عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل لازم جهت خروج از کشور جهت اخذ ویزا
آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-01-2016, 01:27 AM
میخاستم بدونم با نشون دادن I20 به وزرات علوم و گرفتن معافیت تحصیلی محدودیتی در دفعات خروج و ورود ما به کشور هست؟ مثلا میشه از طریق معافیت تحصیلی برای مصاحبه از کشور خارج شد ؟
ممنون
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-04-2016, 01:29 AM
(05-01-2016, 01:27 AM)Abyss نوشته: میخاستم بدونم با نشون دادن I20 به وزرات علوم و گرفتن معافیت تحصیلی محدودیتی در دفعات خروج و ورود ما به کشور هست؟ مثلا میشه از طریق معافیت تحصیلی برای مصاحبه از کشور خارج شد ؟
ممنون

خیر، باید وثیقه بذاری تا بذارن بری خارج از کشور حتی اگه I-20 داشته باشی. وزارت هیچ کاره است
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
**
نقل قول

15-04-2016, 01:48 AM
درود

من 8 May وقت مصاحبه ویزا دارم در دوبی. میخوام همون هشتم برگردم ایران. منتها یه کاری پیش اومده که حتما باید 12 May دوباره برم یه کشور دیگه. و جوری هم هست که حتما باید اول بیام ایران نمیتونم از دوبی برم اون کشور دوم.

سوال من اینه که من مثلا روز 9 May (فردای اون روزی که از دوبی برگشتم) میرم میدون سپاه وثیقه ام رو پس میگیرم (میدونم پولش رو یه هفته بعد از این تاریخ میدن بهم)، درصورتی که من یه نامه خروج از کشور دیگه از دانشگاهم بگیرم به مقصد اون کشوری که 12 May باید برم، آیا نظام وظیفه میذاره من 15 میلیون دیگه وثیقه بذارم و برم؟ یا میذاره همون 15 میلیونی که برای دوبی داده بودم یه چند روز بیشتر دسشتون بمونه من برم دوباره خارج از کشور وقتی برگشتم برم پس بگیرم؟

میخوام ببینم قانونی هست که مانع از خروج از کشور من برای بار دوم بشه؟
نقل قول  

آفلاین landlord
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-04-2016, 06:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2016, 06:33 PM توسط landlord.)
با سلام...من برگه موقت معافیت کفالت دارم که 15 ماه از 30 ماه آن گذشته..قصد تحصیل خارج کشور دارم در رشته های پزشکی کشور بلاروس..آیا راهی هست که قانونی برای بشتر از 30 روز(چون تا 30 روز با وثیقه 15 میلیونی میشه) بتونم برای تحصیل برم اونجا با توجه به اینکه 15 ماه مونده تا بخوام کارت دائم بگیرم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-11-2016, 03:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2016, 03:27 PM توسط Torkan.)
درود

من نمیدونم کجا اطلاع رسانی کنم ولی دوستان بعضا پیام خصوصی میزارن که ایا این کار درسته یا در فرومهایی میبینیم نوشتن ویزای تضمینی، سفر راحت بدون دردسر ویزا، ویزای فوری و آنی!، ویزای فالفور و بدون شک! و از این قبیل مسایل.

کلاهبردار حرفه ای که به بهانه گرفتن ویزای شینگن یک میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود، ده ها مالباخته را در فرودگاه مسکو سرگردان کرد.

19 اردیبهشت امسال با مراجعه نماینده حقوقی چند شاکی و مالباخته به کلانتری ۱۰۴ عباس آباد و طرح شکایت از فردی به نام فرهاد، پرونده ای با موضوع کلاهبرداری تشکیل و به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه 7 تهران ، پرونده در اختیار پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

نماینده حقوقی شکات پس از حضور در پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: موکل هایم برای اخذ ویزای کار شینگن به شخصی به نام “فرهاد ” مراجعه و نامبرده با ارائه وعده دروغین تهیه ویزای کار شینگن در کشور آلمان، از هر کدام از آنها مبلغ ۸۰ میلیون تومان طلب می کرد و در همان جلسه ی اول مبلغ ۶۰۰۰ یورو و همچنین گذرنامه ی آنها را می گرفت. در ادامه با اخذ مجدد مبلغ ۵۶ میلیون تومان از هر کدام آنها اعلام می کرد که باید ابتدا به کشور روسیه – شهر مسکو رفته و از آنجا به کشور آلمان اعزام شوند و به این بهانه نیز مبلغ ۱۱ میلیون تومان دیگر از هرکدام از آنها می گرفت.

نماینده حقوقی شکات در ادامه اظهاراتش به کارآگاهان گفت: با توجه به ادعای فرهاد و مدارک تحویل داده شده از سوی او، مالباخته ها با اطمینان از داشتن ویزا و بلیط تهیه شده به روسیه رفته اما پس از ورود به فرودگاه شهر مسکو اطلاع پیدا می کردند که ویزای تمامی آنها جعلی است. پس از بازگشت به ایران ، همگی آنها در چند نوبت به درب منزل فرهادمراجعه و اطلاع پیدا کردند که این شخص از غیبت آنها استفاده کرده و محل سکونت و در واقع مخفیگاهش را تغییر داده است.

با شناسایی تعدادی از آژانس های هوایی که فرهاد مدت کوتاهی را در آنها به عنوان مسئول اعزام مسافر به تورهای خارجی مشغول به کار بود، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که این شخص با شناسایی تعدادی از مالباختگان متقاصی اخذ ویزای دائم کشورهای اروپا به آنها مدعی می شده که قادر به اخذ ویزای کار شینگن برای آنهاست.

در بررسی اظهارات تعداد دیگری از شکات و مالباختگان، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که متهم علاوه بر شیوه و شگرد خود در اعزام افراد به کشور روسیه – شهر مسکو و نهایتا رها کردن آنها در فرودگاه این شهر، شیوه و شگرد دیگری را برای کلاهبرداری از طریق شبکه های اجتماعی به یژه تلگرام داشته است.

بررسی ها از سوی کارآگاهان نشان داد که فرهاد از طریق عضویت در کانال های مختلف موجود در شبکه تلگرام، اقدام به درج آگهی تهیه ویزای کار شینگن در آنها کرده و پس از تماس افراد متقاضی ویزای شینگن، به منظور جلب اعتماد این افراد تصویری از ویزاهای تهیه شده را از طریق شبکه اجتماعی تلگرام برای آنها ارسال و مالباختگان نیز صرفا با مشاهده یک تصویر از ویزای مورد ادعا و عدم بررسی صحت این تصاویر ، به این شخص اعتماد کرده و هر کدام مبالغ چند میلیون تومانی را به شماره کارت اعلام شده از سوی وی واریز می کردند. این مالباختگان پس از واریز پول، پیگیر دریافت ویزاهای خود می شدند اما پس از مدت کوتاهی تنها پل ارتباطی آنها که همان کانال های تلگرامی و نهایتا تماس های تلفنی بود از سوی فرهاد قطع می شد و نامبرده دیگر پاسخگوی تماس های آنها نبود. نهایتا این افراد به همراه چند تصویر ارسال شده از سوی “فرهاد . ع” ، به تعدادی از سفارتخانه هایی که “فرهاد . ع” مدعی اخذ تصاویر ویزا از آنها شده بود مراجعه و در آنجا اطلاع پیدا می کردند که تمامی این تصاویر و ادعای مطرح شده از سوی متهم در خصوص تهیه ویزای کار شینگن تمام دروغ بوده است.

با توجه به پیچیدگی پرونده، اقدامات پلیسی ویژه برای دستگیری متهم در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و این در حالی بود که بسیاری از مالباختگان پرونده ، هیچ اطلاعات قابل بهره برداری جهت دستگیری متهم در اختیار نداشتند.

کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام اقدامات ویژه پلیسی، سرانجام موفق به شناسایی مخفیگاه متهم در یک خانه ی مجردی در خیابان سهروردی شمالی شده و سرانجام ۲۴ مهر موفق به دستگیری وی شدند.

متهم پس از دستگیری و انتقال به پایگاه سوم پلیس آگاهی در اظهاراتش به کارآگاهان عنوان داشت که پس از آشنایی با مالباختگان از طریق شناسایی آنها در آژانس های مسافرتی و یا شبکه های اجتماعی، ابتدا روابط دوستانه ای را با آنها در خارج از آژانس های مسافرتی و یا در داخل شبکه های اجتماعی ایجاد و در ادامه با طرح ادعای دروغین تهیه ویزای کار شینگن در کمترین زمان کوتاه اقدام به کلاهبرداری از آنها کرده است.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mortezanear
**
نقل قول

22-03-2017, 10:46 PM
سلام دوستان یک سوالی داشتم

به فرض کسی تو بازه یکسال بعد از فارغالتحصیلی برای تحویل دفترچه سربازی باشه و اینکه هم از کانادا پذیرش داشته باشه و هم آمریکا. با توجه به اینکه برای گرفتن ویزای این دو کشور نیازه که دوبار از کشور خارج شد، آیا این آدم میتونه تو این یکسال فرجه دوبار با گذاشتن وثیقه از کشور خارج بشه؟ منظورم اینه محدودیتی روی تعداد دفعات خارج شدن تو این یکسال وجود داره؟ 

پیشاپیش سپاسگزارم از پاسختون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7