عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-08-2013, 07:33 PM
(17-03-2013, 07:12 PM)'MaMi' نوشته:
نه دوست من، مشکلی نخواهد بود. یعنی شما میتونید خروج برای ترکیه بگیری، وقتی رفتی ترکیه، در محدوده مجاز خروجتون، کل دنیا رو بگردی Wink در برگشت به ایران مشکلی نخواهد بود و از شما نمیپرسند چرا فلان کشور هم رفتی (البته مسلما جز در مورد فلسطین اشغالی)

کاملا درسته.
من هم این نکته را به فرمایش محمد عزیز اضافه کنم که دلیل این که در زمان بازگشت، وقتی خودتان را به نظام وظیفه معرفی میکنید از شما پاسپورت میخواهند فقط مشاهده شماره پاسپورت و شماره ملی است (عملا یعنی فرمالیته) و اصلا به داخل آن نگاه نمیکنند و کاری ندارند. جای نگرانی نیست

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-08-2013, 08:41 PM
(15-08-2013, 07:29 PM)'ForeverBlue' نوشته: دوست عزیز موضوع را مفصل تر شرح میدهید؟
یعنی شما از کشور خارج شدید و برگشتید و علی رغم اینکه هنوز در فرجه فارغ التحصیلی هستید، برایتان اضافه خدمت محسوب میکنند؟
از کشور خارج شدم ولی هنوز برنگشتم کما اینکه هنوز دانشجو هستم و یک ترم دیگر از تحصیلم مونده.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

15-08-2013, 10:16 PM
(15-08-2013, 08:41 PM)'mhz_ir' نوشته:
از کشور خارج شدم ولی هنوز برنگشتم کما اینکه هنوز دانشجو هستم و یک ترم دیگر از تحصیلم مونده.

واقعیتش بازهم برام عجیبه و گیج شدم. 

شما در ایران دانشجو بودید و هستید. وثیقه گذاشتید و از ایران بیرون رفتید و هنوز برنگشتید.  حالا اگر با تاخیر برگردید، در آینده اضافه خدمت میخورید؟؟؟؟

شما که هنوز دانشجو هستید و شرایط فارغ التحصیل/اخراج/انصراف ندارید. پس اضافه خدمت موضوعیت ندارد.

من خودم یک بار همین شرایط شما را داشتم و دیر برگشتم در حالی که هنوز دانشجو بودم ==> مشکل این شد که بخشی از وثیقه ضبط شد و 6 ماه تا یکسال ممنوع الخروج شدم (البته از طرف نظام وظیفه) که پس از سپری شدن این مدت مشکل حل شد.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

16-08-2013, 06:19 AM
(15-08-2013, 10:16 PM)'ForeverBlue' نوشته:
واقعیتش بازهم برام عجیبه و گیج شدم. 
شما در ایران دانشجو بودید و هستید. وثیقه گذاشتید و از ایران بیرون رفتید و هنوز برنگشتید.  حالا اگر با تاخیر برگردید، در آینده اضافه خدمت میخورید؟؟؟؟
شما که هنوز دانشجو هستید و شرایط فارغ التحصیل/اخراج/انصراف ندارید. پس اضافه خدمت موضوعیت ندارد.
من خودم یک بار همین شرایط شما را داشتم و دیر برگشتم در حالی که هنوز دانشجو بودم ==> مشکل این شد که بخشی از وثیقه ضبط شد و 6 ماه تا یکسال ممنوع الخروج شدم (البته از طرف نظام وظیفه) که پس از سپری شدن این مدت مشکل حل شد.

دقیقا همین طوره.فقط بحثی که هست اینه که اضافه خدمت هم میخورم در صورتیکه طبق صحبتی که با Mami داشتیم فکر کردیم اضافه نزنن.پس با این حساب شما هم همین شرایط رو داشتید!
دوران دانشجویی خارج شدید دیرتر از زمان بازگشت اومدید و ...
چقدر وثیقه گذاشتید؟چرا بخشی از اون رو ضبط کردن؟یعنی تا یکسال بعدش هنوز دانشجو بودید که مدت ممنوعیت خروج سپری شد؟چه سالی؟برای شما اضافه خدمت نزدن؟
چون الان مشکل من همینه که یک ترم دیگه بیشتر ندارم و میخام چند ماه دیگه برگردم.و  طی تماس تلفنی با نظام وظیفه تهران گفتن 3 ماه هم اضافه میخورید.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-08-2013, 04:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2013, 07:48 PM توسط MaMi.)
(16-08-2013, 06:19 AM)'mhz_ir' نوشته:
دقیقا همین طوره.فقط بحثی که هست اینه که اضافه خدمت هم میخورم در صورتیکه طبق صحبتی که با Mami داشتیم فکر کردیم اضافه نزنن.پس با این حساب شما هم همین شرایط رو داشتید!
دوران دانشجویی خارج شدید دیرتر از زمان بازگشت اومدید و ...
چقدر وثیقه گذاشتید؟چرا بخشی از اون رو ضبط کردن؟یعنی تا یکسال بعدش هنوز دانشجو بودید که مدت ممنوعیت خروج سپری شد؟چه سالی؟برای شما اضافه خدمت نزدن؟
چون الان مشکل من همینه که یک ترم دیگه بیشتر ندارم و میخام چند ماه دیگه برگردم.و  طی تماس تلفنی با نظام وظیفه تهران گفتن 3 ماه هم اضافه میخورید.

1- دلیل ضبط بخشی از وثیقه، دیربازگشتن به ایران بود (بابت هر روز مبغلی جریمه میکنند)
2- بله؛ تا یکسال بعد هم دانشجو بودم ولی ربطی به ممنوعیت خروج نداره. قانون نظام وظیفه میگه در صورت تاخیر، بین 6 ماه تا یکسال دیگه اجازه خروج نمیده (کاری نداره که طرف دانشجو هست یا نه)
3- خیر، اضافه نزدن. برای همینه که خیلی تعجب میکنم از این مباحثی که شما مطرح کردین.  
واقعیتش به اون تماس تلفنی شک دارم و اینکه مخاطب شما بهتون اطلاع دقیق داده باشه. اصولا در هیچ جای قوانین نظام وظیفه، بازگشت دیرهنگام هیچ ربطی به اضافه خدمت نداره و جریمه اش حداکثر ضبط وثیقه و عدم اجازه خروج برای یکسال است. 
به پرسش دقت کنید
.
نقل قول:
با مشمولي كه با صدور مجوز به خارج از كشور سفر نموده ودر موعد مقرر به كشور بازنگشته است چگونه رفتار خواهد شد؟ 
وديعه وي به نفع دولت ضبط خواهد شد ودرصورت ورود به غيبت همانند ساير غايبين با آنان رفتار مي شود . 

ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر جهت به روز آوری ارسال

نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

16-08-2013, 11:57 PM
ﺩﺭ ﺍﺻﻞ ﻛﺴﻲ ﺑﺮﺍﻡ ﺍﺯ ﻧﻈﺎﻡ ﻭﻇﻴﻔﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺗﻠﻔﻨﻲ ﺍﺯ ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ ﭘﺮﺳﺶ ﺳﻮﺍﻝ ﻛﺮﺩ
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﺑﻪ ﺍﺯﺍﻱ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﭼﻘﺪﺭ ﻛﻢ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ ﻭ ﻧﮕﻔﺘﻴﺪ ﻭﺛﻴﻘﺘﻮﻥ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻮﺩ؟
ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻛﺸﻮﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻱ ﻫﻢ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﺒﻠﻐﻴﺸﻮ ﻣﻴﺪﻥ؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

17-08-2013, 12:24 AM
(16-08-2013, 11:57 PM)'mhz_ir' نوشته: ﺩﺭ ﺍﺻﻞ ﻛﺴﻲ ﺑﺮﺍﻡ ﺍﺯ ﻧﻈﺎﻡ ﻭﻇﻴﻔﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺗﻠﻔﻨﻲ ﺍﺯ ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ ﭘﺮﺳﺶ ﺳﻮﺍﻝ ﻛﺮﺩ
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﺑﻪ ﺍﺯﺍﻱ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﭼﻘﺪﺭ ﻛﻢ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ ﻭ ﻧﮕﻔﺘﻴﺪ ﻭﺛﻴﻘﺘﻮﻥ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻮﺩ؟
ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻛﺸﻮﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻱ ﻫﻢ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﺒﻠﻐﻴﺸﻮ ﻣﻴﺪﻥ؟

دوست عزیز
پیشنهاد میکنیم حتما اینجا را بخوانید.
به ازای هر روز در حد مثلا 20 هزار تومان
مطلقا  هیچ کاری به اینکه شما پس از خارج شدن کجاها رفته اید ندارند.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

17-08-2013, 01:36 AM
ﺍﻳﻨﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﺍﻳﻦ ﻣﺒﻠﻐﻲ ﺭﻭ ﻛﻪ ﺑﺮﻣﻴﮕﺮﺩﻭﻧﻦ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭ ﻫﺴﺖ.ﭘﺲ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﻛﺴﻲ ﺩﻩ ﻣﺎﻩ ﻫﻢ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﻛﺸﻮﺭ ﺑﺎﺷﻪ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﺷﺶ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﻛﻢ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺑﻘﻴﺸﻮ ﻣﻴﺪﻥ؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-08-2013, 04:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-08-2013, 04:09 AM توسط ForeverBlue.)
(17-08-2013, 01:36 AM)'mhz_ir' نوشته: ﺍﻳﻨﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﺍﻳﻦ ﻣﺒﻠﻐﻲ ﺭﻭ ﻛﻪ ﺑﺮﻣﻴﮕﺮﺩﻭﻧﻦ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭ ﻫﺴﺖ.ﭘﺲ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﻛﺴﻲ ﺩﻩ ﻣﺎﻩ ﻫﻢ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﻛﺸﻮﺭ ﺑﺎﺷﻪ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﺷﺶ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﻛﻢ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺑﻘﻴﺸﻮ ﻣﻴﺪﻥ؟

والا این مورد تا جایی که من فهمیدم بر حسب آیین نامه های داخلی خودشون هست و تا حدودی هم سلیقه ای (یعنی بر حسب تشخیص و نظر فردی که مسئوله در اون لحظه) و نمیشه روش خیلی حساب کرد. بستگی داره که چقدر پیگیری کنید و طرف حسابتون کی باشه و ...

نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

27-08-2014, 06:48 PM
در حال حاضر خانم های ازدواج نکرده بره خروج از کشور نیاز به اجازه پدر دارن؟؟؟؟
من دیگه اعصابم خرد شده
به طرف زنگ زدم با توجه به اینکه اونم رتبه 2 بوده بگه ببینم میشه گواهی گرفت از دانشگاه یا نه؟
میگه تو همش اپلای ات رو بنداز عقب
چند سال دیگه میگن دخترا از کشور خارج نشن
میگم همچین کاری نمیتونن بکنن
آخرش میگن اجازه پدر
که بابای منم مشکلی نداره
میگه حالا می بینی؟؟؟؟؟؟ تو قانون رو نمی دونی و الان هم اجازه پدر لازم هس؟؟؟؟
انگار باید بشینم ریز به ریز مسائل زندگیم رو توضیح بدم واسه اینا که چرا تا حالا به فکرش نبودم

خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »