عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-08-2014, 09:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 09:50 PM توسط M1KE.)
خیر لازم ندارند. 2 سال پیش توسط دولت گذشته در قالب لایحه به مجلس پیشنهاد شده بود ولی به دلیل اعتراضاتی که بهش وارد بود در نهایت از دستور کار مجلس خارج شد.

(27-08-2014, 06:48 PM)'sepinaz' نوشته: در حال حاضر خانم های ازدواج نکرده بره خروج از کشور نیاز به اجازه پدر دارن؟؟؟؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mozhgan85
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-09-2014, 02:08 PM
سلام دوستان در مورد شرایط و ضوابط دیپلمه ها و سال چهارمی ها هم توضیح بدین.
نقل قول  

آفلاین he.hosseiny
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-11-2014, 03:30 PM
سلام
آیا برای گرفتن ویزا نیاز به داشتن مجوز خروج از کشور می باشد؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

28-11-2014, 05:02 PM
(28-11-2014, 03:30 PM)he.hosseiny نوشته: سلام
آیا برای گرفتن ویزا نیاز به داشتن مجوز خروج از کشور می باشد؟
خیر
هیچ ارتباطی به هم ندارند
نقل قول  

آفلاین miladr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-03-2015, 01:10 AM
سلام دوستان
بعد از گرفتن مجوز خروج از کشور برای تحصیل در آمریکا فقط حق سفر به آمریکا رو داریم؟ منظورم اینه که قبل از پرواز مقصدمون رو چک می کنن؟ اگه جواب مثبته با توجه به اینکه برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا باید به یکی از سفارت های این کشور در یکی از کشورهای همسایه (مثلا سفارت آمریکا در ترکیه) مراجعه کنیم چه راهی وجود داره؟
نقل قول  

آفلاین alessandro0
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-03-2015, 07:23 PM
سلام دوستان عذر میخوام پستم و سوالم تکراریه ولی خب نوشتم دیگه!
ترم آخرم  هنوز این سربازی کوفتی جلومه و میخوام برا ارشدم  برم اتریش.. کلللن باید چکار کنم؟ ممنون فراوان از کمکتون.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-03-2015, 08:18 PM
(12-03-2015, 07:23 PM)'alessandro0' نوشته: سلام دوستان عذر میخوام پستم و سوالم تکراریه ولی خب نوشتم دیگه!
ترم آخرم  هنوز این سربازی کوفتی جلومه و میخوام برا ارشدم  برم اتریش.. کلللن باید چکار کنم؟ ممنون فراوان از کمکتون.

برای اینکه کارتون رو سریع پیش ببرید همواره توصیه میشه که پستهای موجود رو بخونید. این تاپیک پستهای زیادی نداره و اینکار شاید چند دقیقه ای از شما وقت بگیره، در صورتی که پستها زیاد هم بشند مدیران خلاصه ای از نکات مهم ارائه میدن. پستهای 1، 2 و 3 رو ببینید. 
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mkee88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-03-2015, 02:08 AM
سلام،
[align=right]من دانشگاهی که قبول شدم برای دکترا، فقط مدرک کارشناسی را می خواهد. الان دانشجوی ترم آخر ارشد هستم. می خواستم بدونم برای خروج از کشور با سپردن وثیقه الزامی داره که مدرک ارشد (دانشگاه دولتی) را آزاد کنم و یا همون کارشناسی کفایت می کنه (منظورم اون نامه ای است که وزارت علوم خطاب به دانشگاه میده)؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-03-2015, 09:18 AM
(27-03-2015, 02:08 AM)'mkee88' نوشته:
سلام،

من دانشگاهی که قبول شدم برای دکترا، فقط مدرک کارشناسی را می خواهد. الان دانشجوی ترم آخر ارشد هستم. می خواستم بدونم برای خروج از کشور با سپردن وثیقه الزامی داره که مدرک ارشد (دانشگاه دولتی) را آزاد کنم و یا همون کارشناسی کفایت می کنه (منظورم اون نامه ای است که وزارت علوم خطاب به دانشگاه میده)؟

قبل از هر چیز، بابت موفقیتی که کسب کردید تبریک میگم و آرزوی سربلندی واستون دارم. ابتدا باید از این مطمئن بشید که شما به مدرک ارشدتون فعلاً نیاز پیدا نمی‌کند. یعنی اینکه مثلاً به دانشگاه مقصد رفتید و ازتون این مدرک رو درخواست کردند و یا تصمیم گرفتید که به دانشگاه دیگری Transfer کنید و ... . در چنین حالاتی که در خارج از ایران هستید به منابع داخلی نیاز ندارید و ترجیعاً اگر مدرک و ترجمه‌ای از آن همراتون باشه که خیلی کارتون روتین تر پیش میره. 
از طرفی تمامی مواردی که گفته شد حالات ایده آل بود و وقتی به هزینه آزاد سازی مدرک نگاه می‌کنیم شاید بهتر باشه که شما با همین مدارک فعلیتون اقدام کنید و اخذ مدرک ارشد رو به مرحله بعدتری واگذار کنید، البته در شرایطی که مطمئن هستید که دانشگاه مقصدتون به هیچ عنوان به این مدرک نیاز نداره. در این لینک مدارک مورد نیاز قید شده، که تنها نامه فارغ التحصیلی شما مورد نیازه (نامه‌ای که دانشگاه به نظام وظیفه صادر میکنه). مراحل اداری این کار را در این لینک می‌تونید مشاهده کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-05-2015, 02:47 PM
سلام
پس از اخذ ویزای دانشجویی چقدر زمان دارم تا از کشور خارج شم؟
اگر به من ایمیل بزنین ممنون میشم
shidrokh.ebrahimi@yahoo.com
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »