستی داشتم با نمره تافل کمتر از مینیمم هم پذیرش گرفت ولی خوب رزومش توپ بود...
شما بهتره ازدانشگاههای مربوطه سوال کنید که بهترین جواب ها رو میتونید اونجا دریافت کنید از graduate coordinator هر دانشگاه بپرسید (اونایی که مدنظردارید تا توضیح بذن براتون)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-11-2013, 08:02 PM
(07-11-2013, 12:14 PM)'ann' نوشته: سلام دوست گرامی براساس اطلاعاتی که دوستان دادن و خودم هم سرچ کردم من مینیم دانشگاه ها رو ندارم برای دکتری برق الکترونیک باید 6.5 داشته باشی در حال حاضر من نمی تونم پذیرش بگیرم چه برسه به فاند دنبال کسی هستم راه و چاه رو به من نشون بده چی کار کنم میشه با یک دوره زبان خوندن توی موسسات خود دانشگاهها اوکی کرد و شروع کرد به دکتری خوندن اخه همه که با نمره بالا ایلتس نمیرن!! این برآورد هزینه رو از سایت دانشگاهها چگونه می تونم استخراج کنم

امكان پذيرش در برخي دانشگاه ها موجوده و به صورت مشروط اما شما رو موظف مي كنند كه در اسرع وقت نمره ي لازم رو با آزمون بياريد.
من توصيه مي كنم در ايران موضوع رو خاتمه بديد هزينه ي دوره هاي زبان در دانشگاه ها مطابق نرخ واحدهاي Undergarduate‌ محاسبه ميشه كه خيلي گرونه. ممكنه استثنا هم ببينيد اما بايد قبل از اقدام براي دانشگاه مطمئن باشد. براي مثال دانشگاه سن آنتونيو در تگزاس شما رو با يك نمهر ي مينيمم تافل پذيرش ميكنه ولي بعد از پذيرش دانشجويان رو موظف به شركت در 3 ترم كلاس زبان انگليسي ميكنه به جرم اينكه نمره ي تافل شما زير 100 بوده. و هر دوره حدود 2500 دلار هزينه اش ميشه. يعني شما با  skip كردن از كمي تلاش و يك آزمونه 200 دلاري در كشور خودت ، عملا در بدو ورد به اون دانشگاه 7500 دلار فقط پول مابه التفاوت نمره ي تافلتون تا 100 رو ميدي كه به نرخ دلار 3000 تومن در ايران ميشه حدود 22 ميليون تومن. اگر شما از نظر مالي مشكلي نداريد من توصيه مي كنم كلاس هايي كه همزمان تو فرهنگ و محيط ممكنه بهتون سريعتر كمك كنه شركت كنيد ، اما اگر براي تك تك مخارج برنامه داريد مي ارزه كه تلاش كنيد و با 200 دلار اين مابه التفاوت نمره رو جبران كنيد. (استثنا ها رو در نظر نگرفتم) اگرچه پذيرش مشروط هم وجود داره و شما ناچاريد پس از رسيدن به مقصد در كنار تمام مشكلات اوليه استرس اين رو هم كه نمره ي كافي بياريد تحمل كنيد. 

شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

شادزي

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین vida
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-11-2013, 02:00 AM
سلام و خسته نباشيد.من فارغ التحصيل سال ٨٨از دانشگاه غير انتفاعي در رشته حسابداري با معدل ١٣.٩٤هستم.تمايل زيادي به تحصيل در خارج از كشور دارم اما الان بر سر دوراهي هستم:١) ادامه دادن در رشته خودم و يا مديريت مالي در مقطع كارشناسي ارشد در دانشگاه ازاد ٢)گرفتن ليسانس در يك رشته ديگر در ضمن دوسال سابقه كار در رشته حسابداري دارم.به نظر شما در كدام حالت امكان گرفتن پذيرش بيشتر است در ضمن الان ميخواهم اقدام به گرفتن مدرك زبان نيز بكنم.با تشكر
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-11-2013, 04:13 PM
سلام.من لیسانس فیزیک دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 13 وارشد ازاد با معدل 16 دارم بی مقاله و...زبانم بد نیست 5 سالم سابقه تدریس دارم. خسته شدم از بس رجکت شدم.دیگه برام مهم نیست پولی هم باشه.چطور می تونم برای دکترا اپلای کنم پولی؟چون تا حالا هرچی اپلای کردم ازینا بود که حقوق میدن و...
نقل قول  

آفلاین nanock
نقل قول

12-11-2013, 08:25 PM
سلام،
اول از همه بگم که واقعا شرمندم که این سوال تکراری رو می پرسم ,ولی یجورایی میخوام مطمئن تر بشم. ممنون
" ما خونواده 4 نفری هستیم که من و خواهر کوچیکم تنها بچه های خونواده ایم. تهیه هزینه اپلای واسه آزاد کردن مدرک و وثیقه سربازی برام هزار و یک دردسر خواهد داشت و فشار زیادی به خونواده میاره. اینکه بتونم بدون مشکل خاصی به ایران رفت و آمد داشته باشم خیلی واسم مهمه و از طرفی میخوام آینده خوبی داشته باشم. اروپا بهترین جایی هست که من میتونم واسه تحصیل دکترا برم. (برق الکترونیک) چون هزینه اپلای کمتر و آسونی رفت و آمد داره ( بخاطر نوع ویزاش). در ضمن نمی تونم حین تحصیل از خونواده انتظار کمک داشته باشم ( بگو یک ریال). آلمان، بلژیک، سوئد، فنلاند، هلند و سوئیس رو دوست دارم و دانشگاههایی که رشته مورد علاقه منو ارائه میدن لیست کردم. در ضمن به یادگیری زبان سوم هم خیلی علاقه دارم.
1-با این وضعیت مالی که من دارم میتونم تو کشور مقصد(یکی از اینا) با حقوق دکترا زندگی دانشجویی بکنم؟
2-میشه به ایران هم پول فرستاد؟(منظورم اینه که میتونم پس انداز کنم)
3-بعد اتمام تحصیلات میشه کار مرتبط با رشته ام پیدا کنم و زندگی آرومی داشته باشم؟ (تجملی نمی خوام فقط آرامش میخوام)
4-اگه به نظر شما صلاح بر رفتن نباشه، تلاش برای شریف و تهران و امیرکبیر نتیجه مطلوبی واسم داره(با شرایط فوق)(الان اورمیه ارشد میخونم)؟
5- یه جورایی میخوام مطمئن بشم که اگه رفتم میتونم به طور موثری به خانواده ام کمک کنم(90 درصد مالی). پیشنهاد شما چیه؟
باز هم خیلی ممنون
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-11-2013, 10:51 PM
(11-11-2013, 04:13 PM)'khorshid20' نوشته: سلام.من لیسانس فیزیک دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 13 وارشد ازاد با معدل 16 دارم بی مقاله و...زبانم بد نیست 5 سالم سابقه تدریس دارم. خسته شدم از بس رجکت شدم.دیگه برام مهم نیست پولی هم باشه.چطور می تونم برای دکترا اپلای کنم پولی؟چون تا حالا هرچی اپلای کردم ازینا بود که حقوق میدن و...

دوست عزیز سوالتون گنگ نیستش؟
یعنی چی هر چی اپلای کرده بودی از اونا بودن که حقوق میدادن ...اپلای کنین پولی؟
در هر حال ناامید نشید معدل لیسانستون کمه ولی میتونین با نمرات زبان و مقاله جبران کنین
اگر فاند مهم نیس میتونی راحت تر پذیرش بگیری ولی گفتم زبان مهمه
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین siavash_2210
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-11-2013, 10:30 PM
دوستان من از چند نفر شنیدم که پذیرش گرفتن واسه فوق با فاند خیلی سخته یا تقریبا غیر ممکنه درسته؟ یعنی من با یه معدل بالای 16 و نمره زبان و GRE خوب هیچ شانسی واسه پذیرش canada or Us ندارم؟! (چون دانشگام آزاده)
یعنی به فکر فوق خوندن اینجا باشم؟!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
14-11-2013, 10:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2013, 10:46 PM توسط Torkan.)
(14-11-2013, 10:30 PM)'siavash_2210' نوشته: دوستان من از چند نفر شنیدم که پذیرش گرفتن واسه فوق با فاند خیلی سخته یا تقریبا غیر ممکنه درسته؟ یعنی من با یه معدل بالای 16 و نمره زبان و GRE خوب هیچ شانسی واسه پذیرش canada or Us ندارم؟! (چون دانشگام آزاده)
یعنی به فکر فوق خوندن اینجا باشم؟!

دوست عزیز شنیدتون ممکنه درست باشه به خصوص واسه امریکا ولی دلیل منطقی نیست واسه خوندن فوق در ایران
ببینید جی ار ای واسه امریکا لازمه فقط و شما میتونی با نمره بالای به خصوص 320 و تافل بالای 90 و حتی 100 به راحتی مستقیم دکترا پذیرش بگیری به خصوص اگه رنک دانشگاه زیاد برات مهم نباشه
دقت کنید:
توصیه می‌شود در صورتی که دانشگاه به شما چنین اجازه‌ای می‌دهد، مستقیما برای دکترا اقدام کنید تا شانس گرفتن فاند را بالا ببرید. بر خلاف تصور، (حداقل در امریکا) احتمال گرفتن پذیرش دکترا در بسیاری از دانشگاه‌ها بیشتر از احتمال گرفتن پذیرش کارشناسی ارشد است. در نتیجه اگر بتوانید مستقیما برای دکترا اقدام کنید هم احتمال گرفتن پذیرش و هم احتمال گرفتن فاند خود را بیشتر خواهید کرد.
منبع:http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9_%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C
به نظر من مقاله هم کمی تاثیر داره اگه بتونی وقت بذار
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

18-11-2013, 11:39 PM
(12-11-2013, 10:51 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز سوالتون گنگ نیستش؟
یعنی چی هر چی اپلای کرده بودی از اونا بودن که حقوق میدادن ...اپلای کنین پولی؟
در هر حال ناامید نشید معدل لیسانستون کمه ولی میتونین با نمرات زبان و مقاله جبران کنین
اگر فاند مهم نیس میتونی راحت تر پذیرش بگیری ولی گفتم زبان مهمه

سلام .من 3 دسته دانشجو دکترا میشناسم.اونایی که به دانشگاه پول میدن یعنی تحصیلشون هزینه داره.اونایی که از دانشگاه حقوق می گیرن.اونایی که تحصیلشون هزینه نداره و از دانشگاه هم چیزی نمی گیرن.من تا بحال هرچی اپلای کردم از نوع دوم بود حالا اگه بخوام از نوع اول یا سوم اقدام کنم باید چکار کنم؟یعنی پوزیشناشو از کجا پیدا کنم؟
نقل قول  

آفلاین mahgh66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2013, 03:59 AM
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی با معدل 17/53 هستم و چندین مقاله بین المللی دارم و رتبه 1 ورودی های خودمون در دانشگاه بوده ام، اما در زمینه زبان فعلا مشکل دارم نمی دونم رو یک جا مثل آلمان تمرکز کنم و آلمانی بخونم یا دنبال مدرک آیلتس و ..... باشم؟
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 64 بعدی »