عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا
آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-03-2013, 06:09 PM
(17-03-2013, 05:53 PM)'MaMi' نوشته: دوست من، به این سوال شما پیش از این هم پاسخ داده شده است، وثیقه شما ضبط خواهد شد ولی گذرنامه رو از شما نخواهند گرفت. جریمه خواهید شد و گاهی اضافه خدمت نیز باید سپری کنید (اگر در موعد مقرر خودتون رو به نظام وظیفه معرفی نکنید). 

من واقعا شرمندم نمیدونم چی شد دوباره پرسیدم.قبلش پستا رو گشتم ولی یادم رفته بود اینو سوال کردم.اگر صلاح میدونید این پستا رو حذف کنید.بازم شرمنده و تشکر از جواب دادن مجددتون.راجع به این اضافه خدمت اطلاع بیشتری میدید؟(اگر ورود بعد از محدوده مجاز باشد علاوه بر گرفتن وثیقه چقدر اضافه خدمت میزنن؟)
و سوال دیگه اینکه تو فرما که نظام وظیفه تعهد میگیره نوشته اگر به کشوری غیر از کشوری که مشخص کردید برید بازم شرایط ضبط وثیقه و... رو میتونن انجام بدن.
میخاستم بپرسم به نظرتون بازم اینکارو(ضبط وثیقه و...) انجام میدن کسی شرایط این کارو داشته؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

17-03-2013, 06:28 PM
(17-03-2013, 06:09 PM)'mhz_ir' نوشته: من واقعا شرمندم نمیدونم چی شد دوباره پرسیدم.قبلش پستا رو گشتم ولی یادم رفته بود اینو سوال کردم.اگر صلاح میدونید این پستا رو حذف کنید.بازم شرمنده و تشکر از جواب دادن مجددتون.راجع به این اضافه خدمت اطلاع بیشتری میدید؟(اگر ورود بعد از محدوده مجاز باشد علاوه بر گرفتن وثیقه چقدر اضافه خدمت میزنن؟)
و سوال دیگه اینکه تو فرما که نظام وظیفه تعهد میگیره نوشته اگر به کشوری غیر از کشوری که مشخص کردید برید بازم شرایط ضبط وثیقه و... رو میتونن انجام بدن.
میخاستم بپرسم به نظرتون بازم اینکارو(ضبط وثیقه و...) انجام میدن کسی شرایط این کارو داشته؟

اضافه خدمت در صورتی خواهید خورد که فرجه یکساله فراغت از تحصیل شما تموم شده باشه و ارتباطی به ورود به کشور بعد از موعد مقرر نداره دوست من. معمولا مرسوم اینه که اگر شما در فرم مثلا نوشتید ترکیه ولی بعد از دریافت گذرنامه/تمدید امکان خروج، به ارمنستان میخواهید سفر کنید، باید به نظام وظیفه اطلاع بدید، در غیر اینصورت ممکنه در زمان خروج از کشور، از خروج شما ممانعت کنند (این مورد فقط در حد شنیده های من است و تجربه ای در این زمینه نداشتم، معمولا هم کسی این ریسک رو انجام نمیده) 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

17-03-2013, 06:54 PM
(17-03-2013, 06:28 PM)'MaMi' نوشته: اضافه خدمت در صورتی خواهید خورد که فرجه یکساله فراغت از تحصیل شما تموم شده باشه و ارتباطی به ورود به کشور بعد از موعد مقرر نداره دوست من. معمولا مرسوم اینه که اگر شما در فرم مثلا نوشتید ترکیه ولی بعد از دریافت گذرنامه/تمدید امکان خروج، به ارمنستان میخواهید سفر کنید، باید به نظام وظیفه اطلاع بدید، در غیر اینصورت ممکنه در زمان خروج از کشور، از خروج شما ممانعت کنند (این مورد فقط در حد شنیده های من است و تجربه ای در این زمینه نداشتم، معمولا هم کسی این ریسک رو انجام نمیده) 

این که شما میگید کاملا درسته.فقط در مورد دوم که گفتید اگر درخواست برای ترکیه باشه ولی بخوای بری ارمنستان بعید میدونم تو فرودگاه اجازه بدن چون تو سیستم مشخصه اجازه خروج برای کدوم کشوره.منظور من بعدش هست!یعنی به کشوری که مشخص کردی مثلا ترکیه میری بعد از اونجا کشور دیگه هم بری و برگردی ایران(البته در محدوده مجاز) بازم به نظرتون بازم امکان گرفتن وثیقه وجود داره؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-03-2013, 07:12 PM
(17-03-2013, 06:54 PM)'mhz_ir' نوشته: این که شما میگید کاملا درسته.فقط در مورد دوم که گفتید اگر درخواست برای ترکیه باشه ولی بخوای بری ارمنستان بعید میدونم تو فرودگاه اجازه بدن چون تو سیستم مشخصه اجازه خروج برای کدوم کشوره.منظور من بعدش هست!یعنی به کشوری که مشخص کردی مثلا ترکیه میری بعد از اونجا کشور دیگه هم بری و برگردی ایران(البته در محدوده مجاز) بازم به نظرتون بازم امکان گرفتن وثیقه وجود داره؟

نه دوست من، مشکلی نخواهد بود. یعنی شما میتونید خروج برای ترکیه بگیری، وقتی رفتی ترکیه، در محدوده مجاز خروجتون، کل دنیا رو بگردی Wink در برگشت به ایران مشکلی نخواهد بود و از شما نمیپرسند چرا فلان کشور هم رفتی (البته مسلما جز در مورد فلسطین اشغالی)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین khosrowtaj
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-06-2013, 04:38 PM
سلام خدمته دوسته گرامی،من این سوال رو نمیدونستم که کجا بپرسم!
اینجانب دانشجوی رشته ی معماری مقطع کاردانی، ترم 3 را به اتمام رسانده ام
در حال گذراندن مراحل ایلتس و زبان انگلیسی / سربازی نرفته ام.
قصد اقدام ،رفتن به monacton کانادا رو دارم
مدرک کاردانیم رو بگیرم میرم سربازی
در همین شهر از اقوامم زندگی میکنند
(با دعوت نامه) قصد دارم از طریق ویزای کاری وارد کانادا بشم تا مجوز شهروند شدن رو بگیرم و بعد این 2 سال کار در بیزنس معین  شده به درس خوندن بپردازم.
حالا سوالا؟
1.چه اقداماتی باید انجام بدم؟
2.سربازی رو میشه در یک شرکت وابسته به اموری که جزو خدمت کردن به حساب میاد انجام بدم،چطوری؟
3.امکان داره با چه مشکلاتی در اخذ ویزا مواجح بشم؟
لطفا هر توضیح برادرانه ای لازم بهم بگید؟مرسی از پاسخ گویی ها
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

24-07-2013, 05:15 AM
(14-06-2013, 04:38 PM)'khosrowtaj' نوشته: سلام خدمته دوسته گرامی،من این سوال رو نمیدونستم که کجا بپرسم!
اینجانب دانشجوی رشته ی معماری مقطع کاردانی، ترم 3 را به اتمام رسانده ام
در حال گذراندن مراحل ایلتس و زبان انگلیسی / سربازی نرفته ام.
قصد اقدام ،رفتن به monacton کانادا رو دارم
مدرک کاردانیم رو بگیرم میرم سربازی
در همین شهر از اقوامم زندگی میکنند
(با دعوت نامه) قصد دارم از طریق ویزای کاری وارد کانادا بشم تا مجوز شهروند شدن رو بگیرم و بعد این 2 سال کار در بیزنس معین  شده به درس خوندن بپردازم.
حالا سوالا؟
1.چه اقداماتی باید انجام بدم؟
2.سربازی رو میشه در یک شرکت وابسته به اموری که جزو خدمت کردن به حساب میاد انجام بدم،چطوری؟
3.امکان داره با چه مشکلاتی در اخذ ویزا مواجح بشم؟
لطفا هر توضیح برادرانه ای لازم بهم بگید؟مرسی از پاسخ گویی ها

درود بر شما

1- اگر میخواهید حتما این خدمت مقدس سربازی را بروید ==> با فوق دیپلم به فکر امریه نباشید! 
کلا شما دو راه دارید

الف) تشریف ببرید سربازی 

سربازی تان که تمام شد، بروید دنبال گرفتن پاسپورت و دعوتنامه کاری و ...
مزایا: به راحتی میتوانید به ایران سفر کنید 
معایب: دو سال عمر نازنین تان را باید در پادگان ها بگذرانید. معلوم نیست بعد از گذراندن سربازی چه قوانین جدیدی وضع شود و چه اتفاقاتی بیفتد و  آیا بتوانید دعوتنامه کاری بگیرید و آیا اداره مهاجرت چه روال جدید بگذارد و هزار اگر و اما و آیا  دیگر.

ب) تشریف نبرید سربازی
مراحل:
1- اگر از بابت دعوتنامه کار مطمئن هستید==> بهتر است به بهانه یک سفر زیارتی یا علمی (که مفصلا در مورد چگونگی انجام آن بحث شده است) اقدام نمایید و محوز خروج از کشور و متعاقبا پاسپورت بگیرید (برای کارهای اداره مهاجرت و دعوتنامه کاری به این پاسپورت نیاز دارید)
3- زمانی که همه کارهای شما انجام شد و اقامت  موقت کاری کانادا را دریافت کردید، بار دیگر از طریق همین سفر علمی یا زیارتی میتوانید وثیقه بگذارید و از کشور خارج شوید و بروید کانادا.
معایب این کار: وثیقه ضبط میشود. امکان تردد به ایران را نخواهید داشت (مگر این که در سالهای آینده قانون جدید تصویب شود)
مزایا: دو سال عمر با ارزشتان را ذخیره کرده اید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین khosrowtaj
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-07-2013, 03:08 AM
متشکرم.
سوال!؟
بنظر من گزینه ی اول بهتره چونکه من نیخوام که نتونم برگردم و خانوادم ،وطنم واسم مهم هستند،اما هدر شدن 2 سال از عمر گرانبها هم هست دیگه!!!!
منظورتون از امریه نگرفتن با کاردانی چی هستش؟
و اینکه من چطوری میتونم با یه سفر زیارتی خارج بشم بدونه خدمت نرفتن؟با هزینه دادن ایا میشه رفت برای اجازه ی خروجه یک سفر علمی یا ...؟
من اگر با این سفر ها خارج بشم و دیگه برنگردم تا کی نمی تونم برنگردم؟(ممنون از زحماتتون)[img]images/smilies/heart.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-07-2013, 03:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-07-2013, 03:53 AM توسط ForeverBlue.)
(28-07-2013, 03:08 AM)'khosrowtaj' نوشته: متشکرم.
سوال!؟
بنظر من گزینه ی اول بهتره چونکه من نیخوام که نتونم برگردم و خانوادم ،وطنم واسم مهم هستند،اما هدر شدن 2 سال از عمر گرانبها هم هست دیگه!!!!
منظورتون از امریه نگرفتن با کاردانی چی هستش؟
و اینکه من چطوری میتونم با یه سفر زیارتی خارج بشم بدونه خدمت نرفتن؟با هزینه دادن ایا میشه رفت برای اجازه ی خروجه یک سفر علمی یا ...؟
من اگر با این سفر ها خارج بشم و دیگه برنگردم تا کی نمی تونم برنگردم؟(ممنون از زحماتتون)[img]images/smilies/heart.gif[/img]

خواهش میکنم
منظورم از امریه نگرفتن اینه که احتمال اینکه که به کسی که کاردانی دارد امریه بدهند خیلی کم است (عمدتا برای فوق لیسانس این کار انجام میشود و در برخی موارد برای لیسانس)
اینجا و اینجا را کامل مطالعه کنید.
هیچ کس جلوی برگشتن شما را نمیتواند بگیرد! ولی مشکل این است که اگر برگردید، تا زمانی که خدمت سربازی را تمام نکنید دیگر نمیتوانید خارج شوید. قبلا قوانینی بود برای افرادی که تا قبل از 83 خارج شده بودند و میتوانستند سربازی را بخرند یا سالی یکبار وارد کشور شوند. ولی مدتهاست از این قوانین برای افرادی که اخیرا خارج شده اند و قصد برگشت ندارند خبری نیست. پس باید صبر کرد و دید چه تصمیم میگیرند. ممکن است چند سال دیگر بازهم چنین قوانینی وضع گردد.

نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-08-2013, 07:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-08-2013, 07:41 AM توسط mhz_ir.)
(17-03-2013, 06:28 PM)'MaMi' نوشته:
اضافه خدمت در صورتی خواهید خورد که فرجه یکساله فراغت از تحصیل شما تموم شده باشه و ارتباطی به ورود به کشور بعد از موعد مقرر نداره دوست من. معمولا مرسوم اینه که اگر شما در فرم مثلا نوشتید ترکیه ولی بعد از دریافت گذرنامه/تمدید امکان خروج، به ارمنستان میخواهید سفر کنید، باید به نظام وظیفه اطلاع بدید، در غیر اینصورت ممکنه در زمان خروج از کشور، از خروج شما ممانعت کنند (این مورد فقط در حد شنیده های من است و تجربه ای در این زمینه نداشتم، معمولا هم کسی این ریسک رو انجام نمیده) 
میدونم هدف دوستان اینجا کمک هست برای همین من تجربه ای که برام پیش اومده رو میخاد بگم که کسی مجددا به این مشکل برنخوره.طبق گفته Mami عزیز که حرفشون هم منظقی هست نباید برای کسی که از محدوده خروج دیرتر بیاد ولی هنوز سنوات دانشجوییش و حتی فرجش تموم نشده اضافه خدمت بزنن و من هم به دلیل مشکلات دیگر اجازه خروج از پرسش این مسئله از نظام وظیفه خودداری کردم و به همین بحث اکتفا کردم.به هر حال بعد از طی این مرحله اکنون طبق پرسشی که از نظام وظیفه به داشتم 3ماه اضافه خدمت تقدیم میکنند حتی اگر هنوز دانشجو باشید.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

15-08-2013, 07:29 PM
(15-08-2013, 07:40 AM)'mhz_ir' نوشته:
میدونم هدف دوستان اینجا کمک هست برای همین من تجربه ای که برام پیش اومده رو میخاد بگم که کسی مجددا به این مشکل برنخوره.طبق گفته Mami عزیز که حرفشون هم منظقی هست نباید برای کسی که از محدوده خروج دیرتر بیاد ولی هنوز سنوات دانشجوییش و حتی فرجش تموم نشده اضافه خدمت بزنن و من هم به دلیل مشکلات دیگر اجازه خروج از پرسش این مسئله از نظام وظیفه خودداری کردم و به همین بحث اکتفا کردم.به هر حال بعد از طی این مرحله اکنون طبق پرسشی که از نظام وظیفه به داشتم 3ماه اضافه خدمت تقدیم میکنند حتی اگر هنوز دانشجو باشید.

دوست عزیز موضوع را مفصل تر شرح میدهید؟
یعنی شما از کشور خارج شدید و برگشتید و علی رغم اینکه هنوز در فرجه فارغ التحصیلی هستید، برایتان اضافه خدمت محسوب میکنند؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »