عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا
آفلاین kian90
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-08-2012, 02:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-08-2012, 09:51 AM توسط amin_mb.)
با سلام

من در حال حاضر دانشجوی سال آخر کارشناسی هستم و مشمول سربازی. قصد دارم بعد از گرفتن جواب gre برای ارشد واسه ی انگلیس اپلای کنم. حالا سئوالم اینجاست:

فرضاً فروردین ماه اکسپت شدم ، همونطور که میدونید برای گرفتن ویزای انگلیس باید حدود یک ماه در دبی منتظر موند. با داشتن پذیرش از اون دانشگاه ، اجازه خروج از کشور بعد از فارغ التحصیلی برای اخذ ویزای انگلستان در امارات داده میشه؟ در واقع منظورم اینه که به طور مثال من مرداد ماه (بعد از پایان تحصیلم تو ایران) میتونم با همون نامه ی پذیرشم برم دبی و از همونجا مستقیم لندن؟ اون مسئله ای که فقط اجازه خروج 20 روزه به مشمولها میدن مشکل ساز نمیشه؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-08-2012, 08:37 AM
(28-08-2012, 02:28 AM)kian90 نوشته: با سلام

من در حال حاضر دانشجوی سال آخر کارشناسی هستم و مشمول سربازی. قصد دارم بعد از گرفتن جواب gre برای ارشد واسه ی انگلیس اپلای کنم. حالا سئوالم اینجاست:

فرضاً فروردین ماه اکسپت شدم ، همونطور که میدونید برای گرفتن ویزای انگلیس باید حدود یک ماه در دبی منتظر موند. با داشتن پذیرش از اون دانشگاه ، اجازه خروج از کشور بعد از فارغ التحصیلی برای اخذ ویزای انگلستان در امارات داده میشه؟ در واقع منظورم اینه که به طور مثال من مرداد ماه (بعد از پایان تحصیلم تو ایران) میتونم با همون نامه ی پذیرشم برم دبی و از همونجا مستقیم لندن؟ اون مسئله ای که فقط اجازه خروج 20 روزه به مشمولها میدن مشکل ساز نمیشه؟
دوست خوبم، سلام وخوش آمدید

شما در صورتی که نامه پذیرش رسمی به وزارت علوم تحویل دهید و نامه نظام وظیفه شما صادر شود، بعد از رجوع به نظام وظیفه، مطابق تاریخ شروع ترم تحصیلی و طول دوره، برای شما معافیت تحصیلی صادر خواهد شد، و تا یک تاریخ مشخصی می توانید از کشور خارج شوید و یا وارید. بنابراین در صورت پذیرش برای سفر و اقامت در امارات یا ترکیه مشکلی نخواهید داشت.

20 روز اجازه خروج مربوط به مشمولانی میشود که یا در ایران در حال تحصیلی می باشند یا فارغ التحصیل شده باشند.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین kian90
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-08-2012, 01:28 PM
(28-08-2012, 08:37 AM)amin_mb نوشته: دوست خوبم، سلام وخوش آمدید

شما در صورتی که نامه پذیرش رسمی به وزارت علوم تحویل دهید و نامه نظام وظیفه شما صادر شود، بعد از رجوع به نظام وظیفه، مطابق تاریخ شروع ترم تحصیلی و طول دوره، برای شما معافیت تحصیلی صادر خواهد شد، و تا یک تاریخ مشخصی می توانید از کشور خارج شوید و یا وارید. بنابراین در صورت پذیرش برای سفر و اقامت در امارات یا ترکیه مشکلی نخواهید داشت.

20 روز اجازه خروج مربوط به مشمولانی میشود که یا در ایران در حال تحصیلی می باشند یا فارغ التحصیل شده باشند.
ممنون از جوابتون.
فقط یه مورد دیگه محض اطمینان. برای تشکیل این پرونده تو وزارت علوم نیازی به فارغ التحصیلی که نیست؟ یعنی همون فروردین اردیبهشت میتونم واسه ی تمدید معافیت تحصیلیم اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-08-2012, 04:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-08-2012, 04:46 PM توسط MaMi.)
(28-08-2012, 01:28 PM)kian90 نوشته: فقط یه مورد دیگه محض اطمینان. برای تشکیل این پرونده تو وزارت علوم نیازی به فارغ التحصیلی که نیست؟ یعنی همون فروردین اردیبهشت میتونم واسه ی تمدید معافیت تحصیلیم اقدام کنم؟
دوست من، برای تشکیل پرونده در وزارت علوم، یکی از مدارکی که لازم است "اصـل و تصـويـر گواهی فارغ التحصيلی (نامه دانشگاه به اداره نظام وظيفه)" است. یعنی مراحل اینگونه خواهد بود، شما از دانشگاه داخل فارغ التحصیل شده و گواهی فارغ التحصیلی رو دریافت خواهید کرد، سپس با مراجعه به وزارت علوم (همراه با نامه فارغ التحصیلی و نامه پذیرش از دانشگاه مقصد) اقدام به تشکیل پرونده خواهید نمود و ....منبع

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-10-2012, 12:36 PM
سلام.دوستان سوالی داشتم.لاتاری برنده شدم و برای مصاحبش باید از کشور خارج
شم.پاسپورت دارم ولی معافیت تحصیلی دارم(دانشجوی ارشدم).قوانین نظام وظیفه
رو هم برای سفرهای مختلف میدونم(علمی،نیمه علمی،تفریحی،زیارتی)
حالا می خواستم کمکم کنید که کمترین ضرر رو بکنم؟!
چون مشخص نیست که بعد از مصاحبه ویزا میدن یا کلیرنس میخورم.میخام بدونم:
1-اگر
با اجازه تفریحی خارج شم و تو پاسپورتم مهر ویزای امریکا باشه ولی مهر
ورود و خروج کشوری هم که قرار بوده برم هم هست،نظام وظیفه گیر نمیده و
بخواد برای سفرهای بعدی مانع خروجم بشه؟(به خاطر مهر ویزا)
2-بهترین راه برای اینکه کمترین ضرر رو بکنم اگر که اجازه خروج گرفتم و بر نگشتم به نظرتون چی هست؟
(البته میدونم برای سفر علمی و نیمه علمی باید تاییدشو از دانشگاه بگیرم که قرار آزمون یا کنفرانس برم)
3-اگر اجازه سفر زیارتی برای کربلا بگیرم و اول برم عراق و از اونجا برم ترکیه تو فرودگاه گیر نمیدن؟
و اینکه اگر با گرفتن اجازه خروج زیارتی برنگردم چه مشکلی برای کسانی که برام تعهد دادن پیش میاد؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

17-10-2012, 01:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2012, 01:34 PM توسط MaMi.)
(17-10-2012, 12:36 PM)mhz_ir نوشته:
سلام.دوستان سوالی داشتم.لاتاری برنده شدم و برای مصاحبش باید از کشور خارج شم.پاسپورت دارم ولی معافیت تحصیلی دارم(دانشجوی ارشدم).قوانین نظام وظیفه رو هم برای سفرهای مختلف میدونم(علمی،نیمه علمی،تفریحی،زیارتی) حالا می خواستم کمکم کنید که کمترین ضرر رو بکنم؟! چون مشخص نیست که بعد از مصاحبه ویزا میدن یا کلیرنس میخورم.میخام بدونم:
1-اگر با اجازه تفریحی خارج شم و تو پاسپورتم مهر ویزای امریکا باشه ولی مهر ورود و خروج کشوری هم که قرار بوده برم هم هست،نظام وظیفه گیر نمیده و بخواد برای سفرهای بعدی مانع خروجم بشه؟(به خاطر مهر ویزا)
2-بهترین راه برای اینکه کمترین ضرر رو بکنم اگر که اجازه خروج گرفتم و بر نگشتم به نظرتون چی هست؟ (البته میدونم برای سفر علمی و نیمه علمی باید تاییدشو از دانشگاه بگیرم که قرار آزمون یا کنفرانس برم)
3-اگر اجازه سفر زیارتی برای کربلا بگیرم و اول برم عراق و از اونجا برم ترکیه تو فرودگاه گیر نمیدن؟ و اینکه اگر با گرفتن اجازه خروج زیارتی برنگردم چه مشکلی برای کسانی که برام تعهد دادن پیش میاد؟
1- شما وقتی در سیستم گذرنامه اجازه خروج کشوری مثلا (ترکیه) رو دریافت کردی، باید مهر ورود به همون کشور (ترکیه) در گذرنامه تون زده بشود ولی بعد از خروج از کشور میتونید از اون کشور (ترکیه) به سایر کشورها (مثلا قبرس و...) سفر کنید. ضمن اینکه مشکلی وجود نخواهد داشت (چون در خیلی موارد دانشجویان مشمول برای مصاحبه ویزا از کشور خارج میشوند و مسلما وقتی به کشور برمیگردنند، ویزای امریکا در گذرنامه اونها موجود است)
2- بهترین راه برای کمترین ضرر مالی، سفرهای علمی یا مطالعاتی (5 میلیون وثیقه) و بعد از اون سفرهای نیمه علمی (8 میلیون) است. البته در مورد این سفرها، هر دانشگاه آئین نامه مخصوص به خودش رو دارد. ضمن اینکه شما اگر در مقطع ارشد از دانشگاه نامه برای سفر علمی بگیری و برنگردی، عملا با یک فرد بدون تحصیلات فرقی نخواهی داشت (چون دانشگاه مدرک کارشناسی ارشد شما رو نخواهد داد و ضمن اینکه مدارک تحصیلی کارشناسی شما هم (اگر دانشگاه سراسری بوده باشید) آزاد نخواهد شد، مگر اینکه قبل از دوران تحصیل کارشناسی ارشد، مدرک کارشناسی تون رو آزاد کرده باشید)
3- خیر، شما برای سفر به ترکیه نیاز به ویزا ندارید، بنابراین میتونید از هر کشور ثالثی به ترکیه سفر کنید. اگر شما با اجازه خروج زیارتی از کشور خارج بشوید و برنگردید، تا جایی که اطلاع دارم، حداقل از ضامن شما مابه التفاوت مبلغ وثیقه رو دریافت میکنند (به عنوان جریمه). برای اطمینان بیشتر پیشنهاد میکنم از نظام وظیفه سوال بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

17-10-2012, 01:51 PM
(17-10-2012, 01:27 PM)MaMi نوشته: 2- بهترین راه برای کمترین ضرر مالی، سفرهای علمی یا مطالعاتی (5 میلیون وثیقه) و بعد از اون سفرهای نیمه علمی (8 میلیون) است. البته در مورد این سفرها، هر دانشگاه آئین نامه مخصوص به خودش رو دارد. ضمن اینکه شما اگر در مقطع ارشد از دانشگاه نامه برای سفر علمی بگیری و برنگردی، عملا با یک فرد بدون تحصیلات فرقی نخواهی داشت (چون دانشگاه مدرک کارشناسی ارشد شما رو نخواهد داد و ضمن اینکه مدارک تحصیلی کارشناسی شما هم (اگر دانشگاه سراسری بوده باشید) آزاد نخواهد شد، مگر اینکه قبل از دوران تحصیل کارشناسی ارشد، مدرک کارشناسی تون رو آزاد کرده باشید)
خیلی ممنون از جواب جامعت.دقیقا مشکل اصلیم راجع به مورد2 هست.که البته اگر با سفر تفریحی هم برم و برنگردم بازهم مدرکمو نمی تونم از دانشگاه بگیرم(چون تا کارت پایان خدمت نبری مدرک نمیدن)
اتفاقا مدرک کارشناسیم هم گرفتن.دانشگاه آزادم.تابستون با دادن سفته مدرک کارشناسی رو گرفتم ولی برای مهر فایلمو بسته بودن و مجبور شدم مدرکو بدم.با این حساب فکر کنم تی دوباره مدرکو بگیرم و قید سفته رو بزنم مدرک ارشدو نمیدن.
برای پذیرش هم میخواستم اقدام کنم که همه سایتا داخل برای تافل پرن و وضعیت دلار هم اینطوری مضاعفش کرد Huh
پیشنهادی دارید؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

17-10-2012, 02:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2012, 02:18 PM توسط MaMi.)
شما میتونید کارشناسی ارشدتون رو تموم کنید، بعد در فرجه یکساله بعد از فارغ التحصیلی، همون طور که در این تاپیک توضیح داده شده است، از کشور خارج بشوید. ولی به هر حال، فکر کنم اگر نخواهید سربازی تشریف ببرید، باید قید اون 15 میلیون رو بزنید. باز هم تاکید میکنم، در مورد خروج کشور از طریق زیارتی، از نظام وظیفه سوال کنید. در مورد تافل هم میتونید، در یکی از کشورهای همسایه، این امتحان رو پشت سر بگذارید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

17-03-2013, 05:35 PM
سلام.راجع به محدودیت و ممنوعیت خروج سوالی داشتم.من برای گرفتن ویزای امریکا میخام اقدام کنم.با محدودیت خروج 30 روزه میخام برم.اگر بیشتر از 30روز برگردم وثیقمو که میگیرن ولی میخاستم بدونم پاسپورتمم میگیرن یا نه؟چون اگه ویزا رو بگیرم مهر ویزا توی پاسپورتم میخوره.و میدونم که تا خدمت نرم نمیتونم خارج بشم ولی میخاستم ببینم اضافه خدمتم میخورم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

17-03-2013, 05:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2013, 05:55 PM توسط MaMi.)
(17-03-2013, 05:35 PM)'mhz_ir' نوشته: سلام.راجع به محدودیت و ممنوعیت خروج سوالی داشتم.من برای گرفتن ویزای امریکا میخام اقدام کنم.با محدودیت خروج 30 روزه میخام برم.اگر بیشتر از 30روز برگردم وثیقمو که میگیرن ولی میخاستم بدونم پاسپورتمم میگیرن یا نه؟چون اگه ویزا رو بگیرم مهر ویزا توی پاسپورتم میخوره.و میدونم که تا خدمت نرم نمیتونم خارج بشم ولی میخاستم ببینم اضافه خدمتم میخورم؟

دوست من، به این سوال شما پیش از این هم پاسخ داده شده است، وثیقه شما ضبط خواهد شد ولی گذرنامه رو از شما نخواهند گرفت. جریمه خواهید شد و گاهی اضافه خدمت نیز باید سپری کنید (اگر در موعد مقرر خودتون رو به نظام وظیفه معرفی نکنید).

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »