عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه
شانیا
Unregistered
نقل قول

13-05-2017, 06:14 PM
سلام مجدد و ممنون از پاسخ
راستش زمانی  که فرم لاتاری را برای مادرم پر کردم به خاطر ندارم ولی در فرم  260  DS همه اطلاعات را درست وارد کردم. مشکلی پیش می آید  ؟  سووال دیگر آیا پدرو مادرم با توجه به سنشون 64 و 71  اگر همه چیز خوب پیش رفت و وارد آمریکا شدند باید کار کنند یا برای حقوق  بازنشتگی می توانند اقدام کنند؟
سووال دیگر در مورد فرم DS 260  در اطلاعات مربوط به فرزندان (بالای 21 سال) جایی سووال کرده آیا فرزندان شما در آینده می خواهند به آمریکا مهاجرت کنند؟  من قطعا می خواهم مهاجرت کنم  آیا اگر گزینه yes  را انتخاب کنم مشکلی در روند ویزای آنها پیش نمی آید؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-05-2017, 10:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2017, 10:54 PM توسط ahmadpashaei.)
(13-05-2017, 06:14 PM)شانیا نوشته: سلام مجدد و ممنون از پاسخ
راستش زمانی  که فرم لاتاری را برای مادرم پر کردم به خاطر ندارم ولی در فرم  260  DS همه اطلاعات را درست وارد کردم. مشکلی پیش می آید  ؟  سووال دیگر آیا پدرو مادرم با توجه به سنشون 64 و 71  اگر همه چیز خوب پیش رفت و وارد آمریکا شدند باید کار کنند یا برای حقوق  بازنشتگی می توانند اقدام کنند؟
سووال دیگر در مورد فرم DS 260  در اطلاعات مربوط به فرزندان (بالای 21 سال) جایی سووال کرده آیا فرزندان شما در آینده می خواهند به آمریکا مهاجرت کنند؟  من قطعا می خواهم مهاجرت کنم  آیا اگر گزینه yes  را انتخاب کنم مشکلی در روند ویزای آنها پیش نمی آید؟

در مورد سوال اول که اگر در فرم ثبت نام اشتباه کرده باشین مشکل پیش میاد یا نه والا قانونا بله ولی خدا داند. حالا DS-260 رو درست پر کردین خدا کمک کنه دیگه. در مورد سوال دو: بله باید کار کنند و چون اونجا کار نکردن و بیمه نبودن و مالیات ندادن طبعا حقوقی نخواهند داشت. یعنی برای گرفتن مستمری تامین اجتماعی نیاز به داشتن 40 امتیاز هست که این مقدار تحت شرایط بسیار خاص از کار افتادگی و ... میتونه 10 امتیازم بشه. در واقع كمترين ميزان امتيازي كه فرد بايد داشته باشه تا بتونه در شرايط از كار افتادگي يا برخي مسايل اجتماعي، براي دريافت حداقل مبلغ كمك ماهيانه را از اداره SSA درخواست كنه ١٠ امتياز هست. خانواده شما امتیاز 0 دارند. 
در مورد سوال آخر: درکتون می کنم بخاطر رفتار این حکومت که همیشه از راستگویی هراس داریم. اونا دام نمیندازن برای کسی! در هر مرحله ای دروغ بگین به شدت مجازات میشین یا تبعاتی داره که تقریبا میتونم بگم به شدت جبرانش سخته یا جبران ناپذیره. قطعا باید بگین که میخواین ملحق بشین. ولی باید پستهای صفحات قبل رو که خیلی به وضع شما ربط داره بخونید. اگر ابهامی بود بعدش بپرسید.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-09-2017, 03:13 AM
من برنده لاتاری هستم تنها مشکلی که دارم دیپلم کارو دانش دارم و سابقه کار هم یکسال و ۳ ماهه آیا ادامه بدم یا ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-09-2017, 08:54 AM
فکر نمی کنم مشکلی باشه هر دو رو ارایه بدین (ترجمه دیپلم + نامه سابقه کار که نشون بده بیشتر از یک سال قبل مشغول کار شدین و تا به حال به طور تمام وقت ادامه داشته).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ammar.gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-10-2017, 03:08 PM
سلام
در رابطه با عکس لاتاری کسی میتونه راهنمایی کنه
آیا عکس روتوش شده ایرادی داره؟

من یه عکس دارم تازه گرفتم برا تمدید پاسپورت و میشه اونو با ابعاد درخواستی تنظیم کرد اما رتوش شده است
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-10-2017, 05:21 PM
(13-10-2017, 03:08 PM)ammar.gh نوشته: سلام
در رابطه با عکس لاتاری کسی میتونه راهنمایی کنه
آیا عکس روتوش شده ایرادی داره؟

من یه عکس دارم تازه گرفتم برا تمدید پاسپورت و میشه اونو با ابعاد درخواستی تنظیم کرد اما رتوش شده است

سلام
عکس پاسپورت ایران هم نباید رتوش شده باشد. اما به طور کلی اگر با واقعیت شما تفاوت آشکاری ندارد مشکلی نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-10-2017, 11:45 AM
(27-09-2016, 07:35 PM)king نوشته: با درود

ثبتنام لاتاری سال 2018 در تاریخ 13 مهر الی 17 آبان سال 1395 انجام می شود.
و تنها از طریق وبسایت
 www.dvlottery.state.gov ثبتنام صورت میگیرد.

از دوستانی که سالهای پیش شرکت کردند و چه برنده شدند و چه برنده نشدند و کسانی که علاقه مند به شرکت هستند لطفا اطلاعات و تجربیات خودشون رو در اختیار عموم قرار بدهند  Smile

لطقا به چند نکته توجه کنید : قبل از پرسیدن سوالهای تکراری لطفا به تاپک های لاتاری 2017 و سوال‌های مربوطه ، برنده شدگان لاتاری 2016 و سوال‌های مربوطه ، لاتاری 2015 و سوالات مربوطه  مراجعه فرمائید و مطالب را مطالعه کنید.
این تاپک فقط در خصوص لاتاری 2018 است.

کامیاب و سربلند باشید Blush

ویرایش شد.

پ.ن: با تشکر از دوست گرامی، ثبت نام در لاتاری رایگان بوده و خود افراد میتوانند این کار رو انجام دهند از طریق سایت. لطفا به کلاهبرداریها توجه کنید و  به ایمیل ها هم توجه نکنید.

باسلام من روز 24اکتبر مصاحبه داشتم ولی افیسر به دیپلمم که تو بررگسالی گرفته بودم گفت دولت امریکا نمیتونه اعتماد کنه که شما سر کلاس رفته باشید وگفت دیپلمتون کافی نیست ودوسال دوره کاری تو یه شغلی میخوایم که قابل قبولامریکا باشه من را ریجکت کرد با کد 212)a()5(وپایین برگه نوشته که تایکسال وقت دارین که اینکارها را انجام بدیدوگرنه کیس شما کنسل میشه از کارشناسان محترم میخواستم ببینم من باید چیکار کنم من 5سال تو یه باشگاه ومرکز ماساژ کار حرفه ای ماساژ انجام میدم ولی نمیدونستم که حتما سابقه کارم میخواستن فکر کردم دیپلمم کافیه برای روز مثاحبه الان میتونید من را راهنمای کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-10-2017, 04:38 AM
یا می بایست دیپلم داشته باشین یا هم که یکی دو سال سابقه کار. شغل موردنظر می بایست در فهرست شغل هایی که مورد تایید دولت آمریکاست باشه. از اونجاییکه مطمین نیستم ماساژکار هم جزوشون باشه یا خیر بهتره عنوان کلی تری بگیرین مثلا مربی ورزش در باشکاه فلان چون اغلب این نوع شغل های معمولی در فهرست موردنظر وجود داره. ولی در شرح وظایف همون کارهای ماساژ رو یه مقدار توسعه بدین مثلا به صورت زیر:

- آماده سازی ورزشکاران از نظر بدنی و فیزیکی برای مسابقات
- انجام ماساژ بر روی ورزشکاران به منظور ارتقای وضعیت جسمانی
- ...

توجه داشته باشین که عناوین شغلی و به خصوص بازه اونها خیلی با مواردی که در فرم های اولیه و فرم گرفتن وقت سفارت اشاره کردین تفاوت نداشته باشه وگرنه می پرسن که چرا از ابتدا اطلاعات درست ندادین بنابراین امیدوارم در اون فرم ها قبلا اساره کرده باشین که در باشگاه موردنظر کار می کردین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-02-2018, 12:41 AM
سلام در ایمیل آدرس من یک پیام آمده که باید ویزا لاتری خود را چک کنم وقتی وارد میشم و confirmation number را دایر میکنم میگه باید ۲۰۱۸ نوشته باشد اما از من ۲۰۱۹ نوشته است نمیدانم چیکار کنم تا داخل شوم ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-02-2018, 10:03 AM
این نوع ایمیل ها جعلی هستن. اداره مهاجرت هیچ ایمیلی مبنی بر اینکه برین و نتایج رو چک کنید نمی فرسته. بعد هم نتایج حدود دو سه ماه دیگه اعلام میشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »